soup.nazi 27.09.05, 18:56 na tym forum, dopoki nie odejda obecni "moderatorzy". Nie trzeba chyba dodawac, ze raczej nie bede go czytal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 18:58 No , cos TYY ZUPA???? zarty sobie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Nie zrezygnujesz 27.09.05, 18:59 Jestes samotny jak palec i to forum utrzymuje cie przy dobrym zdrowiu psychicznym.Wrocisz tu to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 [...] 27.09.05, 19:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola [...] 28.09.05, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
debunker [...] 02.10.05, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola [...] 03.10.05, 07:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Nie zrezygnujesz 27.09.05, 19:13 bruno5 napisał: > i to forum utrzymuje cie przy dobrym zdrowiu psychicznym. czego o tobie nie mozna powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Nie zrezygnujesz 27.09.05, 19:17 Chlopaki, macie narade produkcyjna???? Poslucham sobie, co??? Obiecuje, ze bede grzeczna))))) Brakuje Luska, poczekajcie na niego. Poza tym lacze mile papatki)) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:12 moze lepiej zaczac im spamowac? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:17 ontarian napisał: > moze lepiej zaczac im spamowac? Nie chce mi sie. To nudne. Dlaczego mialbym sie wysilac dla jana.kran czy innych zwlok z zamordystycznymi zapedami? Ale, kazdy postapi w/g wlasnego uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:25 Ok, chlopaki, przyjmujemy wasa rezygnacje, wasza fraga z masztu , moj ana maszt upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a0/Sweden_flag_large.png lacze cieplutkie papatki)) Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:27 Dlaczego dziwnie mi smierdzis tym drugim "moderatorem"? Powodzenia, zobaczymy ilu bedziesz miala czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:31 Oj, zupa, bredzisz jak zwykle.. Ale nic to chlopaki, zebranie dostc ponure, jestescie przygnebieni, nooo smutno wam. Czeba sie nieco rozweselic. Chlopaki, wiecej optymizmu Ja stawiam Firmowa! www.ez-entertainment.net/features/absolut.htm Cieplutkie papatki lacze)) PS Troche smutno bedzie bez was-( chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:40 karelia napisała: > Ok, chlopaki, przyjmujemy wasa rezygnacje, wasza fraga z masztu , moj ana > maszt > upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a0/Sweden_flag_large.png tobi znow ten 'niemiec' w starczym lbie namieszal TU jest twoja flaga www.flagline.com/id017041 Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:48 Ontarski, jak klapne po tylku deska, to sie zaczneisz zachowywac przyzwoicie:- ))) A moja deska lita, sosnowa. Deska barlinecka ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:51 a oto deseczka. lita sosnowa, jak klapne to poczujesz won zywicy))) www.barlinek.com.pl/_pl/index.php?p=podlogilite cieplutkie papatki lacze)) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:52 chyba miotla, nie deska ach ten 'niemiec', co on z toba wyrabia?! Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola do Ontariana, vel Ertesa 03.10.05, 07:54 Niki bez przerwy zmieniasz a pod kazdym wypisujesz glupoty. Czy Ty wogole kiedys zmadrzejesz?? SP Odpowiedz Link Zgłoś
bolanca Do Starego Pie..ika 03.10.05, 08:38 twój przykład nie napawa optymizmem, bo jeśli nawet w twoim wieku się nie mądrzeje......... a przeciez ertesowi jeszcze daleko do twojego sędziwego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: do Ontariana, vel Ertesa 03.10.05, 13:41 a ty starypie..u, do mnie czy do ertesa piszesz? leb ci siwieje, a mozg plowieje, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bolanca nie gnęb dziadka, ontarian. 03.10.05, 13:45 nie widzisz, że cierpi na manię prześladowczą? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Mlodziencze postmenopautyczny Ertesie, 03.10.05, 16:52 Napisz tu jeszcze co jako Californian. W koncu urozmaicisz korespondowanie sam z soba jako Bolanca i Ontarian .... SP Odpowiedz Link Zgłoś
bloodypolack Re: Mlodziencze postmenopautyczny Ertesie, 03.10.05, 16:56 zgadza sie SP, bo po niemiecku taki kalifornijsko-ontrianski dowcipnis zowie sie von boletz Odpowiedz Link Zgłoś
bolanca Re: Mlodziencze postmenopautyczny Ertesie, 03.10.05, 17:01 a i twoja znajomość niemieckiego jest żalosna, bloody. wyznaczam nagrodę dla tego, kto mnie rozgryzie. dla ułatwienia podam, że naprawde nie jestem ertesem. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodypolack Re: Mlodziencze postmenopautyczny Ertesie, 03.10.05, 17:05 OK!! ty lepiej wyznaczaj sobie nagrody i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: Mlodziencze postmenopautyczny Ertesie, 03.10.05, 17:08 rozgryzlam wysle maila Odpowiedz Link Zgłoś
bolanca Re: Mlodziencze postmenopautyczny Ertesie, 03.10.05, 16:58 mylisz się dziadku, nawet nie wiesz jak bardzo. ale widzę, że wstałeś z poobiedniej drzemki i już kłapiesz sztuczną szczęką. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 19:30 ??? no nie... jeszcze tego brakowalo! grrrr TO CO JA TU BEDE CZYTAC???!! ...a Ciebie Zupo, jak przestaniesz tu zagladac to oficjalnie zlosliwie przemianuje na Kuroniowke.. grrr Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 21:44 Mourning together with Borasca Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 22:01 I ja sie przylaczam, dyskretnie wycierajac nos rekawem... Odpowiedz Link Zgłoś
america Re: Rezygnuje z pisania 27.09.05, 23:21 soup.nazi napisał: > na tym forum, dopoki nie odejda obecni "moderatorzy". Nie trzeba chyba > dodawac, ze raczej nie bede go czytal. > Zalaczam kopniaka przy twoim przysiadzie I nie wracaj tutaj wiecej. I wiem ze to przeczytales. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Rezygnuje z pisania 28.09.05, 13:14 wiesz zupa jak to jest - nie bylo nas, byl las, nie bedzie nas, bedzie las. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Rezygnuje z pisania 28.09.05, 13:58 no tak forum bedzie fajnie wygladalo.... dwie przybledy, netykieta.... kagan (plus jego 100+ nickow), keily i reszta desantu komunistycznego, plus odrzutowce wizowe, oraz coraz odwazniejsze przybledy z P2... swietny obraz polonii, jesli ktos chcialby wiedziec jak wyglada polonia to moze sie przerazic czytajac wypociny tych co pozostana... pogratulowac gazecie...heheh choc ciekaw jestem jak to bedzie wygladac, michnik z kolegami z LSD przegrywa wybory, to moze i w gazecie czystki zrobia i wywala te komunistyczna zgnilizne w sumie dezynfekcja by sie przydala mnie tez sie tutaj juz pisac nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Rezygnuje z pisania 28.09.05, 16:48 lalka_01 napisała: > wiesz zupa jak to jest - nie bylo nas, byl las, nie bedzie nas, bedzie las. Nie, to nie tak: Nie bylo mnie, byla Polonia, bylem ja, byla Polonia (choc nie dzieki mnie), nie bedzie mnie i wielu innych - bedzie Polonia 2 czyli krypta. Ja nikomu nie robie laski, ze tu jestem. Wszystko byloby OK, gdybym ja sobie poszedl a reszta zostala. Ale wyglada na to, ze bywalcy Polonii opuszczaja to forum gremialnie, za to gremialnie pojawiaja sie bywalcy krypty, ktorym za malo bylo pierdzielenia we wlasnym sosie, i postanowily sie przewietrzyc, bo pojawiaja sie dziwnym trafem, w coraz wiekszych ilosciach. Jestescie gnojkami bez zasad, ale nie liczcie na to, ze zrobicie tu sobie ciotowisko - napisalem, ze nie bede pisal, ale nie obiecywalem, ze wam nie przyspamuje. Zaczekam, az zaczniecie zakladac "ambitne" watki, hehehe. I mam dziwne wrazenie, ze nie jestem odosobniony w swoich opiniach i zamierzeniach. WYSLEMY JANA.KRANA DO CZYTANIA KORANA - AGAIN, HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Rezygnuje z pisania 28.09.05, 17:04 zupa, skad ta agresja? I czemu piszesz do mnie przez Wy? Wiesz ile jest forow pod haslem "Polonia"? Ponad 40. A wiesz ile osob pisuje w poszczegolnych kryptach? Sama nie wiem, setki. A ja nikogo nie rerezentuje poza soba i jako ja do Ciebie napisalam. Jak zawsze zreszta. Wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo ci inni sie na mnie obraza. Niektorzy kibicuja Waszej walce, niektorzy sie smieja, wiekszosc olewa. Jak w zyciu. Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
jeet-yet Re: Rezygnuję z pisania i czytania 30.09.05, 02:21 soup.nazi napisał: > I mam dziwne wrazenie, ze nie > jestem odosobniony w swoich opiniach i zamierzeniach. > > WYSLEMY JANA.KRANA DO CZYTANIA KORANA - AGAIN, HEHEHE > Ano nie jest Pan, Panie Zupiński, odosobniony. Tem niemniej gliniaki odetchnom z ulgom na wieść o Pańskiej abstynencji. W międzyczasie hehehe zapraszam uprzejmie do podzielenia się swoimi opiniami na www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?t=535 Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Co za czasy, co za ludzie (jak mowi Karelia). 03.10.05, 21:59 Ertes vel. jeet-yet koresponduje z Zupa i nawet go nie obraza! SP Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Rezygnuje z pisania 29.09.05, 09:33 I dobrze. Mam dosc twych chamskich atakow ad personam i twych glupich "zartow"... Przenies sie na forum CHAMSTWO I GLUPOTA... Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Rezygnuje z pisania 29.09.05, 13:43 kaganowski napisał: > I dobrze. Mam dosc twych chamskich atakow ad personam i twych glupich > "zartow"... Przenies sie na forum CHAMSTWO I GLUPOTA... a co sciagasz ludzi na swoje forum "CHAMSTWO I GLUPOTA" kagan? przeciez masz juz tam keilego, nadaua i twoje 1000 nickow to po co wiecej? twoje forum "brak logicznego myslenia" tez zapelnione toba i twoimi kolesiami .. gazeta was lubi co? Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Rezygnuje z pisania 30.09.05, 08:33 Pokaz mi gdzie popelniam owe rzekome bledy logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bolanca tak sobie myślę 30.09.05, 10:48 że może o to chodzi w tej zabawie nożycami, żeby to forum rozpieprzyć.. nie dajmy się głupim babom Odpowiedz Link Zgłoś