gonta 06.10.04, 21:55 Witam. =) Za jakies 4mce przeprowadzam sie do Dublina i mam kilka pytan praktycznych. Czy sa tu moze mamy mieszkajace w Irlandii? Bylabym wdzieczna za kazda wskazowke i pomoc informacyjna. Pozdrawiam. Magda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonta Re: Do mam z Irlandii. 06.10.04, 21:59 Generalnie ups, ze sie tak podle zdublowalam, ale zgonie wszystko na sprzet. =) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Do mam z Irlandii. 06.10.04, 22:07 Podaję link do wątku gdzie znajdziesz dużo informacji na temat życia w Irlandii: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=13277431 poza tym dużo znajdziesz wątków używając wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Gonta 07.10.04, 13:36 Daj znac, czy wszystkie nurtujace Cie pytania zostaly wczesniej na forum wyjasnione, czy jest cos wiecej co chcialabys wiedziec. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
gonta Re: Gonta 07.10.04, 22:07 Dzieki serdeczne. =) Najpierw jednak musze znalezc troche czasu, zeby skonczyc przytoczony watek w calosci. Jednak juz widze, ze zadam kilka nurtujacych mnie pytan. Ale to tam wlasnie. =) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś