galetik 01.07.02, 04:40 aniutek do luizy: - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! Na to luiza: - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz Re: aniutek do luizy IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:47 galetik napisał(a): > aniutek do luizy: > - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! > Na to luiza: > - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. Luj!!!!!! Lepiej znowu zamien glowy....... Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutek do luizy 01.07.02, 04:48 Gość portalu: maz napisał(a): > galetik napisał(a): > > > aniutek do luizy: > > - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! > > Na to luiza: > > - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. > > Luj!!!!!! > Lepiej znowu zamien glowy....... nie dosc ze pedal to i debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: aniutek do luizy IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:52 galetik napisał(a): > Gość portalu: maz napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > aniutek do luizy: > > > - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! > > > Na to luiza: > > > - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. > > > > Luj!!!!!! > > Lepiej znowu zamien glowy....... > > nie dosc ze pedal to i debil. co to???? znow szukasz na tym forum kolegow ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: aniutek do luizy IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:56 galetik napisał(a): > Gość portalu: maz napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > aniutek do luizy: > > > - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! > > > Na to luiza: > > > - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. > > > > Luj!!!!!! > > Lepiej znowu zamien glowy....... > > nie dosc ze pedal to i debil. co to ??????? znow szukasz na tym forum kolegow ?????? Lepiej juz jednak zrob ta zamiane..... Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: aniutek do luizy 01.07.02, 05:00 galetik napisał(a): > aniutek do luizy: > - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! > Na to luiza: > - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. Przestancie sobie robic jaja z mojego muchomorka.Wiadomo babka przy kosci troszke ale... sam juz nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutek do luizy 01.07.02, 05:04 maz_aniutka napisał(a): > galetik napisał(a): > > > aniutek do luizy: > > - Jem tyle co wróbelek, a jestem taka gruba! > > Na to luiza: > > - A ja słyszałam, że wróbelki jedzą tyle ile ważą. > > Przestancie sobie robic jaja z mojego muchomorka.Wiadomo babka przy kosci trosz > ke > ale... sam juz nie wiem) jakie tam jaja? grubasa sobie wychodowales to teraz sie mecz i przestan jeczec jak kiedys. p.s. wspolczuje miec obok siebie takiego slonia. ona jak idzie to sie caly NY trzesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: aniutek do luizy IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 05:32 kazdy kilogram ukochanej kobiety jest drogi Odpowiedz Link Zgłoś