kingaolsz 18.11.04, 11:24 Dzis o godzinie 9:20 zdalam egazmin na brytyjskie pelne prawo jazdy. Za pierwszym podejsciem , po zaledwie 20 h cwiczen!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze teraz trzeba tylko uzbierac kase na ubezpieczenie dla "mlodego kierowcy" Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucasa Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 11:48 hej Kinga!!! gratulacje!!! super!!! wiesz, zobacz oferte diamond.com - bo maja podobno znizki dla kobiet )) Agnieszka ps. jak zobaczylam tytul Twojego postu to wiesz co sobie pomyslalam? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 11:54 oj , dzieki Agnieszka Diamond na razie odpada, bo bede dodatkowym kierowca, ale pewnie z nich kiedys skozystam, bo maja dobre oferty rzeczywiscie a Twoje przypuszczenia niestety nie beda potwierdzone, poza tym dostalam zakaz od p. Doktora i musze nie zachodzic przez 2 miesiace conajmniej (((((( Ale dzieki za dobre mysli Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 11:54 Gratuluje serdecznie! Pewnie kiedys sie miniemy gdzies na drodze. A jesli chodzi o ubezpiecznie moj maz znalazl ostatnio tania oferte poczty. Ja jestem ubezpieczona w Direct Line. Powodzenia na trasie Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 11:54 Kinga, No to gratuluje, bo to ponoc rzadko sie zdarza, zeby zdac za pierwszym razem. Ja zdalam za drugim, bo za piewszym jechalam na czolowe zderzenie i gdyby nie reakcja egzaminatora, to rozwalilabym auto, taki ze mnie kierowca... m. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 13:53 Big gratulacje!!! Brawo! My też jesteśmy ubezpieczeni w Direct Line, wyszło najtaniej z chyba 12 różnych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapol75 Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 14:00 Brawo Kinga! My jestesmy ubezpieczeni w Tesco, jak dla nas wyszlo najtaniej. Wlasnie wczoraj zmienilismy samochod na wiekszy i jeszcze nam zwrocili z ubezpieczenia £10.00 Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 14:21 Dzieki dziewczyny za gratulacje! Stres byl duzy bo wiedzialam, ze tylko 4 na 10 osob zdaje, a jeszcze egzaminator byl Szkotem i kilka razy musialam go prosic o powtorzenie polecenia )) ale byl wyrozumialy. Musze sprawdzic w takim razie Direct Line A magdapol gratuluje zmiany auta widze, ze w koncu sie udalo. A dostalas mojego maila w weekend? Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 14:41 Gratukuje i ja!!! ) Masz naprawde powody do dumy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia12 Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 15:59 ale zazdroszcze , ja mam egzamin 13 stycznia i po 30 lekcjach dajej jestem beznadziejna . Marze o tym zeby zdac za pierwszym razem ale chyba mi to nie wyjdzie. Moge czyms innym sprobowac oczarowac egzaminatora, napewno nie jest to moja jazda. gratulacje!!!!!!!!!!! wraz z wyrazami podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
lillap Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 14:46 Gratulacje!!! To naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mami Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 14:59 Kinga - gratulacje...wyobraz sobie, ze sama ryje teorie wieczorami z ssakiem przy cycu bo auto kupione i czas sie troche uniezaleznic. Zazdroszcze, bo stres przede mna..no i oczywiscie bede miala kupe pytan jak bylo...) Pozdrawiam Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 15:03 Teoria sie nie strasuj, bo to jest proste. Kurcze, ale szkoda, ze mieszkasz tak daleko bo bym Ci moja instruktorke polecila, fajna babka Bede trzymac kciuki za Ciebie a jak cos to pytaj. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Re: Musze sie pochwalic!!! 19.11.04, 10:53 Kinga, a ja mam ubezpieczone auto w NatWescie i jestem zadowolona. Nawet ostatnio wjechala w mojego meza na rondzie ciezarowka, ktora natychmiast zwiala, swiadkow nie bylo jak lapac, bo rondo i kazdy uciekal, a mimo to oddali mi pieniadze za naprawe (1100), wiec sprawdz tez tam. m. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-da Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 15:05 Gratulacje Kinga Ja nie wiem czy kiedykolwiek odwazę sie tutaj jeżdzic. Ogólnie nie mam drygu do jeżdżenia, w Polsce tez kierowca był ze mnie beznadziejny. Zaimponowałaś mi bardzo i to za pierwszym razem. Ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Gratulacje!!! 18.11.04, 15:45 Ja rowniez gratuluje!! Sama nie wiem czy kiedykolwiek odwaze sie wejsc za kolko (tutaj w Londynie). p.s. Nie wiem czy na forum edziecko.pl jest jakas inna kingaolsz, bo jesli nie to wlasnie czytalam w listopadowym numerze dziecka twoja wypowiedz na temat niemowlakow ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Gratulacje!!! 18.11.04, 16:49 Chyba tylko ja jestem z tym nickiem na tym forum , wow trzeba bedzie ta gazete dorwac . Dzieki za namiar. A mam pytanko o czym mialam sie wypowiadac? Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Re: Gratulacje!!! 18.11.04, 17:26 "Nie placz, prosze" - Czy rodzice powinni byc na kazde zawolanie niemowlecia? A tak apropos to calkowicie sie z Toba zgadzam, bo sama jestem w podobnej sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 16:34 Kinga, ogromne gratulacje!!!! Ja tez myslalam, ze to wiesci z cyklu Florencji i wysp... Ale tych sie tez na pewno doczekamy)) No, jestes niesamowita, zwlaszcza, ze wczesniej wcale nie jezdzilas, wiec zadne polskie doswiadczenia ci niczego nie ulatwialy. Jeszcze raz gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 16:52 No tu musze sie przyznac, ze 4 lata temu robilam kurs w Polsce, wyjezdzilam 40h i nigdy nie podeszlam do egzaminu. Ale musze powiedziec,ze po prawej stronie za kolkiem to byla nauka od poczatku dla mnie, nie myslalam ze bedzie tak ciezko znow zaczac A Londyn nie jest straszny... przeciez to same korki ))))))) Dziewczyny, jeszcze raz dzieki za cieple slowa i musze zamknac okno bo zaraz wyfrune w tyle piorek obroslam ))))))))) Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 20:21 Super! Nie lada wyczyn, bo w Londynie wcale nie jest tak latwo jezdzic! Ja sama sie cykam jak musze po Londynie nawigowac (co na szczescie nie czesto sie zdarza). Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Musze sie pochwalic!!! 18.11.04, 21:21 a jeszcze pytanko troche zlosliwe do mam-kierowcow-z-Londynu (i do Kingi!): czy wjechalyscie kiedys na rondo na Hide Park Corner???? jak dla mnie rewelacja! za krotko bylam i za bardzo bylam "confused" aby policzyc ile tam samochodow sie miesci jeden obok drugiego... )) w kazdym razie duzo... A Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Musze sie pochwalic!!! 19.11.04, 00:32 Gratulacje!!! Kurcze ale ci zazdroszcze. Ja zaczelam czytac teorie i choc na papierze wydaje sie to latwe to na ulicy jakos nie moge sobie wyobrazic tych wszystkich manewrow. Nie wiem kiedy zaczne jazdy i czy w ogole zaczne. Powinam, bo tu bez autka trudno A co z chlebusiem? Ja mam przepis na zakwas i polski chleb ale to troche zagmatwane i nie wiem gdzie znalezc make wysokoglutenowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: Musze sie pochwalic!!! 19.11.04, 01:58 Kinga, Gratuluje! Wiem jak sie czujesz, bo ja tez zdalam dwa tygodnie temu. Tez za pierwszym razem, nareszcie bede mogla tanszy insurance zalatwic (na amerykanskich prawojazdach niestety wiecej place). Tremy troche mialam, bo slyszalam jak tutaj jest ostrzej (dlatego tak dlugo mi zajelo zeby sie za to zabrac), no a ja mam zle nawyki od dlugo letniej jazdy...ale zdalam Milej jazdy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Musze sie pochwalic!!! 19.11.04, 11:58 Olenka nadal nie mam dobrego przepisu na chleb, te ktore mialy byc dobre wyszly ochydne, ze szkoda bylo pisac teraz maszynke wykozystuje najczesciej do drozdzowek, moj maz i tesciowa przepadaja A co do ronda wkolo Marble Arch to nie mialam okazji, ale jesli jest do 5 "lini" do jazdy to kilka takich pelnych zaliczylam, choc nie powiem, napawaja mnie strachem Jeszcze raz dziekuje Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
agata_21_51 Re: Musze sie pochwalic!!! 24.11.04, 12:37 Gratulacjeeeee!!!! Ja tez mysle o kursie bo prawko by sie przydalo.narazie jeszcze nie mam czasu bo Loui zamaly ale jak tylko bede miala mozliwosc to napewno pojde.pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś