leosia Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 23:21 Biedna kobieta jest przystosowana przez meza :::: do gotowania do prania brudnych mezowskich gaci do uslug seksualnych Natomiast kobieta wyksztalcona nie pozwoli sobie na sterowanie przez ordynusa meza. W kosciele katolickim kobieta jest ustawiona tak, zeby kazdy mogl jej przylozyc. w przykazaniu 8 jest wyraznie napisane - Nie pozadaj zony blizniego. dlaczego nie ma przykazania 8a - Nie pozadaj meza czyjego Tak samo ksiadz - to wiadomo plec meska dlaczego nie ma kobiet - na stanowisku ksiedza. Mowi sie dusz-pasterz, a o pasterce wyprowadzajacej owieczki nic sie nie mowi. Jeszcze lepiej jest z hiduskimi kobietami . Moze isc ulica z mezem ----------- ale 3 kroki za nim. Przynajmniej kazdy wie kto tu jest Panem i Wladca. Kobiete ustawiaja panowie i wladcy Kobieta moze jedynie sie dostosowac. Mowimy NIE - po 3-kroc NIE zapisujemy sie do Organizacji Radykalnych Kobiet My Pokazemy ze tez cos potrafimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.speed.planet.nl 15.07.02, 23:29 miejsce mezczyzny w spoleczenstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 23:52 Gość portalu: kicius napisał(a): > miejsce mezczyzny w spoleczenstwie? ******************************************************************************* O malo co nie rozpoczelam nowego watku. Ale cos mnie powstrzymalo. After all - tojest Twoja mysl Hej ... rozpocznij nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.speed.planet.nl 16.07.02, 09:18 nie ma sensu,jezeli poziom wypowiedzi na tym watku jest wja kis sposob reprezentatywny,to nie chce mi sie z wami gadac,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Leosia, dwururki nie zaladowalas a.... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:12 ... a wykrzykujesz jakies teorie Emancek. Daj sobie spokoj, zanim pokreci sie tobie w tym malym mozgu do reszty. To tylko moda lesbijek innych totali. Chyba, ze lubisz sex z wibratorem, bo na takie teorie to ty faceta nie wylapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Leosia, dwururki nie zaladowalas a.... IP: *.speed.planet.nl 16.07.02, 09:20 Arturku,wole seks z wibratorem niz z debilem.Oczywiscie,jak jestem strasznie wyglodzona i nie mama baterii,biore debila,ale pod warunkiem,ze nie musi rozmawiac"po". Odpowiedz Link Zgłoś
wszedziewdomu Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 15.07.02, 23:29 tato wypil znowu za duzo winka i prowokuje Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: kobieta 16.07.02, 00:46 prosze panow to nie tylko nogi, ktore koncza sie na tym "ever-inviting-wet- spot". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 01:52 wszedziewdomu napisał: > tato wypil znowu za duzo winka i prowokuje .....Do picia?....... Zawsze sie zastanawialem,dlaczego jedni pija, a drudzi pier..........a bzdury........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Prawdziwa kobieta... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:18 ...ma to miesce i basta. I nikt tego nie kwestionuje...tylko popadane babsztyle, ktore same nie moga sobie miesca znalezc, tylko probuja problem szukac tam gdzie go nie ma. Zal mnie was. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 00:25 Hmm i znow wyszlo ze jestem 100% kobieta ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Dandee ! nie badz zarozumiala :) IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:27 dundee_girl napisała: > Hmm i znow wyszlo ze jestem 100% kobieta ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Dandee ! nie badz zarozumiala :) 16.07.02, 00:29 Stwierdzam fakty panie Kolego! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur no to super, ze... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 00:37 dundee_girl napisała: > Stwierdzam fakty panie Kolego! > ))) znasz swoje miejsce. inne nie maja az tyle szczescia, bo za duzo wykrzykuja Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Prawdziwa kobieta... do dundee 16.07.02, 00:29 Alez DG, cos zmyslasz - przeciez mowilas, ze nie lubisz gotowac, a PRAWDZIWA KOBIETA wysmienicie gotuje zgadujac zyczenia kulinarne z oczu meza! Pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
wszedziewdomu Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 00:30 dundee_girl napisała: > Hmm i znow wyszlo ze jestem 100% kobieta ))) w polowie dundee, w polowie girl Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 01:01 Luiza, twoj post to chyba z zazdrosci:-p A tak na marginesie to jestem 40-letnim owlosionym, bylym gornikiem z kopalni Jutrzenka PS Ten Internet to jest wspanialy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Prawdziwa kobieta... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 01:06 dundee_girl napisała: > Luiza, twoj post to chyba z zazdrosci:-p > > A tak na marginesie to jestem 40-letnim owlosionym, bylym gornikiem z kopalni > Jutrzenka > > PS Ten Internet to jest wspanialy! ............... a gdzie szychtowalas, na pewno (jak zwykle) na przodku Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Prawdziwa kobieta... 16.07.02, 01:11 Ano z Lyskiem zesmy razem byli .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Prawdziwa kobieta... IP: *.speed.planet.nl 16.07.02, 09:25 masz racje,ze sa kobiety,ktore nie maja problemu ze znaleznieniem sobie miejsca w spoleczenstwie,czy to ze wzgledu na to,ze satysfakcjonuje je najlatwiejsza(?) z opcji-zostanie zona ,czy tez ,ze wzgledu na to,ze sa wystarczajaco inteligentne,madre,wyksztalcone i silne,aby rozpychac sie lokciami i ciagle udawadniac swoja wartosc.Nie zmienia to jednak faktu,ze patriarchalny model spoleczenstwa chloszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur dodalbym jeszcze...cwane IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 18:26 ...a to tez pewna sztuka madrosci. nie mylic z glupota lub emancypacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 01:30 ......Pytanie moze banalne(Jak kazde pisane przez redakcje)(Zkopiowalem,to fakt),lecz ogladalem dzisiaj program,w ktorym mowiono o kobietach. "Bialoglowe".......hehehe(wiekszosc)po rozwodach, deklarowaly chec pozostania na utrzymaniu mezczyzny i brak zainteresowania praca....................... Niestety paragrafy daja racje tym "Osobom". Panowie........wybierajcie dobrze!....bo prze......e. Zyczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 02:23 no i w koncu sie mi Forum nasze kochane nie zacina miejsce kobiety w spoleczenstwie czy w malzenstwie? bo to niezupelnie to samo pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.home.cgocable.net 16.07.02, 02:47 Kobieta to indywidualnosc tak dalece roznorodna, ze spoleczenstwo powinno ja swoja westalka uczynic.Kobieta jest czyms ponad czasowym, jak mezczyzna zreszta, ale z racji swojej zdolnosci postrzegania spraw w sposob niebanalny, a wrecz abstrakcyjny, jest i byla zawsze przewodnikiem slepych i gluchych, jak rowniez i niemotowatych. I to nie dotyczy tylko jednego, wybranego narodu, wszystkie narody moga sobie w tej kwestii podac rece. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:12 Oczywiscie macie na mysli spoleczenstwo matriarchalne? Jestem ZA! Chcialbym byc niewolnikiem jakiejs rozlozystej pani, ktora by mnie utrzymywala w zamian za gotowanie, sprzatanie i prasowanie. I uslugi nocne. Ech, byl piekny wierszyk Boya-Zelenskiego na ten temat... Rozmarzony Ludwik-z-biblioteki Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:16 ja chyba pojde spac bo albo ja albo luiza albo ludwik (albo my wszyscy na tym forum) mamy jakies rozdwojenie (roztrojenie?) jazni a pozno w nocy jest to i sie ostatniego postu wystraszylam.. hmmmm a aniutka wcielo po jej SOS o wirusie... dzisusssssssssssssssss co tu sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:18 emigrantko, takie rzeczy zdarzaja sie tylko w spoleczenstwach patriarchalnych LOL Dobranoc Tobie - a ja zaraz spadam na basen! Luiza (tym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? IP: *.dyn.optonline.net 16.07.02, 03:19 emigrantka napisała: > ja chyba pojde spac bo albo ja albo luiza albo ludwik (albo my wszyscy na tym > forum) mamy jakies rozdwojenie (roztrojenie?) jazni a pozno w nocy jest to i > sie ostatniego postu wystraszylam.. hmmmm > > a aniutka wcielo po jej SOS o wirusie... > > dzisusssssssssssssssss co tu sie dzieje? bez paniki prosze, dzieki postepom nauk medycznych, niedlugo bedziemy znac wszystkie skotki uboczne braku wapnia w organizmie, i wtedy tez znajda jie jakies srodki kompensujace! wytrwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Miejsce kobiety w spoleczenstwie? 16.07.02, 03:20 jot-23, dzieki - wzielam prozac, juz mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Useless bitches. 16.07.02, 03:50 kobiety miejsce w spolecznstwie jest 3xk: Kirche, Kueche und Kinder. Kirche: to moga robic ile wlezie. Kueche. Na ogol nie umieja gotowac a juz nie lepiej niz mezczyzna. Czy ktos widzial kobiete Chef? A ile ich? Kinder: tak. Ale podymac to juz nie. Wysiadaja po krotkim sprincie. Mezczyzna potrzebuje wiele kobiet (mormonizm i arabstwo to...) We wspolczesnym spoleczenstwie rola kobiety zostala wynaturzona i zdegenerowana. To sa jakies wynaturzone typy. Jak mozna poczytac powyzej. A wiekszosc do tego i durna z duzo lzejszym mozgiem (to wszystkei). Zeby nie przez lozko to by nie mialy studiow czy pracy. Useless bitches. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Useless knot IP: *.home.cgocable.net 16.07.02, 07:46 Spadaj cwoku, prawdziwej kobiety nie widziales w zyciu.Zazdrosc tym co wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Useless knot 16.07.02, 07:49 Renka, alez sie usmialam! ;-D Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luj-w-ogrodzie Usmialas sie z wypowiedzi Renki o Prawdziwej Babie 16.07.02, 14:49 Ja tez. A jezeli smaials sie z czegos innego to twoj smiech wypadla jak przez lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur chyba nie miales nigdy nimfomanki... IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 17:38 ...i do tego super laski, na ktora wszyscy leca. W sumie mozesz cieszyc. duzo straciles i jednoczesnie sobie oszczedziles. Taka pokazala by tobie, nie gdzie jej, lecz gdzie twoje miejsce. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
luj-w-ogrodzie byly i takie 16.07.02, 20:06 Ale one sa dobre do mowienia jakie one sa dobre. Mowa - tak. A w praniu wysiada w piatek w nocy. Zatarte na amen. A jak sie zmusi to krew i co? W auto i zwrot towaru do mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: do luja w ogrodku IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:09 Przekraczasz granice dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: chyba nie miales nigdy nimfomanki... IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:06 Swinto racja, Arturze. Odpowiedz Link Zgłoś
luj-w-ogrodzie ty nie nimfomanka chyba, co Renka? 16.07.02, 20:07 Co tam dzisiaj dobrego u ciebie do zjedzenia, tak poza tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ty nie nimfomanka chyba, co Renka? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:13 Co maja nimfy do jedzenia. Restauracja zamknieta. Urlop parodniowy.Czy ja ciebie luju znam, ze sie mnie pytasz o takie sprawy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: maas IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:18 oj szmondasie, ty nnie masz ani pracy ani studiow, no bo nikt cie chcial do wyrka...wiec sie nie dowalaj do nas kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pomoge ci marcee IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:24 Jasne, przywalic mu! Niech sie dowie jak prawdziwe kobietki potrafia! A masz, maas, a masz ! I pamietaj, te twoje 3K to bylo, a nie jest i nie pisze sie w rejestr. I pomyslec, ze pochopnie chcialam zostac przyjacielem takiego cwoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Renka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:29 przyjaciel z sieci???? daj spokoj. W sieci sa same oszolomy jesli chodzi o facetow. Tylko sie rozczarujesz Renka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka oszolomy ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.07.02, 20:35 Pewnie, pelno tu frustratow seksualnych i finansowych oraz kielbasiarzy polskich. Najbardziej mnie denerwuja te typy z finansowego, bo bez przerwy trabia o pieniadzach, jakby nie wiedzieli, ze pieniadz LUBI CISZE. Seksualni juz sa troche mniej nadeci, chociaz gawedziarze. A o kielbasiarzach to juz nie wspomne. Niektorzy sami se kielbasy wiaza (hyhyhyhyhy), i wedza we wlasnych wedzarkach hahahahaha No, ale marcee, naelektryzowalas sie troche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: renka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:43 co masz an mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: oszolomy ? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 20:43 Gość portalu: Renka napisał(a): > Pewnie, pelno tu frustratow seksualnych i finansowych oraz kielbasiarzy > polskich. > Najbardziej mnie denerwuja te typy z finansowego, bo bez przerwy trabia o > pieniadzach, jakby nie wiedzieli, ze pieniadz LUBI CISZE. > Seksualni juz sa troche mniej nadeci, chociaz gawedziarze. A o kielbasiarzach > to juz nie wspomne. Niektorzy sami se kielbasy wiaza (hyhyhyhyhy), i wedza we > wlasnych wedzarkach hahahahaha > No, ale marcee, naelektryzowalas sie troche? Jak to powiedzial Don z baloo?.........kocmoluch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: tato IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:46 o kim tak ladnie?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: tato IP: 168.143.113.* 16.07.02, 20:48 Gość portalu: marcee napisał(a): > o kim tak ladnie?/ Gall anomim.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: tato IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 00:12 Uwazalam cie tato za wyjatkowego faceta na tym forum, ale przekroczyles granice. Teraz uwazam cie za takiego samego smetka jak innych.I sie poplakalam ze zlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Ale tu sie narobilo. A nie mozna tak na spokojnie 17.07.02, 01:42 porozmawiac o kobietach i ich znanych ulomnosciach biologicznych i umyslowych, nie mowiac juz o emocjonalnych. Jestescie dobre na raz tylko taki krotszy albo bardzo krociutki razik, jezeli w ogole. A potem to paraliz postepowy w dol; jak nie szybciej. Wiadomo rowniez, ze mozgi macie mniejsze od meskich, przeciez to fakt niepodwazalny medycznie. Wiadomo ze seksualnie jestescie dosyc prymitywnie zbudowane, ze wszystkimi tego partactwa bozego konsekwencjami. Wiadomo ze bog to on a nie ona. Wiadomo, rowniez z literatury ze jestescie zlosliwe: vide Poskromienie Zlosnicy. Wiadomo tez, ze z wami trudno wytrzymac a wam zalezy tylko na jednym: na pieniadzach, czyli gniazdku. No wiec o co sie zloscicie? Jezeli chodzi o moje zycie seksualne to chetnie sie z wami podziele naintymniejszymii detalami i kropelkami jezeli tylko o taka relacje poprosicie. Faceci ktorzy z wami musza wytrzymywac to pojda zywcem do nieba chyba ze ich zgladzicie swoimi sztukami kulinarnymi -papatki dla Renki i Marcjatki. va bank: Czy jest tu jakis facet na forum ktory sie pozytywnie o kobietach jest w stanie wypowiedziec? Kobiety o meskich nickach wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur no i dolales olivy do ognia IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 01:48 _maas napisała: > porozmawiac o kobietach i ich znanych ulomnosciach biologicznych i umyslowych, > nie mowiac juz o emocjonalnych. Jestescie dobre na raz tylko taki krotszy albo > bardzo krociutki razik, jezeli w ogole. A potem to paraliz postepowy w dol; jak > > nie szybciej. > > Wiadomo rowniez, ze mozgi macie mniejsze od meskich, przeciez to fakt > niepodwazalny medycznie. Wiadomo ze seksualnie jestescie dosyc prymitywnie > zbudowane, ze wszystkimi tego partactwa bozego konsekwencjami. Wiadomo ze bog > to on a nie ona. > Wiadomo, rowniez z literatury ze jestescie zlosliwe: vide Poskromienie > Zlosnicy. Wiadomo tez, ze z wami trudno wytrzymac a wam zalezy tylko na jednym: > > na pieniadzach, czyli gniazdku. No wiec o co sie zloscicie? > Jezeli chodzi o moje zycie seksualne to chetnie sie z wami podziele > naintymniejszymii detalami i kropelkami jezeli tylko o taka relacje poprosicie. > Faceci ktorzy z wami musza wytrzymywac to pojda zywcem do nieba chyba ze ich > zgladzicie swoimi sztukami kulinarnymi -papatki dla Renki i Marcjatki. > > va bank: Czy jest tu jakis facet na forum ktory sie pozytywnie o kobietach jest > > w stanie wypowiedziec? Kobiety o meskich nickach wykluczone. ........... zaraz sie zacznie...4 wojna swiatowa Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: no i dolales olivy do ognia 17.07.02, 02:02 Artur, cos ty? Jaka wojna? A kto to wogole wezmie pod uwage,niech sobie pisze co chce - matka nie kochala.. trudne dziecinstwo.. no i odbija sie teraz..Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
_maas dobra, dobra. powiedz cos o wadze twego 17.07.02, 02:07 mozgu. Sytuacja rodzinna byla i jest wspaniala. Masz jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Re: no i dolales olivy do ognia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.02, 02:11 No wlasnie i taka " doskonalosc" meska jak ten maas powstal z tak niedoskonalej maszyny. Kosci czaszki to on moze ma i wieksze , ale za to mozg to ma niezbyt pofaldowany..... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka maassssssssssss 17.07.02, 02:13 ja cie nie bede przygnebiac... ty sie sam wykonczysz, swietnie to robisz ciekawe tylko - wszystko tak robisz sobie sam? Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Emi 17.07.02, 02:24 jezeli chodzi o sprawy seksualne jak sie zaspokajam to na razie sie powstzymam od komentarza ale jak sobie zyczysz to ci moge poslac liste na priva. Tylko wtedy to juz gwarantowane ze nie zasniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Emi 17.07.02, 02:28 _maas napisała: > jezeli chodzi o sprawy seksualne jak sie zaspokajam to na razie sie powstzymam > od komentarza - no zlamales mi serduszko, a tak mialam nadzieje ze sie podzielisz wrazeniami ale jak sobie zyczysz to ci moge poslac liste na priva. Tylko > wtedy to juz gwarantowane ze nie zasniesz. - ach... to ty TAK lubisz.. przez maila? a inaczej nie mozesz? biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja_ Re: Emi 17.07.02, 05:39 Co ty tak zaraz przygadujesz ludziom ze oni sa biedni? Nie slyszalas ze Renka mowi zeby cicho o pieniadzach bo nielubia halasu? Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Dragon 17.07.02, 02:22 mozesz mi wyprostowac fadki wiesz z czego... bawidamek starych i mlodych ciot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Re: maas IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.02, 02:26 Blad, blad kolego. Widac twoj mozg funkcjonuje proporcjonalnie do ilosci faldek.... Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Olivy??? Tylko troche bendzynki i pare lasek 17.07.02, 02:05 tego co trzeba zeby siem carnivor nie pozywil... Artur, dziekuje za poparcie, chociaz milczace ale i tak wiele to dla mnie znaczy od takiego mysliciela jak ty. Prawde powiedzaiwszy to lepiej czyje sie w otoczeniu panow ogladajacych ten sam mecz. Czy jestem pedalem? Na razie chyba nie ale na to sie zanosi. Na razie jeszcze rubikonu nie przekroczylem hahahaha A jeseli chodzi czy mam szkole przez dupe, to niestety nie. Musialem sie niezle na slepic. A czy mile panie znaja zargon studencki i co oznacza termin: podlozyc sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he, troche benzynki na pare lasek, ha ha IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:11 _maas napisała: > tego co trzeba zeby siem carnivor nie pozywil... > > Artur, dziekuje za poparcie, chociaz milczace ale i tak wiele to dla mnie > znaczy od takiego mysliciela jak ty. > > Prawde powiedzaiwszy to lepiej czyje sie w otoczeniu panow ogladajacych ten sam > > mecz. Czy jestem pedalem? Na razie chyba nie ale na to sie zanosi. Na razie > jeszcze rubikonu nie przekroczylem hahahaha > > A jeseli chodzi czy mam szkole przez dupe, to niestety nie. Musialem sie niezle > > na slepic. > > A czy mile panie znaja zargon studencki i co oznacza termin: podlozyc sie? ................. bez obrazy nieodzownych kobietek Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Zauwaz co mowisz mimowolnie: to jest genialne 17.07.02, 02:13 mowisz kobietek. I o to chodzi. Liczy sie dziura i to wiele. Reszta to tylko frywolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur no wiesz... IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:20 _maas napisała: > mowisz kobietek. I o to chodzi. Liczy sie dziura i to wiele. Reszta to tylko > frywolnosc. ...osobiscie wole kobietki, anizeli baby. brrrrrr, az mnie otrzepalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Renka IP: 168.143.113.* 17.07.02, 02:15 Gość portalu: Renka napisał(a): > Uwazalam cie tato za wyjatkowego faceta na tym forum, ale przekroczyles > granice. Teraz uwazam cie za takiego samego smetka jak innych.I sie poplakalam > ze zlosci. RENKA PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj lalo caly dzien.............. Okropne................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur tato IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:23 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Renka napisał(a): > > > Uwazalam cie tato za wyjatkowego faceta na tym forum, > ale przekroczyles > > granice. Teraz uwazam cie za takiego samego smetka > jak innych.I sie poplakalam > > ze zlosci. > > RENKA PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!! > Dzisiaj lalo caly dzien.............. > Okropne................ ...w torbe! u ciebie tez lalo? wszedzie gastronomiczna pogoda...a one sie dziwia Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: tato 17.07.02, 02:24 a tam lalo - w koncu pare dnie NIE leje ach - wy i wasze wymowki Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Re: tato 17.07.02, 02:26 tato co sie tak lizesz. chcesz dostac pieroga kanadyskiego czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...pierogaaa? IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:30 _maas napisała: > tato co sie tak lizesz. chcesz dostac pieroga kanadyskiego czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: ...pierogaaa? 17.07.02, 02:32 Ja pierogow nie umiem zrobic, to moza i ja do Renki troche sie..hmmm usmiechne? Ale bym zjadla pieroga Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Re: ...pierogaaa? 17.07.02, 03:05 no wlasnie. Renkamoze kazdemu uuzyczyc zwojego pieroga co go robi w www.polishrestaurant.com ty Emi tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: piekny zachod slonca z punktu widzenia kobiety IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 03:31 Wlasnie sie calkowicie odprezylam i nie mam do nikogo zalu.Zachod slonca byl cudny w naszym powiecie, dokad udalam sie na relaks z moim.2 godziny jezdzenia po drogach i drozkach i glowa przewietrzona.Piekna pogoda, bylo dzis 45 C, temperatura uwzgledniajaca wilgotnosc.Zza kierownicy przesylam mily usmiech dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
_maas Re: piekny zachod slonca z punktu widzenia kobiet 17.07.02, 03:44 a co lysy z tego ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: piekny zachod slonca z punktu widzenia kobiet IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 05:26 Przewietrzylam go.Siedzial w ciemnych okularach i nic nie musial robic.Wiatr mu krawat rozwiewal.Sluchal muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Takie same jak i mezczyzn - ale kto to wie 17.07.02, 06:01 Ok widze watek wylecial z watku a ty Tato zadalesz pytanie i nie pilnujesz porzadku. Kobiety i jak mezczyzni nie wiedza co i jak jest grane obecnie. maas mial racje z 3xK ale jak widac co bylo to juz niedobre tak wic Renka co w zamian.Zadalem pytanie na innym watku czego chca kobiety i co ... brak sensu. Dlatego jest balagan bo kobietki postanowily byc chlopami a to sie nie da. A my chlopy w roznym stopniu albo ciepimy albo wykorzysujemy te sytuacje. Powyzej ktos pisal o braniu panienek na "proby" ale ile panienek bieze panow na proby. Szkoda ze jednego nikt nie zauwazyl ze jestesmy partnerami w tym kieracie ale o roznych umiejetnosciach i jakos nikt tego nie podresla. Ktos ma dziurke a inny gwozdzia i nie da sie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja_ Re: Takie same jak i mezczyzn - ale kto to wie 17.07.02, 06:38 ladnie to napisales ozpol, i zgadzalem sie az do momentu o tych partnerach. O tych partnerach, to chyba tylko ty mmiales szczescie, albo niewielu innych i czasy wtedy byly inne. Z kobieta jest partnerstwo dopoki sie placi. A w momencie jak przestajesz (chory, niezdolny, itp) to poszol won i natsepny na tego gwozdzia. Chcialbym sie mylic ale to co widze dookola to wlasnie tak jest. Zgadzam sie ze z tojej strony to wyglada jak partnerstwo ale z mojej, patrzac na ciebie (bez obrazy) to wyglada jak niewolnictwo. Generalnie kobiety sa nieprzygotowane do malzenstwa i maja calkowicie nieodpowiedzialne nastawienie. A co jest w tym najgorsze? Ze widac wyraznie w okresie narzeczenstwa jak to potem bedzie wygladalo ale zaden facet nie ma odwagi tego zauwazyc. Potem tak wariatka rzadzi facetem. Znowu nie na temat? przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Takie same jak i mezczyzn - ale kto to wie 17.07.02, 06:46 _redakcja_ napisał: > ladnie to napisales ozpol, i zgadzalem sie az do momentu o tych partnerach. > O tych partnerach, to chyba tylko ty mmiales szczescie, albo niewielu innych i > czasy wtedy byly inne. Z kobieta jest partnerstwo dopoki sie placi. A w > momencie jak przestajesz (chory, niezdolny, itp) to poszol won i natsepny na > tego gwozdzia. Chcialbym sie mylic ale to co widze dookola to wlasnie tak jest. > > Zgadzam sie ze z tojej strony to wyglada jak partnerstwo ale z mojej, patrzac > na ciebie (bez obrazy) to wyglada jak niewolnictwo. > > Generalnie kobiety sa nieprzygotowane do malzenstwa i maja calkowicie > nieodpowiedzialne nastawienie. > > A co jest w tym najgorsze? Ze widac wyraznie w okresie narzeczenstwa jak to > potem bedzie wygladalo ale zaden facet nie ma odwagi tego zauwazyc. Potem tak > wariatka rzadzi facetem. Znowu nie na temat? przepraszam. Tak naprawde to nie trafiles - ja jestem "weteran" branzy damsko-meskiej i tak naprawde chcialbym widziec to partnerstwo,ale jak piszesz zycie w rzeczywistosci jest inne, ale i sam dodales ze my w stanie przedmalzenskim to widzimy ale pakujemy sie. A dlaczego bo my jestesmy tymi naiwniakami/optymistami/slepakami (prosze sobie wybrac) ze to sie zmieni i nasza malzonka dojdzie do sensu i zrozumienia. Najczesciej nie ale wine ponosimy my. To bylo by zbyt osobiste pytanie ale ile pan przyznaloby sie do tego ze zwiazek rozpadl sie z ich winy - podejrzewam ze zero a ja twierdze ze w rozpadzie wina jest wspolna. Ale tez prawda ze bez kobiet tez jest niewesolo zyc i jest pytanie jak to ustawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: kobiety do redakcja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 09:05 Wy macie wypatrzone pojecie o nas kobietach. Widzicie tylkio dziure wiec stad problem. To ze jestesmy generalnie slabsze emocjonalnie to sie zgadzam, jednakze wystarczy tak malo z waszej strony aby to zmienic. Generalnie uwazam ze wasz problem to pulapka tego ze zyjecie w lepszej rzeczywistosci gdzie WSZYSTKO pzrelizca sie an pieniadze. trudno aby i kobiety inne byly. U nas w Polsce panowie maja jeszzce odwage zenic sie nawet, zabawne ale maja, co jasno widac jest spowodowane syt ekonomiczna i legislacyjna a pzrede wszystkim kultura cywilizacyjna wlasciwa dla naszej zrezcywistosci. Chociaz musze pzryznac ze w polsce panowie troche inazcej to postrzegaja. Oni kalkuluja ze jak maja pieniadze to moga miec kazda jaka zechca albo przynajmniej ze latwiej im pzryjdzie zdobycie i zatrzymanie przy sobie kobiety. i mezczyzni nam w polsce dosyc przeszkadzaja. Na ogol wlasnie chca nas do wyra, kuchni , spzratania a jak juz wiecej zarabiamy od nich to dopiero sie zazcyna gehenna kobiet. Kobieta samodzielan zle jest postzregana pzrez mezczyzne w polsce. Trudna ja sobie podpozradkowac i zdolowac emocjonalnie. U was widze pzrerazenie an zimno, ze kobieta to wrog nr 1. Zniszy was finansowo. Strach , niechec, obsesje luznej cipy, okrsu, ciaz...h..j wie zcego jeszcze...Tylko machnac reka na to wszystko sie chce. Redakcja, kiedys tutaj pzreczytalam piekne zdanie ze kobieta wymaga bezpieczenstwa i zabezpieczenia. Podpisuje sie pod tym. I anprawde niewiele potrzeba aby nam to zapewnic. Po prostu was zaslepia wlasnie DZIURA. Kiedys dokonaliscie zlych wyborow co do kobiet i teraz macie problem z zaufaniem. Sami sobie to zrobiliscie ze zostaliscie zwyzcajnie oszukani przez kobiety. To jest tylko wasza wina. U nas w polsce sie mowi: widzialy galy co braly. JAk sobie bierzesz do wyra i zycia kobiete ktora poprzednio puscila w trabe faceta bo sie rozchorowal to wybacz ale naiwny jestes skoro masz zludzenia ze z toba by zrobila inaczej. I co to znaczy ze jestesmy nieprzygotowane do malzenstwa??? Malzenstwo to rodzaj umowy. Niestety skoro sie ludzie chca w to bawic musza poniesc konsekwencje wynikajace z wlasnie z tego, nieraz sa dotkliwe tez dla kobiet, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re:maas-romantyk i pozytywista IP: *.speed.planet.nl 17.07.02, 09:29 bardzo mi przykro,ze masz taka zla opinie na temat kobiet i,ze cie skrzywdzily oraz wykorzystaly finansowo.W zwiazku z tym,ze jestem kobieta o meskim nicku nie mama zamiaru pisac dobrze o kobietach,mimo,ze generalnie mam o nich dobre zdanie.Jednak,jako,ze zrobilo mi sie Ciebie naprawde szkoda,chcialabym udzielic ci rady-tez kiedys cierpialam przez facetow,bo bralam ich zbyt powaznie.Ty,niby jestes na dobrej drodze,bo chcesz widziec w kobietach tylko dziure,ale z drugiej strona Matka Boska i caly drobnomiasteczkowy syf kaze szukac ci ksiezniczki,ktora patrzac na twojego malucha mowilaby-misiu,on tak wielki(jak mercedes)...Zapomnij,o wojnie plci,porozumienie jest naprawde niemozliwe.Wolisz siedziec z facetami i ogladac mecz?W czym problem?JAkas tesknota do malej milej zonki?Jestes niepoprawnym romantykiem maas ! Ale kombinujesz dobrze,wiec zycze szczescia! Odpowiedz Link Zgłoś