Gość: marcee IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 18:37 bo ja nie wiem co myslec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monogamia Re: wierzycie w monogamie? IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 28.09.02, 18:43 no wlasnie, wierzycie czy nie wierzycie we mnie????? a marcee sie nie dziwcie ze nie wie co ma myslec, bo ona niech lepiej myslec przestanie, ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: jak to mam przestac myslec? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 18:45 czy moje mysli sa chore i poplatane? Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: wierzycie w monogamie? 28.09.02, 21:52 Gość portalu: marcee napisał(a): > bo ja nie wiem co myslec> Jak to? Jasniej prosze, bo nie rozumiem. My, chyba wieszkosc, marzymy o zwiazkach monogamicznych, prawda? Najlepiej takich jak labedzie zwiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: wierzycie w monogamie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 21:57 no wlasnie marzymy o monogamii ale faktycznie to sie to nie spelnia ona w zyciu wielu osob... majka ajk w temacie: wierzysz w monogamie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: wierzycie w monogamie? 28.09.02, 22:08 Marzymy, wierzymy, ale............. od flircikow nie stronimy. Ech, bo myslimy tylko o sobie, egoistycznie. Ja naprawde wierze, ze raz i na zawsze. Czy tak bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: ?????????? 28.09.02, 22:38 aniutek napisała: > nie wierze.> A ja nie wierze, ze Ty nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ?????????? 28.09.02, 22:53 Marceliooo czy widzialas chodzaca monogamie po ulicy? Ja nie. Chociaz kobiety maja ciagotki do monogamii. ( 1 ojciec dzieciom, bezpieczenstwo, zasiedzenie, co ludzie powiedza.....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: ?????????? IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 29.09.02, 04:52 To zalezy od osob w zwiazku. Sa osoby szczere, uczciwe i wierne.Kwestia tylko, do kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: renka fatalistka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:19 w dodatku pragmatyczna ))))) a mnie gnebi i gnebi ten problem, nieraz faceci umieja nam wybaczac nasze slabosci do drugich panow ...ale wiekszosc sie obnosi z tym jak ze zbrodnia...a przeciez to jasne ze za malo nas kochali i poswiecali nam uwagi...wszystko przez nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: wierzycie w monogamie? IP: 208.4.21.* 28.09.02, 22:53 Gość portalu: marcee napisał(a): > bo ja nie wiem co myslec ******************************************************************************* Ja bardzo wierze. Bylam monogamistka z kazdym z panow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: wierzycie w monogamie? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 28.09.02, 23:29 Gość portalu: ipfreely napisał(a): > Gość portalu: marcee napisał(a): > > > bo ja nie wiem co myslec > ******************************************************************************* > Ja bardzo wierze. Bylam monogamistka z kazdym z panow. hehehehe no w takim wypadku zmieniam zdanie - monogami mowie TAK -i malym drukiem a'la ipfreely . ale sie usmialam jessussssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: wierzycie w monogamie? IP: *.sympatico.ca 28.09.02, 23:58 ja tez kazdemu dziekuje i mowie ze bylam wierna dopoki milosc nas nie opuscila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: wierzycie w monogamie? IP: *.sympatico.ca 28.09.02, 23:59 mezczyzni to psy, cale szczescie nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: wierzycie w monogamie? IP: *.cableinet.co.uk / *.blueyonder.co.uk 29.09.02, 00:08 Gość portalu: WC napisał(a): > mezczyzni to psy, cale szczescie nie wszyscy No, ale sa rozne rasy psow i wsrod nich czasami zdarzaja sie tez i suki, na szczescie niewiele)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: wierzycie w monogamie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:06 suka to nnie rasa, to plec w obrebie gatunku, ale zgrabnie powiedziane...ze niby goni sie jak ma ...wiadomo )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: wierzycie w monogamie? IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 00:05 nie ma w co wierzyc monogamia jest albo jej nie ma)) wierzyc to mozna w niewinnosc wlasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wierzycie w monogamie? IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.09.02, 02:57 Ja wierze w monogamie u labedzi . Ale ostatnio bylam bardzo zaskoczona , poniewaz uslyszalam historie , ze labadz wdowiec po latach zalozyl nowa rodzine i afiszuje sie teraz po jeziorze z nowa zona i dziecmi !!! Czyzby sie czegos nauczyl od ludzi ? A moze to nie ten labadz ? Cholera wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: wierzycie w monogamie? IP: *.dialup.optusnet.com.au 29.09.02, 03:12 Serce mowi tak, rozum mowi nie. Albo odwrotnie... PS. A co ty Marce nabroilas ze teraz masz wyrzuty sumienia i probujesz to usprawiedliwic? No - przyznaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monogamia Re: Ludzie, kochajcie mnie!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.09.02, 03:29 to faceci mnie nie chca glownie, ale te babska to tez wredne sa!!! ma taka meza i sie bierze za wolnego, ktory moglby sie spokojnie zajac jakas inna monogamiczna pania, by zyc w monogamii. Bo faceci to z zasady juz na ilosc kochaja, ale co oni w tym ciekawego szukaja to nie wiem, moze kily albo tego typu wynalazkow Casanovy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: casanova??????/? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:12 a co wymyslil casanova?? jaki wynalazek??? to ciekawe... casanova pojedynkowal sie w polsce z naszym hetmanem Ksawerym Branickim, ktoren mu wlal okrutnie...ha ha ha Gdyby sobie nasi arystokraci spisali pamietniki podbojow milosnych to casanova to zaden kochanek i uwodziciel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: jacek ha ha ha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:09 ja jestem swawolna, podobno za bardzo ...tak mnie naszlo cos, sama nie wiem co, moze dlatego ze w krakowie dopiero dzisiaj przywitalo mnie sloneczko a tak same dzdze i sloty i chlod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Wierzyc nie wierzyc! IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 04:17 Wolna wola moi panstwo! Najpiekniejszych rzeczy. Zamiast sie zastanawiac w co wierzyc pomyslmy czego chcemy. I zrobmy to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monogamia Re: Wierzyc nie wierzyc! IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.09.02, 04:18 ja chce zeby kazdy mnie chcial, i bedzie ladnie i w porzadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Take this to the Bank! Monogamia! IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 05:18 Inteligencja*Uroda*Osiagalnosc = CONST. Wiek ktos ile wynosi CONST? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Odpowiedz IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 16:53 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Inteligencja*Uroda*Osiagalnosc = CONST. > Wiek ktos ile wynosi CONST? Prosze panstwas? Nikt nie wie. Toz to proste! Inteligencja*Uroda*Osiagalnosc = ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: --michal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:13 kiedy ja raz chce tylko jednego a raz to co najmniej dwoch kochac i co wtedy? tego nie da sie rozstrzygnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Raczej tak nie odwrotnie. IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 17:27 Gość portalu: marcee napisał(a): > kiedy ja raz chce tylko jednego a raz to co najmniej dwoch kochac i co wtedy? > tego nie da sie rozstrzygnac Twoje prawo! Skoro tak chcesz czy ja mowie ze to zle? Pamietaj jednak zeby raczej kontrolowac swoje reakcje hormonalne (znane rownierz jako uczucia) przy pomocy muzgownici nie odwortnie. Wiec powodzenia jak rownierz wszystkiego naj. na drodze zycia na ktorej jak widze napotykasz wiele rozdrozy. Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Raczej tak nie odwrotnie. michal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 23:24 ee jakie tam rozdroza? tak mi wpadlo do glowy....hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: wierzycie w monogamie? Tak ale.. 29.09.02, 04:45 Monogamia tylko jak sie jest szczesliwym w zwiazku. Kiedy juz nie ma monogami? Czy jak sie ma "skoki" na boki? Czy ma sie stala kochanke/-ka? Moze spoleczenstwo idzie na droge "luznych" zwiazkow - jeden facet zeby miec dziecko a inni faceci zeby miec wesolo i przyjemnie ale bez zwiazku formalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ach ozpol IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:16 nic mi do glowy nie wpada poza ta rozterka miedzy dzdzem a sloncem marcee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota raz jednego a raz dwóch, i jeszcze wyrzuty na IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 16:04 sumieniu za samą chęć, i rozważania nad monogamią. Marcee, pacnij się. Zaleca się: 1. przeczytać "Historia O" lub może Catherine Millet (ostatnio wydali) 2. pamiętać, że będziemy rozliczeni ze wszystkich przyjemności, których sobie odmówiliśmy 3. wyrzuty sumienia dozwolone są w wypadkach gdy mogliśmy się kochać, a nie zrobiliśmy tego z przyczyn duperelnych i niejasnych (lenistwo lub tchórzostwo - najbardziej powszechne i naganne powody) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: raz jednego a raz dwóch, i jeszcze wyrzuty na 29.09.02, 16:19 kobiety, kobiety na spacerek, do parku, do lasu.... przewietrzyc glowy, zebrac mysli. Od razu wszystko sie ulozy, uporzadkuje. Aby panie mialy lepszy humorek proponuje zanucic , na melodie "Strangers In The Night" tekscik: " Saaama w taka noooc a ich czterdziestuuuuuu" ( oczywiscie rozbojnikow a nie jakichs tam krasnali nieszkodliwych) ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie bede sie bzykac? Beda Panne rozliczac! IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 17:32 Czego sie bardziej boisz? Niespojnosci wypowiedzi czy kary wypierzonej na sadzie ostatecznym. LMAO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Nie bede sie bzykac? Beda Panne rozliczac! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 19:41 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Czego sie bardziej boisz? Niespojnosci wypowiedzi czy kary wypierzonej na > sadzie ostatecznym. LMAO Gołosłowie. Wykaż domniemaną niespójność wypowiedzi. A kara może być też nagrodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Poddaje sie bez bicia! IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 21:37 Gość portalu: dorota napisał(a): > Gołosłowie. > Wykaż domniemaną niespójność wypowiedzi. > A kara może być też nagrodą. > Masz Panna Absolutna RACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Poddaje sie bez bicia! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 17:53 nie wiesz co tracisz, Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Bicie, a jak? o tak! IP: *.tiaa-cref.org 30.09.02, 17:58 Gość portalu: dorota napisał(a): > nie wiesz co tracisz, Michał. Ja jak licealistka! "Chciala-bym-ale-sie-boje." Wlasnie wczoraj przyuwazylem perelka kinematografii. Ktora wsam raz ilustruje relacje damsko-meskie, mesko- meskie, damsoko-damskie itd.! Chodzi mianowicie o "Secretary". Kusi mnie zeby sie przedziezgnac w Gidroza i kilka slow skreslic na ten temat. To sama esnecja nie jakies tam czary mary Kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dorota jak zwykle wybitne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 23:22 tak , jak sie cos takiego czyta to od razu wie sie co robic))))) ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: wierzycie w monogamie? 29.09.02, 19:47 do diabla z monogamia, ja mam taka zyciowa maxyme- mnie wolno Tobie/mojemu chlopu/ nie. i niech tak zostanie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: wierzycie w monogamie? IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 21:42 Aniutek masz qreski charakter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: wierzycie w monogamie? aniutek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 23:20 a jak twoj facet znosi to? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: wierzycie w monogamie? 30.09.02, 00:23 Ja tez nie wiem co myslec, ale na razie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: wierzycie w monogamie? IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 30.09.02, 02:31 hihihihihihihi..... Marcee ,ale narozrabialas i jeszcze na dodatek ,Biedactwo ,nie mozesz sie zdecydowac. Mojm skromnym zdaniem ,to monogamia jest czyms czego zwykle wymagamy od swojch partnerow ,sami pozostawiajac sobie wybor co z kim ,gdzie i kiedy. Chyba Ipfreely dobrze to okreslila ,ja moge tylko powtorzyc za Sztaltyngierem: "Ja bylem zawsze staly To tylko One sie zmienialy " Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: wierzycie w monogamie? 30.09.02, 07:31 Oczywiscie. Wierze za kazdym razem. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota to jest dyskusja czysto akademicka marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 17:59 bo w praktyce podaż jest mierna. Dobrze jeśli trafi się chociaż jeden do przyjęcia. Dwóch, to cud. Trzech, to efekt nadużywania środków halucynogennych. I nie nabijaj się już ze mnie z tą wybitnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: to jest dyskusja czysto akademicka marcee IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 18:10 alez skad, nawet kiedys ucielam sobie pogawedke z Giermo Gidroz o twoim fenomenie, doszlismy do wniosku ze to POP ART, serio. nie z ta podaza to nie jest tak jak mowisz, wlasnie jest odwrotnie, oczywiscie nie mowie o internecie bo to strata czasu mnie sie tak skojazrylo to pytanie, raczej mialam na mysli trwanie z jedna osoba pzrez cale zycie niz radosci z kilkoma naraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: to jest dyskusja czysto akademicka marcee IP: *.peaknet.net 30.09.02, 18:15 Gość portalu: marcee napisał(a): > alez skad, nawet kiedys ucielam sobie pogawedke z Giermo Gidroz o twoim > fenomenie, doszlismy do wniosku ze to POP ART, serio. > > nie z ta podaza to nie jest tak jak mowisz, wlasnie jest odwrotnie, oczywiscie > nie mowie o internecie bo to strata czasu > > mnie sie tak skojazrylo to pytanie, raczej mialam na mysli trwanie z jedna > osoba pzrez cale zycie niz radosci z kilkoma naraz ... ***************************************************************************** z jedna osoba cale zycie - trudno. z kilkoma naraz --bardzo trudno no i nigdy nie wiesz 'if you are going, coming or just breathing hard". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ipfreely IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 23:43 ty jestes slicznotka z jajami, juz dawno to zauwazylam ))))) Odpowiedz Link Zgłoś