soup_nazi 15.01.04, 21:42 Slyszeliscie o sprawie parafii w Dalikowie, ktora maja zlicytowac na odszkodowanie dla okaleczonej dziewczyny? No i co, powinni zlicytowac wielebnych czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROBOSZCZ Re: Komornik w parafii IP: *.d1.club-internet.fr 15.01.04, 21:44 ZAPRASZAM NA LICYtacje ORDYNACKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 21:45 ja nic nie wiem. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:02 Gość portalu: joanna napisał(a): > ja nic nie wiem. o co chodzi? Kilka lat temu mlodej dziewczynie na cmentarzu spadl na grzbiet gruby konar z drzewa. Powazne uszkodzenie kregoslupa i chyba wozek. Podala parafie do sadu. Zasadzono 200 tys. odszkodowania. Parafia nie placi, kuria oferuje 100 tys. W miedzyczasie razem z odsetkami to juz jest 400 tys. Dziewczyna i jej rodzice potrzebuja pieniedzy na leczenie, rehabilitacje, etc. Parafia nie placi. Wszedl komornik. Kosciol nie zostanie zlicytowany, bo w/g prawnikow takie obiekty nie podlegaja zajeciu, ale plebania i reszta, jak najbardziej. Wczoraj komornik odwiedzil. Ksiadz nietaktownie byl nieobecny, hehehe. Komornikowi nie przeszkadzalo i wycenil. Gra toczy sie dalej, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:04 a urban chce kupic i przerobic na burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:14 starypeirdola napisał: > a urban chce kupic i przerobic na burdel. > Chyba dyskoteke? Tak czy inaczej Urbanowi nalezaloby sluchy jeszcze bardziej rozklepac, moze moglby latac i otworzyc tanie linie lotnicze, hehehe. Ale mniejsza, kto kupi. Chodzi o to czy powinni to zrobic (zajac i zlicytowac) czy tez nie? Ja uwazam, ze powinni. Kto ma teraz placic za kalectwo dziewczyny? Wujo? Czy moze ma usiasc pod tym kosciolem i zebrac? Dosyc swietych krow. Kto jak kto, ale wielebni kasiora maja, niech bula. Znalazly sie pieniadze na gigantyczna i gigantycznie nikomu (oprocz czarnych) zbedna katedre w Wilanowie, znajda sie i dla dziewczyny. Ksiadz z organista moga mieszkac w zakrystii. Bedzie to prawdziwy dom bozy, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:22 to nawet nie ma co dyskutowac czarne klechy stoja w pomrocznej ponad prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:11 komornik bedzie dusil wielebnych a wielebni beda dusic parafian. jak ta dziewczyna jest z tej samej wsi to ja jej wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:18 Gość portalu: joanna napisał(a): > komornik bedzie dusil wielebnych a wielebni beda dusic parafian. Parafianie moga zawsze udusic wielebnych, hehehe. jak ta > dziewczyna jest z tej samej wsi to ja jej wspolczuje. Nie wiem, ale to nie problem jak dostanie kase. Wyprowadzi sie i juz. A oni niech sie kotluja, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:23 > Parafianie moga zawsze udusic wielebnych, hehehe. w tym kolchozie proboszcz, pan doktur i soltys to swieta trojca. tylko oni maja telefon w domu. parafianie predzej dziewczyne na stosie spala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:33 a starypierdola powiedzial brzydkie slowo. i teraz mi gupio tu przed wszystkimi. to ja tu mondre rzeczy godom a pierdola sie wysmiewa i mnie przezywa. Odpowiedz Link Zgłoś
starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 22:36 ok, nie placz joaska, juz dobrze ostatecznie jestes tylko baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 22:40 starypeirdola napisał: > ok, nie placz joaska, juz dobrze > ostatecznie jestes tylko baba joasia mysli: starypierdola mnie lubi. allright! Odpowiedz Link Zgłoś
starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 23:00 bez przesady joasi sie tylko wydawalo ze mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 23:07 dobra pierdola daj juz spokoj. ja tu plany strategiczne na prawdziwego wroga obmyslam a tobie flirty w glowie. fajny gosciu jestes ale nie ciagaj mnie juz za warkocze. nazi pomoz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
starypeirdola Re: Komornik w parafii 15.01.04, 23:11 nazi poszedl do domu lepiej ogrzej chlopa bo dzis -34C moze jakiego grzanca mu zrob i stopy pomasuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 15.01.04, 23:17 will do. tylko nie bij. Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: Aska nie przejmuj sie 16.01.04, 02:01 nedzna podrobka. Bic to on se moze swoj rozany paczuszek .... jak go znajdzie w gaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 16.01.04, 02:27 widzisz pierdola cos se narobil? mowia ci ludzie zebys nie podrabial (thx freely). a moze ty sie bab boisz. ja nie wiem co to jest grzanca. nastepne glupie polski slowo? znam juz cztery takie glupie: - dresiarz - komp - burak - grzanca?! (what the...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Komornik w parafii IP: *.cg.shawcable.net 16.01.04, 02:45 nie nie pierdola tylko zartowal, nie pierdola? on sie troche bab boi, ale poza tym to fajny chopak. no to jak z tym komornikiem, bosmy od tematu odjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Komornik w parafii 16.01.04, 06:07 Gość portalu: joanna napisał(a): > nazi pomoz mi! A tam, czepil sie jak ruski roweru. Sam chyba nie wie o co mu chodzi. Musi sekutnik jakis, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Bez dyskusji mata placic i kuniec IP: *.dialsprint.net 16.01.04, 09:10 Tylko w tym eRPelu moze byc taki burdel (lub odwrotnie burdel w...)Wyrok juz dawno zapadl, a oni sie targuja ??? To tak jak skazali faceta, czyli morderca bedzie sie teraz targowal ile moze odsiedziec: Soup_nazi napisal: ....... =Zasadzono= 200 tys. odszkodowania. Parafia nie placi, =kuria oferuje= 100 tys. ..... - oferowac trzeba bylo przed wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Bez dyskusji mata placic i kuniec 16.01.04, 15:14 Gość portalu: Wolny napisał(a): > ....... =Zasadzono= 200 tys. odszkodowania. Parafia nie placi, =kuria oferuje= > 100 tys. ..... > - oferowac trzeba bylo przed wyrokiem. Hehe, wielebni chyba niedokladnie zrozumieli na czym polega "out-of-court settlement". Po co ktos mialby sie godzic na 100, skoro ma zasadzone 200? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik placic i kuniec- ODSETKI ROSNA !!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.04, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Do Joanny o pPEIRdola 17.01.04, 19:29 Zwroc uwage ze to jakis gowniarz podszywa sie pod nie swoj nick. Nazwal sie staryPEIRDdola; nie ma nic wspolnedo ze starypierdola. SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Do Joanny o pPEIRdola IP: *.cg.shawcable.net 17.01.04, 20:05 czyli ty jestes ten good guy, a pEIRDola to ten nieszczesliwy facet co pije denaturat i mowi po lacinie. dzieki za wyjasnienie. a poza tym to tu mozna kota dostac z tymi podszywaniami. czyli pEIRDola, soup_nazII, bruno5, fucko i cholera tam jeszcze wie kto to ten sam gad, psychicznie chory do tego co sam do siebie gada. ja jestem zawsze joanna, bez kompleksow, nowa i zielona i zabiera mi pare dni zeby rozpracowac co sie tu dzieje. polskich sfrustrowanych patriotow nie lubie i kazdego kto bedzie nasze kanadyjskie dolary do tego kolchozu wywozil bede tepic. dziekuje za uwage. joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Do Joanny o pPEIRdola 17.01.04, 21:11 No to buzka! Jak bede w Calgary (u corki co tez nie chciala chodzic do Polskiej szkoly)to ta buzke wyegzekwuje. SP Odpowiedz Link Zgłoś