Dodaj do ulubionych

Euro 2012 - pasztet to dopiero bedzie he,he,he

19.03.12, 13:54
vonkris
polskie spoleczenstwo w swej masie, od kiedy pamietam, bylo zakompleksione, zchamiale, zidiociale i wredne... w dobie internetu, gdy przyzwolenie na chamstwo i wulgarnosc rosnie a miejsc gdzie chamstwem i wulgarnoscia mozna sie popisac wciaz przybywa, jedynym rozwiazaniem wydaje sie giertychowskie "zero tolerancji"...

po koszykarskich derbach Łodzi ŁKS - Widzew

"co zobaczyłam i usłyszałam w tym dniu, z trybun hali przy al. Unii. Staram się rozumieć waśnie pomiędzy kibicami różnych klubów, ale nie potrafię - a nawet nie chcę pojąć - jak można było krzyczeć do kobiet, koszykarek: "jazda z ku...mi", "prostytutki, ladacznice", "ssij". Tych synonimów było jeszcze znacznie więcej. Zaszokowało mnie również to, że kobiety - koszykarki były opluwane przez kibiców"

www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,11370826,List_kibicki_po_koszykarskich_derbach_Lodzi_LKS__.html
kiszkow_salcesonow
Panstwo jest slabe to sa i efekty. Zakompleksieni kretyni dra swe niemyte mordy i robia co chca. Wystarczylo by wprowadzic kare publicznej chlosty za tego typu zachowania, bo niestety na taki motloch dziala wylacznie bat. Dobrym slowem bezmozgow nie da sie niestety przekonac.
Obserwuj wątek
    • donk Pyerdoolus ty samokrytyki? 19.03.12, 14:10
      mpleksione,
      > zchamiale, zidiociale i wredne...

Napisz wiecej jaki jestes, albo nie pisz.

My wiemy od dawna. heheheheheheheheheheheh
      • kup_pan_paszport Donk to gen. mylycyi, czy też Wojsk Łączności z P? 20.03.12, 01:29
        Napisz, donku - albo przestań tu trollować

Wiec wole udawac durnego donka: Nie musisz wcale udawać he he he
    • polonus5 pasztet to dopiero bedzie he,he, 20.03.12, 00:59
      ksander27
      poziom patologi na jakim sa terazniejszi kibice ''pseudo'',jest przerazajacy.brakuje wojny bo kazda jednoczyla ludzi.moze to przykre ale prawdziwe.ten mecz to tylko jeden z przykladow nienawisci miedzy ludzmi.Tego typu sytuacje sa na porzadku dziennym nie tylko na meczach.mieszkam w bloku a nawet nie mam o czym pogadac z sasiadem znaprzeciwka.gonitwa z pieniadzem stworzyla z nas znieczulonych ludzi a to juz nie wrozy za dobrze

lill_11
      Byłam na tym meczu. To wszystko, co pisze Pani Bogumiła, to prawda. Dodatkowo oprócz plucia (hala nie jest dostosowana do meczów ekstraklasy i kibice mogą napluć, lub uderzyć zawodniczkę przy wyrzucie z autu bez problemu), rzucali przedmiotami, używali wyzwisk najgorszych, jakie może usłyszeć kobieta... Oprócz tego wyzywali i grozili sędziom... Świadkiem pierwszej części tych "popisów" kibiców ŁKS była Dyrektor Wydziału Sportu - Pani Luiza Staszczyk-Gąsiorek. Wyszła w połowie meczu...

jacol72

Płacę podatki i chcę żyć w bezpiecznym kraju.Czy na prawdę tak trudno wyegzekwować przepisy które do cholery obowiązują.Bydło które robi bydło na różnych imprezach sportowych to nie jest aż taka duża grupa.Przy dzisiejszym stanie techniki można ich bez problemu wskazać i osądzić.Przestałem chodzić na piłkę bo nie odpowiadało mi chamstwo na trybunach. Inne dyscypliny byłe dotąd wolne .Ale niestety.Brak kary rodzi bezkarność.Czy musi dojść do serii ofiar śmiertelnych by odpowiedzialne służby wzięły się do pracy?

polskie spoleczenstwo w swej masie, od kiedy pamietam, bylo zakompleksione, zchamiale, zidiociale i wredne... w dobie internetu, gdy przyzwolenie na chamstwo i wulgarnosc rosnie a miejsc gdzie chamstwem i wulgarnoscia mozna sie popisac wciaz przybywa, jedynym rozwiazaniem wydaje sie giertychowskie "zero tolerancji"...
    • polonus5 Tylko to jedno - wielki obciach 20.03.12, 01:21

Gorsi niż Ukraina i Białoruś
      Nieuki martwili się o Ukrainę, że nie zdąży do euro, a sami co?
      Brak im podstawowych kompetencji ale przede wszystkim wstydu.
      Strach pomyślec co za kompromitacja przed nami.
      4 lata i 100 dni a tu jak nic, tak nadal nic.
      Tylko to jedno - wielki obciach.

O ile w ogóle dojdzie do Euro 2012 w Polsce, to będzie jedna wielka klapa i pośmiewisko na świat z Polski. Juz nawet Ukraina lepiej jest przygotowana do tego wydarzenia.

niezalezna.pl/24365-kibice-przepytali-urzednikow-o-euro2012
    • polonus5 Tak zapamiętają Polskę 20.03.12, 14:13
      Gość
      Rzeczywiście większej durnoty wymyślić nie można. Euro w czerwcu, a otwarcie drogi w lipcu. GDDKiA to państwo w państwie!!!

Tak zapamiętają Polskę

Wielkie inwestycje drogowe szykowane na Mistrzostwa Europy w piłce nożnej, miały nie tylko ułatwić komunikację, ale przede wszystkim odmienić niekorzystny obraz naszego kraju w oczach wielu obcokrajowców.

Dziś już wiadomo, że się nie uda, bo większość kluczowych projektów zostanie zakończona dopiero po Euro. O tym, że Polska jest w budowie, na własnej skórze przekonają się więc zarówno kibice jadący z zachodu, południa, jak również wschodu.

Najgorzej może być właśnie na wschód od Warszawy, bo do naszego kraju wybierają się setki tysięcy Rosjan. Dla tych, którzy pojadą samochodami, głównym szlakiem będzie droga krajowa nr 2 prowadząca z Terespola, przez Białą Podlaską i Siedlce do Warszawy.

Zanim goście ze Wschodu dojadą do stolicy, czeka ich jednak niemiła niespodzianka. Nawet na półtora godziny utkną w korkach w okolicy Mińska Mazowieckiego (DK2 przebiega przez całe miasto).

www.hotmoney.pl/artykul/drogi-kibice-jadacy-na-euro-stana-w-korkach-tak-zapamietaja-polske-24525
      • wcielo_zupe Re: Tak zapamiętają Polskę 20.03.12, 15:32
        mie masz naprawde nic lepszego do roboty? wez poklep jakas babke po doopie albo cokolwiek tam uprawiasz.
        • donk Flatrate 20.03.12, 15:34
          On ma duzo zdjenc i flarate i nie potrzebuje klepac po doopie tylko klepac konia w bardaszce.

heheheheheheheheheheheh
    • polonus5 elita 20.03.12, 17:16
      Policja zatrzymała jednego mężczyznę, nie wyklucza też dalszych zatrzymań po tym, jak w poniedziałek po południu kilkunastu chuliganów napadło na grupę blisko 90 dzieci z Liniewa. Dzieci jechały na mecz Lechia Gdańsk - Korona Kielce na gdańską PG Arenę. Kilkoro z nich napastnicy poturbowali, zabrali również szaliki i ubrania z emblematami klubu Lechii. Najciężej poszkodowany 15-latek ma spuchniętą wargę i złamany nos.

Do zdarzenia doszło przy Urzędzie Gminy w Liniewie, gdzie blisko 90 dzieci w wieku 11-16 lat, uczniowie trzech klas gimnazjum i podstawówki, zebrało się przed dwoma autokarami, którymi mieli odjechać na mecz. Wówczas zbliżyła się do nich grupa mężczyzn, krzyczących "Arka Gdynia!".
      • donk Ty siem nam tak nie klaniaj. heheheheh 20.03.12, 17:31
        Bo ci siem kakao mocno otwiera i ci moze cus wpoadnonc.
        To tak z dobrego serca.
        heheheheheheheh
    • polonus5 "jazda z ku...mi", "prostytutki, ladacznice", "ssi 20.03.12, 17:40
      Oto najpiękniejsze kibicki Europy. To one przyjadą do Polski!

Tysiące kibiców z całej Europy przyjedzie do Polski oglądać bój o mistrzostwo starego kontynentu. Wśród nich pojawi się mnóstwo fanek, które będą wspierać swoich ulubieńców.

euro2012.dziennik.pl/strefa-kibica/galeria/383863,1,galeria-fanek-druzyn-narodowych-ktore-zagraja-na-euro-2012-galeria-zdjec.html

"jazda z ku...mi", "prostytutki, ladacznice", "ssij". Tych synonimów było jeszcze znacznie więcej. Zaszokowało mnie również to, że kobiety - koszykarki były opluwane przez kibiców"

www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,11370826,List_kibicki_po_koszykarskich_derbach_Lodzi_LKS__.html
      • fuck_u Re: "jazda z ku...mi", "prostytutki, ladacznice", 20.03.12, 22:48
        ehehehehheehheheehehehehhe
        • fvck_u takim jezykiem 20.03.12, 23:04
          stary majster spod lomzy zacheca hotdoga do szybszego noszenia cegiel na budowie hehehehehe
    • polonus5 Zapada się..... 23.03.12, 22:43
      Zapada się chodnik i ulica przy stadionie zbudowanym na Euro 2012!

www.sport.pl/sport-wroclaw/1,123436,11409294,Zapada_sie_chodnik_i_ulica_przy_stadionie_zbudowanym.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka