agakom Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 18.08.04, 21:29 sa witam, jestem w 17 tyg. wlasciwie jutro zaczynam 18 tydzien, termin mam na 20 stycznia, a Ty? Mieszkam na pln. Chicago. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_75 Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 19.08.04, 16:26 Ja jestem dopiero u 5 tygodniu. Aga jak sie czujesz??? Ile masz lat? Skad jestes z Polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
agakom Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 19.08.04, 16:42 hejka, napisze Ci na priva. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulta Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 20.08.04, 20:05 Hey dziewczyny ,ja tez mieszkam w Chicago tyle ze juz urodzilam a dokladnie 8 miesiecy temu,jesli macie ochote porozmawiac ,chetnie Powodzenia i udanego rozwiazania.Agata Odpowiedz Link Zgłoś
agakom Re:do Agaty 20.08.04, 20:18 hejka, dzieki. Moze moglabys napisac w skrocie, jak tu jest z porodem, w jakim szpitalu rodzilas, jaki lekarz sie Toba zajmowal, jakie byly warunki itp. Z gory dzieki. Pozdrawiam Maluszka i Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kacper01 Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 21.08.04, 06:54 Czesc! Moje imie to Malgosia. Jestem mama 8.5 miesiecznego Kacperka. Mieszkam w Chicago, szukam kontaktu z kims, kto ma dziecko w podobnym wieku. Chetnie porozmawiam o naszych wzlotach i upadkach i poslucham o Waszych! Moj nr GG to 1822451. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulta Re:Do Agakom i nie tylko 20.08.04, 20:56 Witam ! Wiec w skrocie , doktor to Urszula Jablonska , bardzo sympatyczna i delikatna kobieta,prowadzila cala moja ciaze a teraz jest pediatra Matthew.Rodzilam w Saint Mary Of Nazareth Hospital przy W Division ze wzgledu ze wlasnie to jest szpital pani doktor a po drugie mieszkam blisko (Bucktown).Sam szpital naprawde fajny , jak i personel .Pani doktor jak tylko dowiedziala sie ze juz jestem w szpitalu zjawila sie blyskawiczniena ,zbadala mnie w jakiej fazie porodu juz jestem a ze nie bylo jeszcze tak zle(wody plodowe doeszly i rozwarcie 2cm)powiedziala mi ze spotkamy sie jak bede przy 8- 9 cm.W tym czasie zajmowala sie mna polozna i jeszcze 3 innych lekarzy ktorzy zagladali co jakis czas.Niedlugo po badaniach dostalam zastrzyk zewnatrzoponowy i od tamtego momentu widzialam tylko skurcze na monitorze.Caly porod byl bardzo sprawny przy ktorym asystowal mi moj maz i jak pierwszy dostal swojego synka na rece.W szpitalu spedzilam dwa dni ,dzidzia byla ze mna w pokoju jak i nowo upieczony tatus.Wyzywienie moze byc wiadomo jak to szpital.Przy wypisie dostalismy wyprawke dla malego:mleko , pampersy , gruszke do noska ,smoczki jakies chusteczki itp.Bardzo mile wspominam porod i mysle ze jak zdecyduje sie na jeszcze jednego maluszka to doktor jak i szpital bedzie ten sam. Polecilam ta doktor mojej kolezance i przyznam ze byla i jest tez zadowolona (maly ma 4 miesiace) Pozdrawiamy.Agata Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichelle Re:Do Agakom i nie tylko 21.08.04, 00:09 Czesc Agata Ja tez rodzilam u doktor Jablonskiej w tym szpitalu co ty , mam coreczke tez z grudnia tylko 2002r.Jak masz ochote porozmawiac to pisz na priv , lub gg , moj numer to 2783953 Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
agakom dzieki Agato 21.08.04, 14:58 dzieki Agato, ja prawdopodobnie bede rodzila tez w tym szpitalu albo w gottlieb memorial hospital/we wtorek chyba dokladnie bede wiedziala/, dlatego bylam ciekawa, a lekarzem moim jest dr Jakimiec. Pozdrawiam.Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
masiko Re: dzieki Agato 24.08.04, 18:11 Bedziesz rodzila w szpitalu gotlieb, tym, ktory jest w Melrose Park czy inny? Bo ten jest doslownie piec ulic ode mnie A ja jestem mama Krzysia, ktory za miesiac skonczy 2 latka i tez chetnie bysmy kogos poznaly, kto blisko nas mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
agakom Re: do Masiko 24.08.04, 20:30 dzis dowiem sie - jezeli w gotlieb to w Melrose Park, ja mam do niego 15 minut samochodem, a Ty moze rodzilas tam? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
masiko Re: do Masiko 24.08.04, 22:13 Nie, ja rodzilam w South Carolinie... w Melrose Park mieszkamy od roku dopiero... ale mieszkam bardzo blisko tego szpitala... jak ktos chce poklikac ze "stara" matka prawie dwulatka )) to moj gg 1887995 Odpowiedz Link Zgłoś
ulta Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 24.08.04, 16:42 Moj gg to 4292135,jesli chce ktos porozmawiac ,chetnie.Agata Odpowiedz Link Zgłoś