pixii 05.09.02, 00:24 Szukam kogoś kto mieszka w Toronto. Moja koleżanka wyjechała tam dość dawno i straciłam z nią kontakt. Może jest ktoś z Was, kto mi pomoże znaleźć adres, myślę, że znacie się tam, wśród polonii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jankes Re: SZUKAM KOGOŚ KTO MIESZKA W TORONTO IP: *.broadcom.com 05.09.02, 00:42 100 do 200 tysiecy Polakow w Toronto. Chyba jednak wszyscy sie nie znaja. Sprobuj ksiazke telefoniczna: canada411.sympatico.ca/ Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: SZUKAM KOGOŚ KTO MIESZKA W TORONTO 05.09.02, 01:15 Gość portalu: Jankes napisał(a): > 100 do 200 tysiecy Polakow w Toronto. > > Chyba jednak wszyscy sie nie znaja. > > Sprobuj ksiazke telefoniczna: > > <a href="http://canada411.sympatico.ca/"target="_blank">canada411.sympatico.ca/ > </a> A KIM TY CHUJU MYSLISZ ZE JESTES??? NATURALIZOWALI CI W TEJ KANADZIE I MYSLISZ ZE NIE JESTES POLAKIEM?? WEZ POLACZKU W DUPE JEBANY ZAMILCZ MAM NADZIEJE ZE CI SIE NIC NIE UDA TAK JAK DO TEJ PORY UTRZYJDUPO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L ale swinia ! IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 13:15 _eclipse napisała: A KIM TY CHUJU MYSLISZ ZE JESTES??? > NATURALIZOWALI CI W TEJ KANADZIE I > MYSLISZ ZE NIE JESTES POLAKIEM?? > WEZ POLACZKU W DUPE JEBANY ZAMILCZ > MAM NADZIEJE ZE CI SIE NIC NIE UDA TAK JAK > DO TEJ PORY UTRZYJDUPO ale swinia ! nawet ja takich rzeczy bym nie napisala chociaz jankesa nie lubie ! Odpowiedz Link Zgłoś