Gość: Emigrant IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 00:16 ...KOMPLETNIE ZGLUPIEC ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bozena L Re: ILE LAT NALEZY PRZEBYWAC W KANADZIE, ABY IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:18 Gość portalu: Emigrant napisał(a): > ...KOMPLETNIE ZGLUPIEC ? Mniej zdolni 25 lat, co lepsi po studiach, koniecznie w Polsce, to 3 lata wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Calkowicie sie zgadzam z przedmowczynia IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 15:15 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Emigrant napisał(a): > > > ...KOMPLETNIE ZGLUPIEC ? > > Mniej zdolni 25 lat, co lepsi po studiach, koniecznie w Polsce, > to 3 lata wystarcza. Calkowicie sie zgadzam z toba Bozenko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: ILE LAT NALEZY PRZEBYWAC W KANADZIE, ABY IP: *.nyc.rr.com 21.06.02, 00:19 ... a znasz jakiegos inteligenta na Forum, ktory by taka kalkulacje przeprowadzil ...?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Cham sie znalazl IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 15:15 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... a znasz jakiegos inteligenta na Forum, ktory by taka kalkulacje > przeprowadzil ...?... Cham sie znalazl i bedzie mi kolezanke krytykowal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALIAS Re: ILE LAT NALEZY PRZEBYWAC W KANADZIE, ABY IP: 216.94.44.* 21.06.02, 15:13 Gość portalu: Emigrant napisał(a): > ...KOMPLETNIE ZGLUPIEC ? Instrukcja: zerknij w swoj paszport, odczytaj date przyjazdu do Kanady, i bedziesz dokladnie wiedzial jak to sie ma w twoim przypadku. Powtarzam za pewnym znajomym Kanadyjczykiem: "Welcome to Canada. The rules are simple: love it, or leave it". Czego tobie i tobie podobnym goraco zycze. Bez pozdrowien, pisownia slow "twoim" i "tobie" z malej litery nieprzypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: ILE LAT NALEZY PRZEBYWAC W KANADZIE, ABY 21.06.02, 15:34 Gość portalu: ALIAS napisał(a): > Gość portalu: Emigrant napisał(a): > > > ...KOMPLETNIE ZGLUPIEC ? > > Instrukcja: zerknij w swoj paszport, odczytaj date przyjazdu do Kanady, i > bedziesz dokladnie wiedzial jak to sie ma w twoim przypadku. > > Powtarzam za pewnym znajomym Kanadyjczykiem: "Welcome to Canada. The rules are > simple: love it, or leave it". Czego tobie i tobie podobnym goraco zycze. > > Bez pozdrowien, pisownia slow "twoim" i "tobie" z malej litery nieprzypadkowa. > Panie Kolego, Gdyby sie Pan tak nie zaburzyl , to pewnie by Pan spostrzegl ze prowokacyjny post "Emigranta" naplynal na Forum prawdopodonie z USA....(proxy.aol.com) Nie sadze by patrzenie w paszport wiele tu pomoglo. Moze dotyczy to raczej nie miejsca pobytu piszacego i przyslowiowego "srania we wlasne gniazdo" , ale "luznych wariacji" naplywajacych na Forum z domain names rodzaju sympatico.ca, netcom.ca i podobnych, zawierajacych to ".ca" ? Pisanych z terytorium Kanady? Jaka jest Panska trzezwa opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: ILE LAT NALEZY PRZEBYWAC W KANADZIE, ABY 21.06.02, 15:39 macacz napisał(a): > Gość portalu: ALIAS napisał(a): > > > Gość portalu: Emigrant napisał(a): > > > > > ...KOMPLETNIE ZGLUPIEC ? > > > > Instrukcja: zerknij w swoj paszport, odczytaj date przyjazdu do Kanady, i > > bedziesz dokladnie wiedzial jak to sie ma w twoim przypadku. > > > > Powtarzam za pewnym znajomym Kanadyjczykiem: "Welcome to Canada. The rules > are > > simple: love it, or leave it". Czego tobie i tobie podobnym goraco zycze. > > > > Bez pozdrowien, pisownia slow "twoim" i "tobie" z malej litery nieprzypadk > owa. > > > > Panie Kolego, > Gdyby sie Pan tak nie zaburzyl , to pewnie by Pan spostrzegl ze prowokacyjny > post "Emigranta" naplynal na Forum prawdopodonie z USA....(proxy.aol.com) > Nie sadze by patrzenie w paszport wiele tu pomoglo. > Moze dotyczy to raczej nie miejsca pobytu piszacego i przyslowiowego "srania we > > wlasne gniazdo" , ale "luznych wariacji" naplywajacych na Forum z domain names > > rodzaju sympatico.ca, netcom.ca i podobnych, zawierajacych to ".ca" ? Pisanyc > h > z terytorium Kanady? > > Jaka jest Panska trzezwa opinia? Maczacz sie znalazl i szpanuje !!! Ze niby to ja i bozenka L slemy rozne wariacje !! SKANDAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: Netcom ty swirusie, witaj !!! 21.06.02, 16:35 Jestem Bozenka L. zaden swirus !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Netcom ty swirusie, witaj !!! IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 16:51 Jestem Bozena L. zaden swirus !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Jestem Bozena L. 21.06.02, 16:53 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > Jestem Bozena L. zaden swirus !!! > > Ja rowniez !!! Milo mi ! Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: Netcom ty swirusie, witaj !!! 21.06.02, 16:54 Bozenus, ty Boczkowy tranzwestyto Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: Netcom ty swirusie, witaj !!! 21.06.02, 17:00 macacz napisał(a): > Bozenus, ty Boczkowy tranzwestyto Cham sie znalazl i obraza powazne kobiety ! Odpowiedz Link Zgłoś