nad_oceanem 13.12.09, 21:47 moto.pl/MotoPL/1,88571,7356460,Najbardziej_niezawodne_auta.html Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Najbardziej niezawodne auta... 13.12.09, 22:23 nad_oceanem napisał: > moto.pl/MotoPL/1,88571,7356460,Najbardziej_niezawodne_auta.html > > Hehehe... No i? Kupisz se Skode? hehehe Ja to marze o takim samochodzie z silownikami w bagazniku, ale mnie nie stac, zeby sprowadzic taki z Europy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Najbardziej niezawodne auta... 13.12.09, 22:53 masz racje zamurzyn hehehehehehehehehehehehhe cos polackich samochodow nie widze wiecej powiem , niemieckiego Opla produkowanego w krapolandii tez nie czyzbyscie produkowali byle goowno? buahahahahahahahahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:01 Tutaj taki jeden rusek tak sie ucieszyl z niezawodnego auta roku, ze az zaplacil za wynajecie billboard'u, zeby sie podzielic swoja radoscia hehehe s981.photobucket.com/albums/ae291/YouKnowWho1111/?action=view¤t=1260353937_view.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:18 he he dobre takie kacapskie scierwo stac na subaru forestera a rathole musi jezdzic zgnitym bucikiem rocznik 1996 hehe! Nie ma sprawiedliwosci na swiecie. gdyby przodkow nie spakowali do jednej tekturowej walizki to dumny obywatel CCCP rathole by pewnie mercedesem pomykal a tak dupa nie dosc ze mu zyciorys zjebali przypisujac do bulbianej nacji to jeszcze na drzewo ma kanadyjska prowincje wyslali. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:24 gula_kopola napisał: > he he dobre takie kacapskie scierwo stac na subaru forestera a rathole musi jez > dzic zgnitym bucikiem rocznik 1996 hehe! Wierz albo nie ale wczoraj znalazlem silowniki w bagazniku Bucika 1996. Czy to mozliwe? A teraz poszukam stukaczy na iPodzie i nie omieszkam postukac jak znajde. Bye Buy American hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:29 > > > he he dobre takie kacapskie scierwo stac na subaru forestera a rathole mu > si jez > > dzic zgnitym bucikiem rocznik 1996 hehe! > > Wierz albo nie ale wczoraj znalazlem silowniki w bagazniku Bucika 1996. Czy to > mozliwe? > A teraz poszukam stukaczy na iPodzie i nie omieszkam postukac jak znajde. > Bye Buy American hehehe > wierz albo nie ale nie wiem o czym pie...sz wiec badz laskaw zlinkowac mi twoje urojenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:35 gula_kopola napisał: > wierz albo nie ale nie wiem o czym pie...sz wiec badz laskaw zlinkowac mi twoje urojenia! No co ty, silownika nie widziales? To zajrzyj se do bagaznika, ino na klape uwazaj hehehe Jak tam zuczki? Dali srajom w papiery? Bye Buy American! Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:39 he he rathole mylicie mnie z kims z kims kto wam dupe skopal wiec albo z japcokiem ( o ile japcok jest tym od zdjec z toyota) albo jeszcze z kims innym bo ani o zuczkach ani o silownikach historyji zadnej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:45 gula_kopola napisał: > he he rathole mylicie mnie z kims Ale Bye Buy American zasysasz jakbym cie nie mylil hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola Re: I komu tu wierzyc? 13.12.09, 23:53 ciekaw jestem co cie gnebi a nie chce mi sie szukac po innych twoich rzygowinach a od czasu wilka szmita i toyoty rengersa wiem ze jak walkujesz jakis temat to musial ci niezle pod ogon przypie...c, a widze juz ktorys post o silowniku wiec cos na rzeczy musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola dobra sciur znikam 13.12.09, 23:57 bo i tak mi nie powiesz o co chodzi moze ktos inny zyczliwy doniesie kto i gdzie cie pogryzl Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: I komu tu wierzyc? 14.12.09, 00:00 hehehehehehehehehe stary przyglupie znowu chlasz buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: I komu tu wierzyc? 14.12.09, 00:13 japoxx napisała: > hehehehehehehehehe stary przyglupie > > znowu chlasz Picie pomaga mu trafiac zgrzebialymi lapami w stukacze na iPodzie, a na Monciaku musi dzisiaj niezle pizdzic hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals ratpole 14.12.09, 00:44 ratpole napisał: > Jak tam zuczki? Dali srajom w papiery? > Bye Buy American! a do tego to zes i qerrwa Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Swinstwo 13.12.09, 23:14 ze nie ma w tym rankingu najlepszych pługów snieżnych hehehe www.dziennik.pl/foto/article321588/ODSNIEZANIE_WARSZAWSKICH_ULIC_ZIMA.html Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Swinstwo 14.12.09, 01:14 www.ticklemewithjokes.com/Redneck_Snow_Plow.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Swinstwo 14.12.09, 02:23 nad_oceanem napisał: > www.ticklemewithjokes.com/Redneck_Snow_Plow.jpg Wiesz, jakby ci to powiedziec, zeby cie nie urazic hehehe To powyzej to jest dżołk in case you failed to notice. To zas nie jest dżołk www.dziennik.pl/foto/article321588/ODSNIEZANIE_WARSZAWSKICH_ULIC_ZIMA.html hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Swinstwo 14.12.09, 02:39 spojrz na ta wyrafinowana mysl techniczna, dopracowanie szczegolow, aerodynamiczny ksztalt zmienszajacy Cx do 0,1 i chcesz powiedziec, ze to jest dzolk? heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Swinstwo 14.12.09, 02:34 heheheheeeeeeeeeeeeeee wojna na odsniezarki heheh sciur chcial zablysnac a ty go od razu do parteru hehe daj mu poodychac Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Swinstwo 14.12.09, 03:16 hehehehehehehehehehe anals jednak cierpisz na rectal dysfunction o ile redneck plow to bez watpienia kawal o tyle plug odsniezajacy na maluchu to zjawisko niejednostkowe "Potwierdzam. Podnoszenie odbywa się ręcznie. Jest taka firma w Skoczowia, która robi takie pługi do maluchów. Swojego czasu było o niej głośno. Nie pamiętam jednak ani telefonu ani adresu. Ja zapłaciłem za pług razem z montarzem 960zl. Odśnieżałem nim stacja benzynowe. Jest bardzo praktyczny, ale przedewszystkim tani Ja go wykorzystałem do świadczenia usług zimą. Dał mi sporo zarobić" www.forumsamochodowe.pl/jak-zrobic-plug-do-malucha-vt18086.htm poszukaj na youtube pod haslem "maluch z plugiem" buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Swinstwo 14.12.09, 03:20 "A co do zamontowania pługa do malucha to wszystko jest możliwe! Potrzebny jest tylko dobry pomysł,chęci i umiejętności! Dobra rama mocująca pług i gotowe ale jeszcze pozostaje podnoszenie tego sprzętu a taka pompa i całe oprzyrządowanie jej to nie małe koszty! Ale pozostaje tylko jedno pytanie po co pług do malucha ? Bez sensu moim zdaniem!" Jak prawie wszystko w bulwie hehehe A to co ma sens nie jest bulwiastego pomyslu Powinni uzyc silownikow z bagaznika do tego pluga, a jakby nie szlo przyspawac to zuczkow z lopatami hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Swinstwo 14.12.09, 03:40 heheheheheheheheheheheh krapolquad buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Swinstwo 14.12.09, 03:48 japoxx napisała: > heheheheheheheheheheheh > > krapolquad > ] Not bad. I like it Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Swinstwo 14.12.09, 03:54 hehehehehehehehehehe oczywiscie na bazie malucha buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Swinstwo 14.12.09, 04:24 japoxx napisała: > hehehehehehehehehehe > > oczywiscie na bazie malucha Nie da sie nie zauwazyc. Ja do tego pluga na maluchu wlasciwie tez nic nie mam. Po prostu w biednych krajach jak Bulwostan tak to wyglada. Jakby sie wprost przyznali, ze sa dziadami toby tu polowy dyskusji nie bylo, ale oni nie, my Wielka Bogata Bulwa, mamy silowniki, bagazniki i zuczki, a 20-letni diesel 1.3L kupiony na 10 lat splat jest lepszy niz twoje V8 5.7L hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Swinstwo 14.12.09, 04:35 ratpole napisał: al > e > oni nie, my Wielka Bogata Bulwa, mamy silowniki, bagazniki i zuczki, a 20-letni > diesel 1.3L kupiony na 10 lat splat jest lepszy niz twoje V8 5.7L hehehe a pewnie, ze lepszy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian a wiesz co szczurzy odbycie? 14.12.09, 15:23 rat_anals napisał: > ratpole napisał: > al > > e > > oni nie, my Wielka Bogata Bulwa, mamy silowniki, bagazniki i zuczki, a 20 > -letni > > diesel 1.3L kupiony na 10 lat splat jest lepszy niz twoje V8 5.7L hehehe > a pewnie, ze lepszy hehehehe jakis taki moze i dziwny jestem ale w tym przypadku wole jednak to gorsze Odpowiedz Link Zgłoś