Dodaj do ulubionych

twarze forum

IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 19.02.02, 04:03
brakuje jeszcze kilku.... np JoeK wink)))

roscar.hypermart.net/forum.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Kliken Re: twarze forum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.02, 05:31
      ..wiesz..niektorzy stacili twarz...
      • Gość: ciekawy Czyli Icek z rodzina IP: *.sympatico.ca 26.02.02, 06:31
        Gość portalu: Kliken napisał(a):

> ..wiesz..niektorzy stacili twarz...

icek ma ich wiele, ma co pokazywac smile))
    • ro-bert Re: twarze forum 19.02.02, 05:36
      Nie!
      Brakuje jeszcze b. wielu! wink

Pozdr.
      ro-bert

• ya_bolek Re: twarze forum 19.02.02, 07:32
      Blokada kopiowania zdjec nie jest skuteczna. Wlasnie ustawilem
      sobie tapete z aniutkiem.

Gość portalu: aniutek napisał(a):

> brakuje jeszcze kilku.... np JoeK wink)))
      >
      > <a href="http://roscar.hypermart.net/forum.htm">roscar.hypermart.net/forum.htm<
      > /a>

• Gość: Kliken Re: twarze forum IP: 24.157.121.* 19.02.02, 19:16
        Ty cholero (:
        Ya_bolek wyslanik obcej cywilizacji?

• Gość: --Michal wyslalem "fotkie" i nic [?] IP: *.tiaa-cref.org 19.02.02, 20:45

PS
      Jezeli chodzi o Zybi'ego, to stawiam na Pana z wasem, no moze Pan skipper?
      • jot-23 Re: wyslalem 19.02.02, 20:48
        Gość portalu: --Michal napisał(a):

>
        > PS
        > Jezeli chodzi o Zybi'ego, to stawiam na Pana z wasem, no moze Pan skipper?

ja mysle ze to "baseball hat dude"
        • Gość: --Michal ... znaczy Pan z wasem! IP: *.tiaa-cref.org 19.02.02, 20:54
        • Gość: aniutek Re: wyslalem IP: 199.219.138.* 19.02.02, 20:57
          jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
          >
          > >
          > > PS
          > > Jezeli chodzi o Zybi'ego, to stawiam na Pana z wasem, no moze Pan skipper?
          >
          > ja mysle ze to "baseball hat dude"

::smile)))
          jot-23 a gdzie Twoja buzka??????
          • jot-23 Re: wyslalem 19.02.02, 21:14

> jot-23 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: --Michal napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > PS
            > > > Jezeli chodzi o Zybi'ego, to stawiam na Pana z wasem, no moze Pan ski
            > pper?
            > >
            > > ja mysle ze to "baseball hat dude"
            >
            > ::smile)))
            > jot-23 a gdzie Twoja buzka??????

hehe "siem" photo-finishuje!
            • Gość: Kliken Re: wyslalem IP: 24.157.121.* 19.02.02, 22:15
              Ludzie ja tez mam zycie [pieskie]...
              Michal.

• Gość: --Michal No i "fotka" jest (Dzieki!) IP: *.tiaa-cref.org 19.02.02, 22:24
                Co prawda wydal sie sekret, ale moze bede mial taryfe ulgowa, bo ciezko
                tak "palcowac" w klawiature jak sie nie ma palcow. Acha, pozatym na zycie
                [pieskie] nie nazekam. smile))))))))). [co chyba widac]
                • Gość: aniutek Re: No i IP: 199.219.138.* 19.02.02, 22:33
                  psiutek jestes super wink))
                  • Gość: --Michal Dziekuje, staram sie jak moge! IP: *.tiaa-cref.org 19.02.02, 23:03
                    Tylko prosze ostroznie z komplemetami bo sie jeszcze malzonka dowie i spedze
                    now w "budzie" smile)))).
    • Gość: A27 Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 00:19
      Ja w imieniu wlasnym i innych twarzy forum chcialam podziekowac panu Klikenowi
      za dostrczenie nam wspanialej rozrywki i rozladowanie atmosfery na "Polakach
      zagranica". Chociaz niejednokrotnie nie zgadzalam sie opiniami pana K. na
      sprawy spoleczne czy politeczne to widze jednak, ze walnie przyczynia sie on do
      wcielania w zycie idei przyjazni Polakow z zagranica.

Mamy niewatpliwe niezlych sojusznikow w Kanadzie.

Niniejszym nominuje pana Klikena do orderu POLSKIEJ TWARZY ROKU 2002.

Towarzyszka Anna27
      • Gość: aniutek Re: twarze forum komunikat A27 IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 20.02.02, 00:39
        jestem za a nawet i przeciw wink)))
        • muzaaa Re: twarze forum komunikat A27 20.02.02, 00:43
          Nie wiem czy moge zabrac glos w tym watku bo swojej twarzy nie ujawnilam, ale
          postrzegam fakt ze wiekszy procent "ujawnionych" ukrywa sie za ciemnymi
          okularamismile.
          • Gość: --Michal slonce IP: *.client.attbi.com 20.02.02, 00:47
            Co my mozewmy poradzic ze zyjemy w takich SLONECZNYCH, Miejscach. smile
          • luiza-w-ogrodzie Re: twarze forum komunikat A27 20.02.02, 01:53
            Prawie wszystkie moje zdjecia sa albo w masce do nurkowania, albo w goglach i
            czepku, albo w ciemnych okularach, (bo ciagle jestem w sloncu albo na sniegu).
            Taki los Australijki, bez okularkow i kostiumu kapielowego ani rusz... wink
            Postaram sie isc do fotografa na sesje zdjeciowa (jak uzbieram $$$), wtedy
            ukaze NAGA twarz.

Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: --Michal Oczywiscie "wyrazam poparcie". IP: *.client.attbi.com 20.02.02, 00:46
        Tylko czy zbierze sie qworum?
        • muzaaa Re: Oczywiscie 20.02.02, 00:51
          Nie wiem Michal, naprawde nie wiem. A ilu to wlasciwie musi byc?
          • Gość: --Michal Ja tez nie wiem ... IP: *.client.attbi.com 20.02.02, 01:06
            ... tak pytam dla podtrzymania rozmowy.
            • Gość: A27 Re: Ja tez nie wiem ... IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:10
              Piec osob wystarczy, do ogloszenia Klikena POLSKA TWARZA 2002.
              Brakuje nam jednej osoby, by to przepchnac.
      • karelia a Robert???? 20.02.02, 01:10
        nie zapomnijmy o Robercie, on to namowil nas zebysmy zdradzili swoje wobrazenia
        o innych znajomych-nieznajomych i tak sie to wszystko zaczelo, gadki ,
        dyskusje, opisy, i wreszcie konkrety...
        Pozdrawiam K.
        • Gość: A27 Re: a Robert???? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:24
          Werdykt jest nastepujacy: Kliken - Zlota Polska Twarz 2002
          Robert: Srebrna Polska Twarz 2002
          • Gość: Kliken Re: a Robert???? IP: 24.157.121.* 20.02.02, 01:31
            Hm, ze wzruszenia nie wiem co powiedziec ...chyba wezme kijek....
            • karelia no chwiluniaaaaaaa 20.02.02, 01:35
              a ja ??????? ja namawialam na wspolny chat Gazeta /chat/ Polonia . Ale czekamy
              az sie wszyscy compa dorobia. Ale tez chyba mam udzial w laczeniu twrzy i cial
              siedzacych i stukajacych zawziecie. Jatez sie poswiacam , jest 1,30 a ja siedze
              i stukam hahahahah
            • ro-bert Re: a Robert???? 20.02.02, 21:33
              A ja to chyba wezme se bierke i kujne sie w nerke! (Szybko sie ucze , co?)

Pozdr

ro-bert
              PS
              Dla niezorientowanych ro-bert=Robert; problemy prz rejestracji.
          • Gość: Kliken Re: a Robert???? IP: 24.157.121.* 20.02.02, 01:33
            Ej, nie zapomnijcie o TWARZY pana physik.ulm.de ...
            • karelia Re: a Robert???? 20.02.02, 01:54
              a co to za gosciu?
            • Gość: A27 Re: a Robert???? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:59
              Polska Twarz OWiana Tajemnica 2002 wedruje do Karelii.

Physik to taki gosciu co chce wystrzelac wszystkich proofesorow uniwerku.
              • Gość: feniks Glupie pyski na forum ??? IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 20.02.02, 02:33
                chyba tak by nalezalo zatytulowac te sentencje - jedne i te same
                madrale ,ktorym sie wydaje ze posiedli wiedze na wszystko, a Pani Karelie z
                jej sympatyczna buziuchna prym w tym wiedzie a pranie i prasowanie lezy od
                tygodni nie zrobione,reszta z wasami a,la Walesa i butelka taniego piwa przy
                boku skrobie sie w lysine w "intelektalnym"
                ' wysilku kogo by tu obsmarowac !!!
          • Gość: Robert Re: a Robert???? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 21:24
            Gość portalu: A27 napisał(a):

> Werdykt jest nastepujacy: Kliken - Zlota Polska Twarz 2002
            > Robert: Srebrna Polska Twarz 2002

Rycze! Normalnie, rycze! Lzy wielkie jak grochy zalaly juz cala klawiature, nic
            to, wyjalem juz nowa z szafy, funkcjonuje! Moge dalej bzdury pisac!
            Atmosfera robi sie... no nie wiem.... niespotykana! Fajnie tak!
            Dzieki za wyroznienie!!!

Pozdr

Robert

PS wlasnie po napisaniu stwierdzilem, ze sie nie zalogowalem. Dlatego jako
            Robert. Zaraz zjawiam sie jako ro-bert!

• Gość: Baloo Re: twarze forum IP: *.ne.ch 20.02.02, 11:46
        przylaczam sie do glosu Towarzyszki Anny27 - Klikenowi nalezy sie conajmniej
        Platynowa Twarz oraz order zaslugi w walce z anonimowoscia ...
        Drogi Klikenie, jesli cos ci kiedys przykrego napisalem - to wycofuje i
        odszczekuje ... Jesli nie napisalem, to na pewno mialem taki zamiar, za co tez
        przepraszam ... wszystko zostalo ci tymczyasowo odpuszcone .. jak na chrzcie
        swietym ... To samo dla Roberta (za pomysl) ...

Szalom i priwiet

Baloo

PS : nie chce nikogo straszyc, ale moje zdjecie tez sie tam w koncu pojawi
        (chyba, ze Kliken mnie wywali na zbity misiowy pysk ...)

Kliken - czy ty jestes ta szalowa blondynka posrodku, czy tez ta niemniej
        szalowa z prawej ??? :o))))
        • Gość: Kliken Re: twarze forum IP: 24.157.121.* 20.02.02, 19:11
          E, ja jestem szlowym szatynem (:
          • Gość: Baloo do szalowego szatyna IP: *.ne.ch 20.02.02, 19:14
            szkoda ... ale tyz piknie ..
            Pozdro i dzieki ...

inny szalowy szatyn

Baloo
    • ro-bert Re: twarze forum 21.02.02, 00:57
      No i co jest? Zadnych chetnych wiecej? Bo zaraz zamykamy!

Pozdr.

ro-bert
      • Gość: feniks glupie pyski - na forum IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 21.02.02, 01:17
        juz napisalem - jedne i te same glupie pyski !!! z wasami a,la Walesa !!! i
        butelka taniego przecenionego piwa , piszace glupoty na forum,a robota
        lezy ,zeby chociaz bylo co czytac to jeszcze to jeszcze pol biedy ,ale same
        wyssane z palca bzdury.
        • jot-23 Re: glupie pyski - na forum 21.02.02, 01:32
          Gość portalu: feniks napisał(a):

> juz napisalem - jedne i te same glupie pyski !!! z wasami a,la Walesa !!! i
          > butelka taniego przecenionego piwa , piszace glupoty na forum,a robota
          > lezy ,zeby chociaz bylo co czytac to jeszcze to jeszcze pol biedy ,ale same
          > wyssane z palca bzdury.

no pisales... i wszyscy cie oleli...dlatego powtarzasz
          • Gość: maz Re: glupie pyski - na forum IP: *.arach.net.au 21.02.02, 01:58
            Bo sam na swoj pysk nie moze patrzec w lustrze, a nie ma nic lepszego do roboty
    • Gość: pigwa Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 04:02

Twoja twarz na pierwszym miejscu, aniutkowa, ale to sie kiedys nazywalo pryszczata
      dupa, tak czysto po polsku i bez regionalnych znieksztalcen.pigwa.
      • Gość: aniutek Re: twarze forum IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 23.02.02, 04:06
        Gos´c´ portalu: pigwa napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
        >
        > Twoja twarz na pierwszym miejscu, aniutkowa, ale to sie kiedys nazywalo
        pryszcz
        > ata
        > dupa, tak czysto po polsku i bez regionalnych znieksztalcen.pigwa.

nie pigwa ale BURAK ...........

• jot-23 Re: twarze forum 23.02.02, 04:09

> Gos´c´ portalu: pigwa napisa?(a):
          >
          > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
          > >
          > > Twoja twarz na pierwszym miejscu, aniutkowa, ale to sie kiedys nazywalo
          > pryszcz
          > > ata
          > > dupa, tak czysto po polsku i bez regionalnych znieksztalcen.pigwa.
          >
          > nie pigwa ale BURAK ...........
          >

ej nie ma co odpowiadac takim.. sa tu po to zeby wywolac zlosc, i sie tym zywia
          pasozyty
          • Gość: aniutek Re: twarze forum IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 23.02.02, 04:10
            jot-23 napisa?(a):

>
            > > Gos´c´ portalu: pigwa napisa?(a):
            > >
            > > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
            > > >
            > > > Twoja twarz na pierwszym miejscu, aniutkowa, ale to sie kiedys
            nazywa
            > lo
            > > pryszcz
            > > > ata
            > > > dupa, tak czysto po polsku i bez regionalnych znieksztalcen.pigwa.
            > >
            > > nie pigwa ale BURAK ...........
            > >
            >
            >
            > ej nie ma co odpowiadac takim.. sa tu po to zeby wywolac zlosc, i sie tym
            zywia
            >
            > pasozyty

ech wiem, ponioslo mnie......

• Gość: A27 Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 04:12
            E tam, pigwie zazdrosc bo sie nie daja do "Kliken gallery."
            • Gość: ESL Pigwa IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 04:17
              Zal, ze taki nieuprzejmy osobnik przyjal sobie nick, ktory jest nazwa tego interesujacego owocu - moze
              Kliken znalazlby zdjecie pigwy i slodka pigwa zatkal usta chamskiej pigwie?
              Portugalczycy robia wspaniale konfitury z pigwy - polecam!
              Jakby ktos szukal po angielsku to jest to zdaje sie quince. Mniam mniam.
              • Gość: pigwa Re: Pigwa IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 22:29
                Gość portalu: ESL napisał(a):

> Zal, ze taki nieuprzejmy osobnik przyjal sobie nick, ktory jest nazwa tego inte
                > resujacego owocu - moze
                > Kliken znalazlby zdjecie pigwy i slodka pigwa zatkal usta chamskiej pigwie?
                > Portugalczycy robia wspaniale konfitury z pigwy - polecam!
                > Jakby ktos szukal po angielsku to jest to zdaje sie quince. Mniam mniam.

Nie osobnik a osobniczka co se obejrzala twarze na forum i jej sie tak
                skojarzylo, a ze sie skojarzylo z pryszczatymi siedzeniami to juz insza inszosc.
                Zawsze mowilam by nie odwracac kamery do gory nogami bo potem skojarzenia
                powstaja, a buraki sa bardzo zdrowe zwlaszcza jak hodowane na gnoju recznie
                widlami rozrzucanym a nie pod palmami na jakims Trinidadzie albo w najtanszym
                razie na Florydzie.Pigwa pigwiasta a nie quince konfitura, tfu.
                • Gość: WC Re: Pigwa IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 22:39
                  Gość portalu: pigwa napisał(a):

> Gość portalu: ESL napisał(a):
                  >
                  > > Zal, ze taki nieuprzejmy osobnik przyjal sobie nick, ktory jest nazwa tego
                  > inte
                  > > resujacego owocu - moze
                  > > Kliken znalazlby zdjecie pigwy i slodka pigwa zatkal usta chamskiej pigwie
                  > ?
                  > > Portugalczycy robia wspaniale konfitury z pigwy - polecam!
                  > > Jakby ktos szukal po angielsku to jest to zdaje sie quince. Mniam mniam.
                  >
                  > Nie osobnik a osobniczka co se obejrzala twarze na forum i jej sie tak
                  > skojarzylo, a ze sie skojarzylo z pryszczatymi siedzeniami to juz insza inszosc
                  > .
                  > Zawsze mowilam by nie odwracac kamery do gory nogami bo potem skojarzenia
                  > powstaja, a buraki sa bardzo zdrowe zwlaszcza jak hodowane na gnoju recznie
                  > widlami rozrzucanym a nie pod palmami na jakims Trinidadzie albo w najtanszym
                  > razie na Florydzie.Pigwa pigwiasta a nie quince konfitura, tfu.

Ty kobieto, ty jestes dylikutasna jak cholera. Jedna Pigwe znalem w swoim zyciu -
                  pracowala w fabryce zbrojeniowej a jak sie usmiechnela to widac bylo duze ubytki
                  w uzebieniu
            • Gość: pigwa Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 22:09
              Gość portalu: A27 napisał(a):

> E tam, pigwie zazdrosc bo sie nie daja do "Kliken gallery."
              Obejrzalam se te twarze na klikenowej gallery. Prawdziwa twarz to ma tam tylko
              kangur, nadeta reszta ma twarze w niewlasciwym miejscu, zdarza sie zwlaszcza gdy
              sie kamera przekrzywi.pigwa tyz ma kamerke ale sie nie chwali , kamerka sie nie
              przekrzywia i nie pokazuje przez pomylke tego co sie potem twarza probuje nazywac.
              • Gość: iza173 Re: twarze forum IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.02, 22:31
                A mnie tam sie wszyscy podobaja a najbardziej bolek.Na ostatnim miejscu jednak
                jest Aniutek.Kobieto dobrze, ze nie widac dolu, bo nie moge zniesc widoku
                cellulitis.Ogolnie Polacy sa ladni.Anna27 ma ladne dlugie wlosy.
                Kangur jest extra.Chyba wszystko.Ciao
                • Gość: Don Re: twarze forum IP: *.uc.nombres.ttd.es 23.02.02, 22:40

Czy ktos pigwe skrzywdzil ?
                • Gość: WC Re: twarze forum IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 22:41
                  Gość portalu: iza173 napisał(a):

> A mnie tam sie wszyscy podobaja a najbardziej bolek.Na ostatnim miejscu jednak
                  > jest Aniutek.Kobieto dobrze, ze nie widac dolu, bo nie moge zniesc widoku
                  > cellulitis.Ogolnie Polacy sa ladni.Anna27 ma ladne dlugie wlosy.
                  > Kangur jest extra.Chyba wszystko.Ciao

Ciekawe jaki ty masz celulitis ... przy wzroscie 173 cm to waga pewnie osiaga 90
                  kg - ha, ha, ha
                  Z pozdr
                • Gość: aniutek Re: twarze forum IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 23.02.02, 23:16
                  Gos´c´ portalu: iza173 napisa?(a):

> .Na ostatnim miejscu jednak
                  > jest Aniutek.Kobieto dobrze, ze nie widac dolu, bo nie moge zniesc widoku
                  > cellulitis.
                  pewnie dlatego nie ma tam Twojego zdjecia......
                  nie wiem jak wygladasz wiec nie moge ocenic, ale przewaznie jest tak jak to
                  mowi stare polskie przyslowie- przyganial kociol garnkowi a sam smoli.....
                  well nobody is perfect, izo173, nobody ::smile))))))
                  • Gość: iza 173 Re: twarze forum IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.02, 23:33
                    Kochany WC.Myslales, ze jestes madry ale sie przeliczyles.Wpadles w moje sidla
                    a ja mam teraz niezly ubaw.Urodzilam sie 17 marca!!!!!
                    Wzrost 168, figura szczuplutka, z natury brazowa. buzka sliczna.Gdybym miala
                    taka mozliwosc to z pewnoscia wysala bym wam swoje zdjecie. Macie mi czego
                    zazdroscic, szczegolnie panie. jestem niesamowicie atrakcyjna brunetka.
                    Bogu dzieki jestem zywym potwierdzeniem powiedzenia, ze "Polki sa
                    najpiekniejsze na swiecie".Ale o urode trzeba troche dbac i jesli ma sie
                    sklonnosci do tycia nie obrzerac sie ciastami. Aniutek pewnie, ze "nobody is
                    perfect", ale to w tobie juz i tak nie pomoze.Poprostu cie nielubie za...
                    wypowiedzi na forum i wiem, ze nie jestem jedyna.Sorry.Jestem szczera do
                    bolu.......
                    • Gość: ESL Re: twarze forum IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 23:41
                      Czy Iza173 to siostra blizniaczka Renki?
                      W kazdym razie zachwyt nad wlasna osoba podobny i delikatnosc wypowiedzi zblizona...
                      A moja (swietej pamieci) babcia mawiala, ze dobre mniemanie o sobie stanowi polowe szczescia ale...
                      dowodzi ograniczonego umyslu. O urodzie brunetek nie wspominala - moze to ta druga polowa
                      szczescia? Kto wie...
                      • Gość: Renka Re: twarze forum(esl)i ANIUTEK IP: *.home.cgocable.net 25.02.02, 03:19
                        Tym razem przesadzasz esl, od kilku dni jestem bardzo zajeta wydawaniem zupy za
                        darmo i czyszczeniem kibli.Rzadko bywam na forum. Ale musze przyznac, ktos
                        sprytnie sie pode mnie podsadza. no, no...
                        Aniutek, nie przejmuj sie jakas zlosliwa baba. Ty jestes ZAWSZE OK. Inne downy
                        moga ci pozazdroscic.
                    • Gość: Szwedka Re: twarze forum IP: *.telia.com 23.02.02, 23:42
                      Gość portalu: iza 173 napisał(a):

"Polki sa
                      > najpiekniejsze na swiecie"

Wedlug Polek i Polakow.
                      Zapewniam cie moja mila ze w Szwecji sie twierdzi ze to Szwedki sa
                      najpiekniejsze w swiecie.
                      Za 20 lat zostanie ci tylko twoj ciety jezor i ludzie nie beda sie ogladac za
                      toba ale odwracac od ciebie.
                    • Gość: Don Re: twarze forum IP: *.uc.nombres.ttd.es 23.02.02, 23:42

> Kochany WC.Myslales, ze jestes madry ale sie przeliczyles.Wpadles w moje sidla
                      > a ja mam teraz niezly ubaw.Urodzilam sie 17 marca!!!!!
                      > Wzrost 168, figura szczuplutka, z natury brazowa. buzka sliczna.Gdybym miala
                      > taka mozliwosc to z pewnoscia wysala bym wam swoje zdjecie. Macie mi czego
                      > zazdroscic, szczegolnie panie. jestem niesamowicie atrakcyjna brunetka.
                      > Bogu dzieki jestem zywym potwierdzeniem powiedzenia, ze "Polki sa
                      > najpiekniejsze na swiecie".Ale o urode trzeba troche dbac i jesli ma sie
                      > sklonnosci do tycia nie obrzerac sie ciastami. Aniutek pewnie, ze "nobody is
                      > perfect", ale to w tobie juz i tak nie pomoze.Poprostu cie nielubie za...
                      > wypowiedzi na forum i wiem, ze nie jestem jedyna.Sorry.Jestem szczera do
                      > bolu.......

Kobieta pisze o sobie: wzrost 168,figura szczuplutka,z natury brazowa (?) buzka
                      sliczna (!) Jak na kobiete to opis niezbyt "kobiecy"
                    • aniutek Re: twarze forum 23.02.02, 23:45
                      iza173 - skoro jestes taaaaaaka piekna przyslij swoje
                      zdjecie........cobysmy mogli zobaczyc i nacieszyc sie razem z toba, moze
                      skorygowac twoje samouwielbienie...boisz sie co?????
                      moze zabolec prawda ?
                      malym jestes czlowiekiem skoro potrafisz sie wypowiadac w ten sposob,
                      stosujesz prymitywne metody dyskusji,
                      a moze to zwykla zazdrosc przemawia przez ciebie, ech zyj dalej swoimi
                      urojeniami ........
                      • Gość: maz Re: twarze forum IP: *.arach.net.au 24.02.02, 00:10
                        I co sie przejmujecie przyglupawymi wypowiedziami roznych zakomleksionych
                        madrali?????Po co w ogole odpowiadac na takie glupoty?????
                        Przeciez Pigwa sama napisala ze byla na/w gnoju chodowana ,a Iza tylko
                        przedstawia swoje marzenia o wygladzie ,tez jej wolno - wolne forum ,a marzenia
                        nic nie kosztuja i to wszystko ich najbardzej boli.
                        • Gość: ESL Re: twarze forum IP: *.sympatico.ca 24.02.02, 00:13
                          Gość portalu: maz napisał(a):

> I co sie przejmujecie przyglupawymi wypowiedziami roznych zakomleksionych
                          > madrali?????Po co w ogole odpowiadac na takie glupoty?????
                          > Przeciez Pigwa sama napisala ze byla na/w gnoju chodowana ,a Iza tylko
                          > przedstawia swoje marzenia o wygladzie ,tez jej wolno - wolne forum ,a marzenia
                          >
                          > nic nie kosztuja i to wszystko ich najbardzej boli.

Maz - masz zupelna racje - ja tez czasem marze zeby byc drobna brunetka urodzona 17 marca - ale by mi sie
                          wtedy obchodzilo St.Patrick's Day - wow!
                          • Gość: Echo Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 00:40
                            A ja mam zdiecie Izy,i twierdze ze jest bardzo sympatyczna i Sexi.Nie jedna by
                            chciala tak wygladac-nawet ja!
                            • Gość: maz Re: twarze forum IP: *.arach.net.au 24.02.02, 00:53
                              Zamiast sie tak chwalic ,to wiesz jaki jest adres zeby to pokazac ??????
                    • Gość: WC Re: twarze forum IP: *.sympatico.ca 24.02.02, 01:20
                      Nie musisz mnie przepraszac, nie jestes szczera jestes po prostu glupia. Teraz
                      pewnie wiekszosc na tym forum nie bedzie Cie lubia - za glupote i pyche.
                      Rownie atrakcyjna kobieta

> Kochany WC.Myslales, ze jestes madry ale sie przeliczyles.Wpadles w moje sidla
                      > a ja mam teraz niezly ubaw.Urodzilam sie 17 marca!!!!!
                      > Wzrost 168, figura szczuplutka, z natury brazowa. buzka sliczna.Gdybym miala
                      > taka mozliwosc to z pewnoscia wysala bym wam swoje zdjecie. Macie mi czego
                      > zazdroscic, szczegolnie panie. jestem niesamowicie atrakcyjna brunetka.
                      > Bogu dzieki jestem zywym potwierdzeniem powiedzenia, ze "Polki sa
                      > najpiekniejsze na swiecie".Ale o urode trzeba troche dbac i jesli ma sie
                      > sklonnosci do tycia nie obrzerac sie ciastami. Aniutek pewnie, ze "nobody is
                      > perfect", ale to w tobie juz i tak nie pomoze.Poprostu cie nielubie za...
                      > wypowiedzi na forum i wiem, ze nie jestem jedyna.Sorry.Jestem szczera do
                      > bolu.......

• Gość: A27 Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 04:27
                        Jesli nawet dostaniemy zdjecie Heidi Klum z podpisem iza, czy uwiezymy?
                        Co do aniutka, to wiekszoc mezczyzn wyraza poglad, ze kobietka do schrupania.
                        Oczywiscie iza nie musi chrupac.
                        • luiza-w-ogrodzie Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 05:51
                          Przeciez na pigwowe i izowate posty w ogole nie warto odpowiadac, widac ze
                          szukaja widowni i kazdy chwyt dozwolony byle zdobyc troche uwagi. Tak nam sie
                          milo gadalo, po co zasmiecac ten temat i tracic czas na polemiki z osobami
                          podobnej kategorii co pigwa i iza.

Aha, i podzielam wypowiedz A27, ze aniutek to kobitka do schrupania. Ja bym
                          schrupala i aniutka, i A27, intelektualnie i fizycznie, niestety, preferencje
                          seksualne nie pozwalaja ;-(

Wracajac do tematu, czy ktos jeszcze podal zdjecie do Klikena? Chetnie
                          przyjrzalabym sie Staremu, czytaczowi, Donowi i wielu innym... Maz sianem sie
                          wykrecil - na miejscu bylaby rehabilitacja w postaci autentycznej fotki!

Luiza-w-Ogrodzie
                          • Gość: Troy Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 05:56
                            Chcialem wyslas wlasnie "ustrzelona"
                            moja podobizne,ale nie dziala moj
                            Outlook.
                            Moze ktos mi pomoze i "wstrzeli" mein
                            Gesicht w poczet Twarzy?
                            Pozdrawiam,Troy
                            • Gość: iza173 Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 19:49
                              Jestem pewna, ze Heidi Klum chetnie podpisalaby sie swoim nazwiskiem na moim
                              zdjeciu. A tak poza tym to moja prababcia jest Szwedka, wiec chyba na jedno
                              wychodzi z tym powiedzonkiem.Tak naprawde to ja sobie jaja wielkie z was robie.
                              To byla czysta prowokacja a wy daliscie sie nabrac.Podziwiam cie jednak za
                              odwage Aniutek, bo taka twarz pokazywac na forum, to trzeba miec odwage i
                              tupet, szczegolnie po tych wszystkich madrosciach "krolowo"(jak jestes
                              nazywana), ktore wypisujesz tu na tym forum.Mozecie wrzucic Aniutka i Renke do
                              jednego kotla.
                              Swoja agresywna reakcja na moj post daliscie tylko, juz poraz kolejny, dowod
                              waszego waskiego myslenia.Potraficie w oka mgnieniu przekrecic kota ogonem.
                              Wasz jest tylko ten, kto ma takie samo zdanie jak wy.Ludzie wyrazajacy
                              odmienne poglady sa niemal kamienowani, a najwyrazniej nie rozumiecie slowa
                              forum.Nie zaleza mi na waszej sympatji.Co o Izie myslicie to jej jest wsio ryba.
                              Daliscie sie nabrac.A z ciebie Aniutek wychodzi niezla desperacja.Szkoda, ze
                              nie mam mozliwosci przeslania ci mojego zdjecia, ale moze i lepiej, bo nie chce
                              aby ci calkiem ta szczeka opadla.Kloccie sie dalej, albo kochajcie.Ale ubaw
                              mialam, oj mialam!!!!!!!!!!!!!!!
                              • ro-bert Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:02

> Jestem pewna, ze Heidi Klum chetnie podpisalaby sie swoim nazwiskiem na moim
                                > zdjeciu. A tak poza tym to moja prababcia jest Szwedka, wiec chyba na jedno
                                > wychodzi z tym powiedzonkiem.Tak naprawde to ja sobie jaja wielkie z was robie.
                                > To byla czysta prowokacja a wy daliscie sie nabrac.Podziwiam cie jednak za
                                > odwage Aniutek, bo taka twarz pokazywac na forum, to trzeba miec odwage i
                                > tupet, szczegolnie po tych wszystkich madrosciach "krolowo"(jak jestes
                                > nazywana), ktore wypisujesz tu na tym forum.Mozecie wrzucic Aniutka i Renke do
                                > jednego kotla.
                                > Swoja agresywna reakcja na moj post daliscie tylko, juz poraz kolejny, dowod
                                > waszego waskiego myslenia.Potraficie w oka mgnieniu przekrecic kota ogonem.
                                > Wasz jest tylko ten, kto ma takie samo zdanie jak wy.Ludzie wyrazajacy
                                > odmienne poglady sa niemal kamienowani, a najwyrazniej nie rozumiecie slowa
                                > forum.Nie zaleza mi na waszej sympatji.Co o Izie myslicie to jej jest wsio ryba
                                > .
                                > Daliscie sie nabrac.A z ciebie Aniutek wychodzi niezla desperacja.Szkoda, ze
                                > nie mam mozliwosci przeslania ci mojego zdjecia, ale moze i lepiej, bo nie chce
                                >
                                > aby ci calkiem ta szczeka opadla.Kloccie sie dalej, albo kochajcie.Ale ubaw
                                > mialam, oj mialam!!!!!!!!!!!!!!!

No to bardzo sie cieszymy, ze sie ubawilas! Prawda, Aniutek? Przeciez na tym
                                polega istota forum, prawda? Jesli Tobie sprawia przyjemnosc robienie
                                nieprzyjemnych, bezpodstawnych uwag innym to wal dalej! Teraz juz to wiemy i nikt
                                nie bedzie na Ciebie zwracal uwagi!

Pozdrowienia
                                ro-bert

PS Z mojej fotki tez sie mozesz posmiac! To dopiero ubaw, co?

PS A apropos fotki, to zabraklo Tobie tupetu czy tych ok 50 € na scanner?

• Gość: iza173 Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 20:09
                                  No wlasnie, z cala pewnoscia tego drugiego.Moze sie zrzucicie? Ro-bert wiesz
                                  co to jest czarny humor??? Napewno, przeciez inteligencja nie grzeszysz.Teraz
                                  przywal mi, przeciez to forumowiczow domena.Tu nie ma miejsca na skromnosc i
                                  szczerosc.Wal facet, ulzyj sobie.......Boszzzzzzzzz......
                                  • aniutek Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:15
                                    Gos´c´ portalu: iza173 napisa?(a):

> No wlasnie, z cala pewnoscia tego drugiego.Moze sie zrzucicie? Ro-bert
                                    wiesz
                                    > co to jest czarny humor??? Napewno, przeciez inteligencja nie
                                    grzeszysz.Teraz
                                    > przywal mi, przeciez to forumowiczow domena.Tu nie ma miejsca na
                                    skromnosc i
                                    > szczerosc.Wal facet, ulzyj sobie.......Boszzzzzzzzz......

no tutaj juz przegielas az taka glupia jestes??????? chyba mowisz o sobie-
                                    te impertynencje, chamstwo, sztachety.........
                                    ciekawe jak zachowalabys sie gdybym stanela obok ciebie ....... tak odwaga
                                    cywilna jest ci obca........
                                  • jot-23 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:22

> No wlasnie, z cala pewnoscia tego drugiego.Moze sie zrzucicie? Ro-bert wiesz
                                    > co to jest czarny humor??? Napewno, przeciez inteligencja nie grzeszysz.Teraz
                                    > przywal mi, przeciez to forumowiczow domena.Tu nie ma miejsca na skromnosc i

hahah bym odpowiedzial... ale nie chce skladac drugiej juz samo-krytyki przed
                                    komblokiem w tak krotkim czasie. a bylo by tego z 3 akapity...spokojnie ...

• kowal68 iza173 24.02.02, 20:24
                                    Dziewczyno jesli taka jestes piekna na zewnatrz jak TWoje zjadliwe
                                    posty..... to wspolczuje temu ktory Ciebie oglada brrrrrrrrrrrrr
                                  • ro-bert Do Izuni 24.02.02, 20:47

> No wlasnie, z cala pewnoscia tego drugiego.Moze sie zrzucicie? Ro-bert wiesz
                                    > co to jest czarny humor??? Napewno, przeciez inteligencja nie grzeszysz.Teraz
                                    > przywal mi, przeciez to forumowiczow domena.Tu nie ma miejsca na skromnosc i

Nie bardzo rozumiem. Skoro nie grzesze inteligencja to skad mam wiedziec co to
                                    czarny humor? Ty mnie ale na pewno "oswiecisz". Z gory dziekuje!

Dlaczego ja mam Tobie przywalac? Moje pytanie co do tego czego Tobie zabraklo
                                    bylo jak najbardziej rzeczowe. Teraz wiem, ze poczucia wlasnej wartosci nie
                                    brakuje Tobie nadal a sprawa rozbija sie o te smieszne 50€. Czyli istnieje
                                    szansa, ze Twoja fotke jeszcze zobaczymy.

No, ze tu nie ma miejsca na skromnosc to pokazalas samawink Natomiast co do
                                    szczerosci... nie wiem czego jeszcze chcialabys (oprocz fotki) ode mnie?

Jedna rzecz troszke mnie razi: Gdybys byla tak uprzejma, nie mow do mnie "facet".
                                    W ustach tak pieknej damy (wierze Ci na slowo!) to brzmi nieladnie.

Pozdrowienia

ro-bert

PS Skad ja znam to "Boszzzzzz.." ???

• aniutek Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:13
                                  taaaaaak desperacja straszliwa, juz qurka wodna nie wiem co robic........
                                  moj adres widnieje powyzej hehehehe co za problem wyslac fotke? niech
                                  aniutkowi szczeka opadnie..... tylko daruj sobie jakies podszywanie sie -
                                  miej odwage i pokaz swoja twarz- Ja sie swojej nie wstydze a ty
                                  najwyrazniej TAK ::smile))))))
                                  tchorzliwa istoto......... hehehehehe
                                  • Gość: Szwedka Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.telia.com 24.02.02, 20:23
                                    Nie przejmuj sie.
                                    Widocznie docielas osobie jakims razem i teraz sie msci wink
                                    Albo moze jak 10-letni chlopcy w SP, zakochalo sie biedactwo i nie wie jak
                                    zaczepic to ciagnie za wlosy wink))
                                    I ma racje ze trzeba miec odwage zeby wystawic swoja face tak publicznie.
                                    On(a) tej odwagi nie ma.
                                    Zaznaczam, ja tez nie.
                                    Poadrowienia
                              • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 20:29

> Jestem pewna, ze Heidi Klum chetnie podpisalaby sie swoim nazwiskiem na moim
                                > zdjeciu. A tak poza tym to moja prababcia jest Szwedka, wiec chyba na jedno
                                > wychodzi z tym powiedzonkiem.Tak naprawde to ja sobie jaja wielkie z was robie.
                                > To byla czysta prowokacja a wy daliscie sie nabrac.Podziwiam cie jednak za
                                > odwage Aniutek, bo taka twarz pokazywac na forum, to trzeba miec odwage i
                                > tupet, szczegolnie po tych wszystkich madrosciach "krolowo"(jak jestes
                                > nazywana), ktore wypisujesz tu na tym forum.Mozecie wrzucic Aniutka i Renke do
                                > jednego kotla.
                                > Swoja agresywna reakcja na moj post daliscie tylko, juz poraz kolejny, dowod
                                > waszego waskiego myslenia.Potraficie w oka mgnieniu przekrecic kota ogonem.
                                > Wasz jest tylko ten, kto ma takie samo zdanie jak wy.Ludzie wyrazajacy
                                > odmienne poglady sa niemal kamienowani, a najwyrazniej nie rozumiecie slowa
                                > forum.Nie zaleza mi na waszej sympatji.Co o Izie myslicie to jej jest wsio ryba
                                > .
                                > Daliscie sie nabrac.A z ciebie Aniutek wychodzi niezla desperacja.Szkoda, ze
                                > nie mam mozliwosci przeslania ci mojego zdjecia, ale moze i lepiej, bo nie chce
                                >
                                > aby ci calkiem ta szczeka opadla.Kloccie sie dalej, albo kochajcie.Ale ubaw
                                > mialam, oj mialam!!!!!!!!!!!!!!!

Iza ta "krolowa grubasow" aniutek to jakas farme ma czy cos. Ja probowalem z nia
                                porozmaiwac w ostatni piatek, a ona nic tylko o swoim polu burakow i amerykanskim
                                szwagrze - hodowcy swin. Za nic nie chciala zmienic tematu, ale z takim ryjem to
                                kim ona moze byc...Tajem.
                                • kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:33
                                  a kalasza nie macie?????? utluc scierwo i tyle
                                • Gość: aniutek Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 24.02.02, 20:36
                                  yntelygencja przemowila hehehehehehehehehe
                                  pogadajcie sobie taktak tak hehehehehehe
                                  • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 20:39

> yntelygencja przemowila hehehehehehehehehe
                                    > pogadajcie sobie taktak tak hehehehehehe

widzisz grubasku ty nie mozesz byc zadna miara inteligencji. z pustego nawet
                                    Salomon i tak dalej...
                                    Iza tak trzymac. Kowal - cos w tym jestsmile)
                                    • kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:45
                                      Gos´c´ portalu: baker napisa?(a):

>
                                      > > yntelygencja przemowila hehehehehehehehehe
                                      > > pogadajcie sobie taktak tak hehehehehehe
                                      >
                                      > widzisz grubasku ty nie mozesz byc zadna miara inteligencji. z pustego
                                      nawet
                                      > Salomon i tak dalej...
                                      > Iza tak trzymac. Kowal - cos w tym jestsmile)

Baker Ty to masz leb, czlowieku, lapiesz w lot tylko trzeba znizyc sie do
                                      odpowiedniego- Twojego poziomu i jest porozumienie - no to jak chcesz
                                      kalasza??? i do kogo bedziesz celowal? w monitor, czy w lustro?
                                      • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 20:47
                                        kowal68 napisał(a):

> Gos´c´ portalu: baker napisa?(a):
                                        >
                                        > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                                        > >
                                        > > > yntelygencja przemowila hehehehehehehehehe
                                        > > > pogadajcie sobie taktak tak hehehehehehe
                                        > >
                                        > > widzisz grubasku ty nie mozesz byc zadna miara inteligencji. z pustego
                                        > nawet
                                        > > Salomon i tak dalej...
                                        > > Iza tak trzymac. Kowal - cos w tym jestsmile)
                                        >
                                        > Baker Ty to masz leb, czlowieku, lapiesz w lot tylko trzeba znizyc sie do
                                        > odpowiedniego- Twojego poziomu i jest porozumienie - no to jak chcesz
                                        > kalasza??? i do kogo bedziesz celowal? w monitor, czy w lustro?
                                        a mozeby tak zaczac od ciebie?

• kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:48

> kowal68 napisa?(a):
                                          >
                                          > > Gos´c´ portalu: baker napisa?(a):
                                          > >
                                          > > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                                          > > >
                                          > > > > yntelygencja przemowila hehehehehehehehehe
                                          > > > > pogadajcie sobie taktak tak hehehehehehe
                                          > > >
                                          > > > widzisz grubasku ty nie mozesz byc zadna miara inteligencji. z pusteg
                                          > o
                                          > > nawet
                                          > > > Salomon i tak dalej...
                                          > > > Iza tak trzymac. Kowal - cos w tym jestsmile)
                                          > >
                                          > > Baker Ty to masz leb, czlowieku, lapiesz w lot tylko trzeba znizyc sie do
                                          > > odpowiedniego- Twojego poziomu i jest porozumienie - no to jak chcesz
                                          > > kalasza??? i do kogo bedziesz celowal? w monitor, czy w lustro?
                                          > a mozeby tak zaczac od ciebie?
                                          >
                                          celuj tylko sie dobrze przyloz palancie ::smile)))))))))
                                          • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 20:50
                                            wiesz po zastanowieniu zostawilbym ciebie w spokoju, ustrzelisz gowno a
                                            odpowiadasz za czlowieka...
                                            • kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 20:56

> wiesz po zastanowieniu zostawilbym ciebie w spokoju, ustrzelisz gowno a
                                              > odpowiadasz za czlowieka...

no cos ty??? nie postrzelabys ??? tyle, ze nie wiesz gdzie ja jestem
                                              cwaniaczku , a moze sie przestraszyles ??????
                                              • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 20:58
                                                kowal68 napisał(a):

>
                                                > > wiesz po zastanowieniu zostawilbym ciebie w spokoju, ustrzelisz gowno a
                                                > > odpowiadasz za czlowieka...
                                                >
                                                > no cos ty??? nie postrzelabys ??? tyle, ze nie wiesz gdzie ja jestem
                                                > cwaniaczku , a moze sie przestraszyles ??????

jak myslisz ze ja taki bojazliwy to przyjezdzaj do portland, osobiscie wyjde na
                                                powitanie!!!!
                                                • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 21:00
                                                  ok, ide na mecz. jak ci cos wpadnie nowego do tej pustej glowki to sie
                                                  niekrepoj, sprawdze twoje wypociny potem.
                                                • kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 21:07

> kowal68 napisa?(a):
                                                  >
                                                  > > Gos´c´ portalu: baker napisa?(a):
                                                  > >
                                                  > > > wiesz po zastanowieniu zostawilbym ciebie w spokoju, ustrzelisz
                                                  gowno
                                                  > a
                                                  > > > odpowiadasz za czlowieka...
                                                  > >
                                                  > > no cos ty??? nie postrzelabys ??? tyle, ze nie wiesz gdzie ja jestem
                                                  > > cwaniaczku , a moze sie przestraszyles ??????
                                                  >
                                                  > jak myslisz ze ja taki bojazliwy to przyjezdzaj do portland, osobiscie wyjde
                                                  na
                                                  >
                                                  > powitanie!!!!
                                                  hehehe trudno wyjsc na powitanie nie osobiscie........ durniu......
                                                  juz pedze, lece - ty skunksie tchorzliwy

• Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 23:09
                                                    kowal68 napisał(a):

>
                                                    > > kowal68 napisa?(a):
                                                    > >
                                                    > > > Gos´c´ portalu: baker napisa?(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > wiesz po zastanowieniu zostawilbym ciebie w spokoju, ustrzelisz
                                                    > gowno
                                                    > > a
                                                    > > > > odpowiadasz za czlowieka...
                                                    > > >
                                                    > > > no cos ty??? nie postrzelabys ??? tyle, ze nie wiesz gdzie ja jestem
                                                    > > > cwaniaczku , a moze sie przestraszyles ??????
                                                    > >
                                                    > > jak myslisz ze ja taki bojazliwy to przyjezdzaj do portland, osobiscie wyj
                                                    > de
                                                    > na
                                                    > >
                                                    > > powitanie!!!!
                                                    > hehehe trudno wyjsc na powitanie nie osobiscie........ durniu......
                                                    > juz pedze, lece - ty skunksie tchorzliwy
                                                    >
                                                    Jedyne czego sie boje petaku, a tego sie boje jak ognia, mozesz mi wierzyc, to to
                                                    ze zrobilbym ci krzywde i tym samym narobil sobie smrodu.
                                                    Bylem juz w takiej sytulacje, wiec jak tylko sobie o tym pomysle to oblewa mnie
                                                    pot.

• kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 23:47

> >
                                                    > Jedyne czego sie boje petaku, a tego sie boje jak ognia, mozesz mi
                                                    wierzyc, to
                                                    > to
                                                    > ze zrobilbym ci krzywde i tym samym narobil sobie smrodu.
                                                    > Bylem juz w takiej sytulacje, wiec jak tylko sobie o tym pomysle to oblewa
                                                    mnie
                                                    >
                                                    > pot.
                                                    >
                                                    hehehehe zalalo cie prostaczku heheheheeh i co teraz???? kopnij w kompa
                                                    albo cos rownie godnego takiego polmozga jak ty ::smile)))))
                                                    na pewno byles w takiej sytuacji- nie watpie, wiezienia sa pelne takich jak ty
                                                  • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 24.02.02, 23:51
                                                    kowal68 napisał(a):

>
                                                    > > >
                                                    > > Jedyne czego sie boje petaku, a tego sie boje jak ognia, mozesz mi
                                                    > wierzyc, to
                                                    > > to
                                                    > > ze zrobilbym ci krzywde i tym samym narobil sobie smrodu.
                                                    > > Bylem juz w takiej sytulacje, wiec jak tylko sobie o tym pomysle to oblewa
                                                    >
                                                    > mnie
                                                    > >
                                                    > > pot.
                                                    > >
                                                    > hehehehe zalalo cie prostaczku heheheheeh i co teraz???? kopnij w kompa
                                                    > albo cos rownie godnego takiego polmozga jak ty ::smile)))))
                                                    > na pewno byles w takiej sytuacji- nie watpie, wiezienia sa pelne takich jak ty
                                                    Jak do tej pory to ty sie caly czas zachowujesz jak polmozg ze swoim wybrakowanym
                                                    slwonictwem... W twoim przypadku bylbym chyba w stanie zaryzykowac...

• kowal68 Re: twarze forum-wrocmy do tematu 24.02.02, 23:56
                                                    ...
                                                    > > wierzyc, to
                                                    > > > to
                                                    > > > ze zrobilbym ci krzywde i tym samym narobil sobie smrodu.
                                                    > > > Bylem juz w takiej sytulacje, wiec jak tylko sobie o tym pomysle to o
                                                    > blewa
                                                    > >
                                                    > > mnie
                                                    > > >
                                                    > > > pot.
                                                    > > >
                                                    > > hehehehe zalalo cie prostaczku heheheheeh i co teraz???? kopnij w
                                                    kompa
                                                    > > albo cos rownie godnego takiego polmozga jak ty ::smile)))))
                                                    > > na pewno byles w takiej sytuacji- nie watpie, wiezienia sa pelne takich ja
                                                    > k ty
                                                    > Jak do tej pory to ty sie caly czas zachowujesz jak polmozg ze swoim
                                                    wybrakowan
                                                    > ym
                                                    > slwonictwem... W twoim przypadku bylbym chyba w stanie zaryzykowac...
                                                    >
                                                    hehehehehee PROBUJ, ryzykuj, powodzenia heheheheeeee
                                                  • Gość: baker Re: twarze forum-wrocmy do tematu IP: *.tnt1.portland.or.da.uu.net 25.02.02, 00:32
                                                    kowal68 napisał(a):

> ...
                                                    > > > wierzyc, to
                                                    > > > > to
                                                    > > > > ze zrobilbym ci krzywde i tym samym narobil sobie smrodu.
                                                    > > > > Bylem juz w takiej sytulacje, wiec jak tylko sobie o tym pomysle
                                                    > to o
                                                    > > blewa
                                                    > > >
                                                    > > > mnie
                                                    > > > >
                                                    > > > > pot.
                                                    > > > >
                                                    > > > hehehehe zalalo cie prostaczku heheheheeh i co teraz???? kopnij w
                                                    > kompa
                                                    > > > albo cos rownie godnego takiego polmozga jak ty ::smile)))))
                                                    > > > na pewno byles w takiej sytuacji- nie watpie, wiezienia sa pelne taki
                                                    > ch ja
                                                    > > k ty
                                                    > > Jak do tej pory to ty sie caly czas zachowujesz jak polmozg ze swoim
                                                    > wybrakowan
                                                    > > ym
                                                    > > slwonictwem... W twoim przypadku bylbym chyba w stanie zaryzykowac...
                                                    > >
                                                    > hehehehehee PROBUJ, ryzykuj, powodzenia heheheheeeee
                                                    widzisz pedalku, ja za toba specjalnie biegal nie bede. Ty juz wiesz gdzie mnie
                                                    znaleaz, wiec feel free. Ja sie nie chowam za gw account.. No ale co ja sie
                                                    moglem spodziewc po czyms takim jak ty........

• ro-bert Do Aniutka 24.02.02, 20:53
                                    Prosze! Wydawalo mi sie, ze sie troche znamy! Ty znizasz sie do takiego
                                    poziomu? Widzisz, reszta juz sie prawie sama nawzajem wystrzelala smile Aniutek,
                                    luz, relax przeciez to wszystko zabawa (chodzi tylko o to zebysmy to my sie
                                    bawili a nie nami sie bawiono)

Pozdrowienia

ro-bert
                                    • Gość: aniutek Re: Do Aniutka IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 24.02.02, 21:03
                                      ... zabawa, hmmmm srednia raczej.
                                      Robert- sam rozmawiasz z tymi ludzmi a mnie sie dziwisz???
                                      / tak tylko im dac bron/ narkotyki i pozabijaja sie nawzajem, jak niewiele
                                      trzeba aby pozbyc sie tej czesci spoleczenstwa...../
                                      • Gość: aniutek do zainteresowanych ...... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 24.02.02, 21:15
                                        jak powiedzial poeta
                                        - nie zgnebi mnie byle przytyk w dupie miejsce mam dla krytyk-
                                        heheheeh,
                                        Baker, Iza173, Pigwa- pozdrawiam, trzymajcie sie cieplo ::smile)))))
                                        • ro-bert Re: do zainteresowanych ...... 24.02.02, 21:18
                                          O to wlasnie chodzilo! To jest wlasciwe nastawienie!

Pozdrowienia
                                          ro-bert
                                          • Gość: aniutek Re: do zainteresowanych ...... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 24.02.02, 21:20
                                            ro-bert napisa?(a):

> O to wlasnie chodzilo! To jest wlasciwe nastawienie!
                                            >
                                            > Pozdrowienia
                                            > ro-bert

; ); )
                                      • ro-bert Do Aniutka 24.02.02, 21:20

> ... zabawa, hmmmm srednia raczej.
                                        > Robert- sam rozmawiasz z tymi ludzmi a mnie sie dziwisz???
                                        > / tak tylko im dac bron/ narkotyki i pozabijaja sie nawzajem, jak niewiele
                                        > trzeba aby pozbyc sie tej czesci spoleczenstwa...../

Nie, mnie raczej chodzilo o Twoja konwersacje z Iza wink
                                        Co do tych innych... to chyba dzieci. Tak bardzo bym sie nie przejmowal. Niech
                                        sie pobawia (postrasza)!

Pozdrowienia
                                        ro-bert

• luiza-w-ogrodzie Re: Do Aniutka 24.02.02, 23:41
                                          A mowilam wrocmy do tematu, ignorujmy dzieci... Aniutek, na glupie zaczepki
                                          szkoda odpowiadac, do tego zlosc urodzie szkodzi ;-P Kultywujmy
                                          szlachetniejsze uczucia.

Luiza-w-Ogrodzie kultywujaca rozne rzeczy wink)))))))))))
                                          • karelia Re: Do Aniutka od K:-)))) 24.02.02, 23:47
                                            no wlasnie, porozmawiajmy o ..... samu wiemy jak i o czymwink)) A na zaczepki
                                            nie odpowiadac, ignorowac, bo sie nic nie zwojuje, a tylko niepotrzebny stress.
                                            A ja aniutka i tak lubie smile)))))Anutkuuuuu kissssssssssssssssssssssss
                                            Luizo wez klawisze w swoje rece, bo ja juz musze isc spac, niestety, a tak by
                                            sie chcialo postukac cala noc, u mnie 23,45
                                            Pozdrawiam K.
                                            • Gość: maz Re: Do Aniutka IP: *.arach.net.au 25.02.02, 02:09
                                              "Nie smuc oczu moj Aniutek
                                              bedzie to najlepszy skutek"

Hej! I Ty sie przejmujesz takimi yentylegentami??????
                                              Przeciez wiesz ze chamstwo i glupota same sie rodza.
                                              Olewaj i pisz dalej.

"Nie opuszczaj nas Aniutek
                                              bo to bedzie wielki smutek"
                                              • Gość: baker Re: Do Aniutka IP: *.tnt2.portland.or.da.uu.net 25.02.02, 03:22
                                                Gość portalu: maz napisał(a):

> "Nie smuc oczu moj Aniutek
                                                > bedzie to najlepszy skutek"
                                                >
                                                > Hej! I Ty sie przejmujesz takimi yentylegentami??????
                                                > Przeciez wiesz ze chamstwo i glupota same sie rodza.
                                                > Olewaj i pisz dalej.
                                                >
                                                > "Nie opuszczaj nas Aniutek
                                                > bo to bedzie wielki smutek"

],,, a my pedalstwu tutaj mowimy stanowcze NIE!!!!
    • Gość: pigwa Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 03:04
      No i sie powiodlo.Widly udalo sie wsadzic w sam srodek tego jakze
      jentelegentnego towarzystwa.100 wpisow i same pyskowki.To sukces. Byle tak
      dalej.pigwa.
      • aniutek Re: twarze forum 25.02.02, 03:21
        Gos´c´ portalu: pigwa napisa?(a):

> No i sie powiodlo.Widly udalo sie wsadzic w sam srodek tego jakze
        > jentelegentnego towarzystwa.100 wpisow i same pyskowki.To sukces.
        Byle tak
        > dalej.pigwa.
        gratulacje smile)))) jesli TO jest sukcesem
        • Gość: pigwa Re: twarze forum IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 22:46
          aniutek napisał(a):

> Gos´c´ portalu: pigwa napisa?(a):
          >
          > > No i sie powiodlo.Widly udalo sie wsadzic w sam srodek tego jakze
          > > jentelegentnego towarzystwa.100 wpisow i same pyskowki.To sukces.
          > Byle tak
          > > dalej.pigwa.
          > gratulacje smile)))) jesli TO jest sukcesem

W polskim korniku to napewno jest sukces taki sam jak probowanie portugalskich
          konfitur z quince albo fotografowanie sie na tle kiczowatych palemek.pigwa, sorry,
          quince - konfitura, bardziej swiatowo.
      • Gość: Renka Re: forumowe jaja Izy IP: *.home.cgocable.net 25.02.02, 03:41
        Rzeczywiscie pyskowka , ale calkiem NIE W MOIM STYLU. Nie lubie kurnikow. Wole
        swieze powietrze. Ktos puscil smierdzace jaja w obieg i kury sie podekscytowaly.
        Dobrze, ze nie widzicie Izo, mojego zdjecia, toz dopiero bylby ubaw..hihihihihi
        Ale naprawde przysle. Jestem jednak ostatnio bardzo zajeta , no i bylam chora.
        A nie lubie mowic o swoich slabosciach smile
        • aniutek Re: forumowe jaja Izy 25.02.02, 03:45
          Renka, milo Cie hmm slyszec chyba.
          pozdrawiam smile)
          • Gość: maz Re: forumowe jaja Izy IP: *.arach.net.au 25.02.02, 04:00
            To nie Pigwa tylko bzdeta.
            A gdzie ten Garkotluk Baker widzi tu pedalstwo???????
            Czyzby kumpla szykal ????????
            Renka!! Jakie jaja?????Czy Ci sie choroba na glowe rzucila??????
            To juz nad tym wszystkim naprawde lepiej plakac.
            • aniutek Re: forumowe jaja Izy 25.02.02, 04:04
              Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):

> To nie Pigwa tylko bzdeta.
              > A gdzie ten Garkotluk Baker widzi tu pedalstwo???????
              > Czyzby kumpla szykal ????????
              > Renka!! Jakie jaja?????Czy Ci sie choroba na glowe rzucila??????
              > To juz nad tym wszystkim naprawde lepiej plakac.

jaja smierdzace- to chyba Renka mila na mysli.
              A Garkotluk / sliczne slowo :smile)/ widzi pedalstwo wszedzie, ten typ tak ma.....
              nie warto zwracac uwagi, biedny, malutki facet
              Mnie juz to smieszy, a swoja droga to jak dlugo on sie moze rzucac na
              wszystkich???? Nie ma w co tej energii wlozyc???
              • Gość: maz Re: forumowe jaja Izy IP: *.arach.net.au 25.02.02, 04:07
                Biedny malutki facet.......
                I pewnie z malutkim......hehehehehe
                Dlatego pewnie pedalstwa wszedzie szuka bo inaczej niemoze.... nieboze.
                • aniutek Re: forumowe jaja Izy 25.02.02, 04:10
                  Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):

> Biedny malutki facet.......
                  > I pewnie z malutkim......hehehehehe
                  > Dlatego pewnie pedalstwa wszedzie szuka bo inaczej niemoze.... nieboze.
                  wink)))))))
                  otarles lzy???
                  ja tak- te ze smiechu ::smile))))))
                  • Gość: maz Re: forumowe jaja Izy IP: *.arach.net.au 25.02.02, 04:19
                    Jeszcze nie ,bo ciagle........... hihihihihihi
          • Gość: Renka Re: forumowe jaja Izy(Aniutek) IP: *.home.cgocable.net 25.02.02, 04:47
            Dlaczego piszesz "chyba"? Ja nie naleze do kurnika.
            • Gość: aniutek Re: forumowe jaja Izy(Aniutek) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 25.02.02, 04:56
              nie chcialam byc zle zrozumiana......

Gos´c´ portalu: Renka napisa?(a):

> Dlaczego piszesz "chyba"? Ja nie naleze do kurnika.

• Gość: Sylwia Re: forum - Aniutek IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 08:57

Nie jestem polonią, więc czasami strach sie odezwać, aby nie zostać
                wysmiany.
                Jednak od czasu do czasu zaglądam co u Was słychać, bo tego nikt
                zabronic nie może. Forum jest dla wszystkich.

I od początku Aniutek wzbudził we mnie sympatię, nie jest to
                podlizywanie się, bo niby w jakim celu?
                Widziałam Twoja twarz, nie rozumiem ataków na Ciebie.
                Może z zazdrości ??? Właściwie to pewna jestem, że to z zawiści !
                Aniutek, nie daj sie wyprowadzić z równowagi.
                Jesteś czarująca kobitka (jak mowi mój chłop ), a pewnie większość
                mysli podobnie, tylko boi sie odezwać.
                Serdecznie pozdrawiam Ciebie, uroczy Aniutku jak tych co są z Tobą.
            • Gość: aniutek Re: forumowe jaja Izy(Aniutek) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 26.02.02, 00:33
              Gos´c´ portalu: Renka napisa?(a):

> Dlaczego piszesz "chyba"? Ja nie naleze do kurnika.

hehe Renka chyba odnosilo sie do - widziec, czytac, slyszec - nie moglam
              wybrac odpowiedniego slowa a, ze milo - chyba nie masz watpliwosci :smile))
              pozdraw,
              aniutek
    • karelia sviezyj vozduch 25.02.02, 11:01
      no nareszcie troche swiezego powietrza wpadlo, odetchnijmy, policzmy do 69groszy
      ( hahahahaha Adasiu , biedaku , zyjesz????)i gadajmy dalej o sprawach
      ciekawych, wesolych, nudnych, malo zabawnych, figlarnie, na powaznie, z
      przymruzeniem oka, bez usmiechu, ale tak normalnie po ludzku smile))))))))))))))))
      Pozdrawiam K.
      • muzaaa Re: drzewo 25.02.02, 18:24
        Jestem zalamana. Wlasnie przyszli tacy z pilami i zabijaja mi drzewo, ktore
        roslo z tylu domu. Nie moge sie doczekac kiedy pily ucichna, rznie mnie prosto
        po sercu. Cholera...
        • karelia Re: drzewo 25.02.02, 20:31
          moze drzewo bylo chore i nie bylo wyjscia? Kilka lat temu wycieto wiele drzew w
          NYC, poniewaz zapadly na jakas chorobe i nie bylo wyjscia. Nie martw sie i juz
          kup nowa sadzonke i zabaw sie w ogrodniczke. Brzozki rosna szybko i sa bardzo
          latwe w uprawie, gorzej z debczakami -rosnie powoli, ale jak wyrosnie to
          naprawde cieszy oko i duszesmile
          • Gość: JoeK Re: drzewo IP: *.rdu.bellsouth.net 26.02.02, 02:05
            karelia napisał(a):

> moze drzewo bylo chore i nie bylo wyjscia? Kilka lat temu wycieto wiele drzew w
            >
            > NYC, poniewaz zapadly na jakas chorobe i nie bylo wyjscia. Nie martw sie i juz
            >
            > kup nowa sadzonke i zabaw sie w ogrodniczke. Brzozki rosna szybko i sa bardzo
            > latwe w uprawie, gorzej z debczakami -rosnie powoli, ale jak wyrosnie to
            > naprawde cieszy oko i duszesmile
            To ciekawe bo gdzie ja mieszkam mamy odwrotna sytuacje, deby rosna jak chwasty a
            brzozki wymagaja ogromnej troski.
            W przeszly weekend wycialem z tuzin dabkow bo bylo ich za duzo.

• karelia Re: drzewo 26.02.02, 06:28
              Hej Jimmi , Joe wink
              a u mnie przeciwnie za oknem mam brzozki, w tamtym roku trzeba bylo troche
              sciac czubki, bo zaslanialy slonce. Bardzo wdzieczne drzewa-na wiosne poerwsze
              sie zielenia, ale na jesieni massssa liscisad((( W drodze do pracy, jak wysiade
              z metra, ide taka dosc ruchliwa ulica, ale jakie deby tam rosna, no ok 300-
              300lat. Sa piekne! Dziwne , ale bardzo lubie patrzec na drzewa , ktore stracily
              liscie. Przypominaja mi wtedy obraz Breugla o motywie zimowym-drzewa i masa
              drobnych galazek, jak koronka. A za oknem kuchennym mam piekna , wysoka sosne-
              i co ona nam przypomina??? Polske smile)))))))))))9
              To gdzie masz tyle debow??? Bom troche ciekawa.
              Pozdrawiam K.
              • Gość: JoeK Re: drzewo do Karelii.................. IP: 199.72.137.* 26.02.02, 22:41
                karelia napisał(a):

> Hej Jimmi , Joe wink
                > a u mnie przeciwnie za oknem mam brzozki, w tamtym roku trzeba bylo troche
                > sciac czubki, bo zaslanialy slonce. Bardzo wdzieczne drzewa-na wiosne poerwsze
                > sie zielenia, ale na jesieni massssa liscisad((( W drodze do pracy, jak wysiade
                >
                > z metra, ide taka dosc ruchliwa ulica, ale jakie deby tam rosna, no ok 300-
                > 300lat. Sa piekne! Dziwne , ale bardzo lubie patrzec na drzewa , ktore stracily
                >
                > liscie. Przypominaja mi wtedy obraz Breugla o motywie zimowym-drzewa i masa
                > drobnych galazek, jak koronka. A za oknem kuchennym mam piekna , wysoka sosne-
                > i co ona nam przypomina??? Polske smile)))))))))))9
                > To gdzie masz tyle debow??? Bom troche ciekawa.
                > Pozdrawiam K.

Bieriozka to moje ulubione drzewo, szczegolnie z okolic Jaroslawl nad Wolga.
                Mieszkam na poludniu w Polnocnej(sic) Karolinie. Bardzo trudno tu uchowac brzozy
                bo gleba to czerwona glina.
                Na moim poletku doliczylem sie 5 gatunkow debu: white, scarlet, southern red ,
                red i pin.
                www.nobleplants.com/classnotes/fall/oakscans/oakscans.htm
                Mam tez duzo sosen, tzw Southern White Pine, wysokie i maja dlugie szpilki.

Karelio, Ty chyba mieszkasz gdzies w Skandynawii, Karelia, bieriozki. Moze
                Finlandia lub Szwecja?

Bede w Rosji i Finlandii za trzy tygodnie, zobacze pare bieriozek.
                Pozdrawiam
                J

• Gość: JoeK Re: drzewo do Karelii.................. IP: 199.72.137.* 26.02.02, 22:44
                  Aha, zapomnialem. Wszystkie deby w Szwecji byly kiedys wlasnoscia Krolewska.
                  Potrzebowali ich na budowe statkow wojennych. Za wyciecie nielegalne obcinano
                  glowy.
                  • karelia krolewskie drzewa , JoeK 26.02.02, 23:08
                    Jak najbardziej z polnocy, Sverige sie klania(Stockholm) . Co do drzew
                    krolewskich ,to opowiem Ci cos ciekawego. Bodajze 2-3 lata temu telewizja
                    emitowala polgodzinny film o krolewskich drzewach. Nie pamietam ,czy byly to
                    jodly czy swierki a moze sosny? Zasadzono je 150 lat temu, dbano, przycinano
                    galazki, likwidowano szkodniki, i drzewa rosly pieknie jak pod sznurek. Taki
                    las geometryczny.Zasadzono je aby w przyszlosci wykorzystac do budowy masztow
                    okretow. Pomysl , jak logicznie i po gospodarsku myslano 150lat temu!!!ten las
                    mial wyznaczanego straznika lasu , ktory sie tymi drzewami opiekowal, pilnowal,
                    meldowal na dworze jak rosna...I 2-3 lata temu ostatni straznik lasow
                    zameldowal krolowi, ze las "masztowy" jest "dorosly" i drzewa nadaja sie do
                    wycinki, ze beda z nich piekne maszty!!!! Oczywiscie nikt nie ma zamiru ich
                    wycinac, las stal sie taka ciekawostka historyczna , dowodem, ze dawniej tez
                    planowano i myslano o przyszlosci, gpspodarce...strasznie fajny byl ten film, a
                    las niesamowity.
                    Pozdrawiam polnocna/poludniowa Caroline , juz bardzie surrealistycznie byc nie
                    moze smile)))))))))))K.
                    • Gość: JoeK Re: krolewskie drzewa < KARELIA IP: *.rdu.bellsouth.net 27.02.02, 03:46
                      Jest jeden statek zaglowy w porcie Stockholm ktoremu by sie przydalo pare
                      masztow, wiesz o czym mowie, to ten ktory w czsie dziewiczego rejsu...etc.
                      Mowisz ze polaczenie Stockholm i North Carolina jest surrealistyczne.
                      Otoz bywam w Stockholmie dosyc czesto, po drodze do Vasteras (nie mam czcionki
                      szwedzkiej). Jest tam czesc mojej firmy i mamy wspolne projekty. Czesto nabijam
                      sie z nich na temat tego statku (Vasa) w porcie.
                      Maly swiat, prawda?
                      Pozdrawiam
                      J
                      PS Na maszty najlepsze cedry libanskie a potem jodly.
                      • karelia Re: krolewskie drzewa < KARELIA 27.02.02, 06:29
                        O, Jisssusss jaki maluski, no wrecz pilka pingpongowasmile))A jakze wiem, to ten
                        z gola kobieta (chyba ) na przedziewink)Co do cedrow Libanu, niestety, lasy tak
                        przetrzebiono, ze cedry sa chyba tylko w mitycznej "Piesni nad piesniami",
                        chyba tam cos sie mowi na ten temat?
                        A czy pamietasz zapach polskich lasow sosnowych, nagrzanych sloncemz kroplami
                        zywicy na korze? Chyba tego nic nie przebije?Czy sekwoje kalifornijskie pachna?

A moze by Ci tak komitet powitalny zorganizowac , jak bedziesz wedrowac do
                        Vesterås? Pomysl nad tym. Moge zagrac na trabie, Szwedka bedzie walic w
                        bebenek, moze ktos sie jeszcze zglosi? wink))
                        ))Prezesunio huknie speachem na internecie, poczujesz sie jak Prezydentwink))
                        Pozdrawiam K.
    • Gość: DundeeGi Re: twarze forum IP: 144.138.132.* 26.02.02, 04:56
      chyba umiescilam swoje zdjecie

pa pa
      Dundee Girl
      • Gość: sharky urra urra jestem na www! IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.02.02, 11:44
        Dzieks za zamieszczenie zdiecia!
        • Gość: --Michal kulowsko! nareszcie cos na temat! IP: *.tiaa-cref.org 26.02.02, 15:30
          Gość portalu: sharky napisał(a):

> Dzieks za zamieszczenie zdiecia!

• Gość: --Michal no i znowu nie na temat IP: *.tiaa-cref.org 26.02.02, 15:35
          Sharky! Ty to wygladsz jak jeden moj koles z New Orleans Christ G., niezly
          luzak. I chyba sie tym samy zajmujesz sadzac po jakosci tego zdjecia. Tak mi
          sie skojazylo bo on teraz mieszka w Londynie.
          naro.
          • Gość: Biala Re: no i znowu nie na temat IP: *.qc.sympatico.ca 26.02.02, 22:24
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Sharky! Ty to wygladsz jak jeden moj koles z New Orleans Christ G., niezly
            > luzak. I chyba sie tym samy zajmujesz sadzac po jakosci tego zdjecia. Tak mi
            > sie skojazylo bo on teraz mieszka w Londynie.
            > naro.

Zdjecie jest super
    • emigrantka hyhyhy 27.02.02, 00:33
      No - wyslalam zdjecie, dolaczam sie.. Ale fajnie bylo ludzikow zobaczyc hyhyhy
      Moje nie pod palma i paskudny bitmap ale co mi tam - phewwwwww

Pozdrawiam smile
      • emigrantka Dwie Siostry? 02.03.02, 14:37
        Zapomniales dodac "blizniaczki" hyhyhyhyhy

Tak dla wyjasnienia - to male to moja 12-to letnia corka wink

Dosle koty, specjalnie dla Roberta i innych futrzato-lubiacych smile

Pozdrawiam
    • luiza-w-ogrodzie Re: Kicz z palma 27.02.02, 11:16
      Juz kilka osob zwrocilo uwage na kicz pod palma. Kliken zrobil fotomontaz,
      wsadzil Luize w obcy ideowo krajobraz - u nas takich palm chyba nie ma, to
      musza byc hawajskie. Ale kolorki wyszly cute, wiec czemu nie?

Fajne sa te nowe zdjecia. Sharky, czemus sie nie dolaczyl do Beatlesow
      prawidlowo przechodzacych przez ulice, tylko stoisz na srodku? Nie boisz sie ze
      auto ciebie rozjedzie? wink

Luiza-w-Ogrodzie
      • emigrantka Re: Kicz z palma 02.03.02, 14:34
        Luiza... Cos ty? A ja ci krajobrazow zazdroscilam sad

(powiedzialam, wyjrzalam przez okno - jesuuuuuuuuuuuuuuuuu NIE PADA DZISIAJ)

smile
      • Gość: --Michal Re: Kicz z palma IP: *.client.attbi.com 02.03.02, 17:03
        luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> Juz kilka osob zwrocilo uwage na kicz pod palma.

Po prostu koncepcji artstycznej nie rozumieja. To przeciez sztuka pierwszego
        sortu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka