Gość: kaya IP: *.krz.eden.com.pl 30.04.02, 09:45 Szukam pracy nad morzem, na 1-3 m-cy lub nawet dluzej. Chcialabym zamieszkac na wybrzezu. Jesli macie jakies propozycje, to bede wdzieczna pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jak Re: ?eba...szukam pracy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.04.02, 10:14 Masz racje jak gdzies mieszkac to tylko nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiace Re: Łeba...szukam pracy IP: *.proxy.aol.com 30.04.02, 10:27 masz racje 2-3 w roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Łeba...szukam pracy IP: *.krz.eden.com.pl 30.04.02, 11:36 to, ze mam racje to ja wiem, ale pracy nie mam i to jest bol. Gdybym miala pewnosc, ze cos znajde, dzis pakowalabym rzeczy i obecne stanowisko zostawilabym dla innych. Chce mieszkac nad morzem. Niestety ten francowaty rzad niczego nie ulatwia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: ?eba...szukam pracy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.04.02, 14:12 a co ma z tym wspolnego rzad ? Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: Łeba...szukam pracy 30.04.02, 13:17 ok, tylko czemu na tym Forum ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek praca nad morzem.... IP: 199.219.138.* 30.04.02, 20:27 moge zaproponowac prace tyle, ze nie nad tym morzem....... ale to jest forum POLONIA, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: praca nad morzem.... IP: *.krz.eden.com.pl 06.05.02, 13:44 a dlaczego nie na tym forum??? Co za zasadniczosc... nie mam ochoty pisac o pierdolach. Wybralam to forum i tu pytam, czy ktos jest w stanie mi udzielic jakies info... a nie po to to pisze, zeby ktos sie zastanawial dlaczego tu, dlaczego to, itp... Chcialabym wyjechac z miasta, w ktorym do dzisiaj funkcjonuje, czy to cos dziwnego? pozdrofka Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka? Re: praca nad morzem....-kaya 06.05.02, 13:48 Masz rację,że się oburzasz. Ogólnie wiadomo ,że na Jackowie i Greenpoincie(to tylko przykłady!) najlepiej orientują się co do możliwości znalezienia pracy w ŁEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: praca nad morzem.... aniutek IP: *.krz.eden.com.pl 06.05.02, 14:35 Gość portalu: aniutek napisał(a): > moge zaproponowac prace tyle, ze nie nad tym morzem....... > ale to jest forum POLONIA, tak? mozesz napisac jakies szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: praca nad morzem.... aniutek 06.05.02, 14:41 ale to daleko od leby, nad atlantykiem...... Gość portalu: kaya napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > moge zaproponowac prace tyle, ze nie nad tym morzem....... > > ale to jest forum POLONIA, tak? > > mozesz napisac jakies szczegoly? > Odpowiedz Link Zgłoś