Dodaj do ulubionych

Komornik w parafii

15.01.04, 21:42
Slyszeliscie o sprawie parafii w Dalikowie, ktora maja zlicytowac na
odszkodowanie dla okaleczonej dziewczyny? No i co, powinni zlicytowac
wielebnych czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: PROBOSZCZ Re: Komornik w parafii IP: *.d1.club-internet.fr 15.01.04, 21:44
      ZAPRASZAM NA LICYtacje ORDYNACKIEJ
    • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 21:45
      ja nic nie wiem. o co chodzi?
      • soup_nazi Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:02
        Gość portalu: joanna napisał(a):

> ja nic nie wiem. o co chodzi?

Kilka lat temu mlodej dziewczynie na cmentarzu spadl na grzbiet gruby konar z
        drzewa. Powazne uszkodzenie kregoslupa i chyba wozek. Podala parafie do sadu.
        Zasadzono 200 tys. odszkodowania. Parafia nie placi, kuria oferuje 100 tys. W
        miedzyczasie razem z odsetkami to juz jest 400 tys. Dziewczyna i jej rodzice
        potrzebuja pieniedzy na leczenie, rehabilitacje, etc. Parafia nie placi. Wszedl
        komornik. Kosciol nie zostanie zlicytowany, bo w/g prawnikow takie obiekty nie
        podlegaja zajeciu, ale plebania i reszta, jak najbardziej. Wczoraj komornik
        odwiedzil. Ksiadz nietaktownie byl nieobecny, hehehe. Komornikowi nie
        przeszkadzalo i wycenil. Gra toczy sie dalej, hehehe.
        • starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:04
          a urban chce kupic i przerobic na burdel.

• soup_nazi Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:14
            starypeirdola napisał:

> a urban chce kupic i przerobic na burdel.
            >

Chyba dyskoteke? Tak czy inaczej Urbanowi nalezaloby sluchy jeszcze bardziej
            rozklepac, moze moglby latac i otworzyc tanie linie lotnicze, hehehe. Ale
            mniejsza, kto kupi. Chodzi o to czy powinni to zrobic (zajac i zlicytowac) czy
            tez nie? Ja uwazam, ze powinni. Kto ma teraz placic za kalectwo dziewczyny?
            Wujo? Czy moze ma usiasc pod tym kosciolem i zebrac? Dosyc swietych krow. Kto
            jak kto, ale wielebni kasiora maja, niech bula. Znalazly sie pieniadze na
            gigantyczna i gigantycznie nikomu (oprocz czarnych) zbedna katedre w Wilanowie,
            znajda sie i dla dziewczyny. Ksiadz z organista moga mieszkac w zakrystii.
            Bedzie to prawdziwy dom bozy, hehehe.
            • starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:22
              to nawet nie ma co dyskutowac
              czarne klechy stoja w pomrocznej ponad prawem
    • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:11
      komornik bedzie dusil wielebnych a wielebni beda dusic parafian. jak ta
      dziewczyna jest z tej samej wsi to ja jej wspolczuje.
      • soup_nazi Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:18

> komornik bedzie dusil wielebnych a wielebni beda dusic parafian.

Parafianie moga zawsze udusic wielebnych, hehehe.
        jak ta
        > dziewczyna jest z tej samej wsi to ja jej wspolczuje.

Nie wiem, ale to nie problem jak dostanie kase. Wyprowadzi sie i juz. A oni
        niech sie kotluja, hehehe.
        • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:23
          > Parafianie moga zawsze udusic wielebnych, hehehe.

w tym kolchozie proboszcz, pan doktur i soltys to swieta trojca. tylko oni
          maja telefon w domu. parafianie predzej dziewczyne na stosie spala.
    • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:33
      a starypierdola powiedzial brzydkie slowo. i teraz mi gupio tu przed
      wszystkimi. to ja tu mondre rzeczy godom a pierdola sie wysmiewa i mnie
      przezywa.
      • starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:36
        ok, nie placz joaska, juz dobrze
        ostatecznie jestes tylko baba
        • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:40

starypeirdola napisał:

> ok, nie placz joaska, juz dobrze
          > ostatecznie jestes tylko baba

joasia mysli:
          starypierdola mnie lubi. allright!
          • starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 23:00
            bez przesady
            joasi sie tylko wydawalo ze mysli
            • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 23:07
              dobra pierdola daj juz spokoj. ja tu plany strategiczne na prawdziwego wroga
              obmyslam a tobie flirty w glowie. fajny gosciu jestes ale nie ciagaj mnie juz
              za warkocze. nazi pomoz mi!
              • starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 23:11
                nazi poszedl do domu
                lepiej ogrzej chlopa bo dzis -34C
                moze jakiego grzanca mu zrob i stopy pomasuj
                • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 23:17
                  will do. tylko nie bij.
                  • i.p.freely Re: Aska nie przejmuj sie 16.01.04, 02:01
                    nedzna podrobka. Bic to on se moze swoj rozany paczuszek .... jak go znajdzie
                    w gaciach.
                • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 16.01.04, 02:27
                  widzisz pierdola cos se narobil? mowia ci ludzie zebys nie podrabial (thx
                  freely). a moze ty sie bab boisz. ja nie wiem co to jest grzanca. nastepne
                  glupie polski slowo? znam juz cztery takie glupie:
                  - dresiarz
                  - komp
                  - burak
                  - grzanca?! (what the...)
                  • Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 16.01.04, 02:45
                    nie nie pierdola tylko zartowal, nie pierdola? on sie troche bab boi, ale poza
                    tym to fajny chopak. no to jak z tym komornikiem, bosmy od tematu odjechali.
              • soup_nazi Re: Komornik w parafii 16.01.04, 06:07

> nazi pomoz mi!

A tam, czepil sie jak ruski roweru. Sam chyba nie wie o co mu chodzi. Musi
                sekutnik jakis, hehehe
                • Gość: Wolny Re: Bez dyskusji mata placic i kuniec IP: *.dialsprint.net 16.01.04, 09:10
                  Tylko w tym eRPelu moze byc taki burdel (lub odwrotnie burdel w...)Wyrok juz
                  dawno zapadl, a oni sie targuja ???

To tak jak skazali faceta, czyli morderca bedzie sie teraz targowal ile moze
                  odsiedziec:

Soup_nazi napisal:
                  ....... =Zasadzono= 200 tys. odszkodowania. Parafia nie placi, =kuria oferuje=
                  100 tys. .....
                  - oferowac trzeba bylo przed wyrokiem.

• soup_nazi Re: Bez dyskusji mata placic i kuniec 16.01.04, 15:14
                    Gość portalu: Wolny napisał(a):

> ....... =Zasadzono= 200 tys. odszkodowania. Parafia nie placi, =kuria
                    oferuje=
                    > 100 tys. .....
                    > - oferowac trzeba bylo przed wyrokiem.

Hehe, wielebni chyba niedokladnie zrozumieli na czym polega "out-of-court
                    settlement". Po co ktos mialby sie godzic na 100, skoro ma zasadzone 200?
                    • Gość: komornik placic i kuniec- ODSETKI ROSNA !!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.04, 20:23
      • starypierdola Do Joanny o pPEIRdola 17.01.04, 19:29
        Zwroc uwage ze to jakis gowniarz podszywa sie pod nie swoj nick. Nazwal sie
        staryPEIRDdola; nie ma nic wspolnedo ze starypierdola.
        SP
        • Gość: joanna Re: Do Joanny o pPEIRdola IP: *.cg.shawcable.net 17.01.04, 20:05
          czyli ty jestes ten good guy, a pEIRDola to ten nieszczesliwy facet co pije
          denaturat i mowi po lacinie. dzieki za wyjasnienie. a poza tym to tu mozna
          kota dostac z tymi podszywaniami. czyli pEIRDola, soup_nazII, bruno5, fucko i
          cholera tam jeszcze wie kto to ten sam gad, psychicznie chory do tego co sam
          do siebie gada. ja jestem zawsze joanna, bez kompleksow, nowa i zielona i
          zabiera mi pare dni zeby rozpracowac co sie tu dzieje. polskich sfrustrowanych
          patriotow nie lubie i kazdego kto bedzie nasze kanadyjskie dolary do tego
          kolchozu wywozil bede tepic. dziekuje za uwage. joanna.
          • starypierdola Re: Do Joanny o pPEIRdola 17.01.04, 21:11
            No to buzka! Jak bede w Calgary (u corki co tez nie chciala chodzic do
            Polskiej szkoly)to ta buzke wyegzekwuje.
            SP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka