arnold7 23.08.04, 23:33 Znasz historie Katowic, proponuje zrobic porzadek na tym forum i zajac sie sprawami miasta. Na pewno sa inni majacy podobne podejscie. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: Do Bartoszcze 23.08.04, 23:42 bartoszcze napisał(a): > Jak sie za to zabierzemy? > Systematycznie. Na poczatek proponuje zalozyc forum ukryte, na ktore zaprosimy paru ludzi wykazujacych chec konstruktywnej dyskusji w temacie MIASTA KATOWICE na tym forum. Na admina nie ma co liczyc, ale chyba damy rady. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 23.08.04, 23:54 Rodzaje forów znasz pewnie lepiej niż ja :)) ale już samo założenie forum prywatnego wyeliminuje krzysiaków i masę badziewia nadającego jako goście. Na ile na forum prywatnym otwartym możemy banować zarejestrowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 00:00 bartoszcze napisał(a): > Rodzaje forów znasz pewnie lepiej niż ja :)) > ale już samo założenie forum prywatnego wyeliminuje krzysiaków i masę badziewia > > nadającego jako goście. > Na ile na forum prywatnym otwartym możemy banować zarejestrowanych? > Po prostu mozna wywalac wpisy, banowanie jako takie nie istnieje. Chodzi mi o platforme, na ktorej zbierzemy odpowiednich ludzi, mozemy nawet spotkac sie w realu, chodzi mi o sprofilowanie forum K-ce na sprawy miasta. Chyba jednak ukryte z zaproszonymi ludzmi. Na razie ida nynac, przemysl to. Pyrsk! Arni Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 08:10 Ponynałeś już, to powiem że w pełni Ciebie popieram, Arnold. Takie podforum musi być ukryte!) Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 11:52 A potem arnold załatwi wszystkim członkom, czyli pewnie w jego mniemaniu zweryfikowanym folksdojczom, niemieckie papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 12:54 Uczestnictwo na żadnym forum nie jest obowiązkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski Ciul Re: Do Bartoszcze IP: 195.126.232.* 24.08.04, 13:12 ale kazdy moze swoje trzy grosze rzucic, no nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Do Bartoszcze IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 24.08.04, 23:31 Autor: hierowski Data: 24.08.2004 11:52 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- A potem arnold załatwi wszystkim członkom, czyli pewnie w jego mniemaniu zweryfikowanym folksdojczom, niemieckie papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:37 Gość portalu: builder napisał(a): Uosrej debila:)))) Pewnie go wyciepli ze lagru nazot do Sosnowca, a slonsko dzioucha uostaua we Rajchu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Do Bartoszcze IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 24.08.04, 23:43 tor: arnold7 Data: 24.08.2004 23:37 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: builder napisał(a): Uosrej debila:)))) Pewnie go wyciepli ze lagru nazot do Sosnowca, a slonsko dzioucha uostaua we Rajchu:))) hi arnold!, jo go juz downo osroul!, teroz chca uoboczyc` jaki je mocny, Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 14:42 Tak jak se poczytałem regulaminy forum, to może lepsze byłoby zamknięte. Na zamkniętym masz kontrolę nad wpisami i userami, a wszyscy mogą czytać. Ale się nie upieram. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 16:15 Chodzilo mi o zalozenie forum ukrytego, na ktore zaproszeni beda chetni do sprowadzenia forum Katowice na wlasciwa tematyke. Na poczatek nalezaloby wypracowac strategie dzialania, a tego nie da sie zrobic w tym balaganie. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:23 bartoszcze napisał(a): > No to zakładaj! > :) Nie, Ty zakladasz, zapraszasz ludzi i dzialamy. Dla dobra FK i miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:25 NO ja, ty nie możesz, bo ci Twoje forum zamknęli. A ja już mam jedno swoje forum:), musiałbym je pierwej zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:30 bartoszcze napisał(a): > NO ja, ty nie możesz, bo ci Twoje forum zamknęli. > A ja już mam jedno swoje forum:), musiałbym je pierwej zamknąć. Mozesz je komus przekazac, albo zmienic nazwe, wykasowac dotychczasowe posty (niekoniecznie) i ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Do Bartoszcze IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 24.08.04, 23:40 Autor: bartoszcze Data: 24.08.2004 23:25 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- NO ja, ty nie możesz, bo ci Twoje forum zamknęli. A ja już mam jedno swoje forum:), musiałbym je pierwej zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:26 > Tak jak se poczytałem regulaminy forum, to może lepsze byłoby zamknięte. Na > zamkniętym masz kontrolę nad wpisami i userami, a wszyscy mogą czytać. > Ale się nie upieram. To jest prywatne takie jak "Śląsk, Narodowość Śląska", na zamkniete moga wchodzić tylko wybrani. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:32 Marcin, a nie przejąłbyś mojego forum "Tylko dla Ślązaków"? Wiela roboty z niym niy ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:35 Coś tam mi sie przypomina, daj linka, z czego co kojarze to faktycznie zbyt wiele postów tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:42 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21068 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:47 Poszło do Ciebie zawiadomienie o przekazaniu. Mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:54 Juz przejąłem, ale trocho nieswojo sie tam czuje tyle nowych funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Do Bartoszcze 24.08.04, 23:59 > To jest prywatne takie jak "Śląsk, Narodowość Śląska", na zamkniete moga > wchodzić tylko wybrani. poprawka: Otwarte - każdy może pisać i czytać Zamknięte - pisać mogą tylko wybrani użytkownicy. Ukryte - pisać i czytać mogą tylko wybrani użytkownicy. Ja proponuje stworzenie forum otwartego, spam zawsze można pokasować, ewentualnie zmienic forum na zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś