ewagrant 03.08.04, 03:39 Dziewczyny musze sie pochwalic. Sorry zwyczajnie musze) Dostalam nowa prace. Lepsze stanowisko, pieniachy itd. Strasznie sie ciesze. Co najciekawsze wplyw na decyzje moich pracodawcow mialy moje polskie studia)) Pozdrawiam w super humorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 05:07 Gratuluje i zycze szybkiego awansu i podwyzki ) Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 05:30 Ja tez gratuluje! Oby Ci w tej pracy dobrze bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 07:38 Gratulacje, duzo sukcesow i "tlustych" bonusow Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 09:55 Swietnie! Optymistycznie brzmi, ze polskie studia zawazyly na decyzji przelozonych. Zycze sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
lillap Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 10:24 Gratuluje i ciesze sie razem z Toba ) Ja tez szukam pracy i to miod na moje serce ) Odpowiedz Link Zgłoś
amj02 Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 15:09 Ewa super!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje,to moze teraz pochwal sie co bedziesz robic.Ciesze sie razem z Toba. Gosia Ps. od wrzesnia w kazda sobote bede w Wheeling to moze kiedy sie wybierzemy na kawcie. Zostawiam dziewczynki na 4 godz w polskiej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Re: Dostalam prace:))) 03.08.04, 17:48 GRATULUJE I ZYCZE SAMYCH SUKCESOW Napisz co wiecej tzn co bedziesz robic, kiedy zaczynasz, a jak juz zaczniesz to napisz jak ci sie podoba nowa praca, jestem wszystkiego straaasznie ciekawa. Jeszcze raz gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś