anka7961 23.02.09, 08:59 Witam, czy któraś z Was miała styczność z dr Jurij Feduniv i może coś o Nim napisać? Przyjmuje w szpitalu na żelaznej w Waszrszawie. Nie nzalazłam żadnych opinii na Jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katia.seitz Re: Dr Jurij Feduniv 23.02.09, 11:05 Miałam z nim styczność dwa razy na izbie przyjęć na Żelaznej. Bardzo sympatyczny człowiek, miły w kontakcie, ale trudno mi się wypowiadać szerzej o jego kompetencjach. Ja tylko pojechałam tam sprawdzić, czy nic złego się nie dzieje, no i rzetelnie zbadał, sprawdził, i wypisał wypis Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ja identycznie jak przedmówczyni 23.02.09, 11:09 tylko na izbie przyjec - szalenie sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: ja identycznie jak przedmówczyni 23.02.09, 11:58 Dziękuję Wam bardzo za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: Dr Jurij Feduniv 02.03.09, 22:08 Byłam dzisiaj na wizycie i mogę jedynie potwierdzić wsystko to, co napisałyście. Niesamowicie miły, bardzo dokładny, sto razy pytał się czy na pewno nie chcę już o nic zapytać, udzielił mi wyczerpujących informacji. Jak na po pierwszej wizycie - wrażenie super Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: Dr Jurij Feduniv 03.03.09, 12:32 anka7961 , czyżby to już ta wizyta w ramach "Zdrowie mama i ja" ? Ja swoja pierwszą też mam za sobą, nie żebym piała jakieś hymny pochwalne, ale było bardzo rzeczowo, badanie super delikatne, ogólnie na plus. Myślę że z następnymi wizytami nabiorą więcej optymizmu (ale oczywiście teraz też mam go już sporo Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: Dr Jurij Feduniv 04.03.09, 16:12 Jak dla mnie - świetny lekarz, szalenie sympatyczny, dokładny. Też chodzę do dr Feduniv z programu "Zdrowie, mama i ja" na Żelazną. Odpowiedz Link Zgłoś
trublu Re: Dr Jurij Feduniv 16.03.09, 16:47 Dzisiaj miałam pierwszą wizytę (w ramach ZMIJ) u Pana doktora i zgadzam się z wami dziewczyny ogólnie wrażenie na plus Nie wiem tylko jak będzie z L4, mam nadzieje,że bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamangel Re: Dr Jurij Feduniv 05.07.09, 06:49 Dr. Jurij Feduniv prowadził całą moją ciążę od 12 tygodnia w ramach programu "Mama, zdrowie i ja". Niedawno urodziłam synka Niesamowite jest to, że był moim pierwszym lekarzem - ginekologiem. Zawsze chodziłam do kobiet i strasznie bałam się tej pierwszej wizyty u mężczyzny. Ale pomyślałam sobie, że to przecież lekarz, a poza tym czego się nie robi dla dziecka?! Chciałam, aby ciąża była pod stałą kontrolą, a to umożliwiało mi członkostwo w programie Dr Feduniv okazała się bardzo kompetentnym, miłym, życzliwym człowiekiem z wiedzą medyczną. Bardzo skrupulatnie udzielała odpowiedzi na moje pytania, dobierał leki. Robił wszystkie niezbędne badania o jakie prosiłam. Pozwalał mi decydować co dla mojego dziecka w brzuszku jest dobre dla jego rozwoju, zwracając uwagę na nie popadanie w przesadę. Podczas badania ginekologicznego bardzo delikatny, taktowny i szarmancki. I widać, że kocha dzieci - bo uśmiechał się zawsze gdy podczas badania słychać było bijące serduszko dziecka. Pełny profesjonalizm! Polecam każdej kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
mamangel Re: Dr Jurij Feduniv 05.07.09, 06:53 Dr. Jurij Feduniv prowadził całą moją ciążę od 12 tygodnia w ramach programu "Mama, zdrowie i ja". Niedawno urodziłam synka Niesamowite jest to, że był moim pierwszym lekarzem - ginekologiem. Zawsze chodziłam do kobiet i strasznie bałam się tej pierwszej wizyty u mężczyzny. Ale pomyślałam sobie, że to przecież lekarz, jak każdy inny. Poza tym czego się nie robi dla dziecka?! Chciałam, aby ciąża była pod stałą kontrolą, a to umożliwiało mi członkostwo w programie Dr Feduniv okazała się bardzo kompetentnym, miłym, życzliwym człowiekiem z bogatą wiedzą medyczną. Bardzo skrupulatnie udzielała odpowiedzi na moje pytania, dobierał leki. Robił wszystkie niezbędne badania. Uważam, że ciąża prowadzona była w sposób wzorcowy. Pozwalał mi decydować co dla mojego dziecka w brzuszku jest dobre, a co nie. Myślał o rozwoju dziecka, zwracając uwagę na nie popadanie w przesadę. Podczas badania ginekologicznego bardzo delikatny, taktowny i szarmancki. I widać, że kocha dzieci - bo uśmiechał się zawsze gdy podczas badania słychać było bijące serduszko dziecka. Pełny profesjonalizm! Polecam każdej kobiecie mamangel Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Dr Jurij Feduniv 29.04.10, 19:01 a gdzie teraz prócz invikty przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Dr Jurij Feduniv 29.04.10, 19:29 Doktor Jurij prowadzi moją ciążę od początku- jest rewelacyjny! W Invictie już nie pracuje, ja chodzę na wizyty w Babka Medica. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Dr Jurij Feduniv 01.05.10, 17:35 a czy to prywatne centrum? ile kosztuje wizyta? ja słyszałam że wrócił do Invikty ale może to ploty... Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Dr Jurij Feduniv 14.05.10, 16:21 To prywatna klinika, wizyta kosztuje 120zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś