06.06.06, 18:29
Witam Was, chciałam zapytać czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza z
żeromskiego, który przyjmuje prywatnie lub w szpitalu? muszę zmienić obecnego
z siemiradzkiego. Dzięki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • majah1 Dr Gach z żeromskiego. 06.06.06, 18:39
      Polecam Ci dr Gacha. W okolicy Pl.Centralnego ma pryw. gabinet. stronka
      metramed.pl. Uwazaj tylko na pania rejestratorke "mur obronny" doktora wink
      W szpitalu przebywa prawie caly czas na patologii ciązy i na porodówce.

• izabela.16 Re: Żeromski 07.06.06, 08:58
      no niewiem z jakich powodow musisz zmienic lekarza ale ja tamn rodzilam(na
      siemiradzkiego)iwszystkim polecam ten szpital.oczywiscie wyboir jest twoj ale
      jezeli chcesz tylko zmienic lekarza a nie szpital to polecam dr
      pieniazka,zarotynskiego od usg i kostrza.pozdr pa.wiecej czytaj w innych moich
      postach.aty do ktorego chodzisz?
      • maniaska Re: Żeromski 09.06.06, 09:14
        zmieniam i lekarza i szpital, do niedawna bylam przekonana ze bede rodzic na
        siemiradzkiego ale po dniach otwartych rezygnuję. co do lekarza z wizyty na
        wizytę upewniniałam się że facet traktuje mnie po macoszemu i z tego co
        widziałam nie tylko mnie bo u niego wizyta trwa 3min i o wszystko musiałam się
        dopominać. na ostatniej wizycie juz przegiął. Może dlatego że chodziłam do
        szpitala i nie płaciłam...Pozdrawiam
        • aniakuz1 Re: Żeromski 11.06.06, 11:10
          Żeczywiście Dr Gach jest wart polecenia... równie dobrą lekarką z Żeromskiego,
          która przyjmuje też z Gachem w Metramedzie jest Dr Ewa Zygiel-Pudlik tych
          dwojga serdecznie polecam!! Dr Zygiel prowadziła mnie w ciąży i dziś mam
          ślicznego 14 dniowego synka!! Pozdrawiam.
          • weronka77 Re: Żeromski 11.06.06, 23:27
            Ja z Gacha zrezygnowałam.Miewa niestety "humorki" a organizacja w Metramedzie
            pozostawia wiele do życzenia..POdobnie upiorna Pani Emilka..Lepszy dla mnie
            okazał się Paweł Wojas.Znakomity i fachowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka