Gość: Mirko IP: *.union01.nj.comcast.net 04.09.02, 05:47 ... a ja robie sobie nowa lazienke: www.jacuzzi.com/products/baths/private/private_bath_index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: Do tych z konferencji w RPA.. IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 06:01 Gość portalu: Mirko napisał(a): > ... a ja robie sobie nowa lazienke: > <a href="www.jacuzzi.com/products/baths/private/private_bath_index.html" > target="_blank">www.jacuzzi.com/products/baths/private/private_bath_index.html< > /a> _____________________ How the another polish joke was born! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Do LIL MOM & ipfreely IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 06:22 ... and a same to you! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur w RPA, obudzili sie IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:31 jak zwykle za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: w RPA, obudzili sie 04.09.02, 10:46 ARTURKU, JAK JA CIE LUBIE. CZY MOGE BYC TWIM DYWANIKIEM LUB CZOPKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: w RPA, obudzili sie IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:53 _eclipse napisała: > ARTURKU, JAK JA CIE LUBIE. CZY MOGE BYC > TWIM DYWANIKIEM LUB CZOPKIEM? ............. czopkiem jestes cale swoje zycie, klipsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: w RPA, ida wlasnie spac. Kapiel. IP: 65.206.44.* 04.09.02, 14:47 Dlaczego nie podoba Wam sie moja nowa wanna? Czy wersja afrykanska ma byc ciemniejsza? www.jacuzzi.com/products/baths/private/private_bath_index.html Czym rozni sie taka wanienka od plastikowej miski? Czyzby nie tym samym czym www.tropicalisland.de/Suzhou%20Bicycle-transport_b.jpg od www.sigpc.net/v6/n2/images/lexus-concept.jpg ? Ktory lepszy? Ja poprosze jeszcze www.aerobats.evoke.co.uk/images/lexus.jpg Milego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Gadula IP: *.client.attbi.com 04.09.02, 15:44 Zanim zaczniesz pisac po angielsku najpierw naucz sie gramatyki albo juz lepiej pisz po polsku ale staraj sie uzywac poprawnej polszczyzny bo z angielskim to ci wyraznie nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś