Dodaj do ulubionych

kto ma ochotę dać w morde

IP: 80.51.229.* 21.11.04, 12:31
No własnie kto??
Zapomniałem dodac że oczywiście jakiejś polonijnej mendzie o rzecz jasna
kijem od bejsbola bo niby czym innym?To chyba ich narodowy sport czy się mylę?
A jak wstanie ....nie nie wstanie polonia za słaba jest żeby wstać
Obserwuj wątek
    • Gość: baseball Re: kto ma ochotę dać w morde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:38
      Te menty przeciez twarzy nie posiadaja hehe
      • Gość: max kolanko Re: kto ma ochotę dać w morde IP: 80.51.229.* 21.11.04, 14:08
        posiadają tylko zlaną bez wyrazu z tępym wzrokiem więc jak jebnę to może coś
        zakumają bezpaństwowcy
    • Gość: lola Po co importować bejsbol, kiej momy lolem? IP: *.dyn.optonline.net 21.11.04, 14:14
      Ten wykwint, ta lekkość, ten wdzięk! Znajome Ojczyzny łono, vintage 1977, Pałac Mostowskich. Coś musimy dobrze robić, skoro was to tak denerwuje, nie, chłopaki? Serce rośnie, dusza utęskniona śpiewa, jak młotkowy się meczy na nocnej zmianie.

• Gość: max kolanko Re: Po co importować bejsbol, kiej momy lolem? IP: 80.51.229.* 21.11.04, 14:19
        idę o zakład cipo-lola żeś tępa i zmywasz gary ewentualnie wycierasz stare
        faszystowskie dupska .ale cóz każdy ma swoje przeznaczenie trzymaj się gó..-
        wycieraczu
        • Gość: służba nie drużba Bierze się tępych z zasadniczej .. IP: *.dyn.optonline.net 21.11.04, 14:32
          Po co placic i zmuszac? Bierze sie tepych z zasadniczej i zamiast ganiac ich po polu sadza sie na kompach w wygodnym pokoiku, karmi np. ryzem czy makaronem zamiast tradycyjnej 'kaszy i w pizde'. Cwoki pisza uporczywie

• Gość: max kolanko Re: Bierze się tępych z zasadniczej .. IP: 80.51.229.* 21.11.04, 14:36
            czyżbym wyczuwał zmianę nicka??
            polonijna tepota ale nie myślałem że aż tak tepa heheheheh
            • qtpie Maxica, 21.11.04, 16:02
              Popatrz tutaj, czy sa jakies zmiany w kolorze? Bejzbol ci up yours. Hopefully
              it will not slide.

www.geocities.com/CapitolHill/2418/polska2.html
              It's hard to overlook the Forum Hotel, which isn't as huge or overwhelming as
              the Palace of Science and Culture but still makes quite a statement on Warsaw's
              skyline. What's so alarming about it is its color. The Swedes designed the
              building for the Poles, and a special paint was used to cover the whole 30
              story building. When it dried it was hard not to notice that the building had
              basically two hues: vomit green or diarrhea brown. The Poles were quite
              shocked,even though they have had to put up with quite a lot of bad design and
              architecture in the last 50 year. The Swedes were so thorough that apparently
              the tint was now a part of the concrete,and it would be prohibitively expensive
              to try to redo it. In other words, it was there to stay...
    • Gość: BANAN Re: kto ma ochotę dać w morde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:19
      Spoko stary jestem z Grochowa i wlasnie mam kiepski humor, wiec z checia jesli
      chcesz moge ci zajebac najpierw z dynki, a pozniej jak juz bedziesz lezal
      skopie cie po zebrach; ostatnio zas ogladalem film, w ktorym uderzyli pewnego
      pana cegla w twarz, wiec jesli chcesz to tez Ci moge jebnac cegla. ok??
      • Gość: max kolanko Re: kto ma ochotę dać w morde IP: 80.51.229.* 21.11.04, 22:31
        banan waran ty do mnie mówisz bo się pogubiłem .......i to jeszcze z grochowa
        gdzie to ku.. jest?
        • soup_nazi Coraz fizyczniejszych tam sadzaja 22.11.04, 01:13
          Gość portalu: max kolanko napisał(a):

> banan waran ty do mnie mówisz bo się pogubiłem .......

To mnie akurat wcale nie dziwi. Masz dlugi przewod myslowy i na pewno gubiles
          sie w rodzinnej dierewni w kieleckiem chociaz skladala sie z 3 chalup, hehehe

i to jeszcze z grochowa
          > gdzie to ku.. jest?

Hehehe, warszawiak z ciebie po hoooyu fest. Przywiezli cie z Baniochy w podartej
          harmonii czy w beczce po sledziach, niedojdo mylycyjna?
    • Gość: VIP-1 hehehe, ty buraku kolchozniany IP: 142.46.53.* 22.11.04, 12:57
      wciagaj walonki na na swe brudne kopyta
      beret na zawszony leb
      i w pole wiesniaku kartofle kopac
      bo ci ojciec zaraz tak doope skopie
      ze goowno uszami ci wylazic bedzie
      • koral_konikowski a, to ty palancie sie udzielales na moich watkach! 22.11.04, 14:04
        Vip-1, myslalem ze jestes madrzejszy.
        • Gość: gen mylycyi Re: a, to ty palancie sie udzielales na moich wat IP: *.102-131-66.mc.videotron.ca 24.11.04, 01:32
          i to ma byc zagluszanie matoly gliniackie?
          dawno nie bylo cwiczen w palowaniu i nie wieta co robic z pala
          polerowac bo moga sie przydac plutonowi w desancie ,a wita rozumita ze w
          beczkach po sledziach za duzo soli i rdzewieja jak wasze mord
          z wyrazami wspolczucia olewajac was wielkim lobem zza oceanu wasz
          wielbiciel i przelozony i nie spijta na czuwaniu to wam zalatwie
          przepustke u tow. kapelana mylycyi
    • stara_pochwa_z_krakowa ponawiam oferte dania w morde panom zagranicznym 24.11.04, 04:54
      zaplata w naturze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka