Dodaj do ulubionych

PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE??????

18.08.04, 20:21
Obserwuj wątek
    • agakom Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 18.08.04, 21:29
      sa
      witam, jestem w 17 tyg. wlasciwie jutro zaczynam 18 tydzien, termin mam na 20
      stycznia, a Ty? Mieszkam na pln. Chicago.
      Pozdrawiam
    • nastka_75 Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 19.08.04, 16:26
      Ja jestem dopiero u 5 tygodniu. Aga jak sie czujesz??? Ile masz lat? Skad
      jestes z Polski??
      • agakom Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 19.08.04, 16:42
        hejka, napisze Ci na priva.
        pozdrawiam
    • ulta Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 20.08.04, 20:05
      Hey dziewczyny ,ja tez mieszkam w Chicago tyle ze juz urodzilam a dokladnie 8
      miesiecy temu,jesli macie ochote porozmawiac ,chetniewink Powodzenia i udanego
      rozwiazania.Agata
      • agakom Re:do Agaty 20.08.04, 20:18
        hejka, dzieki.
        Moze moglabys napisac w skrocie, jak tu jest z porodem, w jakim szpitalu
        rodzilas, jaki lekarz sie Toba zajmowal, jakie byly warunki itp. Z gory dzieki.
        Pozdrawiam Maluszka i Ciebie
      • kacper01 Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 21.08.04, 06:54
        Czesc!
        Moje imie to Malgosia. Jestem mama 8.5 miesiecznego Kacperka. Mieszkam w
        Chicago, szukam kontaktu z kims, kto ma dziecko w podobnym wieku. Chetnie
        porozmawiam o naszych wzlotach i upadkach i poslucham o Waszych!
        Moj nr GG to 1822451.
        Pozdrawiam
    • ulta Re:Do Agakom i nie tylko 20.08.04, 20:56
      Witam ! Wiec w skrocie , doktor to Urszula Jablonska , bardzo sympatyczna i
      delikatna kobieta,prowadzila cala moja ciaze a teraz jest pediatra
      Matthew.Rodzilam w Saint Mary Of Nazareth Hospital przy W Division ze wzgledu
      ze wlasnie to jest szpital pani doktor a po drugie mieszkam blisko
      (Bucktown).Sam szpital naprawde fajny , jak i personel .Pani doktor jak tylko
      dowiedziala sie ze juz jestem w szpitalu zjawila sie blyskawiczniena ,zbadala
      mnie w jakiej fazie porodu juz jestem a ze nie bylo jeszcze tak zle(wody
      plodowe doeszly i rozwarcie 2cm)powiedziala mi ze spotkamy sie jak bede przy 8-
      9 cm.W tym czasie zajmowala sie mna polozna i jeszcze 3 innych lekarzy ktorzy
      zagladali co jakis czas.Niedlugo po badaniach dostalam zastrzyk zewnatrzoponowy
      i od tamtego momentu widzialam tylko skurcze na monitorze.Caly porod byl bardzo
      sprawny przy ktorym asystowal mi moj maz i jak pierwszy dostal swojego synka na
      rece.W szpitalu spedzilam dwa dni ,dzidzia byla ze mna w pokoju jak i nowo
      upieczony tatus.Wyzywienie moze byc wiadomo jak to szpital.Przy wypisie
      dostalismy wyprawke dla malego:mleko , pampersy , gruszke do noska ,smoczki
      jakies chusteczki itp.Bardzo mile wspominam porod i mysle ze jak zdecyduje sie
      na jeszcze jednego maluszka to doktor jak i szpital bedzie ten sam.
      Polecilam ta doktor mojej kolezance i przyznam ze byla i jest tez zadowolona
      (maly ma 4 miesiace) Pozdrawiamy.Agata
      • mamamichelle Re:Do Agakom i nie tylko 21.08.04, 00:09
        Czesc Agata

Ja tez rodzilam u doktor Jablonskiej w tym szpitalu co ty , mam coreczke tez z
        grudnia tylko 2002r.Jak masz ochote porozmawiac to pisz na priv , lub gg , moj
        numer to 2783953
        Pozdrawiam Anka
      • agakom dzieki Agato 21.08.04, 14:58
        dzieki Agato, ja prawdopodobnie bede rodzila tez w tym szpitalu albo w
        gottlieb memorial hospital/we wtorek chyba dokladnie bede wiedziala/, dlatego
        bylam ciekawa, a lekarzem moim jest dr Jakimiec.
        Pozdrawiam.Aga.
        • masiko Re: dzieki Agato 24.08.04, 18:11
          Bedziesz rodzila w szpitalu gotlieb, tym, ktory jest w Melrose Park czy inny?
          Bo ten jest doslownie piec ulic ode mnie smile A ja jestem mama Krzysia, ktory za
          miesiac skonczy 2 latka i tez chetnie bysmy kogos poznaly, kto blisko nas
          mieszka
          • agakom Re: do Masiko 24.08.04, 20:30
            dzis dowiem sie - jezeli w gotlieb to w Melrose Park, ja mam do niego 15 minut
            samochodem, a Ty moze rodzilas tam?
            Pozdrawiam
            • masiko Re: do Masiko 24.08.04, 22:13
              Nie, ja rodzilam w South Carolinie... w Melrose Park mieszkamy od roku
              dopiero... ale mieszkam bardzo blisko tego szpitala... jak ktos chce poklikac
              ze "stara" matka prawie dwulatka smile)) to moj gg 1887995
    • ulta Re: PRZYSZLE MAMY Z CHICAGO??? SA TAKIE?????? 24.08.04, 16:42
      Moj gg to 4292135,jesli chce ktos porozmawiac ,chetnie.Agata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka