e.i1 28.11.05, 19:42 WITAM SERDECZNIE. CZY MOZECIE POLECIC DOBREGO, KOMPETENTNEGO GIN. W LODZI? MOZE BYC PRYWATNIE PRZYJMUJACY. DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia902101 Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 28.11.05, 22:05 Ja korzystałam z opieki w Matce Polce, nic nie paciłam i było w porządku. aga Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 28.11.05, 22:13 witaj, ja polecam z calego serca moja prowadzaca ginekolog, dr. Malgosie Perenc. trafilam do niej tez z polecenia i choc za mna dopiero jedna wizyta(jestem w 11 tyg ciazy), to jestem absolutnie zachwycona. mozna z nia porozmawiac o wszystkim co dreczy, poraza mnie jej sila spokoju i napewno nie brakuje jej kompetencji. dodam ze jest specjalistka od usg. przyjmuje na Zielonej 25(Centrum Ginekologii i Poloznictwa), tel.632 55 11. wizyta 70 zl, samo usg 70 zl, wizyta+usg 110zl. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 09:30 ja chodzę do Baradyna, pracuje w Rydygierze, a ja chodzę prywatnie do Almedu (tel674 74 70), wizyta 55zł,a usg w razie czego w szpitalu.jest bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
e.i1 Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 10:32 A slyszalyscie cos o Diasonie na ulicy Radwanskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
asiedlanowska Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 13:12 ja chodziłam na Radwańską do Diasonu i moge powiedziec ze tam równiez są dobrzy lekarze jak np pan Pakalski. Odpowiedz Link Zgłoś
alek.p Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 10.02.06, 09:39 Ja również chodziłam do Pakalskigo. Dobry lekarz, otwarty i życzliwy. Fajna atmosfera podczas wizyt. Od 34 tyg. chodziłam na wizyty do szpitala (CZMP). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maryy1 Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 10:52 Moją ciążę też prowadzi p. dr Małgorzata Perenc. (obecnie skończyłam 30 tydz.) i bardzo jestem z niej zadowolona, mam z nią b.dobry kontakt. Mój mąż również Jest ciepła, miła, kompetentna a dodatkowo to pracownik naukowy AM (obecnie UM) w Łodzi (co dla mnie też było istotne) - aby miała dużą wiedzę o tym co robi. Obecnie pracuje w Madurowiczu. Przyjmuje prywatnie na Zielonej (tak jak pisała anyamama) oraz na Pomorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
f-uncia Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 19:15 Perenc wlasnie wczoraj robila mi USG (27tc) i przepowiedziala dziewczynke na 99% Mam nadzieje ze jej prognozy sie sprawdzają? Wiecie cos o tym? Ja chodze do Kuzmeckiej-Matuszewskiej z Madurowicza (przjmuje w przychodni w Madurowiczu i prywatnie na Piotrkowskiej 5, ale na usg kieruje do szpitala). Jak dla mnie super babka, a bylam juz u kilku oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 10:55 doktor Piotr Kaczmarek. Kompetentny, miły i "ludzki" Przyjmuje w środy w przychodzni w Matce Polce( ale są do niego długie terminy) poza tym 2 razy w tygodniu ( ale nie wiem w jakie dni) przyjmuje w Gamecie Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 11:26 ja chodzę do dr Rogowskiego z Rydygiera,prywatnie przyjmuje na Wojska Polskiego wizyta bez Usg 50zł.Jestem b.zadowolona bo już na 1wizycie wypytywał mnie o wszystko a ja również mogłam zadawać mu mnóstwo pytań na które odpowiadał rzeczowo i konkretnie,poza tym mogę do niego dzwonić na komórkę w każdej chwili.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
e.i1 Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 13:00 Dziekuje bardzo za wszystkie informacje. Zależy mi na znalezieniu dobrego ginekologa poniewaz moj obecny niezabardzo zna sie na problemie. Mam macice dwurożna i chcialabym zeby kompetentny gin. wypowiedzil sie (ewentualnie dalej mnie prowadzil). Ta wada macicy wiaze sie z problemem donoszenia ciąży i właściwego rozwóju płodu (jestem w 20 tc). Chodzi o to, że zarodek zagnieździł się u mnie w prawym jej rogu. Slyszlam, ze sa odpowiednie leki, które powodują, że te rogi rozwijają się wraz z rozwojem i wzrostem plodu. Dlatego jesli cokolwiek wiecie o ginekologu w Lodzi ktory prowadzi tego typu ciaze (lub zajmuje sie wadami anatomicznymi macicy)to prosze dajcie sygnal. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
inga-g Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 16:05 Witaj !!polecam dr.Piotra Sieroszewskiego przyjmuje pon, czwartek gabinet czynny od 17 ul.Zielona 25 rejestracja 6325511 od 13godz.a w środe przyjmuje tez na Piotrkowskiej ceny ma w gabinecie USG ale samo badanie koło 70zl.z usg 100zl. tak bylo jak jest teraz nie wiem ale ten lekarz przywrócil mi wiare ,że moge byc mamą a inni postawili na mnie - jestem mamą 4,5 latka a teraz 25tc.jest naprawdę super i odbiera porody w Madurowiczu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marypop Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 29.11.05, 17:05 Ja bardzo polecam dr Buldecką-Wożniak, przyjmuje na Pomorskiej (wizyta 80 zl), jak bedzie trzeba, podam dokladniejsze dane. Bardzo sympatyczna, ostrozna, wszystko dokldanie sprawdza, wypyta szczegolowo, na poczatku ciazy siedzialam po godzine w gabinecie (ciezarne zapisywane sa jako pierwsze w kolejce). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
groszek2006 Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 10.02.06, 11:37 Polecam dr. Sosnowskiego (kompetentny, ostrożny, siła wiedzy i spokoju normalny tzn o wszystkim można z nim porozmawiać). Prowadził również ciążę moich kilku znajomych i oni również byli bardzo zadowoleni. Przyjmuje w Medicover lub Salve, szpital: Madurowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: KOMPETENTNY GIN. Z LODZI 19.02.06, 23:36 ja polecam dr Grzesiaka z Kliniki Med Matczyno-Płodowej- pod jego opieką donosiłam moją zagrożoną ciążę i urodziłam wspaniałą zdrową córeczkę; przyjmuje w Salve na struga 3 (6335661), wizyta 80 zł, USG 80 zł, pon i pt, trzeba zapisywac się wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś