harbourfront 14.11.09, 16:00 Bylem wczoraj na filmie 2012.Na filmie zasypialem.Durnowate dialogi, idiotyczny plot, efekty specialne robione u babci w wannie.Szkoda oczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole A tu piszom cos innego 14.11.09, 22:55 harbourfront napisała: > Bylem wczoraj na filmie 2012.Na filmie zasypialem.Durnowate dialogi, > idiotyczny plot, efekty specialne robione u babci w wannie.Szkoda > oczu. Ze efekty nie robione w wannie, ale film glupi, bo hamerykanski. Kto to widzial, zeby film byl sposobem na zabicie paru godzin zamiast doglebnie czlowiekiem wcząsnąć jak takie arcydziela sztuki filmowej jak "czec tereska", "edi" czy "katyń". Po porzadnym filmie czlowiek wychodzac z kina, otrzepuje sie z popcornu i rozglada za kawalkiem sznura i najblizsza latarniom hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Linek 14.11.09, 22:55 film.gazeta.pl/film/1,24464,7252589,Kto_ukradl_400_bilionow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.pazi wiesz co sciur 17.11.09, 00:23 jedne chodzom do kina inne na film a ty widzem na popcorn hmmm dlugo nad tym myslales? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 harbourfront - Efekty robione u babci w wannie. 14.11.09, 23:01 harbourfront napisała: Bylem wczoraj na filmie 2012.Na filmie zasypialem.Efekty specialne robione u babci w wannie.Szkoda oczu. ============================================================================ "postęp techniki w komputerowych efektach specjalnych sprawił, że nowy film jest jeszcze bardziej widowiskowy" http://film.gazeta.pl/film/1,24464,7252589,Kto_ukradl_400_bilionow_.html Film Rolanda Emmericha "2012" to świetne kino katastroficzne ,trzyma w napięciu od początku do końca, a ze względu na nie wyobrażalne efekty specjalne należy go oglądać tylko w kinie ...... Efekty były niesamowite i życzę powodzenia każdemu kto w przyszłości będzie się starał je przebić. Dźwięk, obsada - wszystko gra. Dzięki za Cusacka i Peet Jeżeli chodzi o humor mogę spokojnie powiedzieć, że krótkie wstawki pojawiały się czasem w momentach kiedy najmniej się ich spodziewałam, co też idzie na plus Ogólnie, jeśli ktoś jeszcze nie był, POLECAM co do efektów - naprawdę wciskają w fotel. Mnie osobiście czas szybko minął i nie nudziłem się ani chwili. Jak ktoś lubi przygodowe filmy z wątkiem apokalipsy - polecam! Moim zdaniem super film - koniecznie trzeba obejrzeć w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole On tam 14.11.09, 23:06 z harbourfrontu ma widok na jezioro. Moze to to? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: On tam 16.11.09, 14:50 Ja osobiscie lubie takie filmy ale 2012 naprawde jest zalosny.Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: 2012 16.11.09, 14:53 Poczytajcie co ludzie o tym filmie pisza...oczywiscie sa tacy ktorym sie podobal ... www.rottentomatoes.com/m/2012/ Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: 2012 16.11.09, 16:35 ludzie to w ogole sa... ugryz kawalek g. i powiedz ze g., to zaraz znajdzie sie pelno ludzi ktorzy dla zasady sprzeciwia sie. Takich debili pelno wszedzie, nie tylko w szczurzej wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: 2012 16.11.09, 15:43 Nie zrozumiałeś przekazania, czy co? Jak amerycki to przecież musi być jakiś głęboki przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: 2012 16.11.09, 16:39 nie zrozumial bo madry. A przekazanie takie jak Y2K. popatrz na to forum: alkochol juz uzbrojony po zeby i bedzie sie oszczeliwal przed.. no wlasnie przed kim? Zaloze sie ze juz ma pare beczek na wode i pol tony wiktualow dobrych na min 10 lat, poki wieczko nei zardzewialo. Ten film wlasnie pod takich poyebow. Kalendarz majow nie mowil ze to ma byc koniec swiata tylko k. jego poczatek! Jezeli w ogole cos mowil bo jak tu wierzyc facetom ktorzy zmarli z glodu. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: 2012 16.11.09, 19:08 Bo zamiast do kosciula siem pomodlic, poszedles oglondac plastic. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Suchajcie sciura. 16.11.09, 20:27 Film MUSI byc dobry, bo amerykanski. Nie podobac sie moze jedynie komuchom i lewakom. P.S. Sciur, milo patrzec jak twoj umysl staje sie coraz to bardziej i bardziej elastyczny. Cos jak Nadia Comaneci po 70-tce. To dobrze, to forum potrzebuje "normalnych" jak ty, eczek, hotdog czy japox. Keep it up, bo pewnie to juz jedyne co mozesz keep up. Hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: 2012 18.11.09, 17:54 harbourfront napisała: > Bylem wczoraj na filmie 2012.Na filmie zasypialem.Durnowate dialogi, > idiotyczny plot, efekty specialne robione u babci w wannie.Szkoda > oczu. .. i malo faktow naukowych mimo ze takowe sa wieta co ? mamy szczescie - dowiemy sie co czoly Dinosaury w epoce ich wymierania za taka fraje warto umrzec , tylko mojej cary mi szkoda- jest taka piekna Chevrolet "Caprice",czy cary maja dusze ??? Odpowiedz Link Zgłoś