Dodaj do ulubionych

PAN XYZ I JEGO HEMOROJDY

IP: 64.9.159.* 25.04.01, 20:37
TEN WATEK ROZPOCZETY ZOSTAL PRZEZ NASZYCH HEMOROJDOWYCH PATROLOWCOW!!!!!!!!
OSTRZEGAMY PRZED PANEM XYZ , JEGO WIELKIE ODBYTNICZE KRWIAKI ( HEMOROJDY) SA
POWODEM CALEGO HALASU..........JAK XYZ BIEGA Z FORUN NA FORUM TO TE OBRZYDLIWE
NAROSLE KLASZCZA TAK GLOSNO ZE WSZYSTKICH NAS GLOWA BOLI
UWAGA..UWAGA
UWAGA..UWAGA
BYLY TO WIADOMOSCI Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zator Re: PAN XYZ I JEGO HEMOROJDY IP: *.netcom.ca 03.05.01, 03:20
      Alerz to potwaz dla Polonii na emigracji w Pensylwanii. XYZ ma tylko wade
      wzroku i niezbyt dobrze widzi male litery (sprawa slynnych napisow w
      Pensylwanii). Dlaczego od razu problemy ukladu pokarmowego w to
      mieszac?
      • Gość: Ziaja Re: PAN XYZ I JEGO HEMOROJDY IP: 207.188.79.* 03.05.01, 18:31
        Gość czasem też szwankuje na umyśle, a ostatnio coraz
        częściej. Tam w Stanach nie każdego stać na lekarzy.
        Szkoda, bo ponoć to był równy facet ...
        • Gość: XYZ Re: DO TEJ NAJINTELIGENTNIEJSZEJ CZESCI FORUM IP: 63.83.144.* 03.05.01, 21:21
          Drodzy Panowie!Widze iz piszecie z Polski i nie podoba sie Wam iz nie wszyscy
          opluwaja sie jadem.Jeszcze bardziej Was boli iz pisze o dobrych stronach pobytu
          w USA o ludziach sukcesu. Niestety dla Was Ameryka to nie tylko przejezdni i
          SZCZESLIWEGO NOWEGO JORKU.WIEKSZOSC TO LUDZIE NORMALNI DOROBIENIBoli to was
          niestety.Ta wiekszosc nie zaglada nawet na Polskie forum Spytalem kiedys
          dlaczego?Odpowiedz byla bardzo prosta za duzo chamstwa w wykonaniu
          Polakow.Stwierdzili iz jestem jeszcze krotko w USA i niebawem mi przejdzie
          ochota walki z oszolomami. nie mylili sie juz mi przechodzi.Tylko te dzialy
          ciesza sie duzymi wpisami w ktorych kruluje chamstwo obelgi .Pozytywne gina
          smiercia naturalna.Musze podkreslic iz czesc wpisow nie jest moich wystarczy
          sprawdzic adresata ale to jest nie takie nawet istotne. Na koniec moge was
          tylko wyprowadzic z bledu Ameryka to nie Jackowo i Grinpoit To jest wspanialy
          kraj ze wspanialymi ludzmi.Zeby to zobaczyc trzeba niestety chciec.Polska jest
          tez wspanialym krajem ze wspanialymi ludzmi co niektorzy tacy jak Wy maja po
          prostu male chwile slaboscii chroniczna niechec do sukcwsow POLONIIZ Powazaniem
          XYZ z PENSYLWANI i ZYCZE MILEGO DNIA PANOWIE
          • Gość: XYZ Re: DO TEJ NAJINTELIGENTNIEJSZEJ CZESCI FORUM IP: 63.83.144.* 03.05.01, 21:25
            Zycze Wam wszystkim takiego ubezpieczenia jakie ma moja rodzina w USA
            Z Powazaniem XYZ z Pensylwanii
          • Gość: FASOLA Re: DO TEJ NAJINTELIGENTNIEJSZEJ CZESCI FORUM IP: 64.9.159.* 04.05.01, 00:46
            OK, PRZEPRASZAM!!!!!!!!
            MYSLALEM ZE SIEDZISZ W POLSCE!!! TAK TO DLA MNIE WYNIKALO Z TWOICH POSTOW. MOZE
            CZYTALEM JE TAK JAKOS .........ZLE. NIE MAM ZADNEGO KONTAKTU Z POLONIA TUTAJ W US,
            PRAWDOPODOBNIE TEN PRYZMAT ZMUSIL MNIE DO ODEBRANIA TWOICH POSTOW ,.....TAK
            JAKOS DZIWNIE...............POCZYTAJ RAZ JESZCZE A MOZE ZROZUMIESZ MOJ PUNKT WIDZENIA.
            JEZELI SIE MYLE TO ........SORRY!!!!!
            JA NAWET NIE WIEM GDZE JEST TO JACKOWO!!!!!! SIEDZE W TEXASIE I POLAKA WIDZIALEM
            TUTAJ TYLKO RAZ ...............10 LAT TEMU
            A TE HEMOROJDY TO WARTO SPRAWDZIC TAK CZY SIAK!!!!!!!
            NA RAZIE , I TYLKO NA RAZIE.........BO PRZYJDZIE NAM CZYTAC WIECEJ TWOICH
            POSTOW...........PRZEKAZALEM DO HEMOROJDOWEGO PATROLU BY SCIAGNAC CIE Z LISTY
            OSOB KTORE NATYCHMIAST MUSZA DOSTAC "PREP. H"
            Z POZDROWIENIEM FASOLA
            • Gość: Zator Re: DO TEJ NAJINTELIGENTNIEJSZEJ CZESCI FORUM IP: *.netcom.ca 04.05.01, 03:46
              Dosc cieplo tam macie w tym Teksasie. Za co siedzisz Fasola?
              • Gość: XYZ Re: DO TEJ NAJINTELIGENTNIEJSZEJ CZESCI FORUM IP: *.enter.net 05.05.01, 05:09
                ok Fasola Przyjelem Twoje wytlumaczenie nie powiem przeprosiny.Na tym forum jak
                zauwazyles jest a raczej bylo duzo wypowiedzi ludzi z CZATU ktorzy nie mogli
                wejsc zeby pogadac Jestes jednym z nielicznych ktorzy przyznaja sie do wlasnego
                bledu i za to nalezy cie szanowac.Tylko bardzo madrzy ludzie potrafia
                przeprosic jak zauwaza swoj nietakt.Dzieki.Ja osobiscie bardzo wierze w ludzi i
                ty jestes kontynuacja mojej niezachwianej wiary Piszesz iz nie masz kontaktu z
                Polakami w USA Ja mieszkam od pieciu lat wczesniej w Niemczech Szwajcarii i
                jezeli bedziesz mial takowa potrzebe ZAPRASZAM DO SIEBIE DO PENSYLWANI Poznasz
                Wspanialych Polakow To Ci Gwarantuje.Jezeli masz ochote napisz pare slow o
                sobie jerzygraff@enter.netZ Powazaniem XYZ Mc GRaff
            • Gość: KRAKEN Re: do FASOLA IP: *.102.252.64.snet.net 05.05.01, 05:56
              Ty kolego to masz PRAWDZIWE SZCZESCIE,ZE WIDZIALES OSTATNIEGO POLAKA 10 LAT
              TEMU-a swoja droga-jak to zrobic???
              W tej cholernej Nowej Anglii gdzie mieszkam-jakbys nie splunal-trafisz na
              Polaka(choc prawde mowiac znam kogos o tym nazwisku,kto CALKOWICIE ODBIEGA OD
              STEREOTYPU-ale jedna jaskolka jeszcze nie czyni wiosny)
              • Gość: Groch Re: do FASOLA IP: *.netcom.ca 06.05.01, 01:03
                Zawsze sie zastanawialem dlaczego nikt inteligentny do Stanow sie nie
                pcha. Tak bylo, jest i pewnie bedzie. Swoja droga w POLSCE teraz sa
                duze mozliwosci ... ale to tylko dla ludzi z wyksztalceniem.
                • Gość: XYZ Re: do FASOLA IP: *.enter.net 06.05.01, 07:55
                  OK Ja sie nie pchalem jestem inz. mechanikiem i matematykiem.Wylosowalem
                  zielona karte na przekor losowi korzystajac z uslug POCZTY POLSKIEJ.Fakt
                  brakuje mi tutaj moich wspanialych PRZYJACIOL Z POLSKI lecz cala reszta jest
                  perfekt i to z duza nawiazka Z Powazaniem XYZ
                  • Gość: franek Re: do XYZ IP: *.ym1.on.wave.home.com 06.05.01, 12:49
                    zielono to ty masz we lbie,ty idioto!!!!!
                    • Gość: NN Re: do ... IP: *.pl 06.05.01, 15:01
                      Zauwazyliscie? Znowu sie ta kreatura dorwala do Forum, pod kolejna ksywa.
                      A jednak chcialoby sie ja zablokowac.
                      • Gość: fasola Re: do ... IP: 64.9.159.* 06.05.01, 22:06
                        a moze ta kreatura jest w stanie uzyc dziesiatki IP, z czlego uniwerku!!! he he he......
                        i co zrobisz????
                        hmm?
                  • Gość: Groch Re: do FASOLA IP: *.netcom.ca 06.05.01, 15:51
                    Gos´c´ portalu: XYZ napisa?(a):

> OK Ja sie nie pchalem jestem inz. mechanikiem i matematykiem.
                    > Wylosowalem zielona karte na przekor losowi korzystajac z uslug POCZTY
                    > POLSKIEJ. Fakt brakuje mi tutaj moich wspanialych PRZYJACIOL Z
                    > POLSKI lecz cala reszta jest perfekt i to z duza nawiazka.
                    > Z Powazaniem XYZ

XYZet, nikt tak naprawde nie jest ciekaw Twojego zawodu (dla mnie mozesz
                    byc nawet i majstrem od dzwonkow gazowych). Uwierz mi przyjacielu, to co
                    piszesz jest swiadectwem tego kim Ty naprawde jestes. Ciesze sie, ze Ci
                    sie spodobalo za Oceanem po dlugiej tulaczce w niemieckojezycznej
                    Europie. Tak trzymaj i nie pierdol nam tutaj o tym swoim wyksztalceniu. Aha,
                    staraj sie tez nie naduzywac tych duzych liter ...

• Gość: Kunio Do Re Mi FASOLA! IP: 207.188.79.* 14.05.01, 16:46
                      Owsiki to straszna choroba. Tysiace ludzi na calym swiecie na to cierpi, a
                      niektorzy nawet umieraja. Jedyna ulga to seks a la Cacao. Symptomy uboczne to
                      pogarszajacy sie wzrok. To trzeba leczyc poki nie jest jeszcze za pozno!
                      • Gość: Zraz Re: Do Re Mi FASOLA! IP: *.netcom.ca 17.05.01, 01:58
                        Zgadzam sie w 100%. Wyobraz sobie, ze Ci takie male glizdy w dupie
                        siedza i na dodatek nie placa czynszu. Co bezczelniejszy taki ten owsik to
                        nawet sobie tam sra za darmo!
                        • Gość: Ciepły Re: Do Re Mi FASOLA! IP: 207.188.79.* 23.05.01, 16:50
                          Gość portalu: Zraz napisał(a):

> Zgadzam sie w 100%. Wyobraz sobie, ze Ci takie male glizdy w dupie
                          > siedza i na dodatek nie placa czynszu. Co bezczelniejszy taki ten owsik to
                          > nawet sobie tam sra za darmo!

Swego czasu znałem gościa z podobnym problemem. On dodatkowo nawet się wiercił
                          non-stop, po prostu nie mógł nawet przez chwilę usiedzieć spokojnie na tyłku. No
                          ale to było w czasach kiedy nie mieli jeszcze na to rady ...

• Gość: Szajster Re: do FASOLA IP: *.netcom.ca 19.05.01, 04:53
                    Ty palancie powinienes dostac czerwona kartke!
                    • Gość: XYZ XYZ IP: 63.83.144.* 19.05.01, 11:19
                      XYZ ZGUBILEM SIE PISZECIE DO MNIE CZY DO FASOLI
                      • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 63.83.144.* 19.05.01, 11:20
                        FASOLA DLACZEGO PAN
                        • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 63.83.144.* 19.05.01, 11:54
                          ten temat jest nudny niech sobie spadnie na samo dno nie piszcie prosze
                • Gość: Maciek S Re: do FASOLA IP: 129.212.11.* 23.05.01, 18:05
                  Gość portalu: Groch napisał(a):

> Zawsze sie zastanawialem dlaczego nikt inteligentny do Stanow sie nie
                  > pcha. Tak bylo, jest i pewnie bedzie. Swoja droga w POLSCE teraz sa
                  > duze mozliwosci ... ale to tylko dla ludzi z wyksztalceniem.

To taka prowokacja? Wiesz moze mistrzem inteligencji nie jestem, ale na kontrakt nie bylo latwo sie
                  dostac. Potem Amerykanie po prostu mnie wchoneli... dzieki wyksztalceniu wyniesionemu z Politechniki
                  Warszawskiej. Dla scislosci powiem Ci ze w Polsce wygladalo na to ze dwie firmy raczej ubiegaly sie o
                  mnie.

Co masz na mysli mowiac duze mozliwosci? Czy juz wylapanano wszystkich gangsterow, oczyszczono
                  policje i firmy? Jak na razie to slyszalem ze pan senator Gawronik zostal aresztowany za przewaly i
                  wspolprace z gangiem bodajze pruszkowskim. Czy to uwazasz za mozliwosci? Wiesz takim senatorem
                  czy przedsiebiorca nie chcialbym byc, bo zycie jest krotkie i nie chce sobie go jeszcze skracac przez takie
                  interesy i znajomosci "na swiatowym poziomie". Jednakze wyglada na to ze jak w Polsce sie czegos
                  dorobisz to musisz sie zetknac z tymi zjawiskami dosc blisko, a to mi nie odpowiada. Tutaj za granica
                  wcale nie musze - nawet gdy sie dorobie niezlego majatku.

Pozdrawiam

P.S> Zobaczymy jak to bedzie gdy Polacy zza granicy zechca inwestowac w Polsce. Czy beda calowani po
                  rekach czy odrzucani albo okradani. Byc moze pierwsze na poczatek a te pozostale potem...
                  • Gość: Gruha Re: do FASOLA, XYZeta i innych bogaczy IP: *.netcom.ca 23.05.01, 23:52
                    Szkoda mi Cie kolego. Z drugiej strony tez sie zastanawiam dlaczego
                    pisza tu ludzie, ktorzy wciaz sie chwala jacy to sa bogaci w tych Stanach
                    albo Rajchu. Jedni maja domy, dobre prace, inni wyksztalcenie i Beemy.
                    Po co taki kit tu innym wciskac? Masz to sie ciesz! Czy po to zdradziles
                    swoja Ojczyzne dla innego kraju, zeby teraz tu pierdolic o swoich
                    osiagnieciach na polskim forum?
                    • Gość: Ciepły Re: do FASOLA, XYZeta i innych bogaczy IP: 207.188.79.* 25.05.01, 20:31
                      Mimo, że się zgadzamy w opinii, to jednak się zastanawiam czy to prowokacja
                      Gruha?
                      • Gość: Gruha Re: do FASOLA, XYZeta i innych bogaczy IP: *.netcom.ca 26.05.01, 06:04
                        Tego typu zera jak XYZet to normalka wsrot tzw. poloni w Stanach.
                        Najbardziej prymitywne bydlo tam spedzajo i tak juz ma byc w tym
                        dobrobycie! Czemu sie dziwisz maj frend?

PS. Kto chce wygrac zielono karte, morze dzwonic (800) Eat-Shit.
                        Powodzenia!
                        • Gość: XYZ Re: Do Gruchy IP: *.enter.net 27.05.01, 03:09
                          Grucha niebawem poswiece Tobie chwile czasu Obecnie moj czas jest tylko dla
                          Rodziny.O widzisz jade na trzy dni do Twojego raju do Canady.
                          Pozdrawiam dziwny czlowieku/chyba jestes lekko niedobujany/
                          Z Powazaniem XYZ
                          • Gość: Gruha Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: *.netcom.ca 27.05.01, 15:26
                            Jestesmy zaszczyceni Twojo wizto w Kanadzie. Czy ona ma charakter
                            oficjalny? Jesli tak, to pocziemu w gazetach o tem nie piszo, eh?
                            Tak czy owak, mam nadzieje ze sobie troche pooddychasz troche. Tutaj
                            sviezhij vozduch i strierlajut mniej to each other ... ciao ragazzo!
                            • Gość: Ziaja Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: 207.188.79.* 28.05.01, 20:17
                              Watpie, zeby kogos z owsikami wpuscili do Kanady ... no chyba, ze juz z tym
                              masz spokoj? Lecz sie chlopie, poki jeszcze na to czas!
                              • Gość: Gruha Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: *.netcom.ca 29.05.01, 00:24
                                Czy Ty myslisz koles, ze tutaj kazdemu frajerowi do dupy zagladajom przy
                                probie przekroczenia granicy?
                                • Gość: Ziaja Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: 207.188.79.* 29.05.01, 17:11
                                  Ja mysle, ze nigdy za wiele ostroznosci, a szczegolnie gdy w gre wchodza
                                  nosiciele owsikow!
                                  • Gość: Durzy Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: *.netcom.ca 30.05.01, 03:00
                                    Gos´c´ portalu: Ziaja napisa?(a):

> Ja mysle, ze nigdy za wiele ostroznosci, a szczegolnie gdy w gre wchodza
                                    > nosiciele owsikow!

... i do tego prowokatorzy-antysemici. Tfu!

• Gość: XYZ Re: Do upierdliwych IP: 63.83.145.* 31.05.01, 22:41
                                      Nie rozumie dlaczego tak bardzo Was boli iz co niektorzy wyjechali z Polski i
                                      im sie powiodlo.Maja swoja osobista satysfakcje iz sa ustawieni materialnie
                                      znalezli swoje miejsce na ziemi.Sprawdzcie siebie i dajcie sobie rowniez te
                                      szanse na poprawienie statusu dla wlasnej rodziny.Nie jest niestety to takie
                                      proste.Juz w niedlugim czasie Polska wejdzie do Uni i ciekawy jestem czy
                                      ci ,ktorzy maja tak duzo do powiedzenia wykorzystaja swoja szanse czy po
                                      prostu "narobia w pory"i dalej beda biadolic jak to zle niedobrze.Wspolczuje
                                      tylko ich drugim polowa ze maja takie niezarady zyciowe.Czy bedziecie nazywali
                                      ludzi pracujacych poza Polska zdrajcami Narodu?
                                      Z Powazaniem pomimo wszystko pozdrawiam XYZ /Zalogowany Mc Graff/
                                      • radca Re: Do XYZ 31.05.01, 22:57
                                        Pozdrawiam Cie XYZ ( Mc Graf)

Przeczytaj w dziale Bydgoszcz.Jest tam informacja o jutrzejszej niespodziance.
                                        Tez tam jestes.

radca
                                        • Gość: Dorsz Re: Do XYZ IP: *.netcom.ca 05.03.02, 03:22
                                          radca napisa?(a):

> Pozdrawiam Cie XYZ ( Mc Graf)
                                          >
                                          > Przeczytaj w dziale Bydgoszcz.Jest tam informacja o jutrzejszej
                                          > niespodziance.Tez tam jestes.
                                          >
                                          > radca

A co to bylo Radco, darmowe lekcje obslugi lewatywy?

• Gość: Alex Re: Do upierdliwych IP: *.bluewin.ch 31.05.01, 23:10
                                        Piszesz do siebie?
                                        A.
                                        • Gość: XYZ Re: Do upierdliwych IP: *.enter.net 02.06.01, 01:39
                                          Alex do ciebie to prawdopodobnie nie gdyz ty za duzo nie masz do powiedzenia
                                          oprocz paru nieprzemyslanych niecenzuralnych dzikich wypowiedzi.Pozdrawiam XYZ
                                          Ps.Wysil sie chlopcze na cos wiecej/potrafisz?/
                                          • Gość: XYZ Do Radcy IP: *.enter.net 02.06.01, 02:06
                                            Witam i Pozdrawiam.W ktorym temacie Kolego jest ta wzmianka?
                                            Osobiscie Zycze Tobie sukcesu na wytyczonej drodze .Jestes konsekwetny w
                                            dzialaniu,tak trzymaj.Nie przejmuj sie za bardzo "dziwnymi"wpisami pod Twoim
                                            adresem.Jeszcze raz Zycze Powodzenia.Z Powazaniem XYZ
                                            • Gość: Durzy Re: Do Radcy i XYZeta IP: *.netcom.ca 02.06.01, 02:20
                                              To nie jest niespodzianko, ze musicie sobie nawzajem do dupy wlazic. To
                                              cale Forum ma Was obu po dziurki w nosie. Radcy za jego czerstwote i
                                              monotematycznosc i Ciebie XYbzdecie za swoisto megalomanie. Robcie
                                              tak dalej, ostro glowkujcie, szerokim frontem folkor wcielajcie ...
                                              • Gość: FASOLA Re: Do Radcy i XYZeta IP: 64.9.159.* 02.06.01, 03:10
                                                Ciekawe dlaczego ten temat nie chce umrzec smiercia naturalna?????
                                                otworzylem go ponad miesiac temu,czas by skonczyc panowie..........
                                                fasola z rectum clinic
                                    • Gość: Smol Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: *.netcom.ca 04.03.02, 17:47
                                      • Gość: ****** Re: Do XYZeta i innych bogaczy IP: *.enter.net 09.03.02, 02:52
                                        Gość portalu: Smol napisał(a): *****

• Gość: Diri Co chciales powiedziec XYZ? Zakluconka w dupce? IP: *.netcom.ca 09.03.02, 15:18
                                          • belus77 Re: Co chciales powiedziec XYZ? Zakluconka w dupce 09.03.02, 18:11
                                            Diri to nie sa jaja! Owsiki to straszna choroba. Tysiace ludzi na calym
                                            swiecie na to cierpi, a niektorzy nawet umieraja. Jedyna ulga to seks a la
                                            Cacao. Symptomy uboczne to pogarszajacy sie wzrok. To trzeba leczyc
                                            poki nie jest jeszcze za pozno!

PS. Wiekszosc tekstow XYZeta to duze litery!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka