Dodaj do ulubionych

forum - degenorum

IP: *.rz.uni-potsdam.de 10.10.02, 10:21
mieszkajac jakis-tam-czas zagranica z zasady zaliczam sie do potencjalnych
odbiorco-nadawcow tego forum. Ale... Kazdorazowo zagladajac tu przezywam
uczucie totalnej emanacji agresji, kompleksow, glupoty, wulgarnosci itd.
Ludzie, dlaczego nie mozna wymieniac pogladow w miare kulturalnie, wszak
laczy nas sporo.
Moze ktos mi wyjasni, skad ten caly mentalny brud sie bierze i dlaczego
akurat na tym forum.
Obserwuj wątek
    • xurek Re: forum - degenorum 10.10.02, 10:26
      Czesc Kalos,

wyjasnienia nie mam, rzecz widze podobnie. Sporboj poczytac forum bis, moze Ci
      bardziej przypadnie do gustu?`

Xurek
    • Gość: dorota bo forum to lustro w którym się przeglądamy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 14:19
      Gość portalu: kalos napisał(a):

> Kazdorazowo zagladajac tu przezywam
      > uczucie totalnej emanacji agresji, kompleksow, glupoty, wulgarnosci itd.

i gdy się ma paskudną mordę, no narzekanie na lustro jest zajęciem jałowym,
      drogi kaloszu.
      • Gość: dorota Re: tak drogi xurku, który widzisz podobnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 14:20
        • topiel Re: tak drogi xurku, który widzisz podobnie 10.10.02, 14:28
          Tu sie reprezentuje statystyczna srednia poziomu intelektualnego Polakow
          no i mamy taki a nie inny poziom wypowiadania sie.
          Zreszta, obojetnie gdzie nie zajzysz wszedzie jest to samo.
          Zakladajac, ze dostep do internetu ma klasa od srednie w gore to chyba w tym
          stwierdzeniu nie ma pomylki.
          Jestesmy poprostu bardzo chamscy i nietolrancyjni.

• xurek hm, 10.10.02, 15:06
          jak patrze w lustro, to mi sie zazwyczaj podoba, co w nim widze. To forum moge
          w najlepszym razie uznac za krzywe zwierciadlo.

Xurek w lustrze bardzo ladny
          • jot-23 Re: hm, 10.10.02, 15:22
            xurek napisała:

> jak patrze w lustro, to mi sie zazwyczaj podoba, co w nim widze. To forum
            moge
            > w najlepszym razie uznac za krzywe zwierciadlo.
            >
            > Xurek w lustrze bardzo ladny

Siurku, siurku... kogo tu czarowac , normalnie geba ci sie nie zamyka, a tu
            raptem "wyjasnienia nie mam" heheh, i bezczelnie szybciutko przechodzisz to
            reklamy.

milego rzucania swoich "perel" przed wieprze
            • Gość: dorota Re: i tutaj ja dorzucam swoje zwyczajowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 15:25
              jot-23 napisał:

> milego rzucania swoich "perel" przed wieprze

hrum, hrum
            • xurek reklama.... 10.10.02, 15:41
              dzwignia handlu i na dodatek moj zawod. Musiales mnie tak od razu zdemaskowac?
              Poza tym wszystko Ci sie juz myli. Ten od perel to ozpol - ja perel nigdzie nie
              rzucam, gdyz uwazam, ze znacznie lepiel prezentuja sie na mojej szyi badz w
              uszach niz przed swiniami. Taka pomylka moze sie zdarzyc, u agenta to zupelna
              dyskwalifikacja. Dla przypomnienia: ja niczego nigdzie nie rzucam, tylko sobie
              tutaj misjonarze. Do bisa ide po pracy odpoczac.

Xurek z perlami na sznurku, zwolennik swinek w chlewie i przeciwnik
              rynsztokowego slownika
              • jot-23 Re: reklama.... 10.10.02, 16:00
                xurek napisała:
                > Dla przypomnienia: ja niczego nigdzie nie rzucam, tylko sobie
                > tutaj misjonarze. Do bisa ide po pracy odpoczac.

na pytanie "Moze ktos mi wyjasni, skad ten caly mentalny brud sie bierze
                laczego akurat na tym forum.", odpowiadasz "nie wiem" i zachecasz do
                odwiedzania innego forum... czy "misjonarzenie" rozumiesz stricto
                jako "podkradanie wiernych"? masz szczescie ze tutaj pelna kultura, jest wiele
                miejsc na ziemi, w ktorych takie zachowanie uwazane jest za naganne, i kara sie
                wieszaniem za jajca na publicznym placu.
                • roseanne o wieszaniu 10.10.02, 16:05
                  jot-23 napisał:

......masz szczescie ze tutaj pelna kultura, jest wiele
                  > miejsc na ziemi, w ktorych takie zachowanie uwazane jest za naganne, i kara
                  sie
                  >
                  > wieszaniem za jajca na publicznym placu.

hi hi hi a co sie robi z delikwentem, o ktorego stwierdzono brak takowych?
                  • jot-23 Re: o wieszaniu 10.10.02, 16:11
                    roseanne napisała:

>
                    > hi hi hi a co sie robi z delikwentem, o ktorego stwierdzono brak takowych?

pomyslowosc ludzka jak to sie mowi nie zna granic, na pewno jest jakis rownie
                    efektowny sposob... tak na marginesiewiesz jak sie kamieniuje cudzoloznikow?...
                    zasada jest taka, ze jesli zakopany przestepca, mimo gradu kamieni zdola sie
                    wydostac z ziemi, puszczany jest wolno. Mezczyzn zakopuje sie do pasa, kobiety,
                    ze wzgledu na szacunek, zeby nie bylo widocznych dla tlumu gapiow, odkrytych
                    piersi, zakopuje sie po pachy.
                    • czujczuj_czuwaj-huja-ssaj no niestety mamy taka Polonie jaka mamy 10.10.02, 16:22
                      Trudno mi sie ustosunkowac do powyzszej kwestji, zabraniac-wykluczac czy byc
                      tolerancyjnym i edukowac, dajac samemu dobry przyklad.
                • xurek Drogi Jocie, 10.10.02, 16:23
                  widze, ze bardzo kunsztownie pominales milczeniem moja wypowiedz na temat
                  Twojej wysoce nieprofesjonalnej wpadki z perlami, zarzucajac mi rownoczesnie
                  nieprofesjonalnosc w wykonywaniu zawodu.
                  Mylisz sie twierdzac, ze usiluje niewiernych przeszmuglowac zamiast rzetelnie
                  tutaj misjonarzyc. Kalos nie wydaje mi sie byc poganinem, ktorego trzeba
                  nawrocic, lecz wiernym wierzacym, ktoremu trzeba tylko wskazowki udzielic,
                  gdzie odbywa sie msza, bo zupelnie przypadkiem zaplatal sie na pierwsza lekcje
                  religi.
                  Nie wydaje mi sie rowniez byc koniecznym dla misjonarza, wiedziec dlaczego
                  owieczki sa poganskie, jedyne, co musi wiedziec, to JAK je nawrocic. Pracuje
                  nad tym wyprobowujac rozne teorie psychologiczne.
                  Jot, to nie ja tutaj dalam zawodowa plame, tylko Ty. Te troche reklamy to nic,
                  w porownaniu z Towim perlistym bledem.

Xurek misjonarz rzetelny
                  • lolo27 Do xurek. 10.10.02, 16:33
                    <>Spierdalaj juz i odpierdol sie od jotka.
                    Juz czas opuscic ten las.
                  • jot-23 Re: Drogi Jocie, 10.10.02, 16:59
                    xurek napisała:

> Jot, to nie ja tutaj dalam zawodowa plame, tylko Ty. Te troche reklamy to
                    nic,
                    > w porownaniu z Towim perlistym bledem.
                    >
                    > Xurek misjonarz rzetelny

przyznaje sie do dzialalnosci dywersyjnej, wszyscy mamy swoje zawody...
                    jest to tylko czesc moich badan nad meandrami psychiki ludzkiej. zbych
                    pochopnym by bylo publikowac rezultaty... bo jest to oczywiscie , ongoing
                    investigation. tematem badan jest trybalizm... jak do tej pory, moge
                    zdecydowanie stwierdzic, ze polozenie geograficzne ma przemozny wplyw na samo-
                    zacmienie umyslowe, kiedy przychodzi do obrony wlasnego stada. im dalej
                    (geograficznie) od epicentrum, tym instynkt bronienia racji, za wszelka cene,
                    maleje i logika i zdrowy rozsadek, moga aczkolwiek nie musza miec wplyw na to
                    jakie kroki podejmujemy.

• giermo_gidroz Friar Tuck! 10.10.02, 17:17
                    Chyba przesadziliscie z mszalnym winem! Jak kazdy misjonaz uwazacie swoje
                    prawdy za jedynie sluszne i poprawne, wiec perly! Zreszta co wam bede
                    tlumaczyl. Jako sprwny belzebub pierwszego sortu usmialem sie "perliscie"
                    z "perlowego naszyjnika" [ale to chyba lokalny humor - czy jeszcze ktos
                    zajazyl?]! Psychologia tez tu raczej nie strasz! To dzial na poborzne baranki a
                    nie krwiorzercze bestie! Kij i marchweka! A i to niepewne bo niewiadomo kto co
                    lubi. I kiedy np. batozysz winowajce sprawiasz mu [byc moze] slodka przyjemnosc.
                    Parafrazujac: "A abeo rex, a rege lex."
                    • guajazyl Re: Friar Tuck! 10.10.02, 17:21
                      Te, poliglota! Zanim przerzucisz sie na lacine na dobre to naucz sie k...a
                      najpierw po polsku! Bo ci zulfia tu podesle!
                      • Gość: --Michal Bog zaplac dobry czlowieku! no txt IP: *.tiaa-cref.org 10.10.02, 17:35
                    • jot-23 Re: Friar Tuck! 10.10.02, 17:22
                      giermo_gidroz napisał:

wiedzialem, wiedzialem ze COS znajde...!!!

"Anecdotal reports about the word's qualities as an aphrodisiac abound. 'I
                      don't use it that much as a swear word, but I'm very fond of its literal use,'
                      says Julia Brown, 37. 'I first decided to sleep with my husband when I heard
                      him say of someone else that what they wanted was a really good fuck.'

Confusing, certainly, in an age of post-political correctness. But the fact
                      remains that there is nothing less sexy than a man who skirts around the
                      word. 'I once went out with a guy who had this habit of saying "Friar Tuck"
                      instead of the word itself,' remembers Victoria Sadler, 42. 'I think he was
                      trying to spare my sensibilities, but the effect was so deeply unerotic that I
                      found it impossible to kiss him.'

• Gość: --Michal Jak mawia Mirko? IP: *.tiaa-cref.org 10.10.02, 17:33
                        Sa dwie szkoly! Otwocka i ta druga.
          • Gość: cracovian Re: hm, IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 10.10.02, 17:09
            A lusterko malutkie tez ze soba nosisz? Ja widzialem wczoraj takich dwoch
            gejow, ktorzy trzymali sie za rece, ale w drugiej sciskali wlasnie takie
            lusterko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka