Dodaj do ulubionych

Wyznanie polskiego emigranta Czesia

31.03.12, 19:40
Jestem rumerem mam welfer i dostaje 541 dolarow na miesiac. za pokoik place 450 dolarow.Kupuje za reszte metropas i do niego dokladam zbierajac puszki i butelki.ywie sie w dropac po kosciolach i roznie.Pale tylko wtedy jak mnie ktos poczestuje a czestuja zadko.Robic mi sie nie chce bo juz mam 64 lata.Za rok dfostane dziadowine dla staruchow.Wtedy mi sie poprawi.Niech Kanada rosnie w sile .
Obserwuj wątek
    • normalski1 Re: Wyznanie polskiego emigranta Czesia 01.04.12, 05:29
      Dlaczego w Kanadzie jest o polowe mniejszy zsilek niz w Australi ? tu 550 jest na 2 tygodnie dla singla
      • stolowkowy Re: Wyznanie polskiego emigranta Czesia 01.04.12, 13:39
        pewnie jeszcze nie doszli do ciecia bo sa zajeci seksem analnym..
    • normalski1 Re: Wyznanie polskiego emigranta Czesia 03.04.12, 01:26
      zawsze sie dziwilem ze ludzie chca mieszkac w takich mrozach brrrr , jak to kiedys mawialo sie w polsce - chlodno glodno i do domu daleko
      • polonus5 chlodno glodno i do domu daleko 03.04.12, 03:42
        normalski1 napisał:
        zawsze sie dziwilem ze ludzie chca mieszkac w takich mrozach brrrr , jak to kie
        dys mawialo sie w polsce - chlodno glodno i do domu daleko

============================================================

Przedwiośnie jest wyjątkowo ciepłe w całej Kanadzie temperatura skoczyła do ponad 10 stopni. W niektórych miejscach było tak ciepło, jak zwykle bywa wczesnym latem! W ostatni weekend na zachodzie Kanady i w jej centralnych regionach było o 10 lub więcej stopni cieplej niż przeciętne temperatury o tej porze roku. Ciepło ma rozszerzyć się na prowincje atlantyckie.

Do końca tygodnia, prognozują synoptycy, ponad 10 stopni będzie we wszystkich prowincjach na wschód od Kolumbii Brytyjskiej.

Environment Canada podał, iż tegoroczna zima byla najcieplejszą zimą w historii południowego Ontario. Drugi rekord, który zostal ustanowiony tej zimy, to brak opadów śniegu.
      • nad_oceanem Re: Wyznanie polskiego emigranta Czesia 03.04.12, 04:47
        Jak widzisz z tego co napisal polonus w Kanadzie wcale nie jest zimno. Zreszta zupny zawsze darl jape ze Australijczycy oddali by wszystko coby mieszkac w Kanadzie. Niby sluzba zdrowia jest tu darmowa ale do psychatry nikt chopakow nie zagoni.
        • donk Re: Wyznanie polskiego emigranta Czesia 03.04.12, 16:26
          heheheheheheh

Strachliwe jakies te chopaki. heheheheheh
          Moze one tylko po polsku. heheheheh
    • donk heheheheh To nacieraj. 03.04.12, 12:43
      Bimber lagodzi cierpienie. heheheheheheheheheheheheheheheheheheh
      • ontarian Re: heheheheh To nacieraj. 03.04.12, 15:22
        ty muzinowi banana nacieraj, zeby tfoje cierpienie zlagodzic, hehe
        • donk Re: heheheheh To nacieraj. 03.04.12, 16:24
          A co siem wam bendem fpierdoolal w portierniem. Nie bendem wam przeszkadzal jak siem nacieracie. heheheheheheheheheheheh
    • waldek.usa Czy ty zdaje sie nie byles potentatem napojow 04.04.12, 16:44
      wyskokowych i native American/Canadian wyrobow tytoniowych?
      Co sie stalo, pamiec zawodzi czy tylko wiek coraz bardziej podeszly?
      • bruno5 Waldek USA 05.04.12, 15:29
        Ja nie Czesiu ja Bruno.Woda i papierosami juz nie handluje od 5 miesiecy .Mieszkam w nowym luksusowym miejscu i ztym skonczylem.Handlowalem 20 lat mam dosyc odlozonej forsy.Jestem teraz uczciwym obywatelem Kanady.
        • jot-23 Re: Waldek USA 05.04.12, 15:38
          mineta, podeslij pare zdejc z okna, zebysmy wszyscy mogli pozazdroscic ci luksusow!

hehe zrob zdjencia swoim nowym ajfonem!
        • polonus5 Re: Waldek USA 05.04.12, 15:38
          bruno5 napisał:
          Ja nie Czesiu ja Bruno.Woda i papierosami juz nie handluje od 5 miesiecy .Miesz
          kam w nowym luksusowym miejscu i ztym skonczylem.Handlowalem 20 lat mam dosyc o
          forsy.Jestem teraz uczciwym obywatelem Kanady.

============================================================
          I to mi sie podoba Bruno !!!!!
          Gratuluje i pozdrawiam
          • jot-23 Re: Waldek USA 05.04.12, 15:41
            hehe polonus, mam nadzieje ze to sarkazm a nie senility.

to nie kosciol katolicki, gdzie wystarczy pocalowac hostie aby wywabic najczrniejsze plamy.

mineta jest i zawsze bedzie drobnym zlodziejaszkiem.

"uczciwy" to by bylo po "spowiedzi" w uzedzie podatkowym, zwrocie wszystkich ukradzionych podatkow i zaplaceniu kary za oszukiwanie/wykozystywanie wspolobywateli przez lata.
            • stolowkowy Re: Waldek USA 05.04.12, 16:36
              qva, teraz co tylko nie chcialbym napisac to od razu czuje zapach ziemi ze swiezo wykopanego grobu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka