karelia 27.09.02, 12:02 GDZIE JESTESCIE DOBRE KOBIETY??? CARINA, A27, EMIGRANTKA, MILO BY BYLO ZNOWU WAS ZOBACZYC, HOP HOP !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka Re: ZAGINIONE KOBIETY 27.09.02, 15:46 jestem - czytam po cichaczu ale sie nie udzielam... dundee mi wyslala strusia...jak ja ladnie poprosisz to moze tez ci wysle? heheheeh pracuje.. pracuje.. ale dzisiaj PIATEK )) *HUGS* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: ZAGINIONE KOBIETY IP: *.sympatico.ca 28.09.02, 03:04 Ja tez stad odchodze. Pozdrawiam kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka Re: ZAGINIONE KOBIETY 28.09.02, 03:28 Gość portalu: Biala napisał(a): > Ja tez stad odchodze. Pozdrawiam kobiety dokad sie udajecie kobitki?pojde razem z wami/tyle tu oszolomow ze szkoda tracic nasz cenny czas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
odbytnica Re: ZAGINIONE KOBIETY 28.09.02, 03:19 Czesc kobity. ja tez kobita. karelia napisała: > GDZIE JESTESCIE DOBRE KOBIETY??? CARINA, A27, EMIGRANTKA, > MILO BY BYLO ZNOWU WAS ZOBACZYC, HOP HOP !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś