Dodaj do ulubionych

wyszkoleni prowokatorzy

22.01.11, 17:37
kwadratowe lby ,przekrwione slepia od nie wyspania,siedza tu dzien i noc i tylko czychaja ,kto co napisze zeby zaraz opluc i oslinic ! hehehehehheheh,durne Czosnkowe,Japowe RAtowe,Gasajowe i inne cepy made in USRR ,tylko wam w te przednie kly zolte od papierosow [ a Czosnkowe dziurawe od prochnicy] strzelic z panzerfausta !! mamy zapas w czolgu z pol bitewnych spod Wroclawia jeszcze nadaja sie do uzytku ,wiec okazja zeby sobie w te puste cymbaly strzelic ,ehehheheheehhe! [ instrukcja obslugi jest przetlumaczona z niemieckiego na rosyjski ,jedyny ktorym wladacie, to nie bedzie problemu zebyscie mogli uzyc panzerfaust dla samo destrukcji]
Obserwuj wątek
    • rat_canals Re: wyszkoleni prowokatorzy 22.01.11, 18:24
      yhyhyhyhyhyhyhyhyh breslau,, cieciu niemyty!!!!!1
      • czterech_pancernych Re: wyszkoleni prowokatorzy 22.01.11, 18:32
        juz pierwszy kundel sie odezwal,hehehe na razie ze srutu w doope mu strzelic,szkoda uzyc pancerfausta !!,,,heheheheh!
        • rat_canals Re: wyszkoleni prowokatorzy 22.01.11, 18:42
          hyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyhhy!!!!!!!1!!!!!
          • ratpoles_tamar hotdogowo gassajowe scierwo 22.01.11, 18:48
            po co zakladasz kolejnego milionowego juz nicka?
            jak pod kazdym jestes tak samo glupi?

gassaj ty masz w sobie cos z rycerza!
            mianowicie zakuty leb!

ale ten nick teraz ci pasuje zostaw go sobie juz na stale czterej pancerni to tak jak twoj zakuty pancerny leb heheheh tluku pancerny!
            • czterech_pancernych ratpolowe scierwo 22.01.11, 19:02
              ty durna oblakana palo ,ty masz nasrane w tym pustym baniaku wszedzie masz zwidy gasajowe,prowokatorze forumowy, tylko tu sie produkujesz dzien i noc ,zaczepiasz wszystkich ,oratliona, gasa, brunera i wielu innych ,kazdy ci przeszkadza ! ty musiales sluzyc w ORMO lub ZOMO,gdzie masz legitymacje partyjna ???
              • rat_canals Re: ratpolowe scierwo 22.01.11, 19:12
                legitymacje,, to ty masz!! z klubu 4 pancernych ,,bo ty jestes jak 4 zakute lby yhyhyhyhhyg
                • rat_canals Re: ratpolowe scierwo 22.01.11, 19:16
                  gassaj wkracza yhyhyhyh
                  www.rc.fm/files/images/poprzezwieki_064_m.jpg
                  • ratpoles_tamar Re: ratpolowe scierwo 22.01.11, 19:18
                    hehe dobre to ten bez zebow z zakutym lbem i ruskim sztandarem w reku!
                    • czterech_pancernych Re: ratpolowe scierwo 22.01.11, 19:44
                      tylko wam z panzerfausta [ o ile wiecie ciecie co to jest] w te zakute konskie lby strzelic ,albo wynajac Czosnka on jest mistrzem w strzelaniu w durne cymbaly , i puste lby ,albo tubajforem wam przylozyc w te kly przednie spruchniale to same wypadna bez wizyty u dentysty ,ehehehehe!
                      • czterech_pancemych i co z tego ze jestem gasaj 22.01.11, 19:46
                        ja jestem najmadrzejszy bajzgrabniejszy wszystkie chlopaki na budowie mnie kochaja nawet pan murzyn
                        a teraz ide se przywalic tubajforem w ten zakuty leb bo mnie cos boli heheheheh
                        • _czosnek_ Re: i co z tego ze jestem gasaj 23.01.11, 11:21
                          Palnij soebie w ten buraczany cymbal ty cieciu. buahahahahahahaha
                  • tata_japoxa haha dobre! 22.01.11, 19:33
                    patataj patataj na ruskim czolgu jedzie gassaj!
              • ratpoles_tamar gassajowy scierwiaku 22.01.11, 19:16
                przed kim udajesz przed ortalionem i brunem? myslisz ze oni nie wiedza ze ty to ty smierdzielu?
                oni nie sa az tak glupi!
                a jak tam BMW szwagra dalej ci gul lata? Pieknie cie ten gosc z Norwegii gupi chooyu zrobil pokazal ci gdzie twoje mijesce dziadzie z 12 dolarami na godzine hehe!

ale nowy nick masz dobry hehe tluku pancerny
                • czterech_pancernych japoxowy scierwiaku 22.01.11, 20:07
                  i w te kly przednie spruchniale i kopa w ten pryszczaty ryj !! podrobo przez -m- ,hehehehheh

i tym sposobem masz zasrany caly weekend !!!! ,,ciemny snopie,bo bedziesz teraz do nocy tu plul i opluwal sie slina !!! heheh i to chodzi, i o to chodzi ,i o to chodzi !!! sam wpadles we wlasne goovna !!!,heheehhe!!

bye,bye !
                  • czterech_pancemych pancerny tluku 22.01.11, 20:12
                    nie denerwuj sie ty jestes jedyny w swoim rodzaju hehe
                    nie ma tutaj takiego drugiego debila jak ty.
                    wystarczy ze jedno zdanie napiszesz a wszyscy wiedza ze sie bida z piwnicy detroit zesrala hehe
    • ratpoles_tamar jag to siem stalo jag to siem stalo 22.01.11, 20:18
      takego szprytnego nicka sobie wymyslilem lepszego niz hotdog niz czapajew niz gassarbajter a oni jak tylko szczerbata morde otworzylem sie zorientowali ze to ja kaszanka heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka