ad12 27.04.02, 02:26 CYCEK GDZIE JESTES POKAZ NAM SWOJA TWARZ NA FORUM JA OSOBISCIE JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 03:17 alez CYCEK nie ma twarzy, w przeciwnym razie nie wypisywalby tych kretynstw ad12 napisa?(a): > CYCEK GDZIE JESTES POKAZ NAM SWOJA TWARZ NA FORUM JA OSOBISCIE JUZ SIE NIE MOGE > > DOCZEKAC ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: 130.68.2.* 27.04.02, 03:32 i co na zdjeciu bedzie widac : Piers kobiety z bobaskiem albo Bobasek + cycek = macierzynstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYCEK Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.04.02, 03:52 Gość portalu: aniutek napisał(a): > alez CYCEK nie ma twarzy, w przeciwnym razie nie wypisywalby tych > kretynstw > > > ad12 napisa?(a): > > > CYCEK GDZIE JESTES POKAZ NAM SWOJA TWARZ NA FORUM JA > OSOBISCIE JUZ SIE NIE MOGE > > > > DOCZEKAC ....... > Lepiej nie miec twarzy, niz miec wmontowane takie cos na karku jak ty... Jak bym nie widzial twojej grubej d.p.! to bym wnioskowal ,ze zydowka jestes Aniutek ty part-time u Renki pracujesz co? Sama fizyczna robota nie wystarczy aby "shape" utrzymac! Troche ruchu na swiezym powietrzu proponuje-a moze i mozg ci sie dotleni.. Kto wie, Aniutek kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 04:33 no moj drogi cycku mojej d..p tos ty z pewnoscia nie ogladal, mroczki jakies czy cos?????? swoje dobre rady mozesz sobie wsadzic wiesz gdzie, no moze w te cycki wlasnie hehehehehe a teraz po warszawsku - spadaj na szczaw hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 04:33 a teraz niespodzianka JA JESTEM ZYDOWKA !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 04:36 Gość portalu: aniutek napisał(a): > a teraz niespodzianka JA JESTEM ZYDOWKA !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wyobraz sobie obraz munka, hehe wiadomo ktory) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 05:00 Gość portalu: aniutek napisał(a): > a teraz niespodzianka JA JESTEM ZYDOWKA !!!!!!!!!! WOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek do jot-23 IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 05:01 heheheheh czy chodzi Ci o Andrzeja Munka czy Edvarda Muncha ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re:do aniutka !! 27.04.02, 06:35 Gość portalu: aniutek napisał(a): > heheheheh > czy chodzi Ci o Andrzeja Munka czy Edvarda Muncha ?? Aniutek ja naprawde cycka lubie i jak chcesz mu ublizac to sobie zaloz swoj watek !! no i nie ublizaj ludziom skoro sama wygladasz jak cycata krowa moim zdaniem to ty powinnas sie nazywac obwisly cyc!!! Reszty tylko mozna sie domyslec jak sie patrzy na twoje zdjecie !! Ja naleze do fanow cycka ,bossa i tato i ty z nimi wszystkimi zadzierasz !! Widac clooney ci nie daje bo wyrzywasz sie na wszystkich ! Jesli chcesz jescze ublizac to nie wracaj do mojego watku !! A ty j- 23 jak tam sie miewasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re:do aniutka !! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 06:47 jesussssss z kim ja rozmawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re:do aniutka !! 27.04.02, 06:48 Gość portalu: aniutek napisał(a): > jesussssss z kim ja rozmawiam...... NO JA NIE WIEM MOZE PRZESTANIESZ W TAKIM RAZIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re:do aniutka !! 27.04.02, 06:49 Gość portalu: aniutek napisał(a): > jesussssss z kim ja rozmawiam...... aCH I ZKIMS KTO WYGLADA LEPIEJ OD CIEBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar i chyba.... IP: *.prem.tmns.net.au 27.04.02, 10:06 na wygladzie sie konczy. Ps. Tobie tez wszystko obwisnie. Zwlaszcza podbrodek, jak bedzies taka glupio zlosliwa. Ad p...sie od normalnych ludzi, dewiancie. ad12 napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > jesussssss z kim ja rozmawiam...... > > aCH I ZKIMS KTO WYGLADA LEPIEJ OD CIEBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.04.02, 06:19 Gość portalu: aniutek napisał(a): > a teraz niespodzianka JA JESTEM ZYDOWKA !!!!!!!!!! spadaj wiec na chat -----------0>Zyd dla Zyda! A to nie swoje zdjeciuszko zamiescilas na forum? cud ,ze sie w kadrze zmiescilas... Zyd-do tego gruby!!!hehehe-a to niezwykle! wiedzialem tysiace zydkow i ty jestes jakas skundlala chyba co? No-nie trzeba sie bylo przyznawac ze zydowka jestes! Czy moze z tych Urgenvonstainchenow? bo to najwieksze sk....ele sa... I nie zasmiecaj mi poczty wiecej!-idz lepiej pocwicz ten celulit zrzuc,czy ten serek grani co masz na udach! Zebys ty madra chciaz byla/....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.prem.tmns.net.au 27.04.02, 10:15 Cycek, A ja za Ciebie poreczylam!! Jak mozesz z takim grubianstwem wystepowac. I co Ci grubasy przeszkadzaja??? Ile ty masz wlasciwie lat?? 17, 19? w tym wieku nie trudno linie trzymac, porozmawiamy jak skonczysz 30- stke. A o Australi nic wiecej ci nie napisze, bo ja nie lubie tez sex-istow, age-istow, i wszelkich innych z mozgiem spranym magazynowo telewizyjna propaganda o szczuplej sylwetce i super zdrowym odzywianiu. Jestesmy tacy, jacy jestesmy, cycek, grubi, czy ciency, zaslugujemy na szacunek i nikt nie ma nas prawa obrazac! No chyba, ze jest to osobnik, ktory poniza nawet siebie samego wyborem nicka (cycek)!! Wez sie w garsc, chlopie, i przestan ublizac ludziom, ty zydku pieprzony ( przepraszam wszystkich ktorych okreslenie "zydku" moglo urazic) Sar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.04.02, 10:28 Gość portalu: Sar napisał(a): > Cycek, > A ja za Ciebie poreczylam!! Jak mozesz z takim grubianstwem wystepowac. I co Ci > > grubasy przeszkadzaja??? > Ile ty masz wlasciwie lat?? 17, 19? w tym wieku nie trudno linie trzymac, > porozmawiamy jak skonczysz 30- stke. > > A o Australi nic wiecej ci nie napisze, bo ja nie lubie tez sex-istow, age-isto > w, > i wszelkich innych z mozgiem spranym magazynowo telewizyjna propaganda o > szczuplej sylwetce i super zdrowym odzywianiu. > > Jestesmy tacy, jacy jestesmy, cycek, grubi, czy ciency, zaslugujemy na szacunek > i > nikt nie ma nas prawa obrazac! No chyba, ze jest to osobnik, ktory poniza naw > et > siebie samego wyborem nicka (cycek)!! > Wez sie w garsc, chlopie, i przestan ublizac ludziom, ty zydku pieprzony ( > przepraszam wszystkich ktorych okreslenie "zydku" moglo urazic) > > > Sar Cycek okresla moj stosunek do powyzszego forum-w bardziej powaznych miejscach uzywam innych nickow.. "Aniutek" moja twarz komentowala etc.,skad te najazdy nie wiem -nic do niej nie mialem-ale to zydostwo chyba ja urazilo-bo mowi ze jest zydowka? -wiec trudno jest u mnie przegrana... Kochanie 30 lat to ja poza granicami naszej ojczyzny spedzilem, A linie na swoj wiek mam jaka mam(Swietna) to juz nie twoj problem ,problemem jest ktos kto sie w konkursie Miss polonii wychwala o takim wygladzie ,a poza tym to nawet polonia nie jest! Ja grubasow lubie ,ale tych co maja cos madrego do powiedzenia,a nie "aniutkowanie"mi jakies! Bardzo niesprawiedliwa jestes w swoich ocenach Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 20:14 Gość portalu: Sar napisał(a): > Cycek, > A ja za Ciebie poreczylam!! Jak mozesz z takim grubianstwem wystepowac. I co Ci > > grubasy przeszkadzaja??? > Ile ty masz wlasciwie lat?? 17, 19? w tym wieku nie trudno linie trzymac, > porozmawiamy jak skonczysz 30- stke. > > A o Australi nic wiecej ci nie napisze, bo ja nie lubie tez sex-istow, age-isto > w, > i wszelkich innych z mozgiem spranym magazynowo telewizyjna propaganda o > szczuplej sylwetce i super zdrowym odzywianiu. > > Jestesmy tacy, jacy jestesmy, cycek, grubi, czy ciency, zaslugujemy na szacunek > i > nikt nie ma nas prawa obrazac! No chyba, ze jest to osobnik, ktory poniza naw > et > siebie samego wyborem nicka (cycek)!! > Wez sie w garsc, chlopie, i przestan ublizac ludziom, ty zydku pieprzony ( > przepraszam wszystkich ktorych okreslenie "zydku" moglo urazic) > > > Sar Sar ja tutaj w obronie cycka wystapie !! Naprawde to aniutek sie kurcze na niego rzucila jak by zwariowala !! Ona probuje tutaj na tym forum pokazac jaka przyjazna jest ale potrafi byc bardzo zlosliwa !! Wiec nie gniewaj sie na cycka bo ona nawet mnie z rownowagi wyprowadzila a ja zazwyczaj jestem bardzo przyjazna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 20:41 Gos´c´ portalu: ad12 napisa?(a): >Sar ja tutaj w obronie cycka wystapie !! Naprawde to aniutek sie kurcze >na niego >rzucila jak by zwariowala !! Ona probuje tutaj na tym forum pokazac jaka >przyjazna jest ale potrafi byc bardzo zlosliwa !! Wiec nie gniewaj sie na >cycka >bo ona nawet mnie z rownowagi wyprowadzila a ja zazwyczaj jestem >bardzo >przyjazna!! ad12, ciekawa jestem bardzo co cie tak urazilo??? czyzby to, ze nie pozwolilam mieszac sie z blotem?? kazdy wyglup ma swoje granice i czlowiek , ktory chce rozmawiac z innymi powinien je znac, przedobrzy i staje sie chamski i wulgarny. czy uwazasz, ze na necie wszystkie chwyty dozwolone, czy aby nie tylko dlatego, ze ciebie nie widac? jasne jestes piekna , smukla, mloda i....... ale to tylko ty tak twierdzisz, czy znajdziesz odwage aby poddac twoje opinie weryfikacji???? ciekawa jestem twojej riposty ale prosze daruj sobie i nam chamskie przytyki i nieparlamentarne slownictwo- chyba potrafisz wypowiedziec sie bez tego?? ps.zagladajac tutaj nie szukam pyskowki typu bazar...... Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 20:47 Gość portalu: aniutek napisał(a): > Gos´c´ portalu: ad12 napisa?(a): > > >Sar ja tutaj w obronie cycka wystapie !! Naprawde to aniutek sie kurcze > >na niego > >rzucila jak by zwariowala !! Ona probuje tutaj na tym forum pokazac jaka > >przyjazna jest ale potrafi byc bardzo zlosliwa !! Wiec nie gniewaj sie na > >cycka > >bo ona nawet mnie z rownowagi wyprowadzila a ja zazwyczaj jestem > >bardzo > >przyjazna!! > ad12, > ciekawa jestem bardzo co cie tak urazilo??? czyzby to, ze nie pozwolilam > mieszac sie z blotem?? > kazdy wyglup ma swoje granice i czlowiek , ktory chce rozmawiac z innymi > powinien je znac, przedobrzy i staje sie chamski i wulgarny. > czy uwazasz, ze na necie wszystkie chwyty dozwolone, czy aby nie tylko > dlatego, ze ciebie nie widac? > jasne jestes piekna , smukla, mloda i....... ale to tylko ty tak twierdzisz, cz > y > znajdziesz odwage aby poddac twoje opinie weryfikacji???? > ciekawa jestem twojej riposty ale prosze daruj sobie i nam chamskie > przytyki i nieparlamentarne slownictwo- chyba potrafisz wypowiedziec sie > bez tego?? > > ps.zagladajac tutaj nie szukam pyskowki typu bazar...... > Aniutku to ty zaczelas cycka mieszac z blotem nie on ciebie czytalam to dokladnie !! Nie bede sie wypowiadac na temat tego jak wygladam bo dyskusja taka nie ma sensu !!! A ty co uwazasz anitku ze mozesz ludziom ublizac i tylko dlatego ze ktos cie zglosil na miss forum ujdzie ci to na slucho !??? Ja czytalam twoje wypowiedzi potrafisz byc bardzo mila i bardzo zabawna ale rowniez potrafisz byc chamska i zadziorna !! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 20:51 ad12 napisał(a): >Ja czytalam twoje > > wypowiedzi potrafisz byc bardzo mila i bardzo zabawna ale rowniez potrafisz byc > > chamska i zadziorna !! To tak prawie jak z wszystkimi z nas! Tylko u niektorych przewaza to bycie milym i zabawnym ( np. Aniutek) a u niektorych niestety te inne cechy (np. cycek). A tak a propos, to Ty jego siostra czy narzeczona, ze go az tak dzielnie bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 20:54 ro-bert napisał(a): > ad12 napisał(a): > > >Ja czytalam twoje > > > > wypowiedzi potrafisz byc bardzo mila i bardzo zabawna ale rowniez potrafis > z byc > > > > chamska i zadziorna !! > > To tak prawie jak z wszystkimi z nas! Tylko u niektorych przewaza to bycie mily > m > i zabawnym ( np. Aniutek) a u niektorych niestety te inne cechy (np. cycek). > A tak a propos, to Ty jego siostra czy narzeczona, ze go az tak dzielnie bronis > z? > A ja cycka lubie bo mysle ze on tak naprawde duzo przeszedl i sie ukrywa pod maska twardziela !! Ja czytalam cycka rozne wypowiedzi i on tez poyrafi byc zabawny ale i tez chamski !! nie zgadzam sie z wszystkim co on pisze oczywiscie ale aniutek tez ma swoje minusy i plusy !! A co do mojego pokrewienstwa z cyckiem to nie znam go tylko tyle ze posiadam sama dwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 20:57 No wlasnie! To nie rzucaj sie moze tak na barykady w jego obronie? Wiesz, nieraz mozna sie strasznie przejechac! Z tym aktualnym nikiem nie jestes chyba zbyt dlugo na tym forum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 21:02 heheheheh czyzby chodzilo o to, ze cycek nie ma twarzy???? obraza??? a czy on/ ona te twarz ma??? raz cycek, cyc, cyc*) albo jeszcze inaczej, ubliza ludziom dokola, po co ? za co? przyczepianie sie do czyjejgokolwiek wygladu jest male, plaskie hmmm po prostu prymitywne, jesli dodac do tego fakt, ze znajomosc jest jednostronna- czyzby cyckowi i tobie/i wielu innym przesmiewcom/ zabraklo odwagi aby swoja gebusie pokazac???? bywam zlosliwa, ba bywam chamska /chociaz staram sie te ceche eliminowac, ..../ ale - kto jest bez winy etc. / koniec chyba znasz?/ mimo wszystko pozdrawiam Cie i zapewniam, ze bylabys bardzo zdziwiona widzac mnie hmmmmm jestem zona lekkoatlety reszte sobie wymysl sama hehehehe aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 21:06 Gość portalu: aniutek napisał(a): > heheheheh > czyzby chodzilo o to, ze cycek nie ma twarzy???? > obraza??? > a czy on/ ona te twarz ma??? raz cycek, cyc, cyc*) albo jeszcze inaczej, > ubliza ludziom dokola, po co ? za co? > przyczepianie sie do czyjejgokolwiek wygladu jest male, plaskie hmmm > po prostu prymitywne, jesli dodac do tego fakt, ze znajomosc jest > jednostronna- czyzby cyckowi i tobie/i wielu innym przesmiewcom/ > zabraklo odwagi aby swoja gebusie pokazac???? > bywam zlosliwa, ba bywam chamska /chociaz staram sie te ceche > eliminowac, ..../ ale - kto jest bez winy etc. / koniec chyba znasz?/ > mimo wszystko pozdrawiam Cie i zapewniam, ze bylabys bardzo > zdziwiona widzac mnie hmmmmm jestem zona lekkoatlety reszte sobie > wymysl sama hehehehe > aniutek Aniutek ja swojego zdjecia nie wysle bo nie chce ci przykrosci sprawiac i w kompleksy wpedzic !! moze i bym byla zdziwiona ale podoba mi sie to co zobaczylam !! Cycek masz racje ubliza tym co widocznie na to zasluguja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.04.02, 21:13 ad12 napisa?(a): > > Aniutek ja swojego zdjecia nie wysle bo nie chce ci przykrosci sprawiac i w > kompleksy wpedzic !! moze i bym byla zdziwiona ale podoba mi sie to co > zobaczylam !! > Cycek masz racje ubliza tym co widocznie na to zasluguja !! jestes niekonsekwentna, gdybys nie chciala sprawic przykrosci zostawilabys komentarze dla siebie, a tak nie zrobilas. kompleksy hmmmmmm zostawie tobie , a na ublizanie nie zasluguje sobie NIKT, wszystko mozna powiedziec w rozny sposob, ale do tego trzeba miec... cos czego brak. moze sprobuj byc dowcipna- zamiast Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 21:23 Gość portalu: aniutek napisał(a): > ad12 napisa?(a): > > > > > Aniutek ja swojego zdjecia nie wysle bo nie chce ci przykrosci sprawiac i > w > > kompleksy wpedzic !! moze i bym byla zdziwiona ale podoba mi sie to co > > zobaczylam !! > > Cycek masz racje ubliza tym co widocznie na to zasluguja !! > > jestes niekonsekwentna, gdybys nie chciala sprawic przykrosci > zostawilabys komentarze dla siebie, a tak nie zrobilas. > kompleksy hmmmmmm zostawie tobie , a na ublizanie nie zasluguje sobie > NIKT, wszystko mozna powiedziec w rozny sposob, ale do tego trzeba > miec... cos czego brak. > moze sprobuj byc dowcipna- zamiast > > > Aniutek wydaje mi sie ze tobie tego czegos wlasnie brak !! Gadzasz jak typowa stara baba !! ( mam nadzieje ze to bylo wystarczajaco dowcipne ) !! Pozatym sama sobie zaprzeczasz najpierw ublizasz cyckowi a pozniej mowisz ze nikt sobie nie zasluguje na ublizanie ?? Zastanow sie nastepnym razem !! Proponuje ci glebsze zapoznanie z renka utworzyly byscie dobry duet!!! Pozdrawiam goraco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 21:31 ad12. Jestes stronnicza. A moze to Ty jestes cyckiem hahahaa i dlatego go tak bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: CYCEK POKAZ TWARZ NA FORUM!! 27.04.02, 22:37 _szwedka napisał(a): > ad12. Jestes stronnicza. A moze to Ty jestes cyckiem hahahaa i dlatego go tak > bronisz? To straszne podejrzenie tez juz we mnie od dluzszego czasu kielkuje! Jedynym rozwiazaniem jest prezentacja fotki! ad12, nie masz wyjscia! Prosze o zdjecie (wyrazne!) a czy komus z tego powodu bedzie przykro czy nie to my juz tu gremialnie ocenimy, nie boj zaby! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Fotka, fotka, fotka 27.04.02, 22:48 I zadnych przekretek! Wywiad dziala cala para, wyniuchamy kazda probe oszukanstwa, przerobki tudziez retuszu. Nas jest melooooony specow w roznych dziedzinach. A na dokladke Don do nas wrocil, ktory ma czujnego nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Fotka, fotka, fotka 28.04.02, 04:55 _szwedka napisał(a): > I zadnych przekretek! Wywiad dziala cala para, wyniuchamy kazda probe > oszukanstwa, przerobki tudziez retuszu. Nas jest melooooony specow w roznych > dziedzinach. A na dokladke Don do nas wrocil, ktory ma czujnego nosa... Bardzo bym chciala wam przyslac moje zdjecie ale nie mam mozliwosci jak mozecie myslec ze cycek to ja przeciez cycek to facet !!! Jedno mi mozecie zarzucic lubie cycka !! Szwedko nie jestem tylko po jego stronie juz pisalam z niektorymi rzeczami co on pisze sie zgadzam a z niektorymi nie !!! Ale aniutek juz mi kiedys za skore zaszla !! Ja do aniutka tez nic nie mam z niektorymi rzeczami sie zgadzam a z niektorymi nie !! Odpowiedz Link Zgłoś