aniutek 27.08.02, 04:32 pamietajcie dwa unedrscore to nie jeden, chory aniutek i maz aniutka to nie to samo..... oj narobilo sie , narobilo..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dundee_girl Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 27.08.02, 05:49 A ja mysle Aniutek ze to ten sam zboczek, biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 27.08.02, 05:51 a co wy sie tak przejmujecie? i tak wiemy kto co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 00:02 canadian napisał: > a co wy sie tak przejmujecie? > i tak wiemy kto co pisze o tak, dla pozadku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:05 aniutek napisała: > canadian napisał: > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > i tak wiemy kto co pisze > > o tak, dla pozadku ; ) Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim IP: *.sympatico.ca 28.08.02, 00:07 Gość portalu: Artur napisał(a): > aniutek napisała: > > > canadian napisał: > > > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > > i tak wiemy kto co pisze > > > > o tak, dla pozadku ; ) > Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś Nie popisuj sie polskimy literamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:12 Gość portalu: .. .. .. napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > aniutek napisała: > > > > > canadian napisał: > > > > > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > > > i tak wiemy kto co pisze > > > > > > o tak, dla pozadku ; ) > > Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś > > Nie popisuj sie polskimy literamy ......... ech, akurat ten komputer ma polskiego Windowsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim IP: *.fastres.net 28.08.02, 00:14 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: .. .. .. napisał(a): > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > aniutek napisała: > > > > > > > canadian napisał: > > > > > > > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > > > > i tak wiemy kto co pisze > > > > > > > > o tak, dla pozadku ; ) > > > Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś > > > > Nie popisuj sie polskimy literamy > ......... > ech, akurat ten komputer ma polskiego Windowsa .............Tak,tak.........popisuje sie i kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur kompromis...tato IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:20 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: .. .. .. napisał(a): > > > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > aniutek napisała: > > > > > > > > > canadian napisał: > > > > > > > > > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > > > > > i tak wiemy kto co pisze > > > > > > > > > > o tak, dla pozadku ; ) > > > > Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś > > > > > > Nie popisuj sie polskimy literamy > > ......... > > ech, akurat ten komputer ma polskiego Windowsa > > .............Tak,tak.........popisuje sie i kropka! ......... no to bede leniwy. nie musze...nie bede przyciskal po kilka klawiszy na raz...na chuj mi te pióra, na chuj mi te pióra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: kompromis...tato IP: *.sympatico.ca 28.08.02, 00:22 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > Gość portalu: .. .. .. napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > > > aniutek napisała: > > > > > > > > > > > canadian napisał: > > > > > > > > > > > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > > > > > > i tak wiemy kto co pisze > > > > > > > > > > > > o tak, dla pozadku ; ) > > > > > Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś > > > > > > > > Nie popisuj sie polskimy literamy > > > ......... > > > ech, akurat ten komputer ma polskiego Windowsa > > > > .............Tak,tak.........popisuje sie i kropka! > ......... > no to bede leniwy. nie musze...nie bede przyciskal po kilka klawiszy na > raz...na chuj mi te pióra, na chuj mi te pióra!!!! A trza było nie pić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nie, IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:26 Gość portalu: .. .. .. napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: .. .. .. napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > > > > > aniutek napisała: > > > > > > > > > > > > > canadian napisał: > > > > > > > > > > > > > > > a co wy sie tak przejmujecie? > > > > > > > > i tak wiemy kto co pisze > > > > > > > > > > > > > > o tak, dla pozadku ; ) > > > > > > Porządku...nie bądz pani taka...z niemiecka...czy cóś > > > > > > > > > > Nie popisuj sie polskimy literamy > > > > ......... > > > > ech, akurat ten komputer ma polskiego Windowsa > > > > > > .............Tak,tak.........popisuje sie i kropka! > > ......... > > no to bede leniwy. nie musze...nie bede przyciskal po kilka klawiszy na > > raz...na chuj mi te pióra, na chuj mi te pióra!!!! > > A trza było nie pić!!!! ......... ja z tych niepijacych! noooo Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: kompromis...tato 28.08.02, 00:22 te Artur hehehehe a netykiete Ty czytal????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ?????????? netykiete? IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:40 aniutek napisała: > te Artur hehehehe > a netykiete Ty czytal????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: ?????????? netykiete? IP: *.sympatico.ca 28.08.02, 00:43 Gość portalu: Artur napisał(a): > aniutek napisała: > > > te Artur hehehehe > > a netykiete Ty czytal????? to za te "pióra", na drugi raz pisz "piora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur brzmi troche po "Śląsko-Dąbrowsku" IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:46 > > to za te "pióra", na drugi raz pisz "piora" Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: ?????????? netykiete? 28.08.02, 00:46 ooo to widac ,slychac i cale szczecie nie czuc ; ) no to sobie poczytaj: Netykieta Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w Internecie. Została stworzona po to, żeby pomóc skutecznie i przyjemnie komunikować się z innymi. Dzięki niej możesz uniknąć sprawiania innym kłopotów, a co za tym idzie, ich wymówek - na przykład kilkudziesięciu maili z pouczeniem, co zrobiłeś źle... Tak samo jak w przypadku dobrych manier, przestrzeganie Netykiety nie jest obowiązkowe. Pamiętaj jednak, że konsekwencją jej lekceważenia może być to, że nikt nie będzie chciał z Tobą rozmawiać! Zawsze pisz na temat i możliwie zwięźle. Ci, którzy płacą za ściąganie poczty czy wiadomości z grup dyskusyjnych, będą ci wdzięczni. Pilnuj odpowiedniego cytowania listu, na który odpowiadasz. Cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)! Nie wysyłaj nikomu komercyjnych ogłoszeń ani reklam! Prędko przekonasz się, że odbiorcy zablokują otrzymywanie listów od Ciebie. Do publikacji tego rodzaju informacji służą jedynie specjalne strony WWW lub grupy dyskusyjne (w Polsce są to na przykład grupy pl.ogłoszenia). Nie wysyłaj załączników do poczty, jeśli Cię o to nie poproszono. Dotyczy to szczególnie plików o dużej objętości. Skrzynka pocztowa odbiorcy może nie przyjąć takiego pliku, a on sam może nie chcieć płacić za jego ściąganie. Twoja sygnaturka, czyli podpis, powinna mieć co najwyżej cztery linie tekstu. Może zawierać na przykład Twoje imię i nazwisko lub pseudonim, adres e-mail, ICQ, ulubiony cytat. Nie zamieszczaj w niej niepotrzebnych grafik czy ilustracji! Pamiętaj o odpowiednich tytułach pisanych przez siebie wiadomości - powinny być jasne i czytelne. Staraj się nie wysyłać listów formatowanych w HTML-u, jeśli nie jest to konieczne. Listy takie zajmują więcej miejsca i ściągają się o wiele dłużej. Ustaw w swoim programie pocztowym opcję zawijania linii tekstu, najlepiej na długość 70 znaków. Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie, inaczej możesz otrzymać zupełnie bezyżyteczne odpowiedzi. Jeśli piszesz na forum lub grupie dyskusyjnej, przejrzyj wcześniejsze wypowiedzi - być może pytanie to już się tam pojawiło. Grupy dyskusyjne często mają także swoje FAQ, czyli spis najczęściej pojawiających się w dyskusji pytań i odpowiedzi. Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją korespondując z Twoimi rozmówcami poza grupą czy forum. Nie przeklinaj - nikt nie będzie czytał listów rozpoczynających się od steku wyzwisk! Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim liście, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Uważaj z humorem i ironią! To, co przekazujesz tonem głosu jako żart, na piśmie może być niezrozumiałe albo obraźliwe. Możesz używać "smileyów", czyli symboli oznaczających uczucia. Odczytuj je przechylając głowę w lewo - uśmiech możesz przekazać jako a "z przymrużeniem oka" jako Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący! www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,926422.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ?????????? netykiete? IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 00:48 ja znam to pojecie pod nazwa "etykiety"...ale ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: ?????????? netykiete? 28.08.02, 00:54 Gość portalu: Artur napisał(a): > ja znam to pojecie pod nazwa "etykiety"...ale ok. jesusssss ales Ty uparty....... mam ndzieje,ze znasz to pojecie bo etykiete/ zasady dobrego zachowania kazdy powinien znac ale tu chodzi o net wiec i zasady troszku jakby inne niz w real life. nie sadzisz? wytknales mi blad ort / i slusznie/ ale nic ponad to nie wniosles do dyskusji a to hmmm przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nooooo...echeeeee...znam IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 01:01 aniutek napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ja znam to pojecie pod nazwa "etykiety"...ale ok. > > jesusssss ales Ty uparty....... > mam ndzieje,ze znasz to pojecie bo etykiete/ zasady dobrego zachowania kazdy po > winien > znac ale tu chodzi o net wiec i zasady troszku jakby inne niz w real life. nie > sadzisz? > wytknales mi blad ort / i slusznie/ ale nic ponad to nie wniosles do dyskusji a > to hmmm > przykre. ................. bledow to tobie chyba zadnych nie wytknale. czy sie myle? ostatnio chyba przechodze fase: braku ochoty na wielkie dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee__girl Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:13 Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak kazdy inny forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic mu na to nie mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:15 dundee__girl napisała: > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak kazdy inny > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic mu na to > nie mowie. dundee_girl w oryginale w podrobce dundee__girl palancie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-vv-ogrodzie Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:17 dundee__girl napisała: > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak kazdy inny > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic mu na to > nie mowie. Ja naprzyklad mam (VV) volkswagena w garazu a moja sasiadka ma (W) wartburga i caly czas sie za wlosy targamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur to sie zamiencie na auta, i bedzie spokoj IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 01:19 luiza-vv-ogrodzie napisała: > dundee__girl napisała: > > > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak kazdy i > nny > > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic mu na > to > > nie mowie. > > Ja naprzyklad mam (VV) volkswagena w garazu a moja sasiadka ma (W) wartburga > i caly czas sie za wlosy targamy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:26 luiza-vv-ogrodzie napisała: > dundee__girl napisała: > > > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak kazdy i > nny > > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic mu na > to > > nie mowie. > > Ja naprzyklad mam (VV) volkswagena w garazu a moja sasiadka ma (W) wartburga > i caly czas sie za wlosy targamy. chory jestes koles na glowe, ze tez ci sie chce wypisywac te bzdety, zmieniac nicki, logowac sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek` Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:29 aniutek napisała: > luiza-vv-ogrodzie napisała: > > > dundee__girl napisała: > > > > > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak ka > zdy i > > nny > > > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic m > u na > > to O ja sobie tez kupilam blizniaczka. A widzisz nie dalas mi kredek w szkole dzisiaj to ci zrobilam na zlosc. O i juz. A jak bedziesz mi dokuczac to powiem tatusiowi. > > > nie mowie. > > > > Ja naprzyklad mam (VV) volkswagena w garazu a moja sasiadka ma (W) wartbur > ga > > i caly czas sie za wlosy targamy. > > chory jestes koles na glowe, ze tez ci sie chce wypisywac te bzdety, zmieniac n > icki, logowac > sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur naszych bija! IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 01:30 aniutek napisała: > luiza-vv-ogrodzie napisała: > > > dundee__girl napisała: > > > > > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka jak ka > zdy i > > nny > > > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i nic m > u na > > to > > > nie mowie. > > > > Ja naprzyklad mam (VV) volkswagena w garazu a moja sasiadka ma (W) wartbur > ga > > i caly czas sie za wlosy targamy. > > chory jestes koles na glowe, ze tez ci sie chce wypisywac te bzdety, zmieniac n > icki, logowac > sie..... .............. gdzie? co? he he albo sie zalogoje Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Dobranoc 28.08.02, 01:33 Gość portalu: Artur napisał(a): > aniutek napisała: > > > luiza-vv-ogrodzie napisała: > > > > > dundee__girl napisała: > > > > > > > Ja sie naprzyklad nie podszywam pod nikogo i mam swojego nicka j > ak ka > > zdy i > > > nny > > > > forumowicz. Moj sasiad ma tez taki sam samochodzik jak ja mam i > nic m > > u na > > > to > > > > nie mowie. > > > > > > Ja naprzyklad mam (VV) volkswagena w garazu a moja sasiadka ma (W) wa > rtbur > > ga > > > i caly czas sie za wlosy targamy. > > > > chory jestes koles na glowe, ze tez ci sie chce wypisywac te bzdety, zmien > iac > n > > icki, logowac > > sie..... > .............. > gdzie? co? > he he albo sie zalogoje Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek` Nie ma jak w przedszkolu z duzymi przedszkolakami 28.08.02, 01:32 O ja sobie tez kupilam blizniaczka. A widzisz nie dalas mi kredek w szkole dzisiaj to ci zrobilam na zlosc. O i juz. A jak bedziesz mi dokuczac to powiem tatusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:36 Najlepsza metoda na podszywaczy jest dodanie oryginalnego nicka do listy przyjaciol. Wtedy aniutek, dundee_girl czy luiza-w-ogrodzie beda sie wyswietlac na zielono a _aniutek, dundee__girl i luiza-vv-ogrodzie beda wyswietlac sie na czarno, a jak ich dodacie do listy wrogow, to zrobicie ich na szaro! Pozdrawiam Luiza-W-Ogrodzie, wlascicielka Toyoty Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-vv-ogrodzie Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:43 Ja tez dodalam was do listy nie przyjaciol ale wyswietlacie sie na czerwono, co mi wcale nie przeskadza czytac te co sie wyswietlaja na zielono. Bo jestem daltonistka i widze tylko na czarno. luiza-vv-ogrodzie wlascicielka TOY TOYOTY Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-vv-ogrodzie OK BYE KOCIAKI 28.08.02, 01:46 Ale najbardziej to nielubie tego aniutka i dundee_girl. Tak w zyciu musza byc straszne sknery. Luza jest rowna dziewczyna i nie bede sie wiecej pod luize podszywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trEnd gowno IP: 213.78.120.* 28.08.02, 01:47 przeciez niki i tak sie roznia..to nie jest problem.. podszywanie to jest problem..sugero+gowno.. ktos piec minut po tobie przepisuje to samo..z debilnymi wstawkami.. lub wkleja to co wlasnie napisales nad Toba.. wklada ci w usta niewypowiedziane przez ciebie slowa i opinie..podrabianie stylu..itd... to wkurwia..to gorsze od przeklenstw.. bo przeklenstwo jest wulgarne tylko i to tylko czasem.. a podszywanie to kurestwo..i zlodziejstwo..i manipulacja.. nie mowiac o nie szanowaniu prywatnosci..to juz skurwysynstwo!.. niech sie naucza podstaw bycia czlowiekiem..ci co wymyslaja reguly!psy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim IP: 213.78.120.* 28.08.02, 01:49 a niki odrobine zmienione..najczesciej sluza tylko tej samej osobie..do promocji siebie.. bo coz takiego ciekawego np w Kareli, ze ktos niby-kradnie jej nicka.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 01:55 Gość portalu: theend napisał(a): > a niki odrobine zmienione..najczesciej sluza tylko tej samej osobie..do > promocji siebie.. > > bo coz takiego ciekawego np w Kareli, ze ktos niby-kradnie jej nicka.. no kuniec teraz to przywaliles jak potluczony Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 02:01 Ja mam metode taka, wpisalam wszystkich przyjaciol na liste i pokazuja sie na zielono, pajacy z podobnymi nikami poprostu nie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
pan_hisz Re: zaraz, zaraz jak to bylo - podszywaczom mowim 28.08.02, 02:02 Gość portalu: theend napisał(a): > a niki odrobine zmienione..najczesciej sluza tylko tej samej osobie..do > promocji siebie.. > > bo coz takiego ciekawego np w Kareli, ze ktos niby-kradnie jej nicka.. Panie theend, pan sie chyba zagalopowal w zlym kierunku. Poruszyl Pan swietosc forumowa. Spotka pana kara boska. Toc ona jak matka dla nas, a nawet jak ojciec... swiety. Ona nas swoja piersia, a Pan... A fe! Nieladnie, oj nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bay_city_roller Jestem pewien ze.................................. 28.08.02, 02:21 To ta gruba baba zwana tak zdrobniale aniutek dla zmylenia oczywiscie, bawi sie z nudow w te klocki z nikami. Roller Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Jestem pewien ze............................. 28.08.02, 02:29 bay_city_roller napisał(a): > To ta gruba baba zwana tak zdrobniale aniutek dla zmylenia oczywiscie, > bawi sie z nudow w te klocki z nikami. > > Roller hehehehehe bardzo, ale to bardzo smieszne dzieciaku, ciebie te underscore zdradza nawet w piekle Odpowiedz Link Zgłoś