Gość: Pietro IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:06 Mamy w domu Pania z Polski z wyzszym wyksztalceniem (sprzata u nas, oczywiscie na czarno)ale w sumie jest nam jej zal!! Kto ma podobna sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 [...] 01.03.04, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwa_jestem Re: Mam w domu 01.03.04, 20:12 My mam zupelnie inna sytuacje. Mamy Pana z Polski z wyzszym wyksztalceniem, ktory nam sprzata KOLO domu (chyba nie na czarno bo dal na expired ss#). W sumie nie jest jego zal bo dobrze mu placimy a on i tak wszyskie pieniadze przesyla do komunistycznej Polski. Rowniez kupuje niesamowite ilosci COMBAT, bo w Polsce duzo karaluchow jest, lekarstwo na osteoporosis dla mamuski, i cos tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Mam w domu IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 21:22 Mam wrazenie ,ze podszywasz sie pod Bruno-jego mamusia mieszka w bloku i ma problemy z karaluchami,czyzby twoja tez? jakimi jestescie synami? Wstyd !!! Naprawde!!! Tacy Hamerykanie,a mamusie w bloku z karaluchami!!!!!!!!!!!!!! Wstydzcie sie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 [...] 03.03.04, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Mam w domu IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:19 Ani ja jej nie bzykam ani syn(mam corke).A pani ktora sprzata ma dziecko -z uposledzeniem (widzielismy osobiscie),po prostu pomaga rodzinie!A placimy tez dobrze -PLUSKWO!!!!! Mieszkamy w Luxemburgu!!!!!-wiesz gdzie to jest? Zajrzyj do atlasu!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi [...] 01.03.04, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Hehehe IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:39 Ale sie pomyliles!!!!!! Ale mimo twoich obrazliwych slow (prostakom trzeba wybaczy ,bo nie wiedza co mowia i czynia)Wybaczamy Ci!!! Mimo tego pozdrowienia i milej dniowki na budowie!!!!(albo przy zbieraniu zlomu) Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Nie z namy te brunery, troy, hehehe IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 21:03 Czyzbys zapomnial jezyka polskiego wielki emigrancie?(byc moze z bozej laski?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: Nie z namy te brunery, troy, hehehe IP: *.mega.tmns.net.au 02.03.04, 10:22 Pietro napisal; Mamy w domu Pania z Polski z wyzszym wyksztalceniem (sprzata u nas, oczywiscie na czarno)ale w sumie jest nam jej zal!! Kto ma podobna sytuacje? Podobna sytuacje w czym; ze sprzata, czy ze ma wyzsze wyksztalcenie.A moze jedno i drugie? A dlaczego ci jej szkoda? Zupelnie nie rozumiem dylematu/pytania, oraz twojego zalu. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Nie z namy te brunery, troy, hehehe 02.03.04, 12:21 on ma dylemat z tym, ze czhcialby chetnie taka pania miec. Niestety swojE gacie musi sAMEMU PRAC. Ten jego wpis tutaj, to tylko lista marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated znowu sprawa gaci 03.03.04, 21:26 gacie facet sam musi prac, powtarzam. I nie widze inaczej. Z mojego punktu widzenia niedopuszczalne zeby jakas obca baba lub obcy facet nawet z wyzszym wyksztalceniem macal mojemu mezcyznie gacie. A ja jedynie moge dotykac meskich gaci gdy sa one umieszczone na parze bliskich memu sercu ksztaltnych poldupkow, i w zadnym innym wypadku. Absolutna makabra jest mysl o uzytych meskich gaciach (nawet zaprzyjazionych) przemieszanych z moimi koronkowymi lub satynowymi stringami. No blasfemia, lewatywa i koniec swiata. Az mnie dreszcze przeszly z przerazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieza alfa Re: znowu sprawa gaci IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 03.03.04, 23:58 Gacie moga rowniez sluzyc powieszeniu na wiezy alfa, niech sobie schna na wietrze. Rajstopki tez mozna na alfa powiesic, i wtedy beda zgrabnie machac nozkami. Za dwie minuty wieza wytrysnie, ide obserwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadion 10-lecia Re: znowu sprawa gaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:07 tutaj tez wisi mnostwo rajtek i gaci na wietrze furkoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palac kultury [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Mam w domu ;oPPP 03.03.04, 01:22 Mam w domu pana i pania z Polski, oboje z wyzszym wyksztalceniem, ktorzy sprzataja i pracuja w ogrodku. To chyba nie takie rzadkie wsrod emigracji? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Mam w domu ;oPPP 03.03.04, 01:40 A ja mam w domu jednego z PhD i tez robi wszystko!! I do tego za darmo!! SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Mam w domu ;oPPP IP: *.bos.east.verizon.net 03.03.04, 04:19 Jak bedziecie mieli lokaja z M.D. to wtedy mozecie sie czyms chwalic, PhD to co drugi na tym forum ma. Bialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadajnik Re: Mam w domu ;oPPP IP: *.ip-pluggen.com 03.03.04, 11:22 W Szwecji lekarze zbieraja truskawki, a wlasciciele ich bardzo chwala, bo potrafia pracowac na polu 12 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wadera Re: Mam w domu ;oPPP IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 03.03.04, 15:19 A mnie sie podobal "Polski Motylek" teraz wiecie co ja mam gdzie)))) A jak juz cos "musze" to tylko wtedy kiedy mam z tego przyjemnosc! Pozdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 [...] IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 15:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 [...] 03.03.04, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwa_jestem [...] 03.03.04, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś