Dodaj do ulubionych

KOZIE-DULKI

IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:16
Czy tam macie internet???
Obserwuj wątek
    • Gość: Gratka Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 01:26
      Tam ma internet pani Gratka !!!
      • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:28
        Gość portalu: Gratka napisał(a):

> Tam ma internet pani Gratka !!!

Ok dzieki a jaki jest jej adres????
        • Gość: Gratek Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 01:32
          Proxy aol.com Gratka
          • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:52
            Gość portalu: Gratek napisał(a):

> Proxy aol.com Gratka

Toc to znany adres na caly swiat!!
            Nie zartujesz??/
            • Gość: ???!!!? Re: KOZIE-DULKI IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 01:54
              Gość portalu: cycek napisał(a):

> Gość portalu: Gratek napisał(a):
              >
              > > Proxy aol.com Gratka
              >
              > Toc to znany adres na caly swiat!!
              > Nie zartujesz??/

A Gratek myślał (?????). że jest taki sprytny i wszystko
              wykrył.
    • Gość: czad Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:54
      Popularne te kozie dulki???
      • Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:11
        niunia ca.poczta.pl - Bardzo popularne mam tam cala rodzine,gospodarzymy na 2
        morgach i nawet koze mamy !!
        • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:11
          Gość portalu: niunia napisał(a):

> niunia ca.poczta.pl - Bardzo popularne mam tam cala rodzine,gospodarzymy na 2
          > morgach i nawet koze mamy !!

a jak ma koza na imie?????
          • Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:16
            niunia ca.poczta.pl - koza juz stara malo mleka daje,nie ma pieniazkow na
            nowa,ale soltys obiecal pozyczke zalatwic,na koze wolamy "niuni" jak bedzie
            nowa to nazwiemy "niuniek'
            • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:18

> niunia ca.poczta.pl - koza juz stara malo mleka daje,nie ma pieniazkow na
              > nowa,ale soltys obiecal pozyczke zalatwic,na koze wolamy "niuni" jak bedzie
              > nowa to nazwiemy "niuniek'

a koza cykow ile ma?
              • Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:22
                niunia ca poczta.pl - Ojej !!! nie liczylam ,nie mam glowy do rachunkow
                zawsze sie w glowce placze jak mam do 7 policzyc,ale zapytam soltysa moze on
                bedzie wiedzial !!
            • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:19
              A jak ma Soltys na imie bo z nim to juz chyba ze 45% populacji bedzie??
              • Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:30
                niunia ca poczta. - Ojejku !!!!! panoczku toz to wszystkie dziewuchy za nim
                lataja we wsi za tym Jedrusiem od Kacprow a co ktorom dorwie w krzakach to
                zaroz bachora zrobi na poczekaniu ,jo juz ze dwa mom z nim ,ale obiecol sie
                ozenic na wiosne,to czekom !!
                • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:36
                  Oh rany kozie!!
                  A ile koz macie bo sie gubie w inwentarzu??
                  Podrow Soltysa ode mnie i soltysowe!!!
                  • Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 04:05
                    niunia ca poczta.pl - Kozy mamy juz dwie, i soltys na Internet zalatwil i
                    wlasnie sie ucze przepisywac,moze odrobie zaleglosci i skoncze szkole
                    podstawowa co ongis zaczalam.
                    • Gość: ???!!!? Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 04:08
                      boss, be cool, nie pękaj. wytrzyj piankę z buzi
                      • Gość: ???!!! Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 04:13
                        Lubie pianke po piwku ciemnym jak wypije to przepisuje wszystko !!! Nie
                        pekaj "sympatica'" !!
                        • Gość: Kozie cy Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 04:48
                          Gość portalu: ???!!! napisał(a):

> Lubie pianke po piwku ciemnym jak wypije to przepisuje wszystko !!! Nie
                          > pekaj "sympatica'" !!

kozie dulki gora!!!
                          • Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 05:45
                            niunia ca poczta pl - Kozie dulki to cale moje zycie !!
                            • Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 06:02

> niunia ca poczta pl - Kozie dulki to cale moje zycie !!

zamierzam odwiedzic kozie dulki wkrotce jak sie tu z zydami rozprawie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka