kdb.se 07.08.04, 20:33 Ja jestem przeziebiona a tu takie upaly , tragicznie sie czuje , katar , gardlo .... poza tym juz do parcy w poniedzilek ? Co u Was ? Jak Wam minal taki piekny dzien ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 11:29 ja właśnie wczoraj wieczorem wróciłam z Polski, trochę płaczu było (nie wiem kiedy będę znowu, chyba na Święta ale nie na 100%), mam torbę prania i prasowania (własnie cały czas się zabieram do tego jak widać). W Anglii jest bardzo ładna pogoda, Dominik się zaznajamia na nowo ze swoimi zabawkami i...angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 11:47 Jagienka dopiero jechalas do Polski a juz wrocilas , ale czas leci szybko My sie wybiermy do Polski 28 pazdziernika z wizzair , czytalam ze milas przeboje na lotnisku w tamata strone ? Pozdrawiam serdecznie Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 11:56 po prostu oni na Luton mają bardzo mało czasu i jak się spóżnisz na check in to do widzenia. W ogóle jeśli chodzi o Luton to nie jest to dobre lotnisko, nie ma wind (wszędzie musiałam wózek nosić po schodach), ludzie są dość nieuprzejmi. Jeśli chodzi o samo WizzAir to są w porządku, wszystko idzie sprawnie itp.Kto ma ochotę poprasować za mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 11:58 nie ja , u mnie + 35 stopni !!!!!!! a do tego jestem strasznie przeziebiona Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 12:05 u nas też z 30 stopni (aż się nie mogę nadziwić) i wiatr. Ja zawsze w lecie jestem przeziębiona (ale już przeszłam). Współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 15:29 Hej Kama! U nas tez ze trzydziesci stopni a ja z jakims gryskiem walcze... straszne. A tak poza tym to u mnie nic ciekawego, naprawde. A do Polski lece 14 grudnia, juz kupilam bilet z BA, bo mieli sensowna cene. Ale sie ciesze!!!!!!!!! juz sie nie moge doczekac. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se do Kingaolasz :) 08.08.04, 17:36 hej co slychac u Ciebie ? lecisz na Swieta do Polski ? ja tez kupilam juz bilet , Wizzair ma promocje do konca sierpnia trzeba zarezerwowac i wtedy bilet powrotny za 1 Euro Jak Twoj Robercik ? rosnie ? Pozdarwiam Cie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do Kingaolasz :) 09.08.04, 12:44 Hejka! Robert rosnie baardzo szybko, wg. siatek centylowych ma wymiary 2,5 latka ( wrost i waga). Ogolnie wszystko w porzadku. A do Polski lece na 3 tygodnie czyli i swieta i sylwester, ale nalezy sie nam bo zadnych wakacji nie mamy w tym roku. Ale juz sie nie moge doczekac. Na poczatku myslalam o Wizzair , ale bardzo niewygodnie nam dojezdzac do Luton a Heathrow mamy "pod nosem" i w sumie podliczajac bilet za samolot + dojazd na lotnisko wyszlo nam ze BA z Heathrow nam pasuje, wiec wzielismy. Ale bedzie fajnie.. hihihihi... A jak Bartosz w przedszkolu sobie radzi? Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Re: Cisza na forum .... co slychac u Was ? 08.08.04, 20:34 Czesc Dziewczyny, Ja tez zakupilam bilet Wizzair na Boze Narodzenie do Polski i bardzo sie ciesze, bo to bedzie pierwsze Boze Narodzenie w Polsce, ze sniegiem po czterech latach! Na razie lece do Japonii, w jeszcze wieksze upaly i mam nadzieje, ze jakos to przezyje. Pozdrawiam wszystkich i do niedlugiego uslyszenia! m. Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se do kingaolsz 10.08.04, 08:13 hej Kinga Bartosz drugi dzien chodzi do nowego przedszkola , rewelacyjnie sie czuje , wcoraj nie chcial wyjsc , a dzis rano sam sie szykowal do przedszkola ))) Jestem zadowolona , ze poczatki sa takie dobre ...zobaczymy kiedy mu minie taki zapal hihihi Pozdarwiam Cie serdecznie i caluski dla Roberta - duzego juz maluszka Odpowiedz Link Zgłoś