dundee_girl Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 04:34 Jestem, ale jednocesnie starsznie tesknie za rodzina w Polsce wiec chyba do pelni szczescia troche mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 04:42 dzisiaj jestem zdegustowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: *.fastres.net 09.06.02, 04:44 aniutek napisał(a): > dzisiaj jestem zdegustowana.... ....Czym albo kim? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 04:48 soba, zyciem, a moze bezczynnoscia? musze siedziec w domu....sama!!!! i juz mi sie styki przepalaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: 213.78.125.* 09.06.02, 04:52 aniutek napisał(a): > soba, zyciem, a moze bezczynnoscia? > musze siedziec w domu....sama!!!! i juz mi sie styki przepalaja..... ja cie krece..ludzie..co sie tu odbywa..tato co ty prowokujesz.. i musisz mi powiedziec..w pierwszym tekscie..wspomniales aniutka i luzie..o co ci wtedy chodzilo? pamietasz? 'to samo aniutek i luzia pomieszana w ogrodzie' pamietasz..?? anitek..rozchmurz sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: *.fastres.net 09.06.02, 05:03 Gość portalu: theend napisał(a): > aniutek napisał(a): > > > soba, zyciem, a moze bezczynnoscia? > > musze siedziec w domu....sama!!!! i juz mi sie styki przepalaja..... > > ja cie krece..ludzie..co sie tu odbywa..tato co ty prowokujesz.. > i musisz mi powiedziec..w pierwszym tekscie..wspomniales aniutka i luzie..o co > ci > wtedy chodzilo? pamietasz? 'to samo aniutek i luzia pomieszana w ogrodzie' > pamietasz..?? > > anitek..rozchmurz sie.. Widzisz,moja mentalnosc to: Kochaj ludzi,bo tak szybko odchodza. No i zbieram owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: *.fastres.net 09.06.02, 05:11 Aniutek,droga,my cie nigdy nie opuscimy. Cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 05:18 Rozumien Cie doskonale, ja tez nie lubie siedziec sama w domu. zawsze wtedy mysle o takich glupotach ze szkoda gadac. Trzymaj sie, a jakby co zawsze gotowa jestem na jakies ploty, to troche poprawia humor ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: *.fastres.net 09.06.02, 05:21 Zapraszam wszystkich na forumowe ogladanie meczow codzienie. Niestety musze was pozegnac bo chyba zasne przed kompem. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: 213.78.125.* 09.06.02, 05:21 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > aniutek napisał(a): > > > > > soba, zyciem, a moze bezczynnoscia? > > > musze siedziec w domu....sama!!!! i juz mi sie styki przepalaja..... > > > > ja cie krece..ludzie..co sie tu odbywa..tato co ty prowokujesz.. > > i musisz mi powiedziec..w pierwszym tekscie..wspomniales aniutka i luzie.. > o co > > ci > > wtedy chodzilo? pamietasz? 'to samo aniutek i luzia pomieszana w ogrodzie' > > > pamietasz..?? > > > > anitek..rozchmurz sie.. > > Widzisz,moja mentalnosc to: > Kochaj ludzi,bo tak szybko odchodza. > No i zbieram owoce. widzisz moja jest troche inna 'niepotrzebni moga odejsc'..ale nie za szybko oczywiscie..mam nadzieje tez byc kiedys zniwiarzem.. aniusmutku..widzisz tato obiecal i ja tez pzrysiegam..czemu anismutek milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: *.fastres.net 09.06.02, 05:24 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > aniutek napisał(a): > > > > > > > soba, zyciem, a moze bezczynnoscia? > > > > musze siedziec w domu....sama!!!! i juz mi sie styki przepalaja. > .... > > > > > > ja cie krece..ludzie..co sie tu odbywa..tato co ty prowokujesz.. > > > i musisz mi powiedziec..w pierwszym tekscie..wspomniales aniutka i lu > zie.. > > o co > > > ci > > > wtedy chodzilo? pamietasz? 'to samo aniutek i luzia pomieszana w ogro > dzie' > > > > > pamietasz..?? > > > > > > anitek..rozchmurz sie.. > > > > Widzisz,moja mentalnosc to: > > Kochaj ludzi,bo tak szybko odchodza. > > No i zbieram owoce. > > widzisz moja jest troche inna 'niepotrzebni moga odejsc'..ale nie za szybko > oczywiscie..mam nadzieje tez byc kiedys zniwiarzem.. > aniusmutku..widzisz tato obiecal i ja tez pzrysiegam..czemu anismutek milczy? Jutro ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 05:32 anismutek siegnal do magicznego pudelka, skosztowal zaczarowanego plynu i jest abarot aniutkeim dzieki za wspoludzial Dundee moj synek za 2 tygodnie wyjezdza do PL... wtedy mnie zlapie... poki co, sciskam w pasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Czy jestescie szczesliwi? IP: *.sympatico.ca 09.06.02, 07:26 Gość portalu: tato napisał(a): Co za pytanie? Za okolo 30 godzin zobacze ukochana rodzinke. Niechybnie sie poplacze. Bede najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Spoko, spoko, zobaczymy co bedzie sie dzialo 2 tygodnie pozniej )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak NAJBARDZIEJ NA SWIECIE IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 09.06.02, 10:32 Dzisiaj jest rocznica mojego przyjazdu do AMERYKI 20 LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.20yearsoffreedom.org TO MOJA STONA W BUDOWIE oraz opis naszego 25 lecia. i wiele innych rzeczy. ____________________ 14 MAJA MIALEM 25 ROCZNICE SLUBU I JESTEM PRZEZ CALY CZAS ZAKOCZHANY PO USZY Witold pozdawiam i zycze szczesia gdziekolwiek mieszkacie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: NAJBARDZIEJ NA SWIECIE 09.06.02, 11:53 tyle recept na szczescie ile ludzi, kazdy ma inny przepis... Odpowiedz Link Zgłoś
trabajo Re: NAJBARDZIEJ NA SWIECIE 09.06.02, 12:32 jezdem szczensliwy bo zakladam czeci biness. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: NAJBARDZIEJ NA SWIECIE 09.06.02, 12:46 no to rzeczywiscie jestes SUPER TRABAJO , ale nie zaniedbuj kobiety , bo moze jej sie znudziec taki hm , robociarz. Chociaz , jak mowi stare indianskie przyslowie, chlop z domu , babie weselej i lzej Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 20:49 Kurcze - co z was za kumple jak mi taki watek wpada w oko wlasnie jak siedze w dolku psychicznym....Hmmmmm A mialo byc tak fajnie, no i cio? snif snif Mieszkam sama (nareszcie na "swoim"), cora skonczyla 12 lat (tortu mi starczylo), prace mam i co mnie meczy? Ach.... ide spac to moze mi przejdzie pozdrofki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 20:57 emigrantka, NIC Cie nie meczy, jestes szczesliwa kobieta, dajesz sobie rade w zyciu, jest dobrze a bedzie jeszCZe lepiej. Obetrzyj slozy i zadnego mi tu snif snif nie uskuteczniac, losu nie wzywac na pojedynek, nio? MA byc lepiej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czy jestescie szczesliwi? 09.06.02, 21:02 cze karelia - no pewnie tak.. hmmmmm... Tia Maria mi sie skonczyla i zobacz co sie dzieje hehehe sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: szczesliwa emigrantka IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 09.06.02, 21:08 emigrantka napisał(a): < i co mnie meczy? > Masz baaaaaaaardzo dużo powodów do radości; córka, praca, masz gdzie mieszkać, co jeść, piękne miejsca do oglądania etc. Męczy Cię, że dzień juz minął )))))))), a jutro nastepny i lepszy. A czasami brak nam przyjaciólki / przyjaciela......by moć razem pomilczeć. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
japisze Re: Czy jestescie szczesliwi? 10.06.02, 03:55 Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czy jestescie szczesliwi? 10.06.02, 20:10 No dzieki - juz mi lepiej, bylam w pracy i.... postanowilam zlozyc wymowienie hehehehe, ale mi sie humorek poprawil.... A tak powaznie to dobrze jest Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś