majka14 05.07.02, 22:01 ... Czy tez ja nie dopatrzylam się. Wiecie gdzie szukać ??? A może juz nie bedzie Polaków za granicą, co ? Bedzie żal jesli ten wątek zniknie, prawda ??? Caluski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... IP: *.fiu.edu 05.07.02, 22:11 oj prawda, prawda Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... 05.07.02, 22:17 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > oj prawda, prawda gowno-prawda..cala inspiracja stad plynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... IP: *.fiu.edu 05.07.02, 22:27 i oto chodzi, podtrzymujemy watek, Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... 05.07.02, 22:35 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > i oto chodzi, podtrzymujemy watek, a..ja..Was za to kocham..tylko..ah..puscie wode..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okon Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... IP: *.proxy.aol.com 05.07.02, 22:40 o czym wy pierdolicie do kurwy nedzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... IP: *.fiu.edu 05.07.02, 22:44 Gość portalu: Okon napisał(a): > o czym wy pierdolicie do kurwy nedzy ? o tym ze nas stac, a nie mamy pieniedzy... (zobacz watek, zycie na kredyt) ok, ja osobiscie nie mam co robic i siedze juz od 4 godz przed komp i pierd. byle co byle na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okon Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... IP: *.proxy.aol.com 05.07.02, 22:51 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > > o tym ze nas stac Stac, to mi tez stoi , zwlaszcza rano po przebudzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... 05.07.02, 23:06 Gość portalu: Okon napisał(a): > Gość portalu: grzegorz napisał(a): > > > > > o tym ze nas stac > > Stac, to mi tez stoi , zwlaszcza rano po przebudzeniu. > no i dokladnie tyle wiesz proxy..na chuj cie stac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: NIE MA POLONI na Nowym Forum... IP: *.rasserver.net 06.07.02, 02:03 czyli jestes mlody, ja tez mam switance, jeszcze he he he ale juz zadziej, 6 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: JEST 05.07.02, 23:26 roseanne napisał(a): > na spoleczenstwo - prawa kolumna. > pozdrawiam przepraszam..nie zrozumialam kolezanki..-prawnicy to ja wiem?lecz?kto wymysli jakies prawo na prawnika..typu=sad w imieniu dwunastu dowodcow przyznal racje stronie a ..strone b zapierdolic..aha filmy ..o co w nich nie chodzilo .. i o co dalej w nich nie CHODZI???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: JEST - nalezy uzyc nowy link i reszta latwa IP: *.telpacific.com.au 06.07.02, 03:23 princess_zelda napisał(a): > roseanne napisał(a): > > > na spoleczenstwo - prawa kolumna. > > pozdrawiam > > przepraszam..nie zrozumialam kolezanki..-prawnicy to ja wiem?lecz?kto wymysli > jakies prawo na prawnika..typu=sad w imieniu dwunastu dowodcow przyznal racje > stronie a ..strone b zapierdolic..aha filmy ..o co w nich nie chodzilo .. > i o co dalej w nich nie CHODZI???? Zeby wejesc na nowe Forum i Polonie musi sie uzyc nowy link www2.gazeta.pl/forum i tam pod Spoleczenstwo jest Forum POLONIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JEST - nalezy uzyc nowy link i reszta latwa IP: *.fastres.net 06.07.02, 03:25 Gość portalu: ozpol napisał(a): > princess_zelda napisał(a): > > > roseanne napisał(a): > > > > > na spoleczenstwo - prawa kolumna. > > > pozdrawiam > > > > przepraszam..nie zrozumialam kolezanki..-prawnicy to ja wiem?lecz?kto wymy > sli > > jakies prawo na prawnika..typu=sad w imieniu dwunastu dowodcow przyznal ra > cje > > stronie a ..strone b zapierdolic..aha filmy ..o co w nich nie chodzilo .. > > i o co dalej w nich nie CHODZI???? > > Zeby wejesc na nowe Forum i Polonie musi sie uzyc nowy link www2.gazeta.pl/foru > m > i tam pod Spoleczenstwo jest Forum POLONIA ....jest,jest............... Odpowiedz Link Zgłoś