lola2 13.06.04, 11:40 Czy sa tutaj mamusie z Ohio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianchaneve Re: Ohio!!! 14.06.04, 00:40 czesc!!!niestety nie jestem z oh...ale za to mieszkam blisko..jestem z kentucky...jesli masz ochote, to napisz...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: Ohio!!! 14.06.04, 00:55 a z jakiej miejscowosci jestes bo ja do niedawna mieszkalam w Dayton) i tez swojego czasu szukalam mam z OHIO Odpowiedz Link Zgłoś
martacampbell Re: Ohio!!! + Kentucky;) 15.06.04, 14:54 Czesc, Ja tez jestem z Kentucky a juz myslalam, ze jedna jedyna My mieszkamy w Polnocnym Kentucky, we Florence czyli jednoczesnie jestesmy bliziutko do Cincinnati, OH Napisz prosze, w ktorej czesci Kentucky mieszkasz. Alez jestem ciekawa i pocieszona, ze jest nas tu wiecej, he, he! Milego dnia. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
bianchaneve Re: Ohio!!! + Kentucky;) 15.06.04, 15:15 milo mi, ze ty tez jestes z ky, no ja mieszkam blizej srodka...tzn...na polnoc???..od lexington w przeuroczym, malym miasteczku, ktore danville sie nazywa...jezeli masz ochote, to napisz cos wiecej..czekam i pozdrawiam..papa Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: Ohio!!! + Kentucky;) 15.06.04, 16:17 ech w Cincinatti jest naprawde fajnie a uroczo szczegolnie noca gdy patrzy sie z gory na cala panorame tego miasta)) pozdrawiam juz z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
martacampbell Do bianchaneve:) 15.06.04, 19:03 Czesc, wyslalam list na Twoj adres @gazeta.pl Siemanko, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dorot4 Re: Ohio!!! 15.06.04, 18:31 Przez osiem lat mieszkalam w Cleveland,OH. Obecnie tez czesto tam przyjezdzam, bo mam tam calkiem pokazna rodzinke. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś