Dodaj do ulubionych

od jutra się nie bzykam

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 17:09
seks jest w ogóle przereklamowany. Te wszystkie szczegóły, antykoncepcja,
kombinowanie, tak, czy tak, czy się dobrze wygląda, czy się zbyt nie
hałasuje. Pościel się skotłowuje, makijaż rozmazuje, fryzura burzy. Na
plaster to wszystko.
Od jutra doświadczać będę jedynie szczytów estetycznych, orgazmów
poznawczych, oraz ekscytacji twórczych - teraz w końcu będę miała na to czas.
Zachęcam wszystkich do pójścia w moje ślady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur a dzisiaj wychasasz sie jeszcze po czubek, ha ha IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 17:12
      Gość portalu: dorota napisał(a):

> seks jest w ogóle przereklamowany. Te wszystkie szczegóły, antykoncepcja,
      > kombinowanie, tak, czy tak, czy się dobrze wygląda, czy się zbyt nie
      > hałasuje. Pościel się skotłowuje, makijaż rozmazuje, fryzura burzy. Na
      > plaster to wszystko.
      > Od jutra doświadczać będę jedynie szczytów estetycznych, orgazmów
      > poznawczych, oraz ekscytacji twórczych - teraz w końcu będę miała na to czas.
      > Zachęcam wszystkich do pójścia w moje ślady.
    • Gość: gaga Re: od jutra się nie bzykam IP: 80.116.215.* 20.07.02, 17:23
      Sorry za wkret nie na temat. Pessoa "Ksiega Niepokoju" Czytelnik 1995.
      • Gość: Artur istotnie, pasuje do watku "czarne mysli" IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 17:25
        Gość portalu: gaga napisał(a):

> Sorry za wkret nie na temat. Pessoa "Ksiega Niepokoju" Czytelnik 1995.
      • Gość: dorota dzięki, ponieważ od jutra się nie bzykam, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 20:50
        będę miała czas poszperać po antykwariatach
    • Gość: Jasiu Re: od jutra się nie bzykam IP: 193.249.85.* 20.07.02, 17:32
      A jakby tak delikatnie ale stanowczo od tylu? Moze by fryzura nie ucierpiala...
      J.
      • Gość: Artur eeeeee tam IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 17:36
        Gość portalu: Jasiu napisał(a):

> A jakby tak delikatnie ale stanowczo od tylu? Moze by fryzura nie
        ucierpiala...
        >
        > J.
        ................
        na koncu czupryna sie tak i tak wkurwi, chyba, ze zalozy czepek
    • Gość: jot-23 Re: od jutra się nie bzykam IP: *.dyn.optonline.net 20.07.02, 17:42

> seks jest w ogóle przereklamowany.

oczywiscie dorota, mowa o przereklamowaniu to jest eufemizm, seks, m.in.
      dzieki mediom, stal sie tematem tabu, tylko odwrotnie niz w poprzedniej epoce.
      seks ma sie czesto i dylko doskonaly, niezapomniany, szalony, miedzy kroplami
      deszczu. bo ty oczywiscie od jutra dopiero, ale do dzisiaj..byl
      nipowtazalny...tzn jak radza magazyny kobiece, czesty, w niecodziennych
      miejscach i z wieloma partnerami, moze byc roznych plci.
      • Gość: dorota Re: od jutra się nie bzykam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:00
        Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: dorota napisał(a):

> bo ty oczywiscie od jutra dopiero, ale do dzisiaj..byl
        > nipowtazalny...tzn jak radza magazyny kobiece, czesty, w niecodziennych
        > miejscach i z wieloma partnerami, moze byc roznych plci.

Był dosyć powtarzalny, w dosyć zwyczajnych miejscach, czasem częsty czasem nie.
        Raczej z jednym ulubionym partnerem, który raczej nie zmieniał płci. Pospieszna
        generalizacja to podstawowy błąd logiczny, drogi Hans.
        • Gość: jot-23 Re: od jutra się nie bzykam IP: *.dyn.optonline.net 20.07.02, 21:09
          >Pospieszna generalizacja to podstawowy błąd logiczny, drogi Hans.

alez doroto! mowilem heh, no , generalnie o samocenzurujacej sie tendencji aby
          beam-owac ten typ image-u, o tym jaki jest stan faktyczny, wszyscy mniej
          wiecej dobrze wiemy, choc trudno jest o tym normalnie mowic, no chyba ze
          zostanie sie do tego dobrze zagruntowanym ( haha, ped do oryginalnosci jest
          bardzo silny, gdy ktos mowi "wszyscy maja wspanialy seks, to az trzesie zeby
          napisac, "a ja wcale nie mam!" smile))
    • Gość: a psik Re: od jutra się nie bzykam IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 20.07.02, 18:48
      na mnie nie licz
      z wyrazami szacunku
      • aniutek Re: od jutra się nie bzykam 20.07.02, 19:13
        etam trujesz wink
    • emigrantka Re: od jutra się nie bzykam 20.07.02, 20:13
      Wy to nic nie rozumiecie.. Tytul jest:

Od jutra "sie" nie bzykam.... Dorota sobie chlopaka znalazla wink I juz nie
      musie "sie" hehehe

Dorota - powodzenia i nowych wspanialych doswiadczen zycze...

Pozdrowionka wink
      • Gość: Artur ech emigrantka, wszystko pokrecilas, he he IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 20:47
        emigrantka napisała:

> Wy to nic nie rozumiecie.. Tytul jest:
        >
        > Od jutra "sie" nie bzykam.... Dorota sobie chlopaka znalazla wink I juz nie
        > musie "sie" hehehe
        >
        > Dorota - powodzenia i nowych wspanialych doswiadczen zycze...
        >
        > Pozdrowionka wink
        ................
        Dorota to przeciez jakis koles, a ty jemu zyczysz chlopaka (?) he he
    • Gość: marcee Re: dorotka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 20:17
      na ciebie zawsze mozna liczyc jesli chodzi o zabawne posty )))))
    • Gość: Renka Re: przejdz od zaraz IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 20.07.02, 20:56
      Moze znowu nie zrozumialam, ale czy to oznacza, ze przechodzisz na seks
      wirtualny? To bardzo interesujaca forma relaksu.
      • Gość: Artur wow !!! komputer z dziura?? uwaga na zwarcia IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 20:59
        Gość portalu: Renka napisał(a):

> Moze znowu nie zrozumialam, ale czy to oznacza, ze przechodzisz na seks
        > wirtualny? To bardzo interesujaca forma relaksu.
      • Gość: marcee Re: Renka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:00
        e tam, daj spokoj ....jaki relaks??? co to za relaks seks z komputerem????????
        • Gość: Renka Re:fajowy komputer, hahahahahaa IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 20.07.02, 21:07
          Ja osobiscie nie mam takiego w domu, raczej bardzo radioaktywnie wygladajace
          pudlo. Ale wirtual seks to chyba "wszystko w twojej glowie, dorotka ?"
          Czy o tym myslisz, kochanie? Musisz uwazac na walke biopradow, beda zaklocac
          odbior smile
          • Gość: Artur kurcze, to DZIURA w rynku !!!!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 21:18

> Ja osobiscie nie mam takiego w domu, raczej bardzo radioaktywnie wygladajace
            > pudlo. Ale wirtual seks to chyba "wszystko w twojej glowie, dorotka ?"
            > Czy o tym myslisz, kochanie? Musisz uwazac na walke biopradow, beda zaklocac
            > odbior smile
    • Gość: dorota Re: od jutra się nie bzykam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:04
      bądźcieżesz poważni. Ja naprawdę się od jutra nie bzykam. Ulubiony facet
      wyjeżdża na jakiś czas, a ja nie będę szukać substytutów bo jestem wybredna i
      leniwa. Liczyłam na moralne wsparcie, a tu znowu bełkot jakiś.
      • Gość: marcee Re: a to chyba ze tak... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:07
        a my mysleli..smy ze to Twoje dowcipy a tu powazna sprawa
      • Gość: Artur smutna dorotko IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 21:15

> bądźcieżesz poważni. Ja naprawdę się od jutra nie bzykam. Ulubiony facet
        > wyjeżdża na jakiś czas, a ja nie będę szukać substytutów bo jestem wybredna i
        > leniwa. Liczyłam na moralne wsparcie, a tu znowu bełkot jakiś.
        .............
        .............
        ...trzeba bylo tak od razu, a ty caly czas dajesz mozliwosc do...zabawy.
        Przyklad nr.2: od jutra sie nie bzykam (napisalbym "nie bzykamy") bo inaczej
        nasuwa sie pytanie: a twoj chlopak bzyka dalej? ale nie chce sie za bardzo
        ladowac w te tematy. Ale moze jedzcie razem, bedzie bzykania c.d.
        Pozdr.
        • Gość: dorota Re: smutna dorotko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:25
          Gość portalu: Artur napisał(a):

> Przyklad nr.2: od jutra sie nie bzykam (napisalbym "nie bzykamy") bo inaczej
          > nasuwa sie pytanie: a twoj chlopak bzyka dalej? ale nie chce sie za bardzo
          > ladowac w te tematy. Ale moze jedzcie razem, bedzie bzykania c.d.
          > Pozdr.

Piszę "bzykam" bo odpowiadam tylko za siebie, co będzie robić brzydsza połowa
          to jego sprawa.
          Razem nie można, my nie "wsiegda wmiestie" jak Ruska wycieczka w Paryżu - każdy
          ma swoje sprawy.
    • Gość: dorota wirtualny seks? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:12
      dajta spokój, to po prostu masturbacja. No i jak to opanować technicznie -
      klepać w klawiaturę jednoręcznie alboco?
      • Gość: marcee Re: wirtualny seks? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:15
        no wlasnie ...a czy kobiety to robia zcesto??? bo faceci wiadomo ale my???
        ciekawe
        • aniutek Re: wirtualny seks? 20.07.02, 21:21
          Gość portalu: marcee napisał(a):

> no wlasnie ...a czy kobiety to robia zcesto??? bo faceci wiadomo ale my???
          > ciekawe

heheheh Marce badz pierwsza co wyjawi wink)))
          • emigrantka a jak to sie robi? 20.07.02, 21:29
            • Gość: dorota nie mam pojęcia, ale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 21:34
              w książce "Samotność w sieci" to robili, i ona zaszła w ciążę!!!
              • Gość: Artur nooo babeczki, powoli bedzie ciekawie IP: *.dialo.tiscali.de 20.07.02, 21:36

> w książce "Samotność w sieci" to robili, i ona zaszła w ciążę!!!
                • emigrantka Dorota nie strasz... 20.07.02, 23:33

>
                  > > w książce "Samotność w sieci" to robili, i ona zaszła w ciążę!!!

... bo ja wlasnie na MIRC siedze a dziecko juz mam i 2-go nie chce....

hehehe
              • aniutek Re: nie mam pojęcia, ale 20.07.02, 23:28

> w książce "Samotność w sieci" to robili, i ona zaszła w ciążę!!!

hehehe robili, robili ale w realu Prosze Panstwa wink
                • emigrantka aniutek dzieki... 20.07.02, 23:34
                  bo mnie ta dorota nastraszyla... to ide dalej na czata a co mi tam wink
        • emigrantka o boszeeeeeeeeeeeeeeeee 20.07.02, 21:22
    • Gość: stan Re: od jutra się nie bzykam IP: *.prem.tmns.net.au 20.07.02, 23:45
      ja tez tak mowilem !
      • Gość: emil Re: od jutra się nie bzykam IP: 5.2.1R* / *.public.svc.webtv.net 21.07.02, 04:46
        Kochani bzyknac co jakis czes trzeba.Ja np. uwielbiam sex z moja babka. To teperametna bestja na dodatek jest moja najlepsza przyjaciolka, co jest wazne.Jakby tak mi jej na jakis czas zabraklo, to nie wiem, ale chyba bym kutasa w sciane wbil. Mozna tez sex wirtualny lub burdel. Ale pamietacie penie, ze byl tu taki jeden na forum ,ktory odwiedzil agecje towarzyska a pozniej po klinikach latal i pytal o choroby weneryczne.On pozniej buszowal na dziale Erotyka. Tak ,ze nie wiem czy burdel to dobra rzecz . A sex wirtualny....cholera wie.Kochani musze isc pozmywac statki. Na razie
        • Gość: jot-23 Re: od jutra się nie bzykam IP: *.dyn.optonline.net 21.07.02, 05:16
          Gość portalu: emil napisał(a):

> Kochani bzyknac co jakis czes trzeba.Ja np. uwielbiam sex z moja babka.

fu ty gerontofilu
          • _szwedka Re: od jutra się nie bzykam 21.07.02, 10:15
            Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: emil napisał(a):
            >
            > > Kochani bzyknac co jakis czes trzeba.Ja np. uwielbiam sex z moja babka.
            >
            > fu ty gerontofilu

hehehe jasiu, trzeba ci dac piatke za spostrzegawczosc wink Zawsze znajdziesz
            jakies drugie znaczenie hehehe
    • luiza-w-ogrodzie Re: od jutra się nie bzykam 21.07.02, 12:02
      Tak jak w tym kawale? (co zawsze nadchodzi ale nigdy sie nie zdarza? Odpowiedz
      jest "jutro", bo jak juz nadejdzie to zamienia sie w "dzis").

Pozdrowienia
      Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam IP: *.arach.net.au 21.07.02, 12:13
        Obiecanki cacanki.
        Ja juz tak nie raz mowilem.....
        • luiza-w-ogrodzie Re: od jutra się nie bzykam 21.07.02, 12:16
          Jak mozna obiecywac ze sie nie bedzie bzykac? Toc to marnotrawienie narzadow
          danych nam przez ewolucje!

• Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam IP: *.arach.net.au 21.07.02, 12:19
            I nie tylko.....
            A pozbawianie sie przyjemnosci.....to co ???????
            Jak nic na p.... to po co zyc ?????????
            • luiza-w-ogrodzie Re: od jutra się nie bzykam 21.07.02, 12:26
              maz, nie zawezaj celu zycia ludzkiego do p....
              Sa rowniez inne koncepcje. Czy sie z nimi zgadzamy to inna sprawa, ale
              istnieja. Skoro dorota wybrala spokojne uregulowane zycie zamiast kotlowania
              sie z zakneblowana buzia (bo sasiedzi moga uslyszec) w poscieli poplamionej
              resztkami makijazu, ze zniszczona fryzura za ktora zaplacila $80, goraczkowo
              przeliczajac w myslach dni plodne i sprawdzajac w notesie, czy wziela pigulke,
              to ma do tego prawo.

"Szklanka wody zamiast", mysle w samotne wieczory z termoforem...

Pozdrawiam z glebin celibatu
              Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam IP: *.arach.net.au 21.07.02, 12:30
                Wcale nie zawezam.
                Przeciez rozmowa byla o sexie ,a nie o wznioslych odczuciach duszy
                przy ogladaniu zachodu slonca np.
                • luiza-w-ogrodzie Re: od jutra się nie bzykam - do maz 21.07.02, 12:42
                  No, napisales, "jak nie p... to po co zyc?", wiec wynika jasno, co jest celem
                  zycia.

Pozdrawiam wieczornie
                  Luiza
                  • _szwedka Re: od jutra się nie bzykam - do maz 21.07.02, 12:45
                    O ile brac to biologicznie to chyba bzykanie jest celem zycia wink Aby
                    podtrzymac gatunek hehehe
                    • Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam - do maz IP: *.arach.net.au 21.07.02, 12:51
                      Celem zycia sa rowniez przyjemnosci i korzystanie z nich.
                      No.....chyba ze ktos jest masochista lub chce sie umartwiac ,ale po co...?????
                    • luiza-w-ogrodzie Re: od jutra się nie bzykam - do maz 21.07.02, 12:52
                      A co robic, jak ktos juz podtrzymal gatunek? Przestac sie bzykac? NIEEEEEEEE
                      • Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam - do maz IP: *.arach.net.au 21.07.02, 12:55
                        Zgoda...NNNNNIIIIIEEEEEEEEE..........hehehehehe
                        • _szwedka Re: od jutra się nie bzykam - do maz 21.07.02, 12:58
                          No tak ale matka natura o tym nie wie ze juz podtrzymaliscie ja hehehe
                          Ja tez glosuje na NIE....
                          smile))))
                          • Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam - do maz IP: *.arach.net.au 21.07.02, 13:01
                            Jak to nie wie ????
                            A moje dwie dziewczyny to co ??????
                            Z probowki ????????
                            Ale ciagle...i ciagle ........hehehehehe
                            • _szwedka Re: od jutra się nie bzykam - do maz 21.07.02, 13:04
                              Ja mam 2 chlopasow wink
                              A te dziewczyny to w jakim wieku?
                        • luiza-w-ogrodzie Re: od jutra się nie bzykam - do maz 21.07.02, 12:58
                          Zgodny duet tym razem big_grin

Mowie wszystkim dobranoc i odplywam w strone realu
                          Luiza
                          • Gość: maz Re: od jutra się nie bzykam - do maz IP: *.arach.net.au 21.07.02, 13:09
                            luiza-w-ogrodzie napisała:

> Zgodny duet tym razem big_grin
                            >
                            > Mowie wszystkim dobranoc i odplywam w strone realu
                            > Luiza

Sweet dreams !!!!! By....By.....
    • Gość: Artur OK, a wiec dzisiaj jest jutro....i co nie bzykasz? IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 12:38

> plaster to wszystko.
      • Gość: maz Re: OK, a wiec dzisiaj jest jutro....i co nie bzy IP: *.arach.net.au 21.07.02, 12:42
        Cos niewielu chce isc w jej slady.
        Biedaczka - mysle ze Ona tez szybko odstapi od tych zapewnien.hihihihihi
        • Gość: Artur tak jak w tym powiedzeniu...he he IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 12:48
          Gość portalu: maz napisał(a):

> Cos niewielu chce isc w jej slady.
          > Biedaczka - mysle ze Ona tez szybko odstapi od tych zapewnien.hihihihihi
          "skondona taka blada, malo jebie daczka" smile
    • Gość: dorota kurde, od dziś się nie bzykam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:19
      proszę mnie nie epatować prokreacją i podtrzymywaniem gatunku. Gatunek ma się
      dobrze, podtrzymują go różni z uporem godnym lepszej sprawy.
      Rozumiem, że wszyscy na tym forze podtrzymują i bzykają z częstotliwością fali
      radiowej i nie mogę oczekiwać zrozumienia ani wsparcia.
      Ja jednak wytrwam dopóki się da w moim postanowieniu, a teraz idę zażywać
      rozrywek intelektualnych.
      • Gość: Artur czy bylas dzisiaj w kosciele? IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 13:29

> proszę mnie nie epatować prokreacją i podtrzymywaniem gatunku. Gatunek ma się
        > dobrze, podtrzymują go różni z uporem godnym lepszej sprawy.
        > Rozumiem, że wszyscy na tym forze podtrzymują i bzykają z częstotliwością
        fali
        > radiowej i nie mogę oczekiwać zrozumienia ani wsparcia.
        > Ja jednak wytrwam dopóki się da w moim postanowieniu, a teraz idę zażywać
        > rozrywek intelektualnych.
        • Gość: dorota nie, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:33
          czy to znowu ma związek z wirtualnym seksem? Wirtualny seks grupowy? Wirtualne
          sado-maso pod figurą?
          Przesadzasz z tą perwersją Arturze.
          • Gość: Artur Re: nie, IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 13:38

> czy to znowu ma związek z wirtualnym seksem? Wirtualny seks grupowy?
            Wirtualne
            > sado-maso pod figurą?
            > Przesadzasz z tą perwersją Arturze.
            ..............
            Jaka perwersja, a fe!
            mialem na mysli nadpoboznosc. dziewczyno! to dopiero pierwszy dzien, a ty masz
            juz takie mysli? w takim tempie, za tydzien chyba ciebie rozerwie
            • Gość: dorota bzykając czy nie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:42
              zawsze mam takie myśli, i jeszcze inne, których nie ujawniam aby nie deprawować
              otoczenia. Jakby mnie miało rozerwać, to już by się to stało dawno.
              • Gość: Artur za pozno, tu wszyscy zdeprawowani, takie Forum IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 13:45

> zawsze mam takie myśli, i jeszcze inne, których nie ujawniam aby nie
                deprawować
                >
                > otoczenia. Jakby mnie miało rozerwać, to już by się to stało dawno.
      • Gość: maz Re: kurde, od dziś się nie bzykam IP: *.arach.net.au 21.07.02, 13:31

> proszę mnie nie epatować prokreacją i podtrzymywaniem gatunku. Gatunek ma się
        > dobrze, podtrzymują go różni z uporem godnym lepszej sprawy.
        > Rozumiem, że wszyscy na tym forze podtrzymują i bzykają z częstotliwością
        fali
        > radiowej i nie mogę oczekiwać zrozumienia ani wsparcia.
        > Ja jednak wytrwam dopóki się da w moim postanowieniu, a teraz idę zażywać
        > rozrywek intelektualnych.

hehehehehe...porownywac bzykanie do fali radiowej.....hihihihihi
        Tego jeszcze nie slyszalem............hehehehehehe
        A moze tak, dla wzmocnienia wrazen podlaczyc prad do narzadow hehehehehe
        Idz rozerwij sie kulturalnie ,a po skonczeniu sprobuj z pradem hehehehehe
        Moze jakos sie nawrocisz......
        • Gość: Artur he he...matka natura czeka IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 13:33

>
          > > proszę mnie nie epatować prokreacją i podtrzymywaniem gatunku. Gatunek ma
          > się
          > > dobrze, podtrzymują go różni z uporem godnym lepszej sprawy.
          > > Rozumiem, że wszyscy na tym forze podtrzymują i bzykają z częstotliwością
          > fali
          > > radiowej i nie mogę oczekiwać zrozumienia ani wsparcia.
          > > Ja jednak wytrwam dopóki się da w moim postanowieniu, a teraz idę zażywać
          > > rozrywek intelektualnych.
          >
          > hehehehehe...porownywac bzykanie do fali radiowej.....hihihihihi
          > Tego jeszcze nie slyszalem............hehehehehehe
          > A moze tak, dla wzmocnienia wrazen podlaczyc prad do narzadow hehehehehe
          > Idz rozerwij sie kulturalnie ,a po skonczeniu sprobuj z pradem hehehehehe
          > Moze jakos sie nawrocisz......
        • Gość: dorota prund IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:39

> A moze tak, dla wzmocnienia wrazen podlaczyc prad do narzadow hehehehehe
          > Idz rozerwij sie kulturalnie ,a po skonczeniu sprobuj z pradem hehehehehe
          > Moze jakos sie nawrocisz......

Rozumiem, że sprawdziłeś i polecasz.
          • Gość: maz Re: prund IP: *.arach.net.au 21.07.02, 13:44
            Alez skad ??????
            To dopiero pomysl po Twojch postach.
            Ja nie mam zadnych zachamowam i moge bzykac bez pradu.
            Nawracac mnie tez nie trzeba.....no ale jak jestes TAKA znudzona
            to czemu nie sprobowac ??????????
            • Gość: Artur Re: prund IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 13:50

> Alez skad ??????
              > To dopiero pomysl po Twojch postach.
              > Ja nie mam zadnych zachamowam i moge bzykac bez pradu.
              > Nawracac mnie tez nie trzeba.....no ale jak jestes TAKA znudzona
              > to czemu nie sprobowac ??????????
              ...............
              najlepiej skontaktowac sie z Aniutkiem...ona ma juz prad...moze pozyczy pare
              garsci...tego pradu
    • Gość: sloncebezziemi Re: od jutra się nie bzykam IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.02, 20:08
      celibat..fakt..popieram..
    • pajacyk2 Re: od jutra się nie bzykam 21.07.02, 21:00
      Dobry post Dorota, choc tez i naiwny ("od jutra bede miala czas..."itd)
      Ty i tak ograniczylas sie(m) tylko do jednej czesci zagadnienia. A co zrobic z
      wszystkimi problemami wynikajacymi z interkacyjnosci zjawiska? A co maja
      powiedziec ci, bez stalego partnera, ktorzy iles tam czasu dziennie musza (?)
      poswiecac na.... okreslone zabiegi, w okreslonym kierunku...???
      Co wreszcie poczac z (bezproduktywnymi) myslami- wyczytalem ostanio, ze taki
      np. brytyjczyk mysli o seksie srednio 126 razy dziennie?

Polecam ci wywiad z Pilchem w ostanim (internetowym) wydaniu Respubliki Nowej.
      Nie, nie o seks tam idzie, a o..udreke, ktorej czescia sa problemy o ktorych
      piszesz.

pajacyk

Ps. Z drugiej strony....Milosz napisal kiedys wiersz o....1,5 minutowym
      romansie, ktory mial z kobieta w paryskim metrze, a temat "dupy" w jego
      tworczosci, mimo 90 lat, powraca do dzis...Wiec?
      • Gość: dorota bzykanie, czytanie, gadanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:05
        Pilcha nie czytam od pewnego czasu, polska proza pijacka w wydaniu tego pana
        raczej już mnie nie trafia (nie wiadomo dlaczego).
        Czy nie uważasz, że kontemplacja jest lepsza niż konsumpcja?
        Pchanie do gęby wszystkiego co wygląda apetycznie doprowadza w końcu do zaniku
        jakichkolwiek wrażeń zmysłowych, moim skromnym zdaniem. A raj utracony mieści
        się zwykle między wyciągniętą dłonią a jabłkiem na gałęzi.
        • Gość: dorota i jeszcze wieszczem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:07
          Każdą podglądam osobno, ich tyłki i uda, zamyślony, kołysany marzeniami porno.
          Stary lubieżny dziadu, pora tobie do grobu, nie na gry i zabawy młodości.
          (Cz.M. To)
          Czyli, myśli lecz nie robi.
        • Gość: marcee Re: raj utracony IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:16
          gdy sie mialo szczescie ktore sie nie wraca
          • Gość: dorota Re: raj utracony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:19
            a zostaje tylko fotografia to,
            to jest
            bardzo mało...
    • Gość: nosex Re: od jutra się nie bzykam IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.02, 21:15
      jestem w duchu z toba, no sex rulez.
    • Gość: :) Re: od jutra się nie bzykam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:18

> plaster to wszystko.
      przykro mi ale na mnie nie licz bo nie wiem co to znaczy bzykać....smile
      • Gość: dorota a o pszczółce Mai IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:22
        słyszałeś/łaś/łoś?
        która bzyka tu i tam?
        Poobserwuj uważnie co wyprawia pszczoła w kielichu kwiatu, jest to bardzo
        lubieżne widowisko, da Ci pewien pogląd na sprawę.
        • Gość: Artur jednym slowem...puszczalska IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 22:25

> słyszałeś/łaś/łoś?
          > która bzyka tu i tam?
          > Poobserwuj uważnie co wyprawia pszczoła w kielichu kwiatu, jest to bardzo
          > lubieżne widowisko, da Ci pewien pogląd na sprawę.
          • Gość: :) Re: jednym slowem...puszczalska IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:31

>
            > > słyszałeś/łaś/łoś?
            > > która bzyka tu i tam?
            > > Poobserwuj uważnie co wyprawia pszczoła w kielichu kwiatu, jest to bardzo
            > > lubieżne widowisko, da Ci pewien pogląd na sprawę.
            chcesz jednym słowem???
            prosze bardzo, żenada, wystarczy???
            • Gość: dorota Re: jednym slowem...puszczalska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:46
              Gość portalu: smile napisał(a):

> chcesz jednym słowem???
              > prosze bardzo, żenada, wystarczy???

Żenada to ty jesteś łzawa jełopo, płyń szumnie w wodociągi miejskie.
          • Gość: dorota bzykalska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:32
            • Gość: :) Re: bzykalska IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:33
              a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
              • Gość: Artur he he...mozna, sprawa spojzenia na sprawe IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 22:42

> a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
                .............
                gorzej bedzie jak taka bzykalska jakis pechowy bzyk... zapyli
                • Gość: :) Re: he he...mozna, sprawa spojzenia na sprawe IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:44

> Gość portalu: smile napisał(a):
                  >
                  > > a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
                  > .............
                  > gorzej bedzie jak taka bzykalska jakis pechowy bzyk... zapyli
                  nie gorzej tylko przyrostsmile
                  • Gość: Artur Re: he he...mozna, sprawa spojzenia na sprawe IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 22:46

> Gość portalu: Artur napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: smile napisał(a):
                    > >
                    > > > a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
                    > > .............
                    > > gorzej bedzie jak taka bzykalska jakis pechowy bzyk... zapyli
                    > nie gorzej tylko przyrostsmile
                    ladny mi przyrost,
                    a kto bedzie 18 lat ten przyrost placil, pszczolki tak dlugo nie zyja.
                    • Gość: :) Re: he he...mozna, sprawa spojzenia na sprawe IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:47

>
                      > > Gość portalu: Artur napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: smile napisał(a):
                      > > >
                      > > > > a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
                      > > > .............
                      > > > gorzej bedzie jak taka bzykalska jakis pechowy bzyk... zapyli
                      > > nie gorzej tylko przyrostsmile
                      > ladny mi przyrost,
                      > a kto bedzie 18 lat ten przyrost placil, pszczolki tak dlugo nie zyja.
                      to przepisza na spadkobiercowsmile
                      • Gość: Artur i tu sie sprawa komplikuje, kolko zamkniete? IP: *.dialo.tiscali.de 21.07.02, 22:53

> Gość portalu: Artur napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: smile napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Artur napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Gość portalu: smile napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > > a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
                        > > > > .............
                        > > > > gorzej bedzie jak taka bzykalska jakis pechowy bzyk... zapyli
                        > > > nie gorzej tylko przyrostsmile
                        > > ladny mi przyrost,
                        > > a kto bedzie 18 lat ten przyrost placil, pszczolki tak dlugo nie zyja.
                        > to przepisza na spadkobiercowsmile
                        bo ten na, ktorego ma byc placone, w efekcie ma placic na siebie
                        samego?...hm...wyrafinowane...ale interesujace
                    • Gość: :) Re: he he...mozna, sprawa spojzenia na sprawe IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:50

>
                      > > Gość portalu: Artur napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: smile napisał(a):
                      > > >
                      > > > > a nie można powiedzieć kochająca inaczej...
                      > > > .............
                      > > > gorzej bedzie jak taka bzykalska jakis pechowy bzyk... zapyli
                      > > nie gorzej tylko przyrostsmile
                      > ladny mi przyrost,
                      > a kto bedzie 18 lat ten przyrost placil, pszczolki tak dlugo nie zyja.
                      to przepisza na spadkobiercowsmile
        • Gość: :) Re: a o pszczółce Mai IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:30

> słyszałeś/łaś/łoś?
          > która bzyka tu i tam?
          > Poobserwuj uważnie co wyprawia pszczoła w kielichu kwiatu, jest to bardzo
          > lubieżne widowisko, da Ci pewien pogląd na sprawę.
          pani/panno Doroto pszczółki lub inne owady to i może bzykają się lub bzykają,
          ale ludzie to troche inne istoty i kochają się a nie bzykają...
          a co do widzenia to wlasnie dzisiaj w TVP widzialem "Z tyłu sklepu" i niejaki
          Zenon L. kiwał czymś podobnym do wspomnianej pszczółki podczas śpiewania
          niejakiego Zbigniewa. W
          Jak bum cyk cyk jacy oni byli mlodzismilesmilesmile
          • Gość: dorota Re: a o pszczółce Mai IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:36
            a jeśli ja bzykam (akurat nie teraz, ale ogólnie), to znaczy, że ...
            JESTEM PSZCZOŁĄ
            Mamo!!!!
            No to już jest przesada, mogłaś mi chociaż dyskretnie dać do zrozumienia.
            • Gość: :) Re: a o pszczółce Mai IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:37

> a jeśli ja bzykam (akurat nie teraz, ale ogólnie), to znaczy, że ...
              > JESTEM PSZCZOŁĄ
              > Mamo!!!!
              > No to już jest przesada, mogłaś mi chociaż dyskretnie dać do zrozumienia.
              nie wiem kim jesteś ale pszczoły nie mówią....nie piszą...nie zadzwoniąsmile
              nie jestes pszczoła tylko piekna wyjatkowa dorotka co dawno nie tarmosiła
              żadnego kotkasmile
          • Gość: Renka Re: kochanie i bzykanie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 21.07.02, 22:37
            Moze sie nie znam na temacie, ale kochanie sie, a bzykanie to dwie rozne sprawy.
            Ludzie moga sie bzyknac, a wcale im do milosci.Takze samo moga sie kochac i
            wcale nie bzykac.Zatem, panie gosc, proponuje panu rozwazenie i zaakceptowanie
            tej roznicy, obustronnie JEDNAK dostepnej czlowiekowi.
            • Gość: :) Re: kochanie i bzykanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:39

> Moze sie nie znam na temacie, ale kochanie sie, a bzykanie to dwie rozne
              sprawy
              > .
              > Ludzie moga sie bzyknac, a wcale im do milosci.Takze samo moga sie kochac i
              > wcale nie bzykac.Zatem, panie gosc, proponuje panu rozwazenie i
              zaakceptowanie
              > tej roznicy, obustronnie JEDNAK dostepnej czlowiekowi.
              stawiam na kochanie
              bo bzykanie
              brzmi gorzej niz kochanie
              Renko kochanie
            • Gość: dorota Renka gdzie masz ciemniaków? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:51
              wypuść ich może na chwilę z piwnicy, niech się zakręcą trochę z tym
              niedorobionym Gościem? Bo mi się nie chce.
              • Gość: :) Re: Renka gdzie masz ciemniaków? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 23:17

> wypuść ich może na chwilę z piwnicy, niech się zakręcą trochę z tym
                > niedorobionym Gościem? Bo mi się nie chce.
                och jak miło, czy to o mnie mowa...niedorobiony gość??? jeszcze raz dziekuje...
    • Gość: tato Re: od jutra się nie bzykam IP: 168.143.113.* 21.07.02, 22:45

> seks jest w ogóle przereklamowany. Te wszystkie
      szczegóły, antykoncepcja,
      > kombinowanie, tak, czy tak, czy się dobrze wygląda,
      czy się zbyt nie
      > hałasuje. Pościel się skotłowuje, makijaż rozmazuje,
      fryzura burzy. Na
      > plaster to wszystko.
      > Od jutra doświadczać będę jedynie szczytów
      estetycznych, orgazmów
      > poznawczych, oraz ekscytacji twórczych - teraz w
      końcu będę miała na to czas.

Juz dawno to ci proponowalem.........
      Taka selekcja naturalna...........
      Jedyny szczyt to........Giewont!
      Zyczliwy.
      • Gość: :) Re: od jutra się nie bzykam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 22:47
        Gość portalu: tato napisał(a):

>
        > > seks jest w ogóle przereklamowany. Te wszystkie
        > szczegóły, antykoncepcja,
        > > kombinowanie, tak, czy tak, czy się dobrze wygląda,
        > czy się zbyt nie
        > > hałasuje. Pościel się skotłowuje, makijaż rozmazuje,
        > fryzura burzy. Na
        > > plaster to wszystko.
        > > Od jutra doświadczać będę jedynie szczytów
        > estetycznych, orgazmów
        > > poznawczych, oraz ekscytacji twórczych - teraz w
        > końcu będę miała na to czas.
        > > Zachęcam wszystkich do pójścia w moje ślady.
        >
        > Juz dawno to ci proponowalem.........
        > Taka selekcja naturalna...........
        > Jedyny szczyt to........Giewont!
        > Zyczliwy.
        Rysy
      • Gość: dorota wiesz Ojciec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:56
        jak tak patrzę po ludziach, to uważam, że ewolucja działa na wspak i rozmnażają
        się akurat nie ci którzy powinni.
        • Gość: tato Re: wiesz Ojciec IP: 168.143.113.* 21.07.02, 23:04

> jak tak patrzę po ludziach, to uważam, że ewolucja
          działa na wspak i rozmnażają
          >
          > się akurat nie ci którzy powinni.

..I to jest dobre.
          Z kogo bym sie smial,gdyby wszyscy byli normalni?

• Gość: :) Re: wiesz Ojciec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 23:19
            Gość portalu: tato napisał(a):

>
            > > jak tak patrzę po ludziach, to uważam, że ewolucja
            > działa na wspak i rozmnażają
            > >
            > > się akurat nie ci którzy powinni.
            >
            > ..I to jest dobre.
            > Z kogo bym sie smial,gdyby wszyscy byli normalni?
            >
            z normalnych inaczejsmile
        • Gość: :) Re: wiesz Ojciec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 23:19

> jak tak patrzę po ludziach, to uważam, że ewolucja działa na wspak i
          rozmnażają
          >
          > się akurat nie ci którzy powinni.
          juz dawno udowodniono, ze latwiej wlozyc niz wyjac...
        • Gość: Renka Re: wiesz Ojciec(Dorota) IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 22.07.02, 05:25
          No, ten post o rozmnazaniu jest najlepszy z twojego repertuaru ! Gratuluje i
          podsylam ci ciemniakow, bo ja przy nich juz zdrowie trace. A niech tam,
          podziele sie, niezle elektrolizery smile)))))
    • Gość: dorota pierwszy dzień niebzykania skończony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 00:16
      mimo niesprzyjających okoliczności i braku zrozumienia otoczenia.
      Ale nie rezygnuję.
      • es77 Re: pierwszy dzień niebzykania skończony 22.07.02, 00:18

> mimo niesprzyjających okoliczności i braku zrozumienia otoczenia.
        > Ale nie rezygnuję.
        do czasu owulacji
        • Gość: marcee Re: jestem w szoku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 00:21
          bo widze ze zajmujemy sie takim sobie problemem niebzykania ...a to przeciez
          fraszka zwykla

dorota nie zawracaj glowy juz tym bzykiem
      • Gość: Artur twarda jak granit IP: *.dialo.tiscali.de 22.07.02, 00:19

> mimo niesprzyjających okoliczności i braku zrozumienia otoczenia.
        > Ale nie rezygnuję.
        ........
        i jak na 2. dzien charakterna
        • Gość: thomas Re: twarda jak granit IP: *.kat.forthnet.gr 22.07.02, 13:08
          a tak miedzy nami - to jakiej firmy jest ten dopieszczacz <vibratorek> i ile
          kosztuje ?
          • Gość: Artur na to pytanie... IP: *.dialo.tiscali.de 22.07.02, 13:29
            Gość portalu: thomas napisał(a):

> a tak miedzy nami - to jakiej firmy jest ten dopieszczacz <vibratorek> i
            > ile
            > kosztuje ?
            .........
            ...nie udziele tobie odpowiedzi, zapytaj jakiejs kobiety smile
            • Gość: student 10 lat zyje bez sexu i dobrze sie czuje pijam uryn IP: *.bredband.skanova.com 22.07.02, 20:24
              bez kobiety 10 lat ,jest super, nalezy jednak przestrzegac diety
              niskokalorycznej, oprocz tego pic i smarowac cialo uryna,najlepiej z nocy
              swierza.
              ja juz 10 lat temu doszedlem do tego samego wniosku, sex jest przereklamowany
              i tylko mitomani erotyczni sie przechwalaja o swoich doznaniach, gdy w
              zeczywistosci jest denny.
              tylko kilka pierwszych razy jest podniecajace ,pozniej to tylko obowiazek i
              zaklamanie kobieta udaje wyjac ze jest fantastycznie i faceci tez ruchaja z
              obowiazku.
              • Gość: :) Re: 10 lat zyje bez sexu i dobrze sie czuje pijam IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.07.02, 22:30
                Gość portalu: student napisał(a):

> bez kobiety 10 lat ,jest super, nalezy jednak przestrzegac diety
                > niskokalorycznej, oprocz tego pic i smarowac cialo uryna,najlepiej z nocy
                > swierza.
                > ja juz 10 lat temu doszedlem do tego samego wniosku, sex jest
                przereklamowany
                > i tylko mitomani erotyczni sie przechwalaja o swoich doznaniach, gdy w
                > zeczywistosci jest denny.
                > tylko kilka pierwszych razy jest podniecajace ,pozniej to tylko obowiazek i
                > zaklamanie kobieta udaje wyjac ze jest fantastycznie i faceci tez ruchaja z
                > obowiazku.
                a przypadkiem zaniku linii papilarnych na paluszkach nie dostałeś/aś???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka