jotrope 21.07.05, 14:02 Wiele razy na tym forum pisano o "prawdziwej polskiej emigracji". Co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdik Re: Prawdziwa emigracja 21.07.05, 22:12 podbijam, poniewaz tez jestem ciekawaUp..Up) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Prawdziwa emigracja 22.07.05, 04:20 Nie pamietam tego sformulowania, ale domyslam sie ze chodzi o emigrantow, ktorzy przyjechali na wize stalego pobytu z mysla ze zostana na stale w nowym kraju, a nie z planem ze zarobia troche dolarow i wroca do Polski. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
footlong_qtas Re: Prawdziwa emigracja 22.07.05, 04:45 ja to bym zarobil i wrocil ale nie wiem ile trzeba zarobic zeby starczylo na szynke. Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Prawdziwa emigracja 24.07.05, 00:59 Ale jaja , a jak zarobia wiecej niz troche i zmienia plany ? To co ? Oplujecie ich oczywiscie . Zalosna jest ta "prawdziwa emigracja". Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Prawdziwa emigracja 24.07.05, 04:31 exile1 napisał: > Ale jaja , a jak zarobia wiecej niz troche i zmienia plany ? > To co ? > Oplujecie ich oczywiscie . > Zalosna jest ta "prawdziwa emigracja". > Nie, przez ocean niedoleci - za to wy tam na miejscu zrobicie wszystko co mozliwe, tak by tej szynki sie odechcialo juz na drugi dzien po przyjezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Prawdziwa emigracja 24.07.05, 04:42 Nic takiego nie istnieje jak prawdziwa czy falszywa emigracja. Emigrant to emigrant przewaznie swinia na obcym gruncie. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Prawdziwa emigracja 24.07.05, 04:55 mxp4 napisała: > Nic takiego nie istnieje jak prawdziwa czy falszywa emigracja. Emigrant to > emigrant przewaznie swinia na obcym gruncie. swinie to ty jesz na codzien, ktora smierdzi wlasnym rolniczym gnojem (nawet tego smrodu nie czujesz z przyzwyczajenia) i sloma wystaje ci z butow. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Czyli czymac sie kupy? 24.07.05, 11:33 Oczywicie w doborowym towarzysiu pana Kazika, Jozka, Tadzia, Mariana, Wlodzia pani Janiny, rudej Krychy i goscinnej w kroku pienknej Agatki. Dowidzenia, wole isc na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś