Dodaj do ulubionych

biale nogi ;-(

30.05.05, 22:15
Dziewczyny,poniewaz zrobilo sie fajnie i cieplutko to moze czas wlozyc
spodniczke ale no wlasnie.....mam biale nogi. Az strach pokazac. Moze
polecicie mi jakis fajny samoopalacz na okres przejsciowy, dopoki same
naturalnie sie troche podkoloruja.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 22:22
      hehe wiesz ja się nie przejmuję białymi nogamismile tutaj nic nikogo nie zdziwi.
      Sama mam Ambre Solaire w sprayu, ale na nogach to i tak muszę mieć z 30 warstw
      żeby coś zobaczyć, a potem mi się robią zacieki. Albo na kolanach placki,
      podobno trzeba zrobić peeling przed nałożeniem samoopalacza, ale ja nie mam na
      to czasu ani ochoty.
      A zobacz tutaj:
      www.reviewcentre.com/consumer_reviews17.html
      wpisz 'self tan' i zobaczysz co ludzie polecają.
      PS za 3 tygodnie się wybieram na spray tan - na całe ciało w gabinecie
      kosmetycznym, przed wakacjami we Włoszech, bo ja nie lubioę się opalać a nie
      chcę wyskoczyć jak jakiś niedźwiedź polarny w Toskanii...
      • mrufkaa Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 22:32
        Jagienko, jesli to nie tajemnica, ile taka przyjemnisc kosztuje?
        • kasia799 Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 22:39
          Ja uzywalam kiedys Nivea w spray'u
          Kolor jest dosyc naturalny i nie ma zadnych zaciekow ani plackow, na prawde
          polecam.
          A tak w ogole ja bym sie nie przejmowala, jak widze jakie wynalazki chodza po
          ulicach.
          W Polsce "takie numery" by nie przeszly ale np w UK nikt sie nie przejmuje
        • jagienkaa Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 22:41
          u mnie ok 17.50-20 funtów. Albo np 50 za 3 razy (ale na to mnie nie stać).
          Taka opalenizna starcza na około tydzień, w zależności od częstotliwości myciawink
          • mrufkaa Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 23:03
            Jagienka, to sie nie myjsmile))
            Dziekismile
            • edavenpo Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 23:10
              Po wielu experymentach z samopalaczem poddalam sie a na solarium nie chodze bo niezdrowo.
              Odkrylam za to 'spray tan' - idziesz do salonu, wlazisz do budki, maszyna spryskuje cie mgielka
              samoopalacza, wychodzisz, wycierasz sie recznikiem jak po kapieli. Za pare godzin, voila! Piekna
              rownomierna, naturalnie wygladajaca opalenizna na kilka dni.

Wrzuc 'spray tan' na Google razem z twoim miejscem zamieszkania i powinnas znalezc najblizszy
              salon.

Kosztuje okolo 20 funtow ale warto. Ja poszlam w piatek, i teraz jestem pieknie opalona!

Polecam.
              • sylwia.n Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 23:11
                Dziewczyny, wielkie dzieki.. wink
                • mgna Re: biale nogi ;-( 30.05.05, 23:58
                  Ja dawniej chodzilam pod lampy, ale maz mnie ublagal zebym zaprzestala...wiec
                  teraz nastepuajce kremy moge wam polecic: Decleor Hydrating Self-Tanning Milk
                  www.decleor.com/ mozesz kupic w Selfridges za £20. Nastepny krem ktory
                  jest SUPER (poniewaz mimo SPF15 nie blokuje zupelnie slonca i pomaga sie opalac
                  naturalnie) ale niestety drogi Cellular Self Tan for Face & Body
                  www.laprairie.com/shoponline/sun.html kosztuje £60. Teraz wyprubowuje
                  spray tanning St Tropez i w domu pomiedzy spray'owaniem uzywam ich kremu...nie
                  jestem do tego zabardzo przekonana...wyglada wpozadku ale to co tygodniowe
                  latanie do spray tan tez koszutje, u nas £35 raz na tydzien. Chyba taniej
                  wychodzi kupic krem i samemu w domu sie tym bawic.
    • agcyb Re: biale nogi ;-( 31.05.05, 00:24
      A co nie tak jest z bialymi nogami? Ja mam bardzo jasna skore i przez jakis
      czas probowalam walczyc z natura i stosowac rozne cuda ale teraz juz sie
      poddalam i jestem ze swojej bialosci dumna a nawet ja podkreslam noszac
      odpowiednie kolory (soczyste zdecydowane barwy wygladaja super z bladoscia)smile
      • mgna Re: biale nogi ;-( 31.05.05, 00:29
        Nie ma problemow z biala skora jesli cera jest ladna i jak kto sie wygodnie
        czuje. Ja np wole byc opalona, zwlaszcza w lecie. Ale np bardzo mi sie podoba
        biel Sophie Ellis-Bextor i Julianne Moore.
      • sylwia.n Re: biale nogi ;-( 31.05.05, 00:36
        Tylko gorzej jak ma sie juz opalone rece i ramiona oraz twarz a reszta
        biala...hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka