05.02.13, 05:01
tu nie wracajcie! Slyszycie? Nigdy! hehehe

biznes.interia.pl/podatki/news/fiskus-szykuje-pulapke-na-powracajacych-do-polski,1890063
Obserwuj wątek
    • warcholski Re: Nigdy 05.02.13, 06:40
      kRajowi policzyli sobie ?10 milionow Poloni? czyli, ze kazdy jeden emeryt przyjedzie z USA to utrzyma przy zyciu trzech dziadow kRajowych.....ychychychychy (podatek od emerytury USA = 3X polskie emerytury)

...smiesze polactwo, najpierw namawiali na polskie paszporty i jako nawiedzeni piiiaaaali o "zaletach" ...teraz ci sami zarzekaja sie, ze juz wiecej tam nie poleca
      • warcholski oto POlska 05.02.13, 06:58

www.youtube.com/watch?v=6TPw61kvPLA&feature=youtube_gdata
      • joanna_super Re: Nigdy 05.02.13, 16:01
        pytanie zachodzi czy jest to plan czy tylko medialny bs
    • joanna_super Re: Nigdy 05.02.13, 14:29
      "Ostatnio w Rozliczeniu podatkowym PIT 36 zauważyłem pozycje: DOCHODY Z RENT I EMERYTUR ZAGRANICZNYCH - NIE MOGŁEM UWIERZYĆ. NIE dość, iż to Bandyckie Państwo - TEN RZĄD nie zapewnia POLAKOM ich podstawowych praw - jak prawo do PRACY (bezrobocie ponad13%, z tymi co za granica 30%) to jeszcze wyciąga łapsko po ich ciężko wypracowane emerytury. JEDNYM SŁOWEM WYCIĄGA ŁAPSKO do BUDŻETÓW INNYCH PAŃSTW czyli po prostu je OKRADA. Nie dość, iż okrada własnych obywateli to jeszcze okrada inne Państwa. To niesłychany proceder! DLATEGO EMERYCI zZA GRANICY NIGDY TU NIE WRACAJCIE - KOLESIE TYLKO ZACIERAJĄ RĘCE i OBŁUPIA WAS ZE WSZYSTKIEGO i znów zostaniecie tu jak DZIADY"

Wyglada na to za amerykanie potraca polsko-amerykanskiemu emerytowi z emerytury Social Security 50% wysokosci polowy polskiej emerytury,a polacy potraca 30% podatku z amerykanskiej emerytury,nie wiem czy sie smiac ,czy plakac,ciekawym czy pan Rostowski rozlicza sie ze swoich angielskich dochodow w Polsce czy w Angli,gdzie podatki sa mniejsze
    • mrs.courvoisier a rząd judeogermański sobie poradzi 06.02.13, 06:49
      jak się Polaczek będzie stawiał to Płemieł poprosi o pomoc Gestapo

sejmometr.pl/sejm_druki/2202449

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka