Gość: --Michal IP: *.client.attbi.com 25.04.02, 03:21 IMHO: Fajna strona tylko ze ta starsza lepsza, bardziej pasuje do restaurcji (mniej ponura - chyba w zamierzeniu jest klub nocny) no i muzyke mozna bylo wylaczcy. No i sa zdjecia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drapieznik Re: www.polishrestaurant.com 25.04.02, 05:14 Dobrze, ze podales Michal, to sobie sprobuje w najblizszym czasie. Zdam relacje. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: www.polishrestaurant.com IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 25.04.02, 05:20 ciekawosc mnie zzera skad to wynalazles ???? podoba mi sie grafika, kolory sa nawet przepisy z kuchni prawie polskiej ..... hmmm ogorkowa robie inaczej ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: www.polishrestaurant.com IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 05:54 Widze, ze Polish Restaurant Piast wchodzi na forum. Zapraszam do mojej restauracji, Renka Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: www.polishrestaurant.com 25.04.02, 06:02 Gość portalu: Renka napisał(a): > Widze, ze Polish Restaurant Piast wchodzi na forum. Zapraszam do mojej > restauracji, > Renka ja jak tam weszlam to malo zawalu nie dostalam !!!! ale polskie jedzenie jest najlepsze na calym swiecie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: www.polishrestaurant.com IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:11 Restauracja jest NIE DLA BURAKOW. OSTRZEGAM. Buraki podaje sie na talerzach.Zreszta tam nikt nie mowi po polsku, a burak tylko ten jezyk zna i pyta sie zawsze: no, co pani ma , pani wi , ten to, no, specjal? Tak drogo???? No, to ja juz pojde, u pani Joli to moge dostac tego schabowego za 5 baksow.. Macie w ogole szczescie , ze mozecie sobie ze mna pogadac na forum , bo w restauracji to za gadanie extra TIP sie nalezy.To bylo do burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: www.polishrestaurant.com IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 06:24 Gość portalu: Renka napisał(a): > Restauracja jest NIE DLA BURAKOW. OSTRZEGAM. Buraki podaje sie na > talerzach.Zreszta tam nikt nie mowi po polsku, a burak tylko ten jezyk zna i > pyta sie zawsze: no, co pani ma , pani wi , ten to, no, specjal? Tak drogo???? > No, to ja juz pojde, u pani Joli to moge dostac tego schabowego za 5 baksow.. www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg > Macie w ogole szczescie , ze mozecie sobie ze mna pogadac na forum , bo w > restauracji to za gadanie extra TIP sie nalezy.To bylo do burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:24 Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym Teraz po nauki jak robic biznes do mnie buraki mozecie sie zglosic, przy czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 06:44 Renka napisała: Strona (www.polishrestaurant.com/) jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym Teraz po nauki jak robic biznes do mnie ( www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg ) buraki mozecie sie zglosic, przy czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wielokropek IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:50 No, taka juz jestem, wielokropek, lubie wiedziec z kim mam do czynienia. I WIEM. Szczerze mowie, buractwa nie zapraszam. WONT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: wielokropek IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 07:03 Gość portalu: Renka napisał(a): > Szczerze mowie, buractwa nie zapraszam. WONT. > (www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg) Ale ja lubię muzykę poważną, a szczególnie "Koncert fortepianowy 1 i 2" Chopina w wykonaniu Zimermana i Polskiej Orkiestry Festiwalowej. Mój drugi ulubiony utwór to "Concierto de Aranjuez" Rodrigo w wykonaniu Narciso Yepes. Czy mogę się wprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 09:02 Gość portalu: Renka napisał(a): > Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o > > przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla > specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym No to nie lepiej bylo sfotografowac sie po wizycie u fryzjera i w czyms bardziej estetycznym niz czerwony fartuch na szarej koszulce? Mam nadzieje, ze przyjmiesz chociaz te konstruktywna krytyke. Lacznie z zyczeniami, zeby Ci szlo jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 25.04.02, 09:03 Gość portalu: Maria napisał(a): > Gość portalu: Renka napisał(a): > > > Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie ty > lko o > > > > przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla > > > specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym > > No to nie lepiej bylo sfotografowac sie po wizycie u fryzjera i w czyms bardzie > j > estetycznym niz czerwony fartuch na szarej koszulce? > > Mam nadzieje, ze przyjmiesz chociaz te konstruktywna krytyke. Lacznie z > zyczeniami, zeby Ci szlo jak najlepiej. > > Ja tom uwazam ze to jest sexy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Maria IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 07:24 Odnosnie fryzjera i toalety, to niejednokrotnie pisalam na forum zem niedbala kobieta w portkach i powyciaganych podkoszulkach. Fartuch nosze z przyzwyczajenia. Cale zycie nosilam fartuch, w laboratorium bialy, w domu niebieski, teraz czerwony..heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.tiaa-cref.org 25.04.02, 15:30 Gość portalu: Renka napisał(a): > Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o > > przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla > specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym > Teraz po nauki jak robic biznes do mnie buraki mozecie sie zglosic, przy > czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi? Zgadza sie nie mam wyczucia artystycznego. Przekazuje tylko moje subiektywne uczucie ze mi sie raczej ta strona kojazy z klubem Techno gndzie sie lyka "dropsy" AKA EXT. a nie niewatpliwie pyszne dania. No chyba rzeczywiscie "zabilas" Zybi'ego bo on nie przedstawil zadnych swoich dokonan a tu prosze "biznes" jak sie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: ponura strona polskiej restauracji Renki 25.04.02, 18:20 Gość portalu: Renka napisał(a): > Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o > > przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla > specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym > Teraz po nauki jak robic biznes do mnie buraki mozecie sie zglosic, przy > czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi? A ja to tylko na ten barszczyk chce przyjsc moge ??????? Ale ta twoja strona to troche spooky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Muzyka IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 21:13 Muzyka jest mocna strona w Polish Restaurant Piast. Chopin nr 1, Zinmmerman jest (CD).Bywa tu dyrygent Symphony of Windsor, ktory jest bardzo znanym dyrygentem z USA, od niedawna w Windsor. Mamy tu slawnych muzykow w Windsor.Chodze na koncerty Symphony, bo orkiestra ma miedzynarodowa slawe.Zreszta ja uwielbiam muzyke i sztuke.I moge to powiedziec z duma, ze sluchajac tych DOBRYCH kawalkow,nasze placki kartoflane zajadali miejscowi i zagraniczni znani i nieznani z chrupiacym zachwytem..hehe To jest miejsce na relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: www.polishrestaurant.com 25.04.02, 21:40 Gość portalu: --Michal napisał(a): > IMHO: Fajna strona tylko ze ta starsza lepsza, bardziej pasuje do restaurcji > (mniej ponura - chyba w zamierzeniu jest klub nocny) no i muzyke mozna bylo > wylaczcy. No i sa zdjecia. > Powodzenia. renka a czy ty czytalas ten watek kim jest renka ?? a cos ty tej osobie zrobila rodzina mu plackami albo barszczem wytrulas ?? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne wyklad 25.04.02, 21:58 Renka to Renka Mieszka i prowadzi restauracje w Windsor Ontario kanada. Slynie z ostego jezyka i cietych komentazy. Po forum natomiast, ostatnio, tloczy sie grupka jenteligientow, ktrorzy maja zbytek testosteronu nad rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: wyklad 25.04.02, 22:19 roseanne napisał(a): > Renka to Renka > Mieszka i prowadzi restauracje w Windsor Ontario kanada. > Slynie z ostego jezyka i cietych komentazy. > Po forum natomiast, ostatnio, tloczy sie grupka jenteligientow, ktrorzy maja > zbytek testosteronu nad rozumem Ty tez to zauwazylas roseanne !!! A ja juz myslalam ze to normalnee !!a co do Renki to jak ja tak traktuja to nic dziwnego ze ma taki cienty jezyk!! A jedzenie dobre gotuje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.tiaa-cref.org 25.04.02, 22:23 W moim pierwszym poscie glownie chodzilo o to ze bardziej podobala mi sie poprzednia strona. Mozna ja ciegle zobaczyc "klikajac" link "old version of our site" na stronie: www.polishrestaurant.com/. Chce rowniez dodac ze podziwiam/szanuje P. Renke za "sukces" (jak by to zybi napisal) jaki odniosla, pomimo faktu ze z wiekszoscia jej opinii (wyrazanych na forum) sie nie zgadzam a reszty nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie 25.04.02, 22:34 Gość portalu: --Michal napisał(a): > W moim pierwszym poscie glownie chodzilo o to ze bardziej podobala mi sie > poprzednia strona. Mozna ja ciegle zobaczyc "klikajac" link "old version of our > > site" na stronie: <a href="http://www.polishrestaurant.com/."target="_blank">ww > w.polishrestaurant.com/.</a> Chce rowniez dodac ze > podziwiam/szanuje P. Renke za "sukces" (jak by to zybi napisal) jaki odniosla, > pomimo faktu ze z wiekszoscia jej opinii (wyrazanych na forum) sie nie zgadzam > a reszty nie rozumie. Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.tiaa-cref.org 25.04.02, 22:46 ad12 napisał(a): > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!! Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 23:07 Gość portalu: --Michal napisał(a): > ad12 napisał(a): > > > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!! > > Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.] > Pisze siem LEKTURE. hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie 26.04.02, 02:37 Gość portalu: ... ... napisał(a): > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > ad12 napisał(a): > > > > > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!! > > > > Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.] > > > > Pisze siem LEKTURE. hi hi hahahaha wiecie ja juz zgupialam chyba ten pierwszy mial racje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 02:43 ktoren byl pierszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal IMO: bez znaczenia IP: *.client.attbi.com 26.04.02, 02:44 ad12 napisał(a): > Gość portalu: ... ... napisał(a): > > > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > > > ad12 napisał(a): > > > > > > > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!! > > > > > > Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.] > > > > > > > Pisze siem LEKTURE. hi hi > > hahahaha wiecie ja juz zgupialam chyba ten pierwszy mial racje !!!! Jak widac nikt nie jest doskonaly. No i jakie to ma wlasciwie znaczenie? Szkoda zasmiecac ten watek. Tu jest o stronie Renki. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie 26.04.02, 03:02 alez ja wiem, ze nie jestes wielbladem zastanawiam sie tylko, ktorys z Michalow - przyszly ojciec, czy ten drugi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: niektorzy sie frustruja na wszystko IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 04:46 Nie znam pooooortugalczyka, mysle, ze mnie tez nie zna. Cos mu sie pod sufitem pomerdalo. Mial on juz na sumieniu pare oblesnych watkow. Moze to wszystko, co po nim zostanie???? Splunac sie nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: niektorzy sie frustruja na wszystko IP: *.fastres.net 26.04.02, 04:56 Gość portalu: Renka napisał(a): > Nie znam pooooortugalczyka, mysle, ze mnie tez nie zna. Cos mu sie pod sufitem > pomerdalo. Mial on juz na sumieniu pare oblesnych watkow. > Moze to wszystko, co po nim zostanie???? Splunac sie nie oplaca. >Nie znasz?To kawal huja reszte dziada. >Gratulacje zlozylem ci pod twoim wpisem 24/04 na innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: niektorzy sie frustruja na wszystko 26.04.02, 06:09 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Renka napisał(a): > > > Nie znam pooooortugalczyka, mysle, ze mnie tez nie zna. Cos mu sie pod suf > item > > pomerdalo. Mial on juz na sumieniu pare oblesnych watkow. > > Moze to wszystko, co po nim zostanie???? Splunac sie nie oplaca. > > >Nie znasz?To kawal huja reszte dziada. > >Gratulacje zlozylem ci pod twoim wpisem 24/04 na innym forum. Nno jak tato jest za toba to ja tez!!!! Trzymaj sie renka polskie jedzenie jest najlepsze gdyby nie to ze jeste, w polsce nie w kanadzie to bym do tej twojej restauracji przyszla!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: dajcie pomysly na strone IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 07:31 Strona internetowa ta czarna jest juz chyba czwarta wersja. Pierwsza byla z pierogami w tle i muzyczka Chopina. Ale nie mowcie, ze to obraza. Chopin tez lubil pierogi ! Jakie kolory, bo ja chce zielen groszkowa, zolty, troche wina , granatu navy ? Moze jakies sugestie? To w koncu jest JEDYNA polishrestaurant.com na swiecie A moze walnac bialoczerwone tlo jak flaga polska i na tym dac te wszystkie buttons? ale to jest zbyt pretensjonalne dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
macant Renka 26.04.02, 07:34 Popatrz na strone Gazety? Ladna, nie? Zrob taka sama, na poczatek. Ja nie jem muzyki ja jem Sarenke z sierscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: Renka IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 07:40 macant napisał(a): > Popatrz na strone Gazety? Ladna, nie? Zrob taka sama, na poczatek. Ja nie jem > muzyki ja jem Sarenke z sierscia... Słuchaj macanta i daj se bobu. Szkoda, że olewasz polonię kanadyjską. Odpowiedz Link Zgłoś
macant Racja, kropeczki 26.04.02, 07:50 a moze przeprosic sie z polonia kanadyjska, bo to jednak jest nieladnie bez nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ty, macant, ja cie nie znam, a ty znasz mnie? IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 08:17 Strona gazety to strona portalu, czlowieku, a ja mam mala restauracje i zyje nie z internetu tylko z restauracji. Moja strona to info dla tych , co siedza ciagle przy komputerze.Jest szokujaca, bo miala byc szokujaca. Przywabia specjalny rodzaj klienta, o ktory mi chodzi. Jak zrobimy nowa strone przywabimy nowy rodzaj klienta, o ktory bedzie nam chodzilo. Widziales portfolio z referencjami tego designera , ktory nam strone robil, juz zreszta czwarta wersje? On ma 19 lat.I wlasny biznes od 16 roku zycia.Zrobil tez z jednym Amerykaninem strone www.mediahead.com zobacz, KTO do niej pozwolil im dodac linki To sa dzieciaki, ktore robia biznes, a kiedys, za pare lat zrobia BIZNES. Ja tam stawiam na mlodych, mnie nie dali w Polsce za duzo poszalec, to ja daje poszalec dzieciakom TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: ty, macant, ja cie nie znam, a ty znasz mnie? 26.04.02, 19:25 Gość portalu: Renka napisał(a): > Strona gazety to strona portalu, czlowieku, a ja mam mala restauracje i zyje > nie z internetu tylko z restauracji. Moja strona to info dla tych , co siedza > ciagle przy komputerze.Jest szokujaca, bo miala byc szokujaca. Przywabia > specjalny rodzaj klienta, o ktory mi chodzi. Jak zrobimy nowa strone przywabimy > > nowy rodzaj klienta, o ktory bedzie nam chodzilo. > Widziales portfolio z referencjami tego designera , ktory nam strone robil, juz > > zreszta czwarta wersje? On ma 19 lat.I wlasny biznes od 16 roku zycia.Zrobil > tez z jednym Amerykaninem strone www.mediahead.com zobacz, KTO do niej pozwolil > > im dodac linki > To sa dzieciaki, ktore robia biznes, a kiedys, za pare lat zrobia BIZNES. > Ja tam stawiam na mlodych, mnie nie dali w Polsce za duzo poszalec, to ja daje > poszalec dzieciakom TUTAJ Renak ja tam za macaczem nie przepadam ale tym razem sie zgadzam z nim sluchaj macacza pogodz sie z polonia polska bo oni to twoj dochod !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: polonia postsolidarnosciowa IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 20:03 Obraz jej przedstawia swietnie watek "czy patriotyznm juz umarl?" Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Pomysly na strone 26.04.02, 22:48 Renka. Pierwsza rzecz. Co to czerwone drzewo (czy to drzewo?) robi na stronie restauracyjnej? Po co? Czy to drzewo rosnie przed restauracja? A moze to rozdarta sosna? Nie bardzo wiem co ma zarcie do drzewa. Out!!! Po drugie, pan Koter, czlowiek o napewno wielkiej ambicji ale malym wyczuciu, zrobil ci z tej strony mieszanke w ktorej nie wiadomo o co chodzi. Sosna, dzwiek pilowania (sosny?), po jaka cholere. Proponuje wyrzucic p. Kotera i zatrudnic kogos lepszego. Kto szuka czegokolwiek na internecie, chce miec informacje szybko i bez wykonanywania wielu klikniec. Pod tym wzgleden strona jest dobra. Muzyka - zapomnij. Po jaka cholere mam sluchac Chopina na internecie. Szczegolnie kiedy za kazdym razem, znowu mi gra, i znowu, i znowu i...znowu to samo. Po trzecie, pokaz zarcie. Czyz nie o to chodzi? Twoja restauracja to miejsce gdzie sie je przysmaki a nie piluje sosny, nie? Kilka dobrych ostrych fotografii przysmakow (wypozycz dobra kamere, zrob dobre oswietlenie, i pstryk) zachecilo by mnie do przyjscia do ciebie (Chociaz troche daleko). Dzisiaj odstrecza mnie ta cala strona bo nie wiem czy to jest miejsca na hip-hop czy tez miejscem posilku. "We are not weird. We are original". Dobre, dobre, ale co mi z tego. Do czasu jak nie zobacze jedzenia i sali na ktorej sie je, nic z tego nie bedzie. I na koniec. Co mnie obchodza twoje historyjki. Ja chce u ciebie zjesc i to wszystko. Dobrze zjesc. Daj mi Renka cos do zjedzenia a nie wygibasy intelektualne. Stan sie popularna jako dobra kuchnia, pozniej zacznij myslec o stwarzaniu Mlodej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal kilka innych pomyslow: IP: *.tiaa-cref.org 26.04.02, 23:17 kilka innych pomyslow: - nie wszedzie dzila flash - a strona chyba nie ma inne wersji. - te wyskakujace okna sa wkurzajace wszystko powinno byc w jednym oknie. - moze jakas specjalna oferta - np. sernik dla tych ktorzy zamowia danie glowne (nie wiem co ci sie oplaca) - oczywiscie z kuponem wydrukowanym na stronie. - jest taki serwis nazywa sie www.dinnerbroker.com/ umozliwia on restauratorom zaproponowac obnizone ceny w czasie kiedy jest mniejszy ruch, moze to pomysl dla Cibie zaoferuj to kolientom. Powodzenia PS Zmienile troche zdanie na temat drzewa i kolorow, moze cos w tym jest, troche intrygujace jak na restauracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: kilka innych pomyslow: IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:24 Dziekuje za uwagi, wszystko ma sens, musze to przemyslec.Te zdjecia potraw mialy byc zrobione, no nie sa , fakt. Ja bym jednak wolala FLASH z muzyka, z wersja do wylaczenia. Planuje sama zrobic te zdjecia, mam dobra kamere i swiatlo jest niezle. Musze sie tym zajac.Te websites argentynskie pasuja mi, ale moze by tak zmienic ten kolor jednak ? Co do cen, nie moga byc nizsze, ale specjal zawsze jest do wynegocjowania. O wlasnie, moze dam haslo, ze cena deseru jest do wynegocjowania..hehe (po zjedzeniu polskich potraw nikt nie jest w stanie zjesc deseru )) Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Co do linkow... 26.04.02, 23:07 Renka. Jednak p. Koter sprzedaje ci kit. To ze ma linki znaczy nic. Ja tez (chociaz jestem kilka lat starszy) wyprodukowalem strone i podalem linki do Sony, Apple i HP. Gowno znaczy. Kazdy moze to zrobic. P. Koter jest jednym z tysiecy mlodziencow, ktorzy marza o zrobieniu kariery. Niestety, w dobie gdy Flash, Director czy Macromedia Dreamweaver kosztuje tylko kilkaset dolarow, kazdy potrafi i moze to robic. W zwiazku z tym, krecace sie kolka, wiatraki i snujace sie sznurki sa do zrobienia w kilka minut. Co do jego talentu, watpie. Jesli mi nie wierzysz, idz na www.worldbestwebsites.com/gold.htm. Wiekszosc z tych prac jest wykonana przez ludzi w jeo wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Co do linkow... IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 23:32 jojne napisał(a): > Renka. Jednak p. Koter sprzedaje ci kit. To ze ma linki znaczy nic. Ja tez > (chociaz jestem kilka lat starszy) wyprodukowalem strone i podalem linki do > Sony, Apple i HP. Gowno znaczy. Kazdy moze to zrobic. P. Koter jest jednym z > tysiecy mlodziencow, ktorzy marza o zrobieniu kariery. Niestety, w dobie gdy > Flash, Director czy Macromedia Dreamweaver kosztuje tylko kilkaset dolarow, > kazdy potrafi i moze to robic. W zwiazku z tym, krecace sie kolka, wiatraki i > snujace sie sznurki sa do zrobienia w kilka minut. Co do jego talentu, watpie. > > Jesli mi nie wierzysz, idz na <a href="www.worldbestwebsites.com/gold.ht > m."target="_blank">www.worldbestwebsites.com/gold.htm.</a> > Wiekszosc z tych prac jest wykonana przez ludzi w jeo wieku. Pomysl troche Jojne. Renka napisala, ze ma slabosc do tego czlowieka. Do kogo kobieta w wieku Renki moze miec slabosc? Moze do syna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Renka + obiad = SUKCES ? IP: 130.68.2.* 27.04.02, 00:43 Oj Renka - dajesz popalic . Jezeli robisz jajecznice na boczku --to dla kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Re: Renka + obiad = SUKCES ? 27.04.02, 02:50 Ty chyba zartujesz. Ty to nazywasz strona? 2 kwietnia 1998 odwiedzilo te strone 117 osob. Dotychczas to najwyzsza licbz odwiedzin w ciagu jednego dnia. Measuring since … 2 April 1998 Total number of page views up till now 52614 Busiest day so far 22 May 1998 Page views 117 Gość portalu: Zybi napisał(a): > Oj Renka - dajesz popalic . > Jezeli robisz jajecznice na boczku --to dla kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Renka + obiad = SUKCES .... do jojne IP: 130.68.2.* 27.04.02, 03:19 Nie umiesz czytac miedzy wierszami. Ja nie napisalem ze codziennie wizytuje te strone 1000 ludzi. Ja napisalem ze jednego dnia . Moze Ty nie umiesz doceniac czyjejs pracy ? - ale portal YAHOO dal za to $1000 - gazety 2 artykuly -scaner za free Twoja ocena jest kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... Re: Renka + obiad = SUKCES .... zybi IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 04:21 Gość portalu: zybi napisał(a): > Nie umiesz czytac miedzy wierszami. > Ja nie napisalem ze codziennie wizytuje te strone 1000 ludzi. > Ja napisalem ze jednego dnia . > Moze Ty nie umiesz doceniac czyjejs pracy ? > - ale portal YAHOO dal za to $1000 > - gazety 2 artykuly > -scaner za free > Twoja ocena jest kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Renka + obiad = SUKCES ....do wielokropka IP: 130.68.2.* 27.04.02, 04:28 Kolego wielokropek. Nalezy pisac o Sukcesie, to moze i wam sie udzieli. jak bedziesz widzial wszedzie : niewolnictwo - to i ty zostaniesz niewolnikiem jak wszedzie widzisz rowery - to i ty zostaniesz pedalem wiecej wiary w siebie --to moze i ty uwierzysz w.... Ale czy ty mozesz w cos wierzyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Renka + obiad = SUKCES ?(zybi) IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:54 www.polishrestaurant.com jest w kazdym hotelu Ontario, Michgan i Ohio, za posrednictwem Convention and Visitors Bureau of Windsor W restauracji sa do wziecia nasze foldery. Te foldery sa do wziecia w kioskach turystycznych w calym Windsor, a takze w miejscach festiwali itp, ktore obstawia Visitors Bureau. Nasz folder jest bialy, czerwona czcionka, swietnie rzuca sie w oczy. Aktualnie zaczynamy promocje , bo w maju sa dni turystyki w naszym miescie. A wiec zaczna sie specjaly i walka o klienta miedzy 600 restauracjami.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Marketing + publicrelatoin = SUKCES IP: 130.68.2.* 27.04.02, 15:01 Oj Renka Jak ty sobie to ladnie wymyslilas. 600 zawodnikow staje na starcie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Marketing + publicrelatoin = SUKCES IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 19:46 Zybi, tutaj sa lokale korporacyjne, wiesz, co to jest? Korporacja ma tyle szmalu, ze nie wie, co z tym robic i otwiera klub, wsadza tam swojego i sie kreci.Oni konkuruja ze mna, hahahhaa Ja dla nich moge byc tylko osoba godna podziwu i jestem, przyznam, bo szarpie sie calkiem prywatnie. Przecietny koszt takiego klubu, jaki pewnie masz na mysli i jakie sa w Windsor, to okolo 1 miliona dolarow.Reszta to male miejsca, zaleznie od wielkosci inwestycji. POniewaz Polacy nie popieraja swoich jak powinni, tak jak inne narodowosci to robia ze swoimi, to jest, jak jest.Fakt, ze nie zamykam sie, jestem otwarta dla wszystkich.Ale zauwazylam, caly czas polskie jedzenie jest nie doceniane przez samych Polakow, zupelnie nieslusznie. Wlosi, makaron z warzywami podniesli do rangi super dish, a my nie mozemy sie przepchnac z naszymi zrazami zawijanymi, pyzami i innymi cudenkami polskiej kuchni???? Sami Polacy sa sobie winni. BO ZAMYKAJA SIE Z JEDZENIEMN W MIESZKANIACH, zamiast WYJSC Z NIM do restauracji, pokazac ludziom. Do tego, zawod kucharz, czy kucharka, ktory jest artystycznym zawodem, jest u megalomanow polskich w pogardzie.I zastanawiaja sie, co robic w czasie bezrobocia? GOTOWAC. I SPRZEDAWAC.I REKLAMOWAC POLSKIE JEDZENIE. Wszyscy PODOBNO to umiemy robic. Wiesz, ilu bylo wlascicieli przed nami ? 11 (jedenastu)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: geocities i troche o naszej restauracji IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 06:45 Interesujacy link, musze to omowic z Kuba. Macie wszyscy genialne pomysly, ale tu chodzi o mala restauracje z prawdziwym polskim jedzeniem. Restauracja jest przytulna, relaksujaca i jest duzo zieleni i muzyki klasycznej. Jezeli chodzi o jedzenie, to sa same zachwyty. Ceny tez sa dobre.Chodzi o sile nabywcza, tzn, aby klient mial pieniadze, ale to juz nie ode mnie zalezy.Jednak,to prawda, kazda dodatkowa reklama jest POTRZEBNA.Co do spotkan, to urzadzam,oglaszamy sie w biuletynie koscielnym. Jakos tak sie sklada, ze tu kazdy swoje raczki sciska. My, jako independent, sila rzeczy musielismy postawic na KLIENTA, szeroko rozumianego, tj Kanadyjczyka, AfroAmerykanina, Araba(tak, tak), Wlocha, Niemca, Greka, itditd, Polaka (a co pani ma ?) Miejscowi Polacy, a jest ich 10 tysiecy, troche nie zalapuja regul ETNICZNEGO biznesu.Mnie osobiscie sie nie podoba, ze sa skloceni,przypinaja latki, nie znajac ludzi( ten to Zyd) , donosza jeden na drugiego, nie popieraja sie wzajemnie. Towarzysza temu mniejsze i wieksze skandale. NIEKTORZY oczywiscie.Mamy wspanialych , fajnych Polakow,nie tylko z Stanow, takze z Windsor, a juz calkiem czesto z Toronto, przychodza czasem na pierogi, czy na kombinacje polskie.Zreszta jakbym tak policzyla, to z kazdego miasta wiekszego w Kanadzie i kazdego regionu ktos byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Co do linkow... IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:47 Jojne, narazasz mi sie, mowisz o 19 latku, ktorego prace zwiazane z FLASH sa zamieszczone jako TUTORIAL material w dwoch amerykanskich ksiazkach uniwersyteckich (sprawdz jego portfolio). Zgadzam sie, ze ZLEKCEWAZYL polish restaurant, ale to byla MOJA inspiracja.Bo ja chcialam pokazac nasza gehenne, a wlasciwie po co? Co to kogo obchodzi? Sluchajcie, chce dac na strone zdjecia ludzi w restauracji oraz VIDEO z restauracji. Jak chcecie byc statystami, to zapraszam do restauracji.W ogole dam duzo zdjec zarcia.Mysle, ze ludzie lubia ogladac zdjecia, ja tez. Ale planuje zostawic te face, jaka jest teraz, tj zostawic link do niej. Mape musze zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Re: Co do linkow... 27.04.02, 06:06 Renka, Renka, Renka. Pojdz na www.flashkit.com. Zobaczysz wielu geniuszow takich samych i lepszych niz twoj syn/kuzyn czy ktokolwiek to jest. Wszyscy sa geniuszami. Powodzenia z nastepna wersja. Proponuje na glownej stronie umiescic 2 alternatywy: 1. Zdjecie parujacych flakow. Obok, szklanke musztardowki i butelke wyborowej. Tym zwabisz rodakow. 2. Dla reszty. Rozdarta sosne z wielka polska flaga wiejaca na wietrze do muzyki Janusza Laskowskiego albo Tercetu Egzotycznego. Gość portalu: Renka napisał(a): > Jojne, narazasz mi sie, mowisz o 19 latku, ktorego prace zwiazane z FLASH sa > zamieszczone jako TUTORIAL material w dwoch amerykanskich ksiazkach > uniwersyteckich (sprawdz jego portfolio). > Zgadzam sie, ze ZLEKCEWAZYL polish restaurant, ale to byla MOJA inspiracja.Bo > ja chcialam pokazac nasza gehenne, a wlasciwie po co? Co to kogo obchodzi? > Sluchajcie, chce dac na strone zdjecia ludzi w restauracji oraz VIDEO z > restauracji. Jak chcecie byc statystami, to zapraszam do restauracji.W ogole > dam duzo zdjec zarcia.Mysle, ze ludzie lubia ogladac zdjecia, ja tez. Ale > planuje zostawic te face, jaka jest teraz, tj zostawic link do niej. Mape musze > > zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Co do linkow...flashkit IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 06:54 Flashkit go wylansowal.Zobacz www.mediahead.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Co do linkow... IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 07:02 Osobiscie wole druga wersje z Laskowskim, ale Polish Restaurant adresuje do wszystkich swoje genialne, POLSKIE jedzenie. Nikt nie skojarzy Laskowskiego oprocz Polakow z Polski. Co do pierwszej wersji, to mi sie tez podoba , ale jest zbyt polska, a tu bylaby zrozumiana jako niesmaczna wrecz.U mnie nie ma alkoholu. To jest restauracja, nie klub.Kolory .. bo lubie czarny, a jedzenie lepiej sie kojarzy z jakims zielonkawo zoltym, lub pomaranczem.Podobno wzrasta apetyt w pomaranczowych pomieszczeniach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Przyklady 26.04.02, 23:22 www.palermoviejo.info www.placetevere.com/lemenu.html Adios Renka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Przyklady jojne IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:15 Dzieki za te przyklady, sa super, lubie ten styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browar www.polishrestaurants.com IP: *.client.attbi.com 27.04.02, 01:03 Ja tam wole wiecej restauracji niz jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: www.polishrestaurants.com IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:13 Mialam te domain, ale ja oddalam, bo nie ma zainteresowania. Moze kiedys ktos to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: www.polishrestaurants.com IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 27.04.02, 07:15 Reneka co zta restauracja , jaka to knajpa jak piwa czy drinka nie mozna wypic ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: piwko IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 08:31 To mala restauracja z bardzo dobrym polskim jedzeniem.Piwo jest bezalkoholowe. Za mala moim zdaniem na alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browa Re: www.polishrestaurants.com IP: *.client.attbi.com 27.04.02, 18:36 MIalas ktora domain polishrestaurants.com? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: www.polishrestaurants.com IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 19:31 Mialam: www.polishrestaurant.com www.polishrestaurants.com www.canadianrestaurants.com www.canadianrestaurant.com i wiele innych, z tego zostala www.polishrestaurant.com i troche innych Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 20:19 Gość portalu: Renka napisał(a): > Mialam: > www.polishrestaurant.com > www.polishrestaurants.com > www.canadianrestaurants.com > www.canadianrestaurant.com > i wiele innych, z tego zostala www.polishrestaurant.com i troche innych No renka jak ty nie masz tam piwka dobrego to sie dziwisz ze tak na ciebie naskakuja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 21:45 Dobry wieczor-to ja .don-od 18 roku zycia w gastronomii i ostatnie 25 lat bylem wlascicielem kilku restauracji w 3 krajach europy "zachodniej".czytam wasze "rozmowki" o tej "restauracji" Renki.Czytalem co ta mistrzyni gastronomii pisze i jedno moge stwierdzic :W Europie lacznie z Polska i Rumunia ta pani nie ma szansy na wiecej jak 3 dni dzialalnosci !To co ja widze to zarty a nie gastronomia.Takie zabawy w gastronomie obnizaja poziom gastronomii i nawet tych kilku zablakanych ,ktorzy trafia do takiego "czegos" to straceni klienci serio i fachowo prowadzonych restauracji.Tzak jak kazdy zawod tak i gastronomia wymaga wiedzy fachowej.Oczywiscie mozna nawet na ksiezyc poleciec jak cie fachowiec zawiezie!Ale na fachowca ta pani nie ma i miec nie bedzie!.To co ona nazywa restauracja to typowe szukanie wyjscia z sytuacji bezrobocia w swoim zawodzie.jak ktos ma problemy to uwaza ,ze hotel lub "restauracja" to tak lekko,ze mozna zebrac kilka groszy i juz mamy "biznes" Kazdy jadl choc raz w restauracji to juz jest expertem. A tak normalnie to jest zawracanie dupy i zenujace proby wymyslania czegos w zamian za profesjonalizm.Oczywiscie zycze wszystkiego najlepszego w oszukiwaniu klientow i jak by nie poszlo ,to mozna jeszczezalozyc kwiaciarnie lub sklep spozywczy.Sadzac po zdjeciu tej lekko podstarzalej pani w miare zaniedbanej,biznes slabo leci.I oczywiscie dyskusja o web to typowe marzenia amatorow o sile reklamy i orginalnosci.Gowno prawda ,sukces w gastronomii to :lokalizacja,fachowosc i koniunktora i facowosc oraz fachowosc oraz cholerna charowka polaczona z fachowoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 21:53 Doniastyyyy , )))) ja to mam nosa, pierwszy wieczorny klock i mam Go )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: www.polishrestaurants.com IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 22:33 don2 napisał(a): [...]Tak jak kazdy zawod tak i gastronomia wymaga wiedzy fachowej.Oczywiscie mozna nawet na ksiezyc poleciec jak cie fachowiec zawiezie! [...] Mistrzu, nie zostawiaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 22:39 Gość portalu: kanadol napisał(a): > don2 napisał(a): > > [...]Tak jak kazdy zawod tak i gastronomia wymaga wiedzy > fachowej.Oczywiscie mozna nawet na ksiezyc poleciec jak > cie fachowiec zawiezie! [...] > > Mistrzu, nie zostawiaj nas. Spokojnie ,nie zabieram glosu w sprawach o ktorych nie mam pojecia.Ale wlasnie mi minelo 40 lat w gastronomi.I dalej mistrzem nie jestem.Cos niecos przez te lata sie nauczylem + kilka dobrych lat w niezlych szkolach.Chyba dluzej wdychalem opary i dym knajp ,niz ty zyjesz na swiecie co? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wejscie Dona IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 23:26 Moja restauracja jest tak polska jak Polacy, skloceni, opluwajacy sie nawzajem, nie znajacy sie na meritum, ale wypowiadajacy sie, no i w sumie, jak to POlacy, kochajacy sie...) Ty Don pierniczysz jak(pardon) zlob, nie mozesz nic powiedziec o POLSKIEJ RESTAURACJI w Kanadzie, bo nie wiesz co to jest. Ty znasz knajpe, w ktorej liczy sie, czy klient sie uchla , bo jak sie uchla , to go mozna wydoic na wiecej. Ja nie mam nic wspolnego z tym zawodem. Ja mam restauracje, nie knajpe. Ty mozesz sobie mowic co chcesz, moja restauracja to jest sposob na adaptacje w Kanadzie osoby czterdziestopaloletniej z trojgiem dzieci oraz mezem, biznesmanem. Nie plywalam na statkach i nigdy sie ta branza nie interesowalama, typu knajpa , dziewczynki, alkohol i te sprawy. Chociaz, pamietam, jak robilismy nocny klub, to wlasciciel przyjmowal do pracy dziewczyny, ktore musialy sie "pokazac" i robily to ku uciesze wszystkich pracownikow. Dla mnie to bylo niesmaczne, chociaz przyznam, one tez chcialy zyc, no nie? Ty masz zapewne wysokie kwalifikacje i zawsze uwazasz, ze ten nedzny pypec zwany Europa jest lepszy od Ameryki. Ja jednak sie tu nie zgodze, dzis Ameryka jest lepsza na takie eksperymenty. Europa jest klaustrofobiczna i ma stary, trudny o WYTEPIENIA sposob myslenia, slowem jak ciemniak do miastowego, tak bym to ujela oglednie, po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: wejscie Dona 27.04.02, 23:40 no i co madrego napisalas? zwykle pieprzenie.Zawracasz dupe,nie masz pojecia o gastronomii. Nie masz pojecia o czym pisalem.piszesz glupoty nie znajac ani mnie ani nie wiedzac nic o moich restauracjach.Zalosne sa te opowiesci o takiej knajpie jak i Polacy.To sa bzdety dyletanta w zawodzie.jezeli chodzi o te twoje opowiesci o jakiejs wymyslonej przez ciebie gastronomii w Ameryce ,to wiedz ,ze prawie cala kadra kierownicza i szefowie kuchni to europejczycy.Amerykanie do dzis maja problemy z jedzeniem nozem i widelcem-nie mowiac o prowaszeniu prawdziwych restauracji.I dalsza dyskusje z takim prymitywem jak ty uwazam za bezcelowa.Popatrz w lustro i przynajmniej doprowadz sie do porzadku ,bo wygladasz jak sprzataczka myjaca schody w bloku.Nie ublizajac oczywiscie tym ciezko pracujacym paniom.Ale podobno jestes kobieta z wyksztalceniem i w biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: wejscie Dona 27.04.02, 23:46 Jesuuuu co to sie narobilo, co to sie narobilo,no bigos po polsku ))) ewentualnie bitki z kasza gryczana , nawet nie smiem mowic w jakim sosie , bo sie boje palnac glupote ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: wejscie Dona 27.04.02, 23:50 Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ale zyskalas sobie po tej wypowiedzi jeszcze jednego wroga i stracilas jeszcze jednego potencjalnego klienta. Porownania europejczykow z amerykanami zostaw moze jednak madrzejszym od siebie. Czy sie znasz na gastronomii jest mi trudno stwierdzic, ale inne problemy tego swiata wydaja mi sie byc Tobie obce. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Ro-bert i inni "KLIENCI", hahaha za dolara? IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 00:24 Przykro mi, ze odchodzisz Ro-bert , kiedy jeszce w ciagu 8 lat nawet nie przyszlo ci do glowy, ze istnieje gdzies moze na swiecie POLISH RESTAURANT PIAST i jeszcze nawet nie byles w takim miejscu. Don napewno jak bedzie mial okazje to wszystkich odwiedzi, mysle, ze mnie rowniez , tylko nie wiem gdzie jeszcze, moze jednak na jakiejs wyspie bedzie ta POLISH RESTAURANT ? W koncu od czego wyobraznia, pierogi mozna nadziewac mango, albo miesem z krabow, no nie? I podawac na lisciach BANANA ) O tym marze. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ro-bert i inni 28.04.02, 00:29 Abstrahujac od calej logiki Twojej odpowiedzi jej forma potwierdza jeszcze raz tzw. schemat warszawski. Mnie rowniez b. przykro. Bylem juz prawie przekonany, ze istnieja rowniez mili warszawiacy! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ro-bert .. uwazaj 28.04.02, 01:48 ro-bert napisał(a): > Mnie rowniez b. przykro. Bylem juz prawie przekonany, ze istnieja rowniez mili > warszawiacy! No no .. a aniutek ? uwazaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REnka Re: plucie w twarz IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 23:46 Jeszcze dodam, ze nigdy nie twierdzilam, ze moja restauracja idzie "dobrze", czy "zle".Nie mam sie czym szczycic, bo stac mnie na wiecej, nie mam sie czego wstydzic, bo udowodnilam, ze mozna prowadzic mile miejsce, do ktorego przyjezdzaja specjalnie ludzie z roznych stron swiata, ale nie dla gastronomii, don, chyba razcej dla atmosfery, ktora jest w tym miejscu , no i oczywiscie dla lepszego niz myslisz zarcia.Sredni czas zycia restauracji w Windsor, ktore ma najwieksze na swiecie przejscie samochodowe graniczne jest POL ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: plucie w twarz 27.04.02, 23:54 Kto komu pluje w twarz? pozostale co napisalas to bzdura.macie pojecie o gastronomii ja ja o lotach kosmicznych.Dla atmosfery to sie idzie do kawiarni lub kabaretu.restauracja "stoi" na dobrym jedzeniu i fachowej obsludze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: i jeszcze cos IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 23:57 Wiesz, JA lubie taki luzny styl i mam klientow, ktorzy to lubia. Jezeli im sie nie bedzie podobac, to moze cos zmienie.Narazie, ubranie mnie w wianuszek krakowianki i fartuszek z orlem nie wchodzi w gre. Tudziez zadne loczki i malunki na oczach. Jest, jak jest. A ty cierp tam. Tu takich, jak ty, jest na peczki, i wiesz co, obrzydzaja wszystkim klientom moja restauracje, bo siedza w swoich z zalozonymi recami, z kupa krakowianek kelnerek i czekaja na klienta. Klient mysli, mysli, "co ja bym zjadl i o czym dzis POGADAL". No to fru, jedziemy do Windsor. Bo Windsor jest miastem 200 narodowosci. Tu masz co krok inna restauracje , inny smak, wiele nadetego profesjonalu gastronomicznego jest, a jakze, wszystko dobre i swieze i zrobione przez artystow. Dlatego ludzie wala tu z calej Ameryki.Bo my sercem gotujemy DON Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: i jeszcze cos 28.04.02, 00:18 Bzdura pogania bzdure,zalosne to i smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: www.polishrestaurant.com IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 28.04.02, 01:06 Czytam te bzdzidla i mi sie rzygac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ulzyj se na swoja klawiaturke, , kupisz potem. IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 01:32 nowa i w ten sposob zasilisz kilka obcych kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss to jest niezle IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 28.04.02, 07:47 tym razem podobaja sie mi wpisy Dona ,masz dobra ocene !! widac ze siedzisz nogami dobrze osadzony w tym buissnesie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: to jest niezle 30.04.02, 02:30 buaaaaaaaaaaah....... Bez komentarza... A gdzie ten jej lokal mozna zobaczyc???? Jaki jest adres www??? Pozdrawiam z Madrytu. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: www.polishrestaurant.com IP: *.home.cgocable.net 30.04.02, 06:26 Polacy maja to, na co zasluguja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: to byl blad taktyczny Renka IP: *.home.cgocable.net 30.04.02, 07:05 Mamy innych generalow, macant.I inne taktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re:polishrestaurant, Oj Renka, Renka... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:53 ... strona internetowa jest.........., no Twojego pomysłu przecież. Szkoda, że nie doceniasz wyobraźni dzieci. Zapytaj swojego wnuka, jak on widzi babcina knajpeczkę, a jaką chciałby aby była. Sama nie uwierzysz jak takie kilkuletnie dziecko jest spostrzegawcze, pomysłowe, z fantazją. Renka, podkoszulki są dobre na... wycieczki, a nie w pracy. A to jest Twoja PRACA !!! Reklamujesz swoja restauracyjkę jako Polską, sama nie odcinasz się od korzeni polskich, ale.... o czymś chyba zapomniałas. Stary polski zwyczaj mówi: Gość w dom - Bóg w dom, należy mu się szacunek. Już nasze stare babinki, na ubogich wioskach, wiedzą, że należy się uczesać, włozyc czystą, kobiecą bluzeczkę by godnie powitać swego gościa w domu. A dopiero potem: czym chata bogata......... Nie dziwię sie naszym rodakom, że omijaja Cię z daleka, nikt z nas nie lubi, gdy nie okazuje sie jemu szacunku. Daj zarobić fryzjerowi, właścicielce butiku, a zrewanżuja się tym samym. Przecież mądra z Ciebie kobitka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:przeczytaj sobie oj polonio, polonio IP: *.home.cgocable.net 30.04.02, 15:49 Odpowiedz Link Zgłoś