Dodaj do ulubionych

Czy jest ktos z Hiszpanii ?

19.02.04, 17:27
Polonii amerykanskiej i kanadyjskiej nie potrafie jakos dotrzymac kroku.Tylu
barwnych przeklenstw "niestety" nie uzywam.
Jezeli jest ktos z Hiszpanii to chetnie nawiaze kontakt,z pewnoscia znajda
sie wspolne tematy nie wymagajace brukowych ubarwien.Coraz mniej sie dziwie
opinii jaka maja o nas inne narody.Pozostaje tylko miec nadzieje,ze wiekszosc
tutaj,to mniejszosc swiatowej Polonii.
Obserwuj wątek
    • Gość: VIP-1 Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? IP: *.mt.sfl.net 19.02.04, 17:33
      z Bogiem niewdzieczna
      • przyjaciolka1 Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? 19.02.04, 17:34
        A za co mam Ci byc wdzieczna ?
        • Gość: VIP-1 Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? IP: *.mt.sfl.net 19.02.04, 17:36
          za link
          • przyjaciolka1 Do VIPa1 19.02.04, 17:38
            Rzeczywiscie,jestem Ci wdzieczna.Dziekuje !
            • Gość: VIP-1 termos mocnej kawy ze soba wez IP: *.mt.sfl.net 19.02.04, 17:47
              jak sie na tamto forum wybierasz
              • przyjaciolka1 Re: termos mocnej kawy ze soba wez 19.02.04, 17:52
                Juz bylam.Rzeczywiscie cieniutko,ale moze wezme sobie za punkt honoru
                rozruszanie tego towarzystwa.
                Poki co ide robic paczki.
                Nie wydaje Ci sie,ze wlozylam kij w mrowisko ? Moze powinnam to byla inaczej
                zatytuowac.Faktem jednak jest,ze straszne chamstwo szerzy sie na "Polonii".
                • Gość: VIP-1 Re: termos mocnej kawy ze soba wez IP: *.mt.sfl.net 19.02.04, 18:03
                  przyjaciolka1 napisała:

> zatytuowac.Faktem jednak jest,ze straszne chamstwo szerzy sie na "Polonii".
                  eh tam, przesadzasz
                  lola juz wycwiczylem
                  brunon zajety bardzo (on na rybki czesto chadza)
                  a gliniaki jak sie nie uspokuja to ich lolem poszczuje
                  • przyjaciolka1 Re: termos mocnej kawy ze soba wez 19.02.04, 18:41
                    Mozna sobie jaja robic,ale czy trzeba od razu brudem rzucac ? Wydaje mi sie,ze
                    Ci ktorzy pilnuja tego forum specjalnie to zostawiaja,zeby pokazac jakim
                    jestesmy talatajstwem.
      • starypierdola Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? 19.02.04, 23:03
        !Que dices, mujer!
        Todos los Polacos - grigos son muy inteligentes; siempre echan por adelande mas
        pronto que todos nosotros. Es decir que uno debe mirarse y hacer lo que hagan
        ellos.
        Besos.
        SP
    • krolewna.sniezka Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? 19.02.04, 17:35
      przyjaciolka1 napisała:

> Polonii amerykanskiej i kanadyjskiej nie potrafie jakos dotrzymac kroku.Tylu
      > barwnych przeklenstw "niestety" nie uzywam.
      > Jezeli jest ktos z Hiszpanii to chetnie nawiaze kontakt,z pewnoscia znajda
      > sie wspolne tematy nie wymagajace brukowych ubarwien.Coraz mniej sie dziwie
      > opinii jaka maja o nas inne narody.Pozostaje tylko miec nadzieje,ze wiekszosc
      > tutaj,to mniejszosc swiatowej Polonii.

Czesc przyjaciolko1... Czy obecnie mieszkasz w Hiszpanii? Jezeli tak, czy
      mozesz napisac gdzie?
      • przyjaciolka1 Do krolewnyS. 19.02.04, 17:39
        Na Costa Blanca
        • krolewna.sniezka Re: do przyjaciolki1 19.02.04, 18:00
          przyjaciolka1 napisała:

> Na Costa Blanca

Czy myslalas o zalozeniu prywatnego forum, np. Polonia w Hiszpanii? Ja bym
          chetnie zagladala na takie forum pogadac o Hiszpanii bo mieszkalam tam troche,
          i troche kontakt mi sie urwal ze znajomymi, moze zaczeliby sie tam tez
          schodzic. cos podobnego jak dla polonii w holandii, jest prywatne forum i mozna
          pogadac o zyciu w Holandii.
          • przyjaciolka1 Do Agnieszki 19.02.04, 18:49
            A skad Ty jestes Agnieszko ? VIP1 dal mi namiar na takie forum ( pierwsza
            odpowiedz ) ale smutno tam jakos.Moze pomozesz mi rozruszac hiszpanska Polonie ?
            Jestes w Holandii ? Ja mieszkalam 9 lat w Niemczech.W Hiszpanii jestem od lat 7
            i juz tu z pewnoscia zostane.Hiszpania jest naprawde Viva !!!
            • krolewna.sniezka Re: Do Agnieszki 19.02.04, 20:34
              przyjaciolka1 napisała:

> A skad Ty jestes Agnieszko ? VIP1 dal mi namiar na takie forum ( pierwsza
              > odpowiedz ) ale smutno tam jakos.Moze pomozesz mi rozruszac hiszpanska
              Polonie
              > ?
              > Jestes w Holandii ? Ja mieszkalam 9 lat w Niemczech.W Hiszpanii jestem od lat
              7
              >
              > i juz tu z pewnoscia zostane.Hiszpania jest naprawde Viva !!!

Te forum Holenderskie tez jeszcze niezupelnie rozruszane bo nowe, ale moze da
              sie zorganizowac cos i oglosic na innych forums ze jest to forum o zyciu,
              odwiedzaniu Hiszpanii itd itp. Na forum holenderskim pisza osoby z Belgi(zdaje
              sie ze oni maja swoje wlasne prywatne, i jest bardziej zywotne), oraz osoby z
              Polski ktore lubia Holandie/Holendrow. Ja mam meza Holendra wiec jestem w
              Holandii b. czesto i kto wie czy nie wrocimy do jego rodzinnego kraju. Obecnie
              mieszkam w usa, ale uprzednio mieszkalam przez rok w Hiszpanii i nigdy tego
              kraju nie zapomne, i jak przyjechalam do usa to najszybciej zaprzyjaznialam z
              ludzmi ktorzy tutaj przyjechali z Hiszpanii. Bardzo sentymentalnie wspominam
              Hiszpanie i bardzo lubie ludzi z Hiszpanii.
    • Gość: joanna Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? IP: 5.5D* / *.cg.shawcable.net 19.02.04, 17:54
      kurwa, jak ja nie lubie takich hollier than thou, yntelygentnych needle butts.
      • przyjaciolka1 Uderz w stol....... 19.02.04, 17:57
        Przede wszystkim Ciebie mialam na mysli Joasiu mila,Ty swieta ,polska
        niewinnosci......Czy Tobie sie wydaje,ze w Polsce wszyscy tak bluznia jak Ty ?
        Zdecydowana mniejszosc,Bogu dzieki.
        • Gość: joanna ale ty lubisz IP: 5.5D* / *.cg.shawcable.net 19.02.04, 18:40
          bo tu siedzisz i odpowiadasz. spierdalaj na ta hiszpanie.
          • przyjaciolka1 Re: ale ty lubisz 19.02.04, 18:42
            Nie musze spierdalac,juz tu jestem Sloneczko !
      • soup_nazi Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? 19.02.04, 18:49
        Gość portalu: joanna napisał(a):

> kurwa, jak ja nie lubie takich hollier than thou, yntelygentnych needle butts.

Tak, tak, to sie naukowo nazywa "slodkopierdzenie" wzglednie "swietojebliwosc".
        Normalnie, jesli komus tu nie odpowiada to spada i wiecej nie zaglada.
        Natomiast osobniki slodkopierdzace i swietojebliwe biora sie za dzialalnosc
        misjonarska, hehehe.
        • przyjaciolka1 do tego od zupy 19.02.04, 18:52
          Zebys Ty czlowieku ( ? ) wiedzial jaki jestes zalosny.........
          • soup_nazi Re: do tego od zupy 19.02.04, 18:54
            przyjaciolka1 napisała:

> Zebys Ty czlowieku ( ? ) wiedzial jaki jestes zalosny.........

No. Dobra. Spierdalaj. Daleko, hehehe
        • Gość: joanna Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? IP: 5.5D* / *.cg.shawcable.net 19.02.04, 18:58
          zawsze mozna sobie zalozyc "spotkanie w barcelonie" : ))
          • soup_nazi Ciekawe czy ... 19.02.04, 19:03
            ... ona jest tam na truskawkach czy na arabach, hehehe
            • Gość: joanna do konca niewiadomo IP: 5.5D* / *.cg.shawcable.net 19.02.04, 19:23
              natomiast wiadomo ze na czymkolwiek tam jest to nie wykonuje norm : )) i
              przychodzi tu za misjonarza, a raczej sie podklada na missionary ; )
          • Gość: VIP-1 Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? IP: *.mt.sfl.net 19.02.04, 19:03
            moj boze! tylko nie to!
            najlepiej jak te wszystkie swietojebliwe
            eurodupki jak najdalej stad spierdalaja
            jak to soup zasugerowal

nawiasem mowiac to ciekawe
            ze na tych wszystkich 'grzecznych' forach
            taka cisza panuje, a tu wszystko tym
            eurodupkom przeszkadza
            • Gość: joanna : )))) IP: 5.5D* / *.cg.shawcable.net 19.02.04, 19:11
              no co ty vip wink) przeciez ci z londynu sa nadzwyczaj spokojni. raz rak wyszedl
              grzecznie z "nory" i jak sie tutejsi na niego friednly "rzucili" (including
              mua) spokojnie "na wies powrocil". ps. fajna tresura lola ; ))
              • przyjaciolka1 Nic dodac nic ujac 19.02.04, 22:23
                Pokazaliscie co potraficie.Dobrze,ze robicie to tu,a nie gdzie
                indziej.Przynajmniej nam opinii nie psujecie.Zycze Wam dalszego,milego taplania
                sie w blocku.
                • Gość: :) Re: Nic dodac nic ujac IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.02.04, 00:29
                  lepiej ich olej
                  • don22 Re: Nic dodac nic ujac 20.02.04, 01:03
                    Pozdrawiam!
                    • soup_nazi Re: Nic dodac nic ujac 20.02.04, 03:45
                      don22 napisał:

> Pozdrawiam!

Uwazaj zebys sie nie rozchorowal dziadu jak bedziesz tak pozdrawial rozrzutnie
                      i do tego ni w 5 ni w 9.
                  • soup_nazi Re: Nic dodac nic ujac 20.02.04, 03:43
                    A ty kolego/kolezanko z kraju wielkosci zasmarkanej chustki do nosa czego sobie
                    zyczysz? Chcesz w belgijski, waflami wypchany dziob, hehehe? Aha, co slychac w
                    Siemiatyczach?
                • soup_nazi Re: Nic dodac nic ujac 20.02.04, 03:41
                  przyjaciolka1 napisała:

> Pokazaliscie co potraficie.Dobrze,ze robicie to tu,a nie gdzie
                  > indziej.Przynajmniej nam opinii nie psujecie.Zycze Wam dalszego,milego
                  taplania
                  >
                  > sie w blocku.

Sluchaj, kolezanko nawiedzona. Przylazlas tu i zaczelas pisac, byle co zreszta.
                  Nie podobala ci sie polonia amerykanska i kanadyjska, VIP dal ci adres na forum
                  hiszpanskie, zgodnie z twoim zyczeniem. Tam ci bylo za nudno to wrocilas tutaj.
                  Teraz cie znow cos w dupe kole. Dlaczego wlasciwie slodkopierdzaco rzucasz sie
                  jak wesz na grzebieniu? Albo wez to forum takie jakim jest albo rwij stad
                  kapcie i nie zawracaj glowy. Takich swietojebliwych kretynkow/kretynek jak ty
                  byly tu juz przed toba peki. Dostalil kopa w dupe i juz ich dawno nie widac,
                  hehehe.
    • Gość: Olo Re: Czy jest ktos z Hiszpanii ? IP: 195.130.241.* 20.02.04, 08:25
      "Ja mieszkalam 9 lat w Niemczech.W Hiszpanii jestem od lat 7 "
      Czy mozesz napisac cos w wlasnej autopsji, roznice w zyciu ,ekonomiczne itp.
      zmiany kaju.
      Bardzo mnie to interesuje.
      A ludzmi typu cwel "soup_nazi" czy szmacsko "joanna" sie nie przejmuj, oni juz
      tak maja i to im zostanie.

Pozdrawiam.
      • Gość: VIP-1 sluchaj olo IP: *.mt.sfl.net 20.02.04, 12:28
        jebnij sie w czolo
        i spierdalaj stad
        • Gość: Luwten Re: Zważywszy na to czym w Kanadzie karmią świnie IP: 195.187.108.* 20.02.04, 13:28
          to się nie dziwię, że tam tyle zwichrowanych pojeb...
          • Gość: VIP-1 Zważywszy na to ze ciebie IP: *.mt.sfl.net 20.02.04, 13:59
            gorzej niz kanadyjskie swinie karmia
            to sie nie dziwie ze bardziej
            od swini jebniety jestes
            • Gość: Luwten Re: Zważywszy na to, IP: 195.187.108.* 20.02.04, 15:13
              że kanadyjskie świnie ludzkim mięsem tuczą
              >ciebie gorzej niz kanadyjskie swinie karmia>

no pewnie! chłopie zdecydowanie.
              >to sie nie dziwie ze bardzej od swini jebniety jestes>

kanadyjskich?
              wątpię, bo kanadola obojętnie w jakiej postaci
              nawet tak świńskiej jak ty w głupocie nikt i nic nie przebije.
              Mistrzostwo Świata.

• Gość: VIP-1 Re: Zważywszy na to, IP: *.mt.sfl.net 20.02.04, 15:59
                chcialbys kmiocie tym kanadolem
                obojetne w jakiej postaci byc
                lecz na szczescie buractwa tu nie wpuszczaja
                o czym zapewne zdazyles sie juz
                na wlasnej skorze przekonac
    • soup_nazi Do holenderskich robotnikow rolnych 20.02.04, 16:10
      Saboty, qrwa, na kopyta, dupsko na rower i jazda mi do bauera na pole gnoj
      przewalac. Niedlugo czas na tulipany, hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka