prawdziwystarywjarus 17.10.09, 21:38 I na moje wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Angielski do lamusa 17.10.09, 21:57 prawdziwystarywjarus napisał: > > I na moje wyszło. Cale szczescie zes sie go nie uczyl, bylaby strata. Teraz mozesz spokojnie zaczac sie uczyc chinskiego. Przez ten czas jaki ci zostal z pewnoscia zdolasz opanowac pare zwrotow, np. "zlamalem sobie proteze paleczka" albo "czy moge dostac jeszcze pol garstki ryzu?" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Angielski do lamusa 17.10.09, 22:52 prawdziwystarywjarus napisał: > I na moje wyszło. Na nasze tez, swiatowy producencie drongow gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7156454,Nauka_ginacych_zawodow_szansa_dla_dlugotrwale_bezrobotnych.html Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Angielski do lamusa 18.10.09, 09:48 Czym prędzej przetłumacz więc swoją pracę doktorską na chiński. Rzuci ma kolana co najmniej miliard Chińczykow, a tobie da członkostwo Chińskiej Akademii Nauk. Odpowiedz Link Zgłoś