_czosnek_ 09.11.11, 11:09 Kupuje auto ktorego nie potrzebuje za pieniadze ktorych nie posiada zeby zaimponowac sasiadowi ktorego nie lubi. buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
her.majesty.bonzee Re: Mondry hamerykanin zyje na kreche 09.11.11, 11:35 ty sie lepiej cebulowaty tym zainteresuj: www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GBTPGR10:IND Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Europka sie sypie, hehehehehe 09.11.11, 15:28 Europka sie sypie, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 na kreche 09.11.11, 15:43 Zgroza! Jesteśmy zadłużeni po uszy! Długi Polaków rosną w zastraszającym tempie i sięgają już astronomicznej kwoty ponad 11 mld złotych. Zadłużenie Polaków cały czas rośnie. 2 miliony osób nie reguluje płatności na bieżąco, a 80 tysięcy nie radzi sobie ze spłacaniem zaciągniętych kredytów. Dane z ostatniego roku pokazują, że problem zadłużenia Polaków wciąż narasta. Na całym rynku przybyło ok. 3,5 mld zł długów, a osób zadłużonych o prawie 700 tys wyborcza.biz/biznes/1,101562,8669023,Zadluzenie_Polakow_rosnie__Przybylo_3_5_mld_zl.html „Świat mi się zawalił. Wpadłem w pułapkę kredytową. Wszystko zaczęło się jakieś 9 lat temu od małego kredytu na samochód. Obecnie moje długi sięgają 200 tys. złotych. Do niedawna spłacałem regularnie 10 kredytów i 8 kart kredytowych. Łącznie co miesiąc zanosiłem do banku 7.5 tys. złotych. Dwa miesiące temu straciłem pracę. Wynagrodzenie w nowej firmie nie wystarcza na spłacanie kredytów. Co chwilę dzwonią do mnie z banków i firm windykacyjnych. Dostaję oferty ugody i mniejszych rat. Problem w tym, że w tym momencie nie stać mnie nawet na spłacenie dużo mniejszych rat. Jestem zły na siebie, ale za tę sytuację obwiniam także banki, które wciąż proponowały mi nowe kredyty i karty kredytowe na promocyjnych warunkach. Doszło do tego, że kredytem spłacałem kredyt…” las.polskieradio.pl/kredyty/artykul191979.html Odpowiedz Link Zgłoś
donk To znalazles brata. heheheh 09.11.11, 15:53 Taki sam jak ty. heheheheheheheheheheh Mondry. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Mondry Czosnek 11.11.11, 01:16 jezdzi do Rajchu zbierac szparagi zeby stamtad przywlec zlom ze szrotu po ciezkim wypadku , na nowo wyklepac i siknac go lakierem w stodole i wyglada jak -nufka- i sasiadom juz lata gula z zazdrosci w calych Chlapkowicach Dolnych ,,hihiihiihahahahahaahahahahahahahahahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Mondry Czosnek 11.11.11, 01:31 hotdog po ciezkim wypadku to ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Mondry Czosnek 12.11.11, 13:53 Podczas porodu upadl na podloge i cieciowi pozostalo. buahaha Odpowiedz Link Zgłoś