polonus5
19.03.12, 13:54
vonkris
polskie spoleczenstwo w swej masie, od kiedy pamietam, bylo zakompleksione, zchamiale, zidiociale i wredne... w dobie internetu, gdy przyzwolenie na chamstwo i wulgarnosc rosnie a miejsc gdzie chamstwem i wulgarnoscia mozna sie popisac wciaz przybywa, jedynym rozwiazaniem wydaje sie giertychowskie "zero tolerancji"...
po koszykarskich derbach Łodzi ŁKS - Widzew
"co zobaczyłam i usłyszałam w tym dniu, z trybun hali przy al. Unii. Staram się rozumieć waśnie pomiędzy kibicami różnych klubów, ale nie potrafię - a nawet nie chcę pojąć - jak można było krzyczeć do kobiet, koszykarek: "jazda z ku...mi", "prostytutki, ladacznice", "ssij". Tych synonimów było jeszcze znacznie więcej. Zaszokowało mnie również to, że kobiety - koszykarki były opluwane przez kibiców"
www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,11370826,List_kibicki_po_koszykarskich_derbach_Lodzi_LKS__.html
kiszkow_salcesonow
Panstwo jest slabe to sa i efekty. Zakompleksieni kretyni dra swe niemyte mordy i robia co chca. Wystarczylo by wprowadzic kare publicznej chlosty za tego typu zachowania, bo niestety na taki motloch dziala wylacznie bat. Dobrym slowem bezmozgow nie da sie niestety przekonac.