Gość: IM IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.02.02, 13:05 ja nic(narazie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Troy Re: Co planujecie na lato? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 13:30 Uporzadkowanie balkonu,wyjazd do Kanady, odwiedzenie 3miasta oraz wiele jeszcze innych interesujacych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Co planujecie na lato? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 13:30 Oj,nie moge sie lata juz doczekac. Planuje uporzadkowanie mojego balkonu, nastepnie wyjazd do Kanady i przejazdzke autem z Calgary do Vancouver(uwielbiam ta trase),potem zabieram sie za moje szkolenie,bo sie egzaminy zblizaja, a na poczatku jesieni odwiedze sobie 3miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Co planujecie na lato? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 13:31 1.Uporzadkowac balkon 2.Wyjazd do Kanady 3.Przygotowac sie do egzaminow 4.Odwiedzic 3miasto Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Co planujecie na lato? 20.02.02, 13:35 Ciekawe co planujesz na lato Troy?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do jot-23 - wyjasnienie IP: *.ne.ch 20.02.02, 14:21 Hej hej Wyjasniam : Troy nie nabawil sie Alzheimera, to pracownicy Forum GW chyba sobie balange w Redakcji puscili i Serwer sie upil razem z nimi .... efekt, jaki jest , kazdy widzi ... to samo i mnie spotkalo na sasiednim watku Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Do jot-23 - wyjasnienie IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 15:15 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Hej hej > > Wyjasniam : Troy nie nabawil sie Alzheimera, to pracownicy Forum GW chyba sobie > > balange w Redakcji puscili i Serwer sie upil razem z nimi .... > efekt, jaki jest , kazdy widzi ... to samo i mnie spotkalo na sasiednim watku > > Baloo No wlasnie (Tx,Baloo) Pisze Post,wysylam..i go nie "widze",wiec pisze kolejny. Zrobilem z siebie dzieki imrezce w redakcjii Barana (emigracyjnego) beeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Jot-23... 20.02.02, 15:41 MAMUSKA!!!!!!!!!! u mnie tez jakies problemy z nadawaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Co planujecie na lato? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 14:42 glupi Server, maslalem,ze nie wyslal moich postow, nic nie meldowal,a ja ... jak glupek,pisze na nowo, az odeszla mi ochota na wakacyjne szalenstwa (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Troya IP: *.ne.ch 20.02.02, 15:39 To fajnie, ja tez chyba bede w robocie siedzial ... razem jakos razniej, mniej bede sie bal ... Ciao baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Do Troya IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 15:46 Gość portalu: Baloo napisał(a): > To fajnie, ja tez chyba bede w robocie siedzial ... razem jakos razniej, mniej > bede sie bal ... > Ciao > > baloo Taaaak. Zrobimy wirtualna popijawke biurowa Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Co planujecie na lato? 20.02.02, 15:42 Planuje juz cos na zime, bo lato wlasnie sie chyli ku koncowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Zbliza sie zima w Australii ... IP: *.ne.ch 20.02.02, 15:58 Eukaliptusy traca liscie, ... misie koala futruja na zapas ... kangury obrastaja w nowe grubsze futro ... rekiny szykuja sie na ciezki , chudy sezon ... Aborygeni zbieraja chrust ... Papugi zbieraja sie do odlotow ... Eeeeech, nostalgicznie sie zrobilo, tak jakos jesiennie .... tak, tak, luizo, pora w kominku napalic ... caluski Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zbliza sie zima w Australii ... 21.02.02, 13:57 Baloo, mowisz jakbys tu byl... Zrobilo sie rzeczywiscie jesiennie, noce zimne, ponizej 20 stopni. W nastepny weekend chyba wybiore sie na grzyby (rydze i maslaki podobno obrodzily po ostatnich deszczach). Kominka nie mam, niestety... za to czas pomyslec o sezonie narciarskim. Ale wracajac do glownego tematu, na lato polecam nurkowanie z maska albo i z akwalungiem. W styczniu spedzilam dwa tygodnie w oceanie w tym oprzyrzadowaniu, wychodzac tylko na posilki i spanie. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: O Boze ! IP: *.ne.ch 21.02.02, 14:12 Moj slodki Boze !!! ... temperatura spadla do 20° w nocy a Ty, niebogo , bez kominka ??? I to po tylu latach w Australii ? cos kruchutko .... Na jakims innym watku oglaszal sie dawno temu czlowiek , ktory chcial pracowac w Australii, inny calkiem niedawno chcial firme zalozyc ... niech zostanie zdunem, jesli takich jak Ty jest wiecej, zbije fortune w jeden sezon, i bedzie mogl zapisac sie do Klubu Inwestora, albo nawet zalozyc australijski oddzial "Polonia Technica" ... A poza tym, wyobraz sobie : siedzisz sobie przed kominkiem, 20-stopniowy mroz za oknem nic cie nie obchodzi, plomyki wesolo skacza sobie po eukaliptusowych szczapach ... no i jest przy czym akwalung wysuszyc , nie placac za elektryke ... A jak juz nie chcesz kominka, to trzeba znalezc jakiegos kangura w zimowym ofutrzeniu (patrz "Kliken Gallery"), coby grzal w coraz dluzsze zimowe noce ... a jak nie kangur, to moze : misio ? Baloo - misio z dzungli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: O Boze ! IP: *.proxy.aol.com 21.02.02, 22:02 1. Miec prace w miare dobra 2. Scgudnac z 7 funtow 3. zdac GRE Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: O Boze ! Do Baloo 24.02.02, 05:57 Baloo, jakze mile wyrazy wspolczucia, ciut mnie rozgrzalo w tych jesiennych chlodach. Kominka nie mam, widac, ze nietego u mnie z forsa, chyba ja jedyna w Australii nie mam kominka, rzeczy nezbednej do suszenia akwalungow, ktore tylko biedacy susza na sloncu Co do obiektu grzejacego, to ciagle wole mezczyzne niz misia albo koale. Taka juz jestem nieodwracalnie zboczona. Zegnam sie bo lece na basen, trzeba sie troche wtulic w wode z widokiem na muskularnego ratownika. Podnosi cisnienie i temperature w pochmurne jesienne dni. Pozdrawiam nieodmiennie cieplo Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: O Boze ! Do Baloo IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 05:59 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Baloo, jakze mile wyrazy wspolczucia, ciut mnie rozgrzalo w tych jesiennych > chlodach. > Kominka nie mam, widac, ze nietego u mnie z forsa, chyba ja jedyna w Australii > nie mam kominka, rzeczy nezbednej do suszenia akwalungow, ktore tylko biedacy > susza na sloncu > Co do obiektu grzejacego, to ciagle wole mezczyzne niz misia albo koale. Taka > juz jestem nieodwracalnie zboczona. > > Zegnam sie bo lece na basen, trzeba sie troche wtulic w wode z widokiem na > muskularnego ratownika. Podnosi cisnienie i temperature w pochmurne jesienne > dni. WOW!!! Ten muskularny ratownik podnosi moje fantazje!!! > > Pozdrawiam nieodmiennie cieplo > Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: O Boze ! Do Troy 24.02.02, 12:55 Gość portalu: Troy napisał(a): > luiza-w-ogrodzie napisał(a): > > > Zegnam sie bo lece na basen, trzeba sie troche wtulic w wode z widokiem na > > > muskularnego ratownika. Podnosi cisnienie i temperature w pochmurne jesien > ne > > dni. > > WOW!!! Ten muskularny ratownik podnosi moje > fantazje!!! Nie tylko Twoje fantazje, Troy, nie tylko Twoje... Wrocilam juz dawno z basenu i ciagle jestem pod wrazeniem. I to jest wlasnie pomysl na lato: na plazy albo basenie pod eukaliptusem, z butelka piwa lub kieliszkiem wina w jednej rece i smazona osmiornica w drugiej, z akwalungiem pod glowa i ponetna blondynka w toplesie na sasiednim reczniku (dla panow) lub muskularnym ratownikiem nie majacym nic do roboty (dla pan), lato na sposob australijski ma swoje uroki. O czym informuje walczaca z jesienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Co planujecie na lato? IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 16:14 Lece do Polski. Bede robic wszystko czego dusza zapragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiswsyp Re: Co planujecie na lato? IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 13:41 je bac je bac je bac oto moje plany Odpowiedz Link Zgłoś