Dodaj do ulubionych

www.humana.org

IP: *.ae.poznan.pl 04.02.02, 13:39
Czy ktos z szanownych forumowiczow wspolpracowal moze z ta organizacja???
Jestem bardzo zainteresowany wszelkimi wiadomosciami ktorych moglby mi ktos
udzielic na jej temat. Jak wygladaja wyjazdy przez nich organizowane w
praktyce, na co liczyc, czy wogole sie w to bawic... itd.
Czekam na kazda sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: www.humana.org IP: *.blueyonder.co.uk 06.02.02, 00:30
      Bylam w Zimbabwe i bardzo mi sie podobalo choc jak pewnie wiesz - duzo kontrowersji wokol tej
      organizacji. Jesli masz lewicowe poglady to polecam, jesli nie to bedzie ci trudno. Jak chcesz
      wiedziec wiecej to pytaj.
      • Gość: lina Re: www.humana.org IP: *.ceu.hu 06.02.02, 09:29
        napisz cos wiecej co?
        Jak to jest z tego co widzialam na stronach to po postu placi sie za uczestnictwo i to nie male
        pieniadze, gdzie sie najpierw szkolilas, jak to jest czy mozna zrobic czesc tej kasy na miejscu w
        szkole...
        czy pojechalabys drugi raz - napisz cos wiecej co?
        lnia
      • Gość: Patryk Re: www.humana.org IP: *.ae.poznan.pl 06.02.02, 13:02
        właśnie, co ciekawe bardzo mi trudno jest się dowiedzieć czegokolwiek o humanie
        nie korzystając z samych źródeł, czyli ich strony www. Poza wymienieniem kilku
        maili z byłymi lub obecnymi jej współpracownikami, która swoją drogą były trohcę
        tendencyjne to niczego z innych źródeł się nie dowiedziałem.
        Pytań mam bardzo wiele: chociażby
        1).O jakich kontrowersjach wspominasz?
        2). co z kasą, jak wygląda sprawa z NetUpem i stypendiami w praktyce?

Gość portalu: lola napisał(a):

> Bylam w Zimbabwe i bardzo mi sie podobalo choc jak pewnie wiesz - duzo kontrowe
        > rsji wokol tej
        > organizacji. Jesli masz lewicowe poglady to polecam, jesli nie to bedzie ci tru
        > dno. Jak chcesz
        > wiedziec wiecej to pytaj.

• Gość: lola Re: www.humana.org IP: *.blueyonder.co.uk 07.02.02, 21:49
          Tak, pojechalabym raz jeszcze bo mam wspomnienia wspaniale choc przeplataja sie z uczuciami
          ambiwalentnymi. Nie moge ze wzgledow rodzinnych. Poznaje sie tam fajnych ludzi i napewno troche
          przewartosciowuje swoje idealy. Nie wiem do konca jak to jest z net upem, ale wiem ze sponsoruja caly program
          w polowie albo w 75%, zalezy dochodow. Ich strona jest tendencyjna, ale jeszcze bardziej tendencyjne sa
          bzdury jakie o nich krytycznie pisza - nie wszystkim podoba sie idea "wszystkim po rowno" albo jeszcze inaczej
          "podlug ich potrzeb". Jesli przeliczy sie pieniadze ktore sie wplaca to nie wychodzi za wiele jesli wezmie sie pod
          uwage ze caly program trwa 14 miesiecy. Jest jednak "fundraising", ktore przyjemne nie jest. Najlepiej jak sie
          pojedzie na "preparatory meeting" i zobaczy czy to wasza "cup of tea". Nie radze kupowac kota w worku, bo
          moze okazac sie nie w waszym guscie. Pozdrawiam i zycze wielu wrazen.
    • Gość: P.P Re: www.humana.org IP: 80.62.70.* 06.03.02, 13:05
      jezeli ktos potrzebuje informacji dotyczacych nauki,chetnie sluze
      informacja,gdyz wspolpracuje z Humana;moj email: elpatricco@yahoo.co.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka