caligirl 05.06.05, 11:37 Adios wszyscy! Jezeli Wam przeszkadza moj poprzedni post to bardzo prosze go skasowac i ocenzurowac. Wiecej obelg prosze nie pisac w moja strone bo nie wracam tutaj. Wytrzymalam dwa dni by chyba tyle tutaj wytrzymuje sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole [...] 05.06.05, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
klient.z.comcast.tx Re: Do widzenia! 05.06.05, 16:54 No i coz corgan. Wartalo by sie pozegnac. Twoja kolezanka forumowa o maly wlos przyprawiala cie o orgazm, bo przeciez wrocila z ameryki. Zwyciestwo!!! Dziewczyna wychowala sie rzekomo w Ameryce a jednak wrocila do 'starej dobrej Polski' hehehehehe, i tak ja zamaszyscie pozdrawiales jak nikogo na tym forum, chyba wlasnie dlatego. Kolezanka okazala sie phantom, tak jak i wszystko w tej twojej 'starej dobrej Polsce'. Pisal juz kiedy SW; znasz bajke o lodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Do widzenia! 06.06.05, 00:35 Daj spokój Corganowi. Chłop się załamał bo jeszcze jedna starannie sterowana podpucha poszła się walić. Jak bosowie przeczytają to nie będzie premii, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 czego? ze się grzecznie zapytowywuje? 06.06.05, 00:45 I o co w ogóle chodzi? Nie sledziłem wątku, tylko zapytałem sie laski skąd jest. I tyle. Oszukiwała? trudno... nie odpowiadam za cały internet. Podobnie jak zresztą Wy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś