Gość: zitofraszka IP: 213.78.114.* 16.07.02, 19:46 pozdrawiam post+regimen upadly aniol... maGiczny aniOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: inkAManiak IP: *.fastres.net 16.07.02, 19:48 Gość portalu: zitofraszka napisał(a): > > > pozdrawiam > > > post+regimen > > > upadly aniol... > > > > > > > > > > > > > > maGiczny aniOL ...........Upadly..........jak sie wyspisz to sie podniesiesz.......magicznie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend lewa noga w niedziele IP: 213.78.106.* 18.08.02, 11:38 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: zitofraszka napisał(a): > > > > > > > pozdrawiam > > > > > > post+regimen > > > > > > upadly aniol... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > maGiczny aniOL > > ...........Upadly..........jak sie wyspisz to sie > podniesiesz.......magicznie.............. to juz miesiac..a ja wciaz sie wsciekam..jak tylko o tym pomysle.. kosztowalo mnie to duzo zdrowia,pieniedzy i uczuc.. zbyt duzo ludzi na tym forum sugeruje sen jako skuteczne lekarstwo.. zreszta dalej wisze na wlosku i mam nieomal pozamiatane.. ciekawe kto rzucac bedzie sie klata na tasme.. ja nie mam takich potrzeb - ambicji.. szlak Was trafi.. w takich momentach chcialbym wierzyc..ze ktos was z tego rozliczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Upadly Aniol. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 11:48 ktos sie naczytal Pzrybyszewskiego. to z jego poematu Morze na czesc zreszta jego zony dagny juel, znanej kobiecie w lozkach roznych panow po calej europie Odpowiedz Link Zgłoś