Dodaj do ulubionych

Mam w domu

IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:06
Mamy w domu Pania z Polski z wyzszym wyksztalceniem (sprzata u nas,
oczywiscie na czarno)ale w sumie jest nam jej zal!!
Kto ma podobna sytuacje?
Obserwuj wątek
    • artur666 [...] 01.03.04, 20:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • pluskwa_jestem Re: Mam w domu 01.03.04, 20:12
      My mam zupelnie inna sytuacje. Mamy Pana z Polski z wyzszym wyksztalceniem,
      ktory nam sprzata KOLO domu (chyba nie na czarno bo dal na expired ss#). W
      sumie nie jest jego zal bo dobrze mu placimy a on i tak wszyskie pieniadze
      przesyla do komunistycznej Polski. Rowniez kupuje niesamowite ilosci COMBAT, bo
      w Polsce duzo karaluchow jest, lekarstwo na osteoporosis dla mamuski, i cos tam
      jeszcze.
      • Gość: Pietro Re: Mam w domu IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 21:22
        Mam wrazenie ,ze podszywasz sie pod Bruno-jego mamusia mieszka w bloku i ma
        problemy z karaluchami,czyzby twoja tez? jakimi jestescie synami?
        Wstyd !!! Naprawde!!! Tacy Hamerykanie,a mamusie w bloku z
        karaluchami!!!!!!!!!!!!!!
        Wstydzcie sie!!!!!!!
      • bruno555 [...] 03.03.04, 16:46
    • Gość: Pietro Re: Mam w domu IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:19
      Ani ja jej nie bzykam ani syn(mam corke).A pani ktora sprzata ma dziecko -z
      uposledzeniem (widzielismy osobiscie),po prostu pomaga rodzinie!A placimy tez
      dobrze -PLUSKWO!!!!!
      Mieszkamy w Luxemburgu!!!!!-wiesz gdzie to jest?
      Zajrzyj do atlasu!!!
      Pozdrawiam
      • soup_nazi [...] 01.03.04, 20:27
        • Gość: Pietro Re: Hehehe IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:39
          Ale sie pomyliles!!!!!!
          Ale mimo twoich obrazliwych slow (prostakom trzeba wybaczy ,bo nie wiedza co
          mowia i czynia)Wybaczamy Ci!!!
          Mimo tego pozdrowienia i milej dniowki na budowie!!!!(albo przy zbieraniu zlomu)
          Bye
          • soup_nazi Nie z namy te brunery, troy, hehehe 01.03.04, 20:48

• Gość: Pietro Re: Nie z namy te brunery, troy, hehehe IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 21:03
              Czyzbys zapomnial jezyka polskiego wielki emigrancie?(byc moze z bozej laski?)
              • Gość: Kan_z_oz Re: Nie z namy te brunery, troy, hehehe IP: *.mega.tmns.net.au 02.03.04, 10:22
                Pietro napisal; Mamy w domu Pania z Polski z wyzszym wyksztalceniem (sprzata u
                nas, oczywiscie na czarno)ale w sumie jest nam jej zal!!
                Kto ma podobna sytuacje?

Podobna sytuacje w czym; ze sprzata, czy ze ma wyzsze wyksztalcenie.A moze
                jedno i drugie? A dlaczego ci jej szkoda?
                Zupelnie nie rozumiem dylematu/pytania, oraz twojego zalu.
                Pzd
                • artur666 Re: Nie z namy te brunery, troy, hehehe 02.03.04, 12:21
                  on ma dylemat z tym,
                  ze czhcialby chetnie taka pania miec.

Niestety swojE gacie musi sAMEMU PRAC.
                  Ten jego wpis tutaj, to tylko lista marzen.
                  • iwannabesedated znowu sprawa gaci 03.03.04, 21:26
                    gacie facet sam musi prac, powtarzam. I nie widze inaczej. Z mojego punktu
                    widzenia niedopuszczalne zeby jakas obca baba lub obcy facet nawet z wyzszym
                    wyksztalceniem macal mojemu mezcyznie gacie. A ja jedynie moge dotykac meskich
                    gaci gdy sa one umieszczone na parze bliskich memu sercu ksztaltnych poldupkow,
                    i w zadnym innym wypadku. Absolutna makabra jest mysl o uzytych meskich gaciach
                    (nawet zaprzyjazionych) przemieszanych z moimi koronkowymi lub satynowymi
                    stringami. No blasfemia, lewatywa i koniec swiata. Az mnie dreszcze przeszly z
                    przerazenia
                    • Gość: wieza alfa Re: znowu sprawa gaci IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 03.03.04, 23:58
                      Gacie moga rowniez sluzyc powieszeniu na wiezy alfa, niech sobie schna na
                      wietrze. Rajstopki tez mozna na alfa powiesic, i wtedy beda zgrabnie machac
                      nozkami.
                      Za dwie minuty wieza wytrysnie, ide obserwowac.
                      • Gość: stadion 10-lecia Re: znowu sprawa gaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:07
                        tutaj tez wisi mnostwo rajtek i gaci na wietrze furkoczac.
                        • Gość: palac kultury [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:10
    • luiza-w-ogrodzie Re: Mam w domu ;oPPP 03.03.04, 01:22
      Mam w domu pana i pania z Polski, oboje z wyzszym wyksztalceniem, ktorzy
      sprzataja i pracuja w ogrodku. To chyba nie takie rzadkie wsrod emigracji?

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

"have your fun and keep lafing" ©joanna

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
      • starypierdola Re: Mam w domu ;oPPP 03.03.04, 01:40
        A ja mam w domu jednego z PhD i tez robi wszystko!! I do tego za darmo!!
        SP
        • Gość: Murzyn Re: Mam w domu ;oPPP IP: *.bos.east.verizon.net 03.03.04, 04:19
          Jak bedziecie mieli lokaja z M.D. to wtedy mozecie sie czyms chwalic, PhD to co
          drugi na tym forum ma.

Bialy
          • Gość: nadajnik Re: Mam w domu ;oPPP IP: *.ip-pluggen.com 03.03.04, 11:22
            W Szwecji lekarze zbieraja truskawki, a wlasciciele ich bardzo chwala, bo
            potrafia pracowac na polu 12 godzin.
            • Gość: Wadera Re: Mam w domu ;oPPP IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 03.03.04, 15:19
              A mnie sie podobal "Polski Motylek" teraz wiecie co ja mam gdziesmile))))
              A jak juz cos "musze" to tylko wtedy kiedy mam z tego przyjemnosc!

Pozdrawiam Wadera
              • Gość: VIP-1 [...] IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 15:40
      • bruno555 [...] 03.03.04, 16:50
        • pluskwa_jestem [...] 03.03.04, 18:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka