bziuk 04.06.03, 19:46 Czy któraś z mam może mi polecić położną na inflanckiej? Mam termin na wrzesień, ale warto chyba się zdecydować wcześniej. Pozdrawiam Bziuk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omaszka Re: INFLANCKA - położna? 06.06.03, 11:05 najlepiej idz do nich do szkoly rodzenia, tam poznasz polozne, ktore "obsluguja" porody rodzinne pozdrawiam, zadowolona ze swojego porodu na inflanckiej maszka Odpowiedz Link Zgłoś
bziuk Re: INFLANCKA - położna? 12.06.03, 18:10 dzięki za odpowiedź, jestem tez po krzepiąej lekturze wątku dotyczącego Inflanckiej a w sobotę bylismy w szpitalu i podobała mi się zarówno sala jak i rozmowa z położną Martwi mnie tylko to, że przy moim porodzie nie będzie mógł być lekarz prowadzący, którego znam ponad 10 lat(chodzę prywatnie do dr Makucha, który niestety wycofał się z umawiania się na poród) i tak się miotam, pomiędzy szukaniem jakiegoś lekarza na inflanckiej, położnej, na inflanckiej czy po prostu bez umawiania się nikim pójśc na poród rodzinny i wszystko musi być dobrze. Nie muszę chyba dodawać, ze to moje pierwsze dziecko Czy mogę Cię trochę pomęczyć pytaniami o poród na priva? pozdrawiam Bziuk Odpowiedz Link Zgłoś