Dodaj do ulubionych

Miejsce kobiety w spoleczenstwie?

IP: 168.143.113.* 15.07.02, 22:51
Obserwuj wątek
    • i.p.freely Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 22:54
      ktorym?
      • leosia Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 23:21
        Biedna kobieta jest przystosowana przez meza ::::
        do gotowania
        do prania brudnych mezowskich gaci
        do uslug seksualnych

Natomiast kobieta wyksztalcona nie pozwoli sobie na sterowanie przez ordynusa
        meza.
        W kosciele katolickim kobieta jest ustawiona tak, zeby kazdy mogl jej przylozyc.
        w przykazaniu 8 jest wyraznie napisane - Nie pozadaj zony blizniego.
        dlaczego nie ma przykazania 8a - Nie pozadaj meza czyjego
        Tak samo ksiadz - to wiadomo plec meska
        dlaczego nie ma kobiet - na stanowisku ksiedza.
        Mowi sie dusz-pasterz, a o pasterce wyprowadzajacej owieczki nic sie nie mowi.

Jeszcze lepiej jest z hiduskimi kobietami . Moze isc ulica z mezem -----------
        ale 3 kroki za nim. Przynajmniej kazdy wie kto tu jest Panem i Wladca.

Kobiete ustawiaja panowie i wladcy
        Kobieta moze jedynie sie dostosowac.
        Mowimy NIE - po 3-kroc NIE
        zapisujemy sie do Organizacji Radykalnych Kobiet
        My Pokazemy ze tez cos potrafimy
        • Gość: kicius Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.speed.planet.nl 15.07.02, 23:29
          miejsce mezczyzny w spoleczenstwie?
          • i.p.freely Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 23:52
            Gość portalu: kicius napisał(a):

> miejsce mezczyzny w spoleczenstwie?
            *******************************************************************************
            O malo co nie rozpoczelam nowego watku.
            Ale cos mnie powstrzymalo. After all - tojest Twoja mysl
            Hej ... rozpocznij nowy watek.
            • Gość: kicius Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.speed.planet.nl 16.07.02, 09:18
              nie ma sensu,jezeli poziom wypowiedzi na tym watku jest wja kis sposob
              reprezentatywny,to nie chce mi sie z wami gadac,pa
        • Gość: Artur Leosia, dwururki nie zaladowalas a.... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:12
          ... a wykrzykujesz jakies teorie Emancek. Daj sobie spokoj, zanim pokreci sie
          tobie w tym malym mozgu do reszty. To tylko moda lesbijek innych totali.
          Chyba, ze lubisz sex z wibratorem, bo na takie teorie to ty faceta nie
          wylapiesz. smile
          • Gość: kicius Re: Leosia, dwururki nie zaladowalas a.... IP: *.speed.planet.nl 16.07.02, 09:20
            Arturku,wole seks z wibratorem niz z debilem.Oczywiscie,jak jestem strasznie
            wyglodzona i nie mama baterii,biore debila,ale pod warunkiem,ze nie musi
            rozmawiac"po".
    • wszedziewdomu Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 23:29
      tato wypil znowu za duzo winka i prowokuje
      • i.p.freely Re: kobieta 16.07.02, 00:46
        prosze panow to nie tylko nogi, ktore koncza sie na tym "ever-inviting-wet-
        spot".
      • Gość: tato Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 01:52
        wszedziewdomu napisał:

> tato wypil znowu za duzo winka i prowokuje

.....Do picia?.......
        Zawsze sie zastanawialem,dlaczego jedni pija,
        a drudzi pier..........a bzdury...........
    • Gość: Artur Prawdziwa kobieta... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:18
      ...ma to miesce i basta. I nikt tego nie kwestionuje...tylko popadane
      babsztyle, ktore same nie moga sobie miesca znalezc, tylko probuja problem
      szukac tam gdzie go nie ma. Zal mnie was.
      • dundee_girl Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 00:25
        Hmm i znow wyszlo ze jestem 100% kobieta smile)))
        • Gość: Artur Dandee ! nie badz zarozumiala :) IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:27
          dundee_girl napisała:

> Hmm i znow wyszlo ze jestem 100% kobieta smile)))
          • dundee_girl Re: Dandee ! nie badz zarozumiala :) 16.07.02, 00:29
            Stwierdzam fakty panie Kolego!
            smile)))
            • Gość: Artur no to super, ze... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:37
              dundee_girl napisała:

> Stwierdzam fakty panie Kolego!
              > smile)))
              znasz swoje miejsce. inne nie maja az tyle szczescia, bo za duzo wykrzykuja smile
        • luiza-w-ogrodzie Re: Prawdziwa kobieta... do dundee 16.07.02, 00:29
          Alez DG, cos zmyslasz - przeciez mowilas, ze nie lubisz gotowac, a PRAWDZIWA
          KOBIETA wysmienicie gotuje zgadujac zyczenia kulinarne z oczu meza!

Pozdrowienia
          Luiza-w-Ogrodzie

• wszedziewdomu Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 00:30
          dundee_girl napisała:

> Hmm i znow wyszlo ze jestem 100% kobieta smile)))
          w polowie dundee, w polowie girl
          • dundee_girl Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 01:01
            Luiza, twoj post to chyba z zazdrosci:-p

A tak na marginesie to jestem 40-letnim owlosionym, bylym gornikiem z kopalni
            Jutrzenkabig_grin

PS Ten Internet to jest wspanialy!
            • Gość: Artur Re: Prawdziwa kobieta... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 01:06
              dundee_girl napisała:

> Luiza, twoj post to chyba z zazdrosci:-p
              >
              > A tak na marginesie to jestem 40-letnim owlosionym, bylym gornikiem z kopalni
              > Jutrzenkabig_grin
              >
              > PS Ten Internet to jest wspanialy!
              ...............
              a gdzie szychtowalas, na pewno (jak zwykle) na przodku
              • dundee_girl Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 01:11
                Ano z Lyskiem zesmy razem byli ....
      • Gość: kicius Re: Prawdziwa kobieta... IP: *.speed.planet.nl 16.07.02, 09:25
        masz racje,ze sa kobiety,ktore nie maja problemu ze znaleznieniem sobie miejsca
        w spoleczenstwie,czy to ze wzgledu na to,ze satysfakcjonuje je najlatwiejsza(?)
        z opcji-zostanie zona ,czy tez ,ze wzgledu na to,ze sa wystarczajaco
        inteligentne,madre,wyksztalcone i silne,aby rozpychac sie lokciami i ciagle
        udawadniac swoja wartosc.Nie zmienia to jednak faktu,ze patriarchalny model
        spoleczenstwa chloszcze...
        • Gość: Artur dodalbym jeszcze...cwane IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 18:26
          ...a to tez pewna sztuka madrosci. nie mylic z glupota lub emancypacja
    • Gość: tato Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 01:30
      ......Pytanie moze banalne(Jak kazde pisane przez
      redakcje)(Zkopiowalem,to fakt),lecz ogladalem dzisiaj
      program,w ktorym mowiono o kobietach.
      "Bialoglowe".......hehehe(wiekszosc)po rozwodach,
      deklarowaly chec pozostania na utrzymaniu mezczyzny
      i brak zainteresowania praca.......................
      Niestety paragrafy daja racje tym "Osobom".
      Panowie........wybierajcie dobrze!....bo prze......e.
      Zyczliwy.
    • emigrantka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 02:23
      no i w koncu sie mi Forum nasze kochane nie zacina smile

miejsce kobiety w spoleczenstwie czy w malzenstwie? bo to niezupelnie to samo

pozdrowionka smile
      • Gość: Renka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.home.cgocable.net 16.07.02, 02:47
        Kobieta to indywidualnosc tak dalece roznorodna, ze spoleczenstwo powinno ja
        swoja westalka uczynic.Kobieta jest czyms ponad czasowym, jak mezczyzna
        zreszta, ale z racji swojej zdolnosci postrzegania spraw w sposob niebanalny, a
        wrecz abstrakcyjny, jest i byla zawsze przewodnikiem slepych i gluchych, jak
        rowniez i niemotowatych.
        I to nie dotyczy tylko jednego, wybranego narodu, wszystkie narody moga sobie w
        tej kwestii podac rece.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:12
      Oczywiscie macie na mysli spoleczenstwo matriarchalne?
      Jestem ZA! Chcialbym byc niewolnikiem jakiejs rozlozystej pani, ktora by mnie
      utrzymywala w zamian za gotowanie, sprzatanie i prasowanie. I uslugi nocne.
      Ech, byl piekny wierszyk Boya-Zelenskiego na ten temat...

Rozmarzony
      Ludwik-z-biblioteki
      • emigrantka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:16
        ja chyba pojde spac bo albo ja albo luiza albo ludwik (albo my wszyscy na tym
        forum) mamy jakies rozdwojenie (roztrojenie?) jazni a pozno w nocy jest to i
        sie ostatniego postu wystraszylam.. hmmmm

a aniutka wcielo po jej SOS o wirusie...

dzisusssssssssssssssss co tu sie dzieje?
        • luiza-w-ogrodzie Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:18
          emigrantko, takie rzeczy zdarzaja sie tylko w spoleczenstwach patriarchalnych
          LOL

Dobranoc Tobie - a ja zaraz spadam na basen!
          Luiza (tym razem)
        • Gość: jot-23 Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.dyn.optonline.net 16.07.02, 03:19
          emigrantka napisała:

> ja chyba pojde spac bo albo ja albo luiza albo ludwik (albo my wszyscy na
          tym
          > forum) mamy jakies rozdwojenie (roztrojenie?) jazni a pozno w nocy jest to i
          > sie ostatniego postu wystraszylam.. hmmmm
          >
          > a aniutka wcielo po jej SOS o wirusie...
          >
          > dzisusssssssssssssssss co tu sie dzieje?

bez paniki prosze, dzieki postepom nauk medycznych, niedlugo bedziemy znac
          wszystkie skotki uboczne braku wapnia w organizmie, i wtedy tez znajda jie
          jakies srodki kompensujace! wytrwalosci.
          • emigrantka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:20
            jot-23, dzieki - wzielam prozac, juz mi lepiej wink
    • _maas Useless bitches. 16.07.02, 03:50
      kobiety miejsce w spolecznstwie jest 3xk: Kirche, Kueche und Kinder.

Kirche: to moga robic ile wlezie.
      Kueche. Na ogol nie umieja gotowac a juz nie lepiej niz mezczyzna. Czy ktos
      widzial kobiete Chef? A ile ich?
      Kinder: tak. Ale podymac to juz nie. Wysiadaja po krotkim sprincie.

Mezczyzna potrzebuje wiele kobiet (mormonizm i arabstwo to...)

We wspolczesnym spoleczenstwie rola kobiety zostala wynaturzona i zdegenerowana.
      To sa jakies wynaturzone typy. Jak mozna poczytac powyzej. A wiekszosc do tego
      i durna z duzo lzejszym mozgiem (to wszystkei). Zeby nie przez lozko to by nie
      mialy studiow czy pracy. Useless bitches.
      • Gość: Renka Re: Useless knot IP: *.home.cgocable.net 16.07.02, 07:46
        Spadaj cwoku, prawdziwej kobiety nie widziales w zyciu.Zazdrosc tym co wiedza.
        • luiza-w-ogrodzie Re: Useless knot 16.07.02, 07:49
          Renka, alez sie usmialam! ;-D

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie
          • luj-w-ogrodzie Usmialas sie z wypowiedzi Renki o Prawdziwej Babie 16.07.02, 14:49
            Ja tez. A jezeli smaials sie z czegos innego to twoj smiech wypadla jak przez
            lzy.
      • Gość: Artur chyba nie miales nigdy nimfomanki... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 17:38
        ...i do tego super laski, na ktora wszyscy leca.
        W sumie mozesz cieszyc. duzo straciles i jednoczesnie sobie oszczedziles.
        Taka pokazala by tobie, nie gdzie jej, lecz gdzie twoje miejsce.
        Pozdr.
        • luj-w-ogrodzie byly i takie 16.07.02, 20:06
          Ale one sa dobre do mowienia jakie one sa dobre. Mowa - tak. A w praniu wysiada
          w piatek w nocy. Zatarte na amen. A jak sie zmusi to krew i co? W auto i zwrot
          towaru do mamy.
          • Gość: renka Re: do luja w ogrodku IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:09
            Przekraczasz granice dobrego smaku.
        • Gość: Renka Re: chyba nie miales nigdy nimfomanki... IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:06
          Swinto racja, Arturze.
          • luj-w-ogrodzie ty nie nimfomanka chyba, co Renka? 16.07.02, 20:07
            Co tam dzisiaj dobrego u ciebie do zjedzenia, tak poza tym???
            • Gość: Renka Re: ty nie nimfomanka chyba, co Renka? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:13
              Co maja nimfy do jedzenia. Restauracja zamknieta. Urlop parodniowy.Czy ja
              ciebie luju znam, ze sie mnie pytasz o takie sprawy?????
      • Gość: marcee Re: maas IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:18
        oj szmondasie, ty nnie masz ani pracy ani studiow, no bo nikt cie chcial do
        wyrka...wiec sie nie dowalaj do nas kobiet
        • Gość: Renka Re: pomoge ci marcee IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:24
          Jasne, przywalic mu! Niech sie dowie jak prawdziwe kobietki potrafia!
          A masz, maas, a masz ! I pamietaj, te twoje 3K to bylo, a nie jest i nie pisze
          sie w rejestr.
          I pomyslec, ze pochopnie chcialam zostac przyjacielem takiego cwoka.
          • Gość: marcee Re: Renka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:29
            przyjaciel z sieci???? daj spokoj. W sieci sa same oszolomy jesli chodzi o
            facetow. Tylko sie rozczarujesz Renka
            • Gość: Renka oszolomy ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:35
              Pewnie, pelno tu frustratow seksualnych i finansowych oraz kielbasiarzy
              polskich.
              Najbardziej mnie denerwuja te typy z finansowego, bo bez przerwy trabia o
              pieniadzach, jakby nie wiedzieli, ze pieniadz LUBI CISZE.
              Seksualni juz sa troche mniej nadeci, chociaz gawedziarze. A o kielbasiarzach
              to juz nie wspomne. Niektorzy sami se kielbasy wiaza (hyhyhyhyhy), i wedza we
              wlasnych wedzarkach hahahahaha
              No, ale marcee, naelektryzowalas sie troche?
              • Gość: marcee Re: renka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:43
                co masz an mysli?
              • Gość: tato Re: oszolomy ? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 20:43
                Gość portalu: Renka napisał(a):

> Pewnie, pelno tu frustratow seksualnych i finansowych
                oraz kielbasiarzy
                > polskich.
                > Najbardziej mnie denerwuja te typy z finansowego, bo
                bez przerwy trabia o
                > pieniadzach, jakby nie wiedzieli, ze pieniadz LUBI
                CISZE.
                > Seksualni juz sa troche mniej nadeci, chociaz
                gawedziarze. A o kielbasiarzach
                > to juz nie wspomne. Niektorzy sami se kielbasy wiaza
                (hyhyhyhyhy), i wedza we
                > wlasnych wedzarkach hahahahaha
                > No, ale marcee, naelektryzowalas sie troche?

Jak to powiedzial Don z baloo?.........kocmoluch?
                • Gość: marcee Re: tato IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:46
                  o kim tak ladnie?/
                  • Gość: tato Re: tato IP: 168.143.113.* 16.07.02, 20:48
                    Gość portalu: marcee napisał(a):

> o kim tak ladnie?/

Gall anomim..............
                    • Gość: Renka Re: tato IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 00:12
                      Uwazalam cie tato za wyjatkowego faceta na tym forum, ale przekroczyles
                      granice. Teraz uwazam cie za takiego samego smetka jak innych.I sie poplakalam
                      ze zlosci.
                      • _maas Ale tu sie narobilo. A nie mozna tak na spokojnie 17.07.02, 01:42
                        porozmawiac o kobietach i ich znanych ulomnosciach biologicznych i umyslowych,
                        nie mowiac juz o emocjonalnych. Jestescie dobre na raz tylko taki krotszy albo
                        bardzo krociutki razik, jezeli w ogole. A potem to paraliz postepowy w dol; jak
                        nie szybciej.

Wiadomo rowniez, ze mozgi macie mniejsze od meskich, przeciez to fakt
                        niepodwazalny medycznie. Wiadomo ze seksualnie jestescie dosyc prymitywnie
                        zbudowane, ze wszystkimi tego partactwa bozego konsekwencjami. Wiadomo ze bog
                        to on a nie ona.
                        Wiadomo, rowniez z literatury ze jestescie zlosliwe: vide Poskromienie
                        Zlosnicy. Wiadomo tez, ze z wami trudno wytrzymac a wam zalezy tylko na jednym:
                        na pieniadzach, czyli gniazdku. No wiec o co sie zloscicie?
                        Jezeli chodzi o moje zycie seksualne to chetnie sie z wami podziele
                        naintymniejszymii detalami i kropelkami jezeli tylko o taka relacje poprosicie.
                        Faceci ktorzy z wami musza wytrzymywac to pojda zywcem do nieba chyba ze ich
                        zgladzicie swoimi sztukami kulinarnymi -papatki dla Renki i Marcjatki.

va bank: Czy jest tu jakis facet na forum ktory sie pozytywnie o kobietach jest
                        w stanie wypowiedziec? Kobiety o meskich nickach wykluczone.
                        • Gość: Artur no i dolales olivy do ognia IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 01:48
                          _maas napisała:

> porozmawiac o kobietach i ich znanych ulomnosciach biologicznych i
                          umyslowych,
                          > nie mowiac juz o emocjonalnych. Jestescie dobre na raz tylko taki krotszy
                          albo
                          > bardzo krociutki razik, jezeli w ogole. A potem to paraliz postepowy w dol;
                          jak
                          >
                          > nie szybciej.
                          >
                          > Wiadomo rowniez, ze mozgi macie mniejsze od meskich, przeciez to fakt
                          > niepodwazalny medycznie. Wiadomo ze seksualnie jestescie dosyc prymitywnie
                          > zbudowane, ze wszystkimi tego partactwa bozego konsekwencjami. Wiadomo ze bog
                          > to on a nie ona.
                          > Wiadomo, rowniez z literatury ze jestescie zlosliwe: vide Poskromienie
                          > Zlosnicy. Wiadomo tez, ze z wami trudno wytrzymac a wam zalezy tylko na
                          jednym:
                          >
                          > na pieniadzach, czyli gniazdku. No wiec o co sie zloscicie?
                          > Jezeli chodzi o moje zycie seksualne to chetnie sie z wami podziele
                          > naintymniejszymii detalami i kropelkami jezeli tylko o taka relacje
                          poprosicie.
                          > Faceci ktorzy z wami musza wytrzymywac to pojda zywcem do nieba chyba ze ich
                          > zgladzicie swoimi sztukami kulinarnymi -papatki dla Renki i Marcjatki.
                          >
                          > va bank: Czy jest tu jakis facet na forum ktory sie pozytywnie o kobietach
                          jest
                          >
                          > w stanie wypowiedziec? Kobiety o meskich nickach wykluczone.
                          ...........
                          zaraz sie zacznie...4 wojna swiatowa
                          • emigrantka Re: no i dolales olivy do ognia 17.07.02, 02:02
                            Artur, cos ty? Jaka wojna? A kto to wogole wezmie pod uwage,niech sobie pisze
                            co chce - matka nie kochala.. trudne dziecinstwo.. no i odbija sie teraz..Hmmm
                            • _maas dobra, dobra. powiedz cos o wadze twego 17.07.02, 02:07
                              mozgu. Sytuacja rodzinna byla i jest wspaniala. Masz jeszcze jakies pytania?
                            • Gość: Dragon Re: no i dolales olivy do ognia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.02, 02:11
                              No wlasnie i taka " doskonalosc" meska jak ten maas powstal z tak niedoskonalej
                              maszyny. Kosci czaszki to on moze ma i wieksze , ale za to mozg to ma niezbyt
                              pofaldowany.....
                              • emigrantka maassssssssssss 17.07.02, 02:13
                                ja cie nie bede przygnebiac... ty sie sam wykonczysz, swietnie to robisz
                                ciekawe tylko - wszystko tak robisz sobie sam?
                                • _maas Emi 17.07.02, 02:24
                                  jezeli chodzi o sprawy seksualne jak sie zaspokajam to na razie sie powstzymam
                                  od komentarza ale jak sobie zyczysz to ci moge poslac liste na priva. Tylko
                                  wtedy to juz gwarantowane ze nie zasniesz.
                                  • emigrantka Re: Emi 17.07.02, 02:28
                                    _maas napisała:

> jezeli chodzi o sprawy seksualne jak sie zaspokajam to na razie sie
                                    powstzymam
                                    > od komentarza

- no zlamales mi serduszko, a tak mialam nadzieje ze sie podzielisz wrazeniami

ale jak sobie zyczysz to ci moge poslac liste na priva. Tylko
                                    > wtedy to juz gwarantowane ze nie zasniesz.

- ach... to ty TAK lubisz.. przez maila? a inaczej nie mozesz? biedaku sad
                                    • _redakcja_ Re: Emi 17.07.02, 05:39
                                      Co ty tak zaraz przygadujesz ludziom ze oni sa biedni? Nie slyszalas ze Renka
                                      mowi zeby cicho o pieniadzach bo nielubia halasu?

• _maas Dragon 17.07.02, 02:22
                                mozesz mi wyprostowac fadki wiesz z czego... bawidamek starych i mlodych ciot.
                                • Gość: Dragon Re: maas IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.02, 02:26
                                  Blad, blad kolego. Widac twoj mozg funkcjonuje proporcjonalnie do ilosci
                                  faldek....
                                  • _maas dragon 17.07.02, 03:54
                                    ty mi nie dogadasz bo mi lager zjadasz.
                          • _maas Olivy??? Tylko troche bendzynki i pare lasek 17.07.02, 02:05
                            tego co trzeba zeby siem carnivor nie pozywil...

Artur, dziekuje za poparcie, chociaz milczace ale i tak wiele to dla mnie
                            znaczy od takiego mysliciela jak ty.

Prawde powiedzaiwszy to lepiej czyje sie w otoczeniu panow ogladajacych ten sam
                            mecz. Czy jestem pedalem? Na razie chyba nie ale na to sie zanosi. Na razie
                            jeszcze rubikonu nie przekroczylem hahahaha

A jeseli chodzi czy mam szkole przez dupe, to niestety nie. Musialem sie niezle
                            na slepic.

A czy mile panie znaja zargon studencki i co oznacza termin: podlozyc sie?
                            • Gość: Artur he he, troche benzynki na pare lasek, ha ha IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:11
                              _maas napisała:

> tego co trzeba zeby siem carnivor nie pozywil...
                              >
                              > Artur, dziekuje za poparcie, chociaz milczace ale i tak wiele to dla mnie
                              > znaczy od takiego mysliciela jak ty.
                              >
                              > Prawde powiedzaiwszy to lepiej czyje sie w otoczeniu panow ogladajacych ten
                              sam
                              >
                              > mecz. Czy jestem pedalem? Na razie chyba nie ale na to sie zanosi. Na razie
                              > jeszcze rubikonu nie przekroczylem hahahaha
                              >
                              > A jeseli chodzi czy mam szkole przez dupe, to niestety nie. Musialem sie
                              niezle
                              >
                              > na slepic.
                              >
                              > A czy mile panie znaja zargon studencki i co oznacza termin: podlozyc sie?
                              .................
                              bez obrazy nieodzownych kobietek
                              • _maas Zauwaz co mowisz mimowolnie: to jest genialne 17.07.02, 02:13
                                mowisz kobietek. I o to chodzi. Liczy sie dziura i to wiele. Reszta to tylko
                                frywolnosc.
                                • Gość: Artur no wiesz... IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:20
                                  _maas napisała:

> mowisz kobietek. I o to chodzi. Liczy sie dziura i to wiele. Reszta to tylko
                                  > frywolnosc.
                                  ...osobiscie wole kobietki, anizeli baby. brrrrrr, az mnie otrzepalo
                      • Gość: tato Renka IP: 168.143.113.* 17.07.02, 02:15
                        Gość portalu: Renka napisał(a):

> Uwazalam cie tato za wyjatkowego faceta na tym forum,
                        ale przekroczyles
                        > granice. Teraz uwazam cie za takiego samego smetka
                        jak innych.I sie poplakalam
                        > ze zlosci.

RENKA PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!
                        Dzisiaj lalo caly dzien..............
                        Okropne................
                        • Gość: Artur tato IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:23
                          Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: Renka napisał(a):
                          >
                          > > Uwazalam cie tato za wyjatkowego faceta na tym forum,
                          > ale przekroczyles
                          > > granice. Teraz uwazam cie za takiego samego smetka
                          > jak innych.I sie poplakalam
                          > > ze zlosci.
                          >
                          > RENKA PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!
                          > Dzisiaj lalo caly dzien..............
                          > Okropne................
                          ...w torbe! u ciebie tez lalo? wszedzie gastronomiczna pogoda...a one sie dziwia
                          • emigrantka Re: tato 17.07.02, 02:24
                            a tam lalo - w koncu pare dnie NIE leje

ach - wy i wasze wymowki wink
                            • _maas Re: tato 17.07.02, 02:26
                              tato co sie tak lizesz. chcesz dostac pieroga kanadyskiego czy co?
                              • Gość: Artur ...pierogaaa? IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:30
                                _maas napisała:

> tato co sie tak lizesz. chcesz dostac pieroga kanadyskiego czy co?
                                • emigrantka Re: ...pierogaaa? 17.07.02, 02:32
                                  Ja pierogow nie umiem zrobic, to moza i ja do Renki troche sie..hmmm usmiechne?
                                  Ale bym zjadla pieroga smile
                                  • _maas Re: ...pierogaaa? 17.07.02, 03:05
                                    no wlasnie. Renkamoze kazdemu uuzyczyc zwojego pieroga co go robi w
                                    www.polishrestaurant.com ty Emi tez.
                                    • Gość: Renka Re: piekny zachod slonca z punktu widzenia kobiety IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 03:31
                                      Wlasnie sie calkowicie odprezylam i nie mam do nikogo zalu.Zachod slonca byl
                                      cudny w naszym powiecie, dokad udalam sie na relaks z moim.2 godziny jezdzenia
                                      po drogach i drozkach i glowa przewietrzona.Piekna pogoda, bylo dzis 45 C,
                                      temperatura uwzgledniajaca wilgotnosc.Zza kierownicy przesylam mily usmiech dla
                                      wszystkich smile
                                      • _maas Re: piekny zachod slonca z punktu widzenia kobiet 17.07.02, 03:44
                                        a co lysy z tego ma?
                                        • Gość: renka Re: piekny zachod slonca z punktu widzenia kobiet IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 05:26
                                          Przewietrzylam go.Siedzial w ciemnych okularach i nic nie musial robic.Wiatr mu
                                          krawat rozwiewal.Sluchal muzyki.
                                          • _redakcja_ Zombi 17.07.02, 05:37
                                            z niego zrobilas? No wlasnie.
    • ozpol Takie same jak i mezczyzn - ale kto to wie 17.07.02, 06:01
      Ok widze watek wylecial z watku a ty Tato zadalesz pytanie i nie pilnujesz
      porzadku. Kobiety i jak mezczyzni nie wiedza co i jak jest grane obecnie. maas
      mial racje z 3xK ale jak widac co bylo to juz niedobre tak wic Renka co w
      zamian.Zadalem pytanie na innym watku czego chca kobiety i co ... brak sensu.
      Dlatego jest balagan bo kobietki postanowily byc chlopami a to sie nie da. A my
      chlopy w roznym stopniu albo ciepimy albo wykorzysujemy te sytuacje. Powyzej
      ktos pisal o braniu panienek na "proby" ale ile panienek bieze panow na proby.
      Szkoda ze jednego nikt nie zauwazyl ze jestesmy partnerami w tym kieracie ale o
      roznych umiejetnosciach i jakos nikt tego nie podresla. Ktos ma dziurke a inny
      gwozdzia i nie da sie inaczej
      • _redakcja_ Re: Takie same jak i mezczyzn - ale kto to wie 17.07.02, 06:38
        ladnie to napisales ozpol, i zgadzalem sie az do momentu o tych partnerach.
        O tych partnerach, to chyba tylko ty mmiales szczescie, albo niewielu innych i
        czasy wtedy byly inne. Z kobieta jest partnerstwo dopoki sie placi. A w
        momencie jak przestajesz (chory, niezdolny, itp) to poszol won i natsepny na
        tego gwozdzia. Chcialbym sie mylic ale to co widze dookola to wlasnie tak jest.

Zgadzam sie ze z tojej strony to wyglada jak partnerstwo ale z mojej, patrzac
        na ciebie (bez obrazy) to wyglada jak niewolnictwo.

Generalnie kobiety sa nieprzygotowane do malzenstwa i maja calkowicie
        nieodpowiedzialne nastawienie.

A co jest w tym najgorsze? Ze widac wyraznie w okresie narzeczenstwa jak to
        potem bedzie wygladalo ale zaden facet nie ma odwagi tego zauwazyc. Potem tak
        wariatka rzadzi facetem. Znowu nie na temat? przepraszam.
        • ozpol Re: Takie same jak i mezczyzn - ale kto to wie 17.07.02, 06:46
          _redakcja_ napisał:

> ladnie to napisales ozpol, i zgadzalem sie az do momentu o tych partnerach.
          > O tych partnerach, to chyba tylko ty mmiales szczescie, albo niewielu innych
          i
          > czasy wtedy byly inne. Z kobieta jest partnerstwo dopoki sie placi. A w
          > momencie jak przestajesz (chory, niezdolny, itp) to poszol won i natsepny na
          > tego gwozdzia. Chcialbym sie mylic ale to co widze dookola to wlasnie tak
          jest.
          >
          > Zgadzam sie ze z tojej strony to wyglada jak partnerstwo ale z mojej, patrzac
          > na ciebie (bez obrazy) to wyglada jak niewolnictwo.
          >
          > Generalnie kobiety sa nieprzygotowane do malzenstwa i maja calkowicie
          > nieodpowiedzialne nastawienie.
          >
          > A co jest w tym najgorsze? Ze widac wyraznie w okresie narzeczenstwa jak to
          > potem bedzie wygladalo ale zaden facet nie ma odwagi tego zauwazyc. Potem tak
          > wariatka rzadzi facetem. Znowu nie na temat? przepraszam.

Tak naprawde to nie trafiles - ja jestem "weteran" branzy damsko-meskiej i tak
          naprawde chcialbym widziec to partnerstwo,ale jak piszesz zycie w
          rzeczywistosci jest inne, ale i sam dodales ze my w stanie przedmalzenskim to
          widzimy ale pakujemy sie. A dlaczego bo my jestesmy tymi
          naiwniakami/optymistami/slepakami (prosze sobie wybrac) ze to sie zmieni i
          nasza malzonka dojdzie do sensu i zrozumienia. Najczesciej nie ale wine
          ponosimy my. To bylo by zbyt osobiste pytanie ale ile pan przyznaloby sie do
          tego ze zwiazek rozpadl sie z ich winy - podejrzewam ze zero a ja twierdze ze w
          rozpadzie wina jest wspolna.
          Ale tez prawda ze bez kobiet tez jest niewesolo zyc i jest pytanie jak to
          ustawic.
        • Gość: marcee Re: kobiety do redakcja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 09:05
          Wy macie wypatrzone pojecie o nas kobietach. Widzicie tylkio dziure wiec stad
          problem. To ze jestesmy generalnie slabsze emocjonalnie to sie zgadzam,
          jednakze wystarczy tak malo z waszej strony aby to zmienic.

Generalnie uwazam ze wasz problem to pulapka tego ze zyjecie w lepszej
          rzeczywistosci gdzie WSZYSTKO pzrelizca sie an pieniadze. trudno aby i kobiety
          inne byly. U nas w Polsce panowie maja jeszzce odwage zenic sie nawet, zabawne
          ale maja, co jasno widac jest spowodowane syt ekonomiczna i legislacyjna a
          pzrede wszystkim kultura cywilizacyjna wlasciwa dla naszej zrezcywistosci.

Chociaz musze pzryznac ze w polsce panowie troche inazcej to postrzegaja. Oni
          kalkuluja ze jak maja pieniadze to moga miec kazda jaka zechca albo
          przynajmniej ze latwiej im pzryjdzie zdobycie i zatrzymanie przy sobie kobiety.
          i mezczyzni nam w polsce dosyc przeszkadzaja. Na ogol wlasnie chca nas do wyra,
          kuchni , spzratania a jak juz wiecej zarabiamy od nich to dopiero sie zazcyna
          gehenna kobiet. Kobieta samodzielan zle jest postzregana pzrez mezczyzne w
          polsce. Trudna ja sobie podpozradkowac i zdolowac emocjonalnie.

U was widze pzrerazenie an zimno, ze kobieta to wrog nr 1. Zniszy was
          finansowo. Strach , niechec, obsesje luznej cipy, okrsu, ciaz...h..j wie zcego
          jeszcze...Tylko machnac reka na to wszystko sie chce.

Redakcja, kiedys tutaj pzreczytalam piekne zdanie ze kobieta wymaga
          bezpieczenstwa i zabezpieczenia. Podpisuje sie pod tym. I anprawde niewiele
          potrzeba aby nam to zapewnic.
          Po prostu was zaslepia wlasnie DZIURA. Kiedys dokonaliscie zlych wyborow co do
          kobiet i teraz macie problem z zaufaniem. Sami sobie to zrobiliscie ze
          zostaliscie zwyzcajnie oszukani przez kobiety. To jest tylko wasza wina. U nas
          w polsce sie mowi: widzialy galy co braly.
          JAk sobie bierzesz do wyra i zycia kobiete ktora poprzednio puscila w trabe
          faceta bo sie rozchorowal to wybacz ale naiwny jestes skoro masz zludzenia ze z
          toba by zrobila inaczej.

I co to znaczy ze jestesmy nieprzygotowane do malzenstwa??? Malzenstwo to
          rodzaj umowy. Niestety skoro sie ludzie chca w to bawic musza poniesc
          konsekwencje wynikajace z wlasnie z tego, nieraz sa dotkliwe tez dla kobiet,
          zapewniam.

• Gość: kicius Re:maas-romantyk i pozytywista IP: *.speed.planet.nl 17.07.02, 09:29
      bardzo mi przykro,ze masz taka zla opinie na temat kobiet i,ze cie skrzywdzily
      oraz wykorzystaly finansowo.W zwiazku z tym,ze jestem kobieta o meskim nicku
      nie mama zamiaru pisac dobrze o kobietach,mimo,ze generalnie mam o nich dobre
      zdanie.Jednak,jako,ze zrobilo mi sie Ciebie naprawde szkoda,chcialabym udzielic
      ci rady-tez kiedys cierpialam przez facetow,bo bralam ich zbyt powaznie.Ty,niby
      jestes na dobrej drodze,bo chcesz widziec w kobietach tylko dziure,ale z
      drugiej strona Matka Boska i caly drobnomiasteczkowy syf kaze szukac ci
      ksiezniczki,ktora patrzac na twojego malucha mowilaby-misiu,on tak wielki(jak
      mercedes)...Zapomnij,o wojnie plci,porozumienie jest naprawde niemozliwe.Wolisz
      siedziec z facetami i ogladac mecz?W czym problem?JAkas tesknota do malej milej
      zonki?Jestes niepoprawnym romantykiem maas ! Ale kombinujesz dobrze,wiec zycze
      szczescia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka