Dodaj do ulubionych

Zabawa na sankach zakończyła się śmiercią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:07
8 letni chłopczyk zginął podczas zabawy na sankach. Nie wiem w której
dzielnicy miało to miejsce, ale dzieciaki zrobiły sobie skocznię i po jednym z
nieudanych skoków, zakończonym upadkiem, chłopczyk doznał obrażeń. Po wejściu
na górę stoku ośmiolatek przewrócił się, po przewiezieniu do szpitala zmarł.
Rodzice! Dbajcie o swoje pociechy! Nawet wydawałoby się niegroźne zabawy mogą
się zakończyć tragedią...
Obserwuj wątek
    • Gość: cats_not_kids Re: Zabawa na sankach zakończyła się śmiercią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:40
      no i co z tego? dzieci trzeba trzymac na smyczy! pamiętajcie. wtedy nie beda
      przeszkadzac innym, a rodzice beda wiedzieli co sie dzieje.
      • Gość: Zuza Re: Zabawa na sankach zakończyła się śmiercią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:49
        Gdy tobie zginie dziecko, też wzruszę ramionami. Ostrzeżeń i nawoływań o
        ostrożność nigdy zbyt wiele.
      • mujnik do cats_not_kids 29.01.07, 17:19
        do cats_not_kids

Ciebie chyba w kojcu trzymali.Żal mi ciebie i twoich rodziców.
        • Gość: cats_not_kids Re: do cats_not_kids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:41
          mnie, nie. a czemu żal. dlatego, że wqu..ają mnie dzieciaki? sory, ale po
          prostu nie lubie dzieci. nie wzruszają mnie, a ich obecność działa mi na nerwy.
          idziesz ulicą, w sklepie a to włazi ci pod nogi, nikt tego nie pilnuje, glupio
          sie patrzy i w ogole... przeciez w dzieciach nie ma nic fajnego.
          takich osób jak ja, ktore nie lubia dzieci jest więcej - czy ci się to podoba
          czy nie.

• quantise Re: do cats_not_kids 13.02.07, 11:13
            Oj nie wiem jak możesz wogóle widzieć świat w takim zabarwiemiu...pewnie cie
            ktos bardzo skrzywdził w dziecinstwie.Szkoda mi ciebie bo widzisz ci mali ludzie
            rosna i kiedys oni beda piekni i młodzi a my starzy i pomarszczeni.Teraz te małe
            istoty potrzebuja zrozumienia i uwagi od nas a w przyszłosci to ty lub ja
            bedziemy potrzebowac od nich tego samego jako starzy i niedołezni.Uczmy nasze
            dzieci szcunku i sami tez je szanujmy bo to w przyszłosci zaowocuje.
    • Gość: Ks. Piotr Re: Zabawa na sankach zakończyła się śmiercią IP: *.c9.msk.pl 29.01.07, 18:27
      W Piotrowicach na Os. Odrodzenia IV RP.
      • z.u.z.a.pl Re: z.u.z.a.pl 29.01.07, 21:10
        Pojawiła się jakaś nowa Zuza .Żeby się nie myliło ze mną "starą" zuzą,będę się
        już grzecznie logować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka