Dodaj do ulubionych

Niedlugo wyjezdzam do Polski i Grecji

IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 29.04.02, 16:24
Moi drodzy niedlugo opuszcze Was na miesiac .Byc moze niektorzy maja jakies sugestie co zaobserwowac co
zbadac w Grecji i w Polsce .Podajcie swoje zyczenia to bedzie dla mnie interesujace , a i rozrywka niemala.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Niedlugo wyjezdzam do Polski i Grecji IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 17:38

Grecji nie znam, a w naszym kraju to polecam góry nasze, góry
      łącznie z Pcimiem. Miłego wypoczynku.
      • Gość: Bruno Do Sylwii IP: *.tpl.on.ca / 205.189.191.* 29.04.02, 21:35
        Gory schodzone sa juz przez moja osobe doszczetnie .Od Ustrzyk Gornych po Szklarska Porebe .W Tatrach
        nie ma sciezki ktora bym nie szedl , To samo Bieszczady , Karkonosze .Polske znam cala .Przez lata ktore
        mieszkalem w kraju poznalem ja dokladnie ; mialem takie mozliwosci .Inni z Ameryki jada zwiedzac Polske
        bo tam mieszkajac nie mieli czasu i pieniedzy by ja poznac .Do Polskich gor stracilem serce poznawszy
        w Knadzie polkich gorali .W Polsce bede tylko jedenascie dni ; wiec tylko moje miasto i najwyzej okolice
        .Glownym powodem wyjazdu jest Grecja : Polska jest tylko po drodze .Pozdrowienia.
    • _szwedka Re: Niedlugo wyjezdzam do Polski i Grecji 29.04.02, 21:40
      No i jak Bruno? Bedziesz w Kaskadzie? Podobno maja ja obudowac zeby do
      otoczenia pasowala hehehe
      Pozdrawiam
      • ro-bert Re: Niedlugo wyjezdzam do Polski i Grecji 29.04.02, 23:03
        _szwedka napisał(a):

> No i jak Bruno? Bedziesz w Kaskadzie? Podobno maja ja obudowac zeby do
        > otoczenia pasowala hehehe
        > Pozdrawiam

W Kaskadzie? W naszej Kaskadzie? To on tez Krajan?
    • ya_bolek Pozostan z nami, Bruno! 29.04.02, 21:42
      Bruno co Ty myslisz ze w Polsce nie ma internetu? Czy juz udajesz Greka... Nie
      wiem jak tam w Grecji, ale jak wydac z postu powyzej, przynajmniej w Zamosciu
      jakis dostep jest!

Gość portalu: Brono napisał(a):

> Moi drodzy niedlugo opuszcze Was na miesiac .Byc moze niektorzy maja jakies sug
      > estie co zaobserwowac co
      > zbadac w Grecji i w Polsce .Podajcie swoje zyczenia to bedzie dla mnie interesu
      > jace , a i rozrywka niemala.

• Gość: Bruno Do Szwedki IP: *.tpl.on.ca / 205.189.191.* 29.04.02, 21:54
        Z Kaskada zwiazana jest przygoda mijego ojca .W 1939 roku tak dobrze sie bawil na dancingu w Kaskadzie ze
        nie mogl uwirzyc , ze wybuchla wojna .Predzej odwiedze restauracje Pod Orlem by dobrze zjesc i wypic .
        • Gość: selma Re: Do Szwedki IP: *.ppp.get2net.dk 29.04.02, 22:02
          a ciocie na slicznej we Wroclawiu tez odwiedzisz?
          • Gość: Bruno Re: Do Szwedki i Selmy IP: *.tpl.on.ca / 205.189.191.* 29.04.02, 22:10
            Moze cos pomylilem z ta Kaskada , moze to byl Orzel , ale to prawda .Cotke odwiedze na pewno .Bede jede caly
            dzien we Wroclawiu .Oa ma juz 75 lat i nigdy nic nie wiadomo .Pzdrowienia .
        • _szwedka Re: Do Bruno 29.04.02, 22:05
          Oj, to musiala byc inna restauracja bo Kaskady w 39 nie bylo. Wybudowali to
          szkaradztwo w latach 60-tych i byly nawet plany zeby to zburzyc.
          Ale jest fajna restauracja przy poczcie naprzeciwko spichlerzy wink)
          Baw sie dobrze
          • Gość: selma Re: Do Bruno IP: *.ppp.get2net.dk 29.04.02, 22:56
            czy Wy piszecie o Kaskadzie w Szczecinie?tam podczas pozaru wiele znanych osob
            sie spalilo ,czy ja odbudowali-nawet nie wiem?Bruno zycze milego pobytu w
            Polsce i Grecji ,fajnie ze ciocie tez odwiedzisz no i Wroclaw oczywiscie.a co z
            Twoja zona-sama zostanie?Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Bruno Do Selmy IP: *.tpl.on.ca / 205.189.191.* 29.04.02, 23:06
              Moja zona przebywala kidys przed laty w Grecji 14,5 miesiaca pracujac .Bardzo jest zauroczona Grecja
              ja biorac pod uwage jej opinie jade sie o tym przekonac osobiscie .Kaskada o ktorej mowa jest w miscie
              Bydgoszcz.
              • ro-bert Re: Do Selmy 29.04.02, 23:07
                Pozdrow "bydzie" tez ode mnie!
                • _szwedka Re: Do ro-berta 29.04.02, 23:13
                  Bruno pisal w "autobusie" i zapraszal do Kaskady ale nie wierze ze on z Bydzi.
                  Jaki richtig Bydgoszczanin zapraszalby do Kaskady? To moze V kolumna z miasta
                  obok? hehehe
                  • ro-bert Re: Do ro-berta 29.04.02, 23:17
                    Racja! Teraz dopiero zaskoczylem! W autobusie tez byl.
                    Nie to chyba nie V kolumna! Kaskada to moze mu sie z "Pod Orlem" rzeczywiscie
                    poplatala smile
    • Gość: Biala Bruno ... IP: *.qc.sympatico.ca 30.04.02, 00:04
      Gość portalu: Brono napisał(a):

> Moi drodzy niedlugo opuszcze Was na miesiac .Byc moze niektorzy maja jakies sug
      > estie co zaobserwowac co
      > zbadac w Grecji i w Polsce .Podajcie swoje zyczenia to bedzie dla mnie interesu
      > jace , a i rozrywka niemala.

... mam prosbe. Lece do Polski w czerwcu. Czy moglbys sprawdzic czy na lotnisku
      Okecie juz na mnie czekaja? smile))
      • karelia Re: Bruno ... 30.04.02, 00:40
        ja lece w lipcu i jak wiem , na mnie ZAWSZE czekaja .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka